keskiviikkona, marraskuuta 16, 2016

Tuomioja ylistää imperialismia ja kieltää Amerikan aiheuttaman taantuman


Ai että Tuomiojan mielestä Suomi ei ole jo taantumassa (moraalisesti & taloudellisesti) AMERIKAN hyökkäyssotia promotoivan geopolitiikan takia (imperialismi), venäjävihan takia (perusteena lamaa kiihdytävään kauppasotaan Amerikan käskystä), Amerikan pörssin keinottelun ja pankkiirin vastuun vapauttamisen takia - joita kaikkea demarit ja rkp ajavat EVAn käskemänä?  


Sdp:n kansanedustajan mielestä USA:n tulevan presidentin ohjelmassa ei ollut juuri mitään, joka auttaisi työväenluokkaa.
VERKKOUUTISET.FI

     Naurettavaa paranoidista epäkeskoa ja epärationaalista demonisointia, ideologista infosotaa europuolueilta.

   EU on Amerikan geopolitiikkaa ja dollarin sotatalouden aluetta.


Ilpo Iso-Peura  Rakkaudesta Suomeen ry

Ollaan melko kaltevalla pohjalla jos Suomen Ulkopolitiikka perustuu johonkin "Salarakkaaseen" ;USA:n päästäminen Itämerelle tietenkin lisää Jännitystä ja sodan uhkaa.
 Ennen Maailman rauhallisin kolkka on Suomen typerien politiikkojen ja median ansiosta muuttunut Vaaralliseksi paikaksi. Suomen on itse hoidettava hyvät suhteet joka paikkaan eikä nojauduttava mihinkään toiseen valtioon, sillä siellä toisessa valtiossa voi Valta ja Politiikka vaihtua ja mitenkäs sitten suu Pannaan? 

     II     "Uusliberalistit" ja natotrollit vinkuvat kuuluvasti että Trump ei muka muuta mitään positiivisesti.

Ei Trump ole vasemmistolainen mutta hän haluaa muokata Amerikan kapitalismia pois kahden pääpuolueen sotataloudesta.   

Putinin myötäilijöitä ja “vaikuttaja-agentteja”? Kokoomuksen äänenkannattajan arvostelukyky petti pahemman kerran.
VASTAVALKEA.FI|LISÄÄJÄ: RISTO VOLANEN
Kommentit
Tässäkin SK-artikkelissa tietysti viitataan korostetusti pelkoon Putinin vaikutuksesta vaikka yritetäänkin kiemurrella ja käänteistää pelästyneenä Trumpin voittoa pois aikaisemmasta natotrollien putinin vaikutuksen paisuttelusta. Natotrollit ovat ansassa, putinia pitäisi pelätä mutta samalla vähätellä ja Trumpin sympatiat kieltää! 

Ylen A-studion aiheena on Trumpin vaikutus vaalikampanjoihin. Toimittaja kysyi jotenkin siten että "Voiko Suomessa vaaleissa menestyä valehtelemalla ?" 
   Tämä on hämmästyttävää.   
Suomessa on vallassa hallitus, jonka johtohenkilöt lupasivat ennen vaaleja mm. että "koulutuksesta ei leikata". Ja paljon muuta, mistä ei ole pidetty kiinni.  
Pienituloisten asemaa on luvattu parantaa. On tehty päinvastoin. Jne jne.
Ja nyt yle kysyy voiko Suomessa menestyä valehtelemalla? Hellin duudeli sentään.
Oikea kysymys on nyt voiko Suomessa menestyä ilman valehtelua?
No, joku on sanonut että "Yksinkertainen ja selvä ei tule ensimmäisenä vaan viimeisenä".
Kyllä totuudellisuudenkin vuoro tulee.

       USA Politics Today julkaisu

”Only by submitting to a one-world-style government can the countries of the world effectively fight terror, Barack Obama warned during a speech to the United Nations General Assembly."--


Eduskunta juha sipilä 
juhasipilä keskusta rkp kokoomus demarit sdp fi persut vasemmsito valevasemisto SosHallitus ulkopolitiikka nato isäntämaasopimus maihinnoususopimus armeija turvallisuuspolitiikka kauppasota kauppasaarto vientikielto omavaraisuus talous metsätalous itsenäisyys kaivokset talvivaara kapitalismi tuhokapitalismi
xArhi Kuittinen Helsinki 

Ei kommentteja: