maanantaina, marraskuuta 28, 2016

Fidel Castron Kuuba oli Suomenkin terrorin kohteena
USA piti Castron vallassa jatkuvalla sabotaasilla ja kauppasodalla, Euroopan ilkeällä avulla. Castro on AMerikan kymän sodan luomus - Kuuba oli jatkuvassa poikkeustilassa USA-CIAn sabotaasin vuoksi, satoja terrori ja sabotaasi-iskuja muun YK:n vastaisen toiminnan lisäksi.


Kuuban amerikkalaisten mafia-diktaattorien aikana Dollari-Oligarkit pakottivat ihmiset ja lapset huoriksi hotellibisneksessä ja vallankumous oli sitten aidosti kansan tahto, sitä ei tarvitse paljoa miettiä. Kun te historiasta tietämättömät pilkkaatte Castroa niin ette ymmärrä kuinka julmaa kauppasotaa Amerikka kävi Kuubaa tuhoten Euroopan ja Suomen tuella. YK-sopimusten vastaisesti.

Cia tappoi ainakin 3000 kuubalaista erilaisissa terrori-iskuissa, tästä Amerikan ylistäjät eivät näytä välittävän. Cia lahjoi kuubalaisia sabotaasiin ja nämä joutuivat sitten vankilaan.

Amerikka loi samalla tavalla paranoijaa itä-Saksaan. Cia:n oppaissa lukee selvästi kuinka paranoijan luominen oli yksi terrorin, teknologista edistystä tuhoava sabotaasin ja siinäkin väärän informaation levittämisen päämääristä. Koettakaa herätä Cia-massamedian unesta.

Haiti on myös jatkuvan kauppasodan eli kauppasaarron terrorin kohteena.
  • - Moni vertaa kuubaa sveitsiin ja sanoo et ei toiminut castron systeemi. Jos vertaa haitiin, saattaa huomata et toimi aika helkatin hyvin. kuubalaisten eliniän odote on reilusti paree kun usalaisten ja haitilaisten. johtuu paremmasta ravinnosta ja terveydenhuollosta. Juubalaiset osaa myöskin lukea ja kirjoittaa toisin kuin puolet jenkeistä. - Auvo rouvinen

CIA rahoitti, koulutti ja aseisti 830 tappoyritystä Fideliä kohtaan myrkyin ja räjähtein. CIA rahoitti ja antoi mafian kasvaa USA:ssa mm Fidel-vihansa ja -operaatioiden takia. Mafia siis kasvoi laittomasti CIA:n ja FBI:n suojelemana - tätä kapitalismia tuodaan taas Suomeen "EU:na".
  • CIA jäi kiinni 2015 Kuubassa rap-muusikkojen lahjonnasta ja ohjelmoinnista promotoimaan väkivaltaista, mafiaa ihailevaa ja sadistista sanoitusta.

USA:ssa on kuusinkertainen lapsikuolleisuus alle 18 v  Kuubaan verrattuna.

Kuuban nykyinen vallankumous on myrkyttömän agrikulttuurin vallankumous kaupunkipuutarhoja myöten. Lääkarien peruskoulutus on maailman huippua eikä kukaan kärsi nälästä.
Since the 1959 revolution the U.S. has invaded Cuba, tried assassinations, imposed an embargo & harbored terrorists
SALON.COM|LISÄÄJÄ: BEN NORTON
Cuba Before the Revolution While Americans saw only decadent gangsters, Cuban revolutionaries diagnosed deeper social ills. by Samuel Farber Cuban dictator Fulgencio Batista visits Washington DC in November 1938. Harris & Ewing / Libary…
JACOBINMAG.COMLyhyt esittely Amerikan fasistien toimista

"No one really knows all the things that Cuba has done for other people, 
the sacrifices we have made for solidarity”

This chronicle relates the conversation between Gabriel Ángel (FARC-EP guerrilla combatant and writer) and a Cuban citizen
FARC-EPEACE.ORG|LISÄÄJÄ: GABRIEL ÁNGEL#cuba #kuuba #castro #fidelcastro

Ei kommentteja: