torstaina, marraskuuta 10, 2016

Median kuuntelijaa syytetään journalistien vääristelystä


On härskiä: lukijaa yritetään syyttää valtamedian politisoivasta hysteriasta eli suggestiosodankäynnistä "pelätkää naton poistajaa",

vastaanottajaa syytetään nyt massamedian valitsemasta epäsymmetriasta ja sensuurista.

"Yllättikö Yhdysvaltojen vaalitulos? Et ole yksin. Sekä vaaliennusteita tehtailevat tutkijat, että vaaleista kirjoittavat toimittajat eivät taaskaan nähneet populismin voittokulkua ennalta. Listasimme siihen víisi syytä."

Samalla toimittajat ilmaisevat vihaansa amerikkalaisten valinnasta eli siitä, että kansalaiset eivät totelleet valtamedian vihaa ja adjektiivein käytyä infosotaa jossa Trumpin asialinjaukset ohitettiin ja toimittajat kävivät henkilökohtaisuuksiin:  

Hillaryn kansanmurhat olivat ruusujen tuoksuvia terälehtiä kun Trumpin rauhanpuheet inhotusta journalistien vihan nostattajana.

Naton hyödyttömyys ja selvä vallankaappaus turvallisuuden horjuttajana Venäjää demonisoivat taktiikan alla ovat olleet Trumpin tärkeimpiä linjanvetoja mutta toimittajat kampeavat huomion Trumpin naisjuttuihin mielipuolisella logiikalla aivan kuin henkilökohtainen elämä fanien kanssa olisi ollut muiden poliittikkojen kanssa median tärkein huolenaihe.

Trumpin itsenäisen valtion ja tullipolitiikan politiikka on kauhua mutta ennenkaikea sensuurin kohteena kun Trump on karakteeriassasinaation kohteena - poliittinen puhe väärennetään naistenlehtimutapainiksi. 

Puolueettomuus ja prioriteettien taustojen esittely on jäänyt toimittajilta kun poliittisesti koulutettu päätoimittaja on mukana virkamiesten kanssa Suomessa Mi6:sen ja CIA:n koulutettamana informaatiosodassa.


Kenen puolesta?

Tietysti dollarieliitin puolesta, pörssi-ideologian, uuden kolonisaatiopolitiikan eli uuden feodaali-ideologian puolesta itsenäisiä valtioita vastaan ahneiden pankkien vaatimusten alla; mediaoperaatiossa jossa hyökkäyssodista on tehty normi "länsimaisten arvojen puolesta".


Valtioiden tuhoajat eli pankit vaativat valtioita pelastamaan pankit. Tämä on keinottelun dollarifasismia pörssi-ideologialla.
      IIRuotsinkielinen Yle kertoi juuri kaikenkattavana analyysinä mikä on Trumpin nousu syy: Putin
Ja Soini väittää nyt aina tienneensä tämän, takinkääntäjien kökkökeisari       III

Lasse Laaksonen 
-- "Tyhmiä toimittajia ei ole, ei edes HS eikä YLE.Tyhmiä gallupintekijöitä ei myöskään ole. Eikä ole tyhmiä ministereitä Suomessakaan. On vain lahjottuja ja peloteltuja aivopesijöitä, jotka ajavat sätkynukkeina käskettyä agendaa. Aivan samoin kuin politiikassa on lääketeollisuudessa ja ruokateollisuudessa voittojen tavoittelun lobby, joka täysin totaalisesti kusee meidän silmiimme. Tästä ovat kohulääkärit kirjoittaneet miljoonia bittejä. Paras panna silmänsä kiinni valheilta ja ajatella itse, jooko?

Maikkarin veruke oli tällä kertaa se, että Trumpin äänestäjät eivät vastanneet tai edes osallistuneet sähköisiin kyselyihin. Heillä ei edes ole älypuhelimia ja sellaisia digi-digi. Ovat siis uuninpankon tyhmiä poikia. Jokainen ammattimies tietää, että tällaiset kyselyn virhetekijät kyetään täysin eliminoimaan. Trump ammattimiehenä tiesi, että hän voittaa, ellei tapahdu laajaa vaalivilppiä. Trump kykeni siis vaatimaan ja sai rehelliset ennusteet.

Virheitä ei valhemedia halunnut korjata siksi, että toimittajat ja gallupintekijät ja heidän sätkynarujensa nykijät tietävät, että systemaattisella valehtelulla voidaan vaikuttaa kansaan ja äänestäjiin. Toisin sanoen Trump olisi saanut töräyttää vielä komeammin tättärää, jos toimittelijat ja gallupintekijät olisivat olleet kiinnostuneita totuudesta. Nyt heillä oli tavoitteena sittenkin saada Hillary-valehtelija voittoon. Ei onnistunut.

Pentti Saarikoski aikanaan kertoi harrastuksensa olevan tosiasiat. Kauas on Saska Saarikoski edennyt, hänen harrastuksensa on ilmeisesti tarkoituksellinen valehtelu ja tosiasioiden kätkeminen."

Maikkarin veruke oli tällä kertaa se, että Trumpin äänestäjät eivät vastanneet tai edes osallistuneet sähköisiin kyselyihin. Heillä ei edes ole älypuhelimia ja sellaisia digi-digi. Ovat siis uuninpankon tyhmiä poikia. Jokainen ammattimies tietää, että tällaiset kyselyn virhetekijät kyetään täysin eliminoimaan.
Trump ammattimiehenä tiesi, että hän voittaa, ellei tapahdu laajaa vaalivilppiä. Trump kykeni siis vaatimaan ja sai rehelliset ennusteet.
Virheitä ei valhemedia halunnut korjata siksi, että toimittajat ja gallupintekijät ja heidän sätkynarujensa nykijät tietävät, että systemaattisella valehtelulla voidaan vaikuttaa kansaan ja äänestäjiin. Toisin sanoen Trump olisi saanut töräyttää vielä komeammin tättärää, jos toimittelijat ja gallupintekijät olisivat olleet kiinnostuneita totuudesta. Nyt heillä oli tavoitteena sittenkin saada Hillary-valehtelija voittoon. Ei onnistunut.
Pentti Saarikoski aikanaan kertoi harrastuksensa olevan tosiasiat. Kauas on Saska Saarikoski edennyt, hänen harrastuksensa on ilmeisesti tarkoituksellinen valehtelu ja tosiasioiden kätkeminen."      IV


Uskomatonta mikä kuvitus: ei yle laittaisi eikä ole laittanut obamaa kielaroimaan saudidespootin tai Netanjahu-teurastajan kanssa - ylen propaganda on helppo tunnistaa kun miettii keitä yle suojelee ja keitä emotionaalisesti tahrii - cia-mi6 kouluttamana.


Trumpin nousu presidentiksi saattaa antaa Venäjälle enemmän liikkumatilaa Ukrainassa ja Euroopassa. Kahden oikukkaan valtiojohtajan yhteispelistä ei…
YLE.FIHillary on vielä vaarallinen

ja lyijy osaa lentää

https://thoughtmaybe.com/hypernormalisation/

HyperNormalisation wades through the culmination of forces that have driven this…
THOUGHTMAYBE.COM

"Naton päämajasta murheellinen viesti kiirii läpi itsenäisyydestään vapaan maailman. Trumpia ei voidakaan pakottaa sotaan baltiassa. Nyt harmittaa. "  NS 


Yhdysvaltain kongressi ei voi pakottaa presidentti Donald Trumpia ryhtymään sotaan Baltian Nato-maiden vuoksi, väittää Yhdysvaltain ulkopolitiikan asiantuntija,…
UUSISUOMI.FI


Venäjää käytetään eliitin vallankaappauksen tekosyynä mielipuolisilla vihapuheilla

Talouden tuhoajat ja eliitin veronkierron paisuttajat kun eivät halua vastuuseen.

Eliitti on tikahtua viholliskuvan rakentamiseen kun talouskaaokselle ja sen jälkeisille sotilasvallankaappaukselle pitää saada harhautus ettei kansa vaihda poliittista ideologiaa pois kapitalismista


Yhdysvaltain presidentinvaalien ääntenlaskua on seurattu Suomessa ristiriitaisin tuntein.
HELSINGINUUTISET.FI|LISÄÄJÄ: TOIMITUS
Tikarinojentajia Brutukselle riittääEi kommentteja: