keskiviikkona, marraskuuta 30, 2016

Sipilän ja guggekokkarien hybris kiehuuSipilän huonosti laskelmoidun itsetuhon syy on yksinkertainen.

Hän on vallanhimoinen lestadiolainen eikä lestadiolaisten roomalaiskatolisen kirkkokulttuurin eli pappiskultin keskellä kyseenalaisteta valtamiehen valtaa ja stondista -- mutta nyt toimittajat ja nuoret kyseenalaistavat yhä jyrkemmin, joten Sipilä kiehuu vallanhimossaan loukattuna suoraan Shakespearen sivuilta.

Sipilä on joka päivä yhä vaarallisempi

- varsinkin kun armeijaa uitetaan amerikkalaisten kenraalien venäjävihan alle.

Valheet Talvivaarasta on syytä lopettaa, se on huijaus ja korruptio alusta asti

Missä nyt ovat kovaääniset feministit kun tarjolla olisi aito taannusttava hegemonia-sovinisti tikunnenässä?

Missä?

Kaapatut feministit ovat vain välineitä dollarikapitalistien coktail-kulttuurille.
Päättäjillä omistuksia, salattiinko uraanihanke? – rajuja väitteitä TalvivaarastaEliitin verohelpotusten politiikkaa - elitismiä ja feodaalipolitiikkaa


Pääministeri Juha Sipilä on kääntänyt jääviysuutiset median syyksi, kirjoittaa politiikan toimittaja Mika Lehto.
ILTASANOMAT.FIJUKKA NIEMINEN 

"Sanotaan se kärkeen että pääministeri Juha Sipilä on pelkkä voro joka on syntynyt käsi jonkun toisen taskussa. Hämäräliikemies joka vain on keksinyt että politiikassa liikkuu paremmat rahat kuin pörssikeinottelussa ja firmoje
nsa asiakashuijauksissa. Itse asiassa en ollut koskaan aiemmin tutustunutkaan Sipilään ja siihen miten nepotismi tuntuu hänellä olevan toinen luonto. Vaikka onhan se niin että pitkän linjan oharinteossa oppii, että vain verisukulaisiin on luottamista."

"Sipilä on toki tullut miljoonikoksi jo paljon aiemmin mutta ensikosketus nepotismin saloihin tapahtui jo kauan sitten. Tiettävästi silloin kun Juha Sipilän Fortel Communications Oy nurkkavaltasi pääsijoitusyhtiö Arctos Capitalin ja Sipilä nousi sen johtokuntaan. Suurien omistajien joukkoon nousi myös Sipilän serkun, Heikki Niskakankaan Kapitum Oy ja rinnan sukulaismiehen kanssa pistivät vähän tienaten. Vuonna 1998 Arctosin kurssi alkoi salaperäisesti nousta ja jotkut ostivat reippaasti yhtiötä. 26. elokuuta Arctos ja Conventum ilmoittivat fuusioituvansa täyden palvelun investointipankiksi. Rahoitustarkastus kiinnostui, miksi jotkut tiesivät ostaa reippaasti Arctosin osakkeita juuri ennen fuusiota. Tarinaan kuuluu jatke että Niskakangas ”unohti” ilmoittaa verottajalle osakevoittonsa. Rahoitustarkastukselle hän sanoi lähes viattoman karitsan lailla että sisäpiiritietoa ei liikkunut hänen ja hallituksen jäsenen Sipilän välillä, eikä hän saanut Sipilältä mitään etukäteistietoa fuusiosta. Sipilä sanoi tietenkin samaa. Korkeintaan koki kysymyksen loukkaavana."

"Juha Sipilää on tietenkin epäilty muulloinkin sisäpiirikaupoista. JOT automation reteili kaupoillaan, mutta sen hallituksessa istunut Sipilä myi kiireesti osakkeitaan pois ennen tulosvaroitusta, jonka sisältö ei luonnollisestikaan niin reteältä näyttänyt. Tässä kohtaa Sipilä sanoikin jo klassiseksi muodostuvan lauseen että pitää kysymystä sisäpiirikaupoista loukkaavina. Huonoon tolaan joutuneen yrityksen osti Sipilä uudelleen yrityksen Elektrobit kautta, ja historia toisti jälleen itseään. Aamupäivällä Sipilä myi jälleen osakkeensa ja jo iltapäivällä ilmoitettiin rajuista YT-saneerauksista. Kysymystä näiden kahden tapahtuman välillä Sipilä piti luonnollisesti loukkaavina."

"Green Rock oli se bisnes josta Sipilä tuli kuuluisaksi. Tämä firmahan liittyi olennaisesti taannoiseen jätevesikaivojupakkaan, joka sai kansalta kiukkuista palautetta, ja jota politiikot kuitenkin ajoivat läpi, koska Green Rock lobbasi sitä niin vahvasti – sehän näitä kaivoja valmistikin. Sipilä luonnollisesti tienasi näilla kaivoilla mittavat summat, ja tuskin ihan ilmaiseksi osakkeittaan myi, kun luopui firmasta tultuaan Keskustan puheenjohtajaksi. Sipilä on ollut haluton puhumaan roolistaan yhtiössä koska asiaan liittyy myös poliittinen puoli. Ehdottomasti hän on kieltänyt että hänen sukulaisillaan olisi mitään kytköksiä yhtiöön. Kuitenkin Green Rock Oy:n hallituksessa oli (3.10.2014 Kaupparekisteri) jäsen nimeltä Markku Juhani Sipilä. Kysyttäessä tältä Sipilältä onko hän sukua kaimalleen Keskustan puheenjohtaja Sipilälle, tämä läiskäsi toimittajalle ns. luurin korvaan. Nykyiseltä pääministeriltä tuskin kannattaa asiaa kysyä – hän kokisi sen loukkaavaksi. Sittemminhän paljastui että koko jätekaivojupakka oli poliittinen vedätys jossa yhtiö tienasi maltaita eikä senkään niin ollut väliä, vaikka kaivotekniikka oli teknisesti ala-arvoinen."

"Tämä on ollut hyvä tietää taustoista kun puhutaan Talvivaarasta. Kun Sipilä nimitti Olli Rehnin ministeriksi jonka tehtävä oli lähinnä Talvivaaran alasajo, asia kuitenkin mutkistui. Lähtökohtahan on että Talvivaara ei ole muuta kuin mittava mutakuoppa ja ympäristötuholainen mutta kun pääministeri Sipilän sukulaiset pääsivät kaivosfirman alihankkijoiksi, tahti muuttui. Sata milliä löytyi heti. Luonnollisesti episodi on junailtu niin monen välikäden kautta, että jääviys voi olla vaikea toteennäyttää, ja lausunnoissaan Sipilä itse vastaa jo kliseisesti että kokee kysymykset loukkaaviksi. Talvivaaran mutaprunnin tehtävä tätä nykyä onkin, että sinne pumpataan veronmaksajien rahoja jotka toisesta päästä päätyvät Sipilän sukulaisten taskuihin. Kuten aina."

"Myös politiikka on ollut Sipilälle hyvä bisnes. Myönnetään että hän hallitsee julkisuuskuvansa, on karismaattisen oloinen ja varmasti vakuuttanut väkeä Keskustan tupailloissa.Todennäköisin syy rakettimaiselle nousulle lienee kuitenkin mittavat lahjoitukset Keskustapuolueen tilille, joilla hän on ostanut tietään ylöspäin. Pääministerinä hän lienee eräs huonoimpia, johon verraten Jyrki Katainenkin vaikuttaa aikaansaavalta energiapakkaukselta. Eikä häntä sanottavasti maan asiat kiinnostakaan, vaan rahavirtojen ohjaaminen hyväveli –verkolleen ja tottakai sukulaistensa firmoille. Siellä ne häntä sitten odottavat pääministeripestin päätyttyä, kaikki ne eläkeläisiltä revityt ropposet, joita hän surutta kauhoo täyttääkseen sukulaistensa taskut, ja lopulta omansa. Sen hän on peittänyt ovelalla retoriikalla. Julkisuuteen hän heittää aina jotakin älytöntä ”poistetaanpa kaikki työttömyyskorvaukset ja minimipalkat jotta kaikki kuolee nälkään” –heitot aiheuttavat sen verran kovaa kuohuntaa että samaan aikaan voi rahavirtoja rauhassa ohjailla."

"Totean tähän loppukaneetiksi että on olemassa syynsä miksi liikemiehiä ei pitäisi valita politiikan korkeille palleille. Yleensä kun liikemiehen ja roiston välinen ero on veteen piirretty viiva."

Päivän Palmu vai Pahkasika?


Museon saaminen Suomen Helsinkiin vahvistaisi osaltaan Suomen tunnettuutta osana länsimaista kulttuuriyhteisöä.
HS.FI
Tykkää
Kommentoi
Kommentit
Tomi Lindström Kyllä tuo on jo ihan Monty Pythonia
TykkääVastaa23 t
 - Sananvapaus journalismi perustuslaki demokratia ?

Ei kommentteja: