tiistaina, marraskuuta 01, 2016

Tilastovalheita Suomen taloudellisen tuhoamisen mahdollistamiseksi"Selvitys: Suomessa maailman KORKEIN elintaso"
Mutta

Samalla  - tätä ei ole Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Islannissa:

  • Yli 400 000 suomalaista elää alle minimibudjetin 
THL:n mukaan kaikissa talouksissa perusturva ei vieläkään riittää minimibudjetin mukaiseen elintasoon, vaikka perusturva on viime vuosina parantunut. http://yle.fi/uutiset/3-9255173


Nyt täytyy suoraan sanoa että tämä organisaatio vaikuttaa selkeästi CIA:n manipulaatio-organisaatiolta sillä CIA on yhä aktiivinen yhteiskunnan groomingissa kuten pedofiilit voitelevat lapsia karkeilla ja ihastelulla. 60-70 CIA pakotti huippumuusikkoja Suomeen.

Tämäkin valetilasto tuudittaa Suomea "turvallisuudentunteeseen" jotta suomalaiset "älyköt" alistuisivat tuhokapitalismin ja pohjoismaisen mallin etenevään tuhoamiseen. New Yorkin "ihmeellinen" moderni taide 50-60-l oli 100% CIA:n ohjaama ja rahoittama eli taidekäsitysten kehitys oli/on 0% vapaata amerikkalaisten rahataidekuvioissa Euroopassakin, kts II linkki. Viime vuonna CIA jäi kiinni Kuubassa rahoitettuaan räp-miehiä laulamaan murhista, jengeistä ja raiskauksista ja huorista.  

Tässä uudessa "Suomen elintason" ylistyksessä ohitetaan valtava kärsimys, masennus, psykoosit, tyttöjen maailmanennästys-itsemurhat, eniten hoitovirheitä Euroopassa (!), eniten EU:n ihmisoikeustuomito virkamiehille, myrkylliset homekoulut, asumisen kalleus surkeissa homeasunnoissa, kylmät kesät, oppilaiden poikkeuksellisen laaja tyytymättömyys opettajien toimintatapoihin ja tiedon rajaamiseen, hedelmällistä Ranskaa pienemmät maataloustuet amerikalle alistuneiden poliitikkojen vuoksi, Euroopan matalin sosiaaliturva verrattuna ruuan+asunnon hintaan, Terveydenhuoltoon käytetään vähän verorahaa ja Suomi on 25% pienimmän terveydenhuollon maista Euroopassa Puolankin alla, Euroopan ainoa maa jossa fasistien murhaoperaatioiden joukkohautoja ei ole avattu fasistimyönteisen ja joukkomurhaajia ihailevan oikeistovirkamiesten toiminnan ansiosta, köyhien miestan elinajaodotteen lasku eliitin veronkierron laajentamisen jälkeen - ym. Tämä "Social Progress Imperative " nimi viittaa aivan suoraan CIA:n järjestöjen nimeämissemantiikkaan kuten 50-l taiteen korruptointijärjestöt "Advancing American Art", "Congress for Cultural Freedom". 

  • 60-luvulla CIA vei lapsia Suomesta jopa kidutettavaksi Norjaan huumeilla aivojenpesuoperaatiossa kuin elokuvista tuttuna - mutta ei fantasiana. 

Taloudellisen tuhoamisen operaatio on yksinkertainen vallankaappaus, eliitin veronkierron ideologian kautta tuotettu hajota ja hallitse -skenaario, demokratian ja hyvinvoinnin &  koulutuksen halvaannuttaminen "pakkotoimenpiteille", "ei ole muuta mahdollisuutta".

 

Keille talouskasvun hedelmät ovat menneet Suomessa viimeisen viidenkymmenen vuoden aikana? Marja Riihelä, Risto Sullström, Matti Tuomala \ VATT, Tampereen yliopisto Tuloerojen ja talouskasvun yhteys on saanut viime vuosina kasvavaa huomiota niin meillä kuin muuallakin. Olemme jo pitkään, viime vuosi...
LABOUR.FISuomi nousi vasemmistolaisella mallilla, jossa kapitalismi alistettiin tukemaan hyvinvointia:

Päivi Uljaksen kirja Kun Suomi punastui on kuvaus siitä, miten oikeiston oli pakko hyväksyä hyvinvointivaltion rakentaminen, jotta sillä oli mahdollisuus pysyä valtakoneistossa. 2000-luvun näkökulmasta kirja kuvaa käsittämättömän utopistista maailmaa. 

Työväenliike löi lopullisesti läpi 1960-luvulla. Silloin edistyksestä tehtiin itsestäänselvyys. Sosiaaliturvaa laajennettiin, työaikaa vähennettiin, teknologia kehittyi, talous kasvoi, koulutukseen panostettiin ja elintaso kohosi.  Ensimmäinen painostuskeino oli vahvan työväenliikkeen ja Neuvostoliiton mahdollistama vallankumouksellinen uhka kapitalismille, mikä pakotti kapitalistit tekemään myönnytyksiä ja synnytti hyvinvointivaltion.
     II  •  CIA:n laaja taidemanipulaatio - New Yorkin taidesuuntaukset 100% CIA:n ohjauksessa 


http://www.independent.co.uk/news/world/modern-art-was-cia-weapon-1578808.html
III


"Uusliberalismi" eli kapitalismi haluaa nostaa hintoja ja estää valtion oman turvallisen terveydenhuollon kontrollin pois demokratialta ja valvonnalta.

Kulujen kasvattaminen ei ole järkevää yhteiskuntasuunnittelua vaan vain eliitin kapitalismia.

Usein poliitikot ovat perustelleet päätöksiä vetoamalla EU:hun, vaikka Särkelän mukaan tiukka linja on kansallinen, poliittinen valinta.   – Kun Suomessa tehtiin ensimmäinen hankintalaki 1990-luvun alussa, sosiaali- ja terveyspalveluja ei suljettu sen ulkopuolelle. Monessa Euroopan maassa on lähdetty toisenlaisesta ajattelusta, Särkelä sanoo.
  


Sosiaali- ja terveysalan järjestöjen asema on heikentynyt, ja sote-uudistus voi kaventaa järjestöjen elintilaa entisestään.
YLE.FI
. "Iltalehti teetti Taloustutkimus Oy:llä laajan kyselyn, jossa kartoitettiin suomalaisten luottamusta eri yhteiskunnallisiin toimijoihin. Suomalaisilta kysyttiin muun muassa, että "Miten hyvin seuraavat tahot mielestänne edistävät Suomen ja suomalaisten yhteistä etua?" Juha Sipilän johtaman hallituksen arvosana ei mairittele. Vastaajista VAIN KOLME PROSENTTIA oli sitä mieltä, että hallitus edistää erittäin hyvin Suomen ja suomalaisten yhteistä etua."


Suomalaisten enemmistön mielestä Sipilän hallitus edistää Suomen ja suomalaisten etua melko huonosti tai ei juuri lainkaan.
ILTALEHTI.FIWhen the super-rich owners say "I earned it"


               The Empire Files video

85 883 näyttökertaa   
The Empire Files
When the super-rich owners say "I earned it", what do they really mean? Get a 2-minute breakdown by Marxist economist Richard Wolff on how you're being ripped off at work. #Exploitation #SurplusValueNiin sanottu eläkepommi ei jäänyt suutariksi vaan toteutui Suomessa ilman, että asiaa olisi edes juuri huomattu julkisessa keskustelussa.
UUSISUOMI.FI


Nyt eläkkeellä olevat superrikkaatkin saavat eläkkeensä työtätekeviltä

 - koska eivät maksaneet tarpeeksi eläkemaksuja. Luksuseläkkeet tulis lakkauttaa ja kaikille sama eépruseläke.

Eliitin salaliitot ovat kaikkien näkyvillä mutta ihmiset on opetettu olemaan reagoimatta eliitin järjestäytyneeseen salaisen vallan käyttöön, vapaamuurarituomareihin salaseuran edustajina. Lupauksia ja uhkauksia, "maan tapa" ja hyvä veli -nimikkeillä hymyillen ohitetaan brutaali korruptio joka tuottaa homekouluja ja sairaita lapsia;


Luen parhaillaan Jarkko Vesikansan kirjaa Salainen sisällissota. Se kertoo kommunisminvastaisesta taistelusta Suomessa. Sinänsä ihan mielenkiintoinen opus, joka ei kylläkään paljasta kommunistien hirmutekoja kuten pikkulasten syömistä ym
KAIJAOLINARVOLA.PUHEENVUORO.UUSISUOMI.FI
Best news we have heard all week.


A victory would add to a string of once-impossible election results in the West.
WWW.WASHINGTONPOST.COM|TEKIJÄ: GRIFF WITTE

Economist Michael Hudson says IMF's concern about Greek debt is bogus, this is full scale financial war, forcing…
THEREALNEWS.COM|LISÄÄJÄ: THE REAL NEWS NETWORK


Greece has been trying to stay afloat ever since the financial crisis began in late 2009 as the government…
RTD.RT.COM
” Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa näyttää johtavan joidenkin poliitikkojen, talouselämän vaikuttajien ja upseereiden muodostama salaliitto, joka saa tukea johtavista tiedotusvälineistä”.


Keskustan kunniapuheenjohtaja, oman puolueen perustanut europarlamentaarikko Paavo Väyrynen on sitä mieltä, että Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa tehdään…
UUSISUOMI.FI
Iltasanomat on siirtynyt täysin terroristien puolelle - hyvän imperialismin puolest taistelevat teurastajat nuket kainalossa

" Taitaa tämänpäiväinen IS/YLE-vedätys olla mediamme tähänastisen alennustilan kaikkien limbojen äiti.
Ihmettelin YLE:n Ykkösaamun ns. lehtikatsausosiota, jossa siteerattiin Iltiksen Venäjän toiminnan YK:n turvallisuusneuvostossa tuomitsevaa pääkirjoitusta, jonka sisällössä ei vaikuttanut olevan sen paremmin päätä kuin häntääkään. Myöhemmin, sain erään kahvilan lehdestä lukea ko. hengentuotteen (josta kuva ohessa kun en viitsi klikata läpyskän verkkosivua etsiäkseni linkkiä).

Kirjoittaja osoitti olevansa totaalisen tietämätön jotakuinkin kaikesta Aleppoon liittyvästä. Mm. siitä, että Syyrian armeija venäläisten tukemana pyrkii vapauttamaan itäisen Aleppon osan takaisin jihadisteilta taas asevoimin, koska viime viikon tulitauko jäi vain hallituksen puolen pidättäytymiseksi sotatoimista, aluetta terrorisoivat asemiehet eivät sallineet siviilien poistuvan ns. turvakäytävien kautta vaan tulittivat sekä käytäviä, että läntistä Aleppoa, surmasivat sekä siviilejä että poistumista yrittäviä omia asemiehiä. Vain 48 siviiliä (naisia ja lapsia) pääsi pakenemaan Itä-Alepposta kolmeksi päiväksi venytetyn hallituksen tulitauon aikana. Avustuskuljetuksia ei jihadistien tulessa kyetty toteuttamaan
IS ei joko tahdo kertoa - tai ei todellakaan ole edes vaivautunut ottamaan asiasta selvää - että pääosa tästä Syyrian suurimmasta kaupungista on hallituksen hallinnassa, ja että elämä siellä sujuu oloihin nähden melko normaalisti (lukuunottamatta jihadistien jatkuvaa länsipuolen pommittamista mm. kranaatein, minkä seurauksena päivittäin kuolee ja haavoittuu joukko siviilejä, esimerkiksi koulutiellä olevia lapsia). Läntisen Aleppon asukkaita on ainakin 1,5 miljoonaa, kun taas IS:n ilmoittama luku kertoo juuri jihadistien ihmiskilpenään väkisin pitämien itäaleppolaisten määrän.
Sopii kysellä joko vääristelevän agendan tai - mikä ikävintä - lohduttoman journalistisen osaamattomuuden osuutta tässäkin. Etenkin, miksi YLE:n ajankohtaistoimitus halusi siteerata juuri tätä rimanalitusta.

Tähänkö on tultu? -- ‎Jarmo Saari‎

Ei kommentteja: