sunnuntaina, marraskuuta 20, 2016

Lastenkotien kauhut SuomessaPelon kulttuuri on aina tärkein ase eliitille:

Suomalaisen eliitin ja kirkon ohjaamaa fasismia, statuskulttuuria, rasismia ja totalitaarista syntikulttuuria ei myönnetä rehellisesti, historia on täysin sensuroitu nostalgialla ja talvisodan teurastuksen ihannoinnilla - Hitleriä kannattaneiden sukujen toimesta. 

Taas hallituksemme tekee ihmisarvosta mitätöntä ja eliitin rikastuttamisesta ensisijaista.

Hallituksemme edustaa puhdasta eliitin perinteistä fasismia, jossa eliitti tuhoaa pohjoismaisen mallin valheilla "tehokkuudesta". Fasismi on aina vain eliitin kontrolloimaa fasismia, katsokaa aitoa historiantutkimusta rikkaiden ja kirkon kontrolloimasta fasismista Rooman kolonisaatiokulttuurin jatkona.

Pohjoismaisen mallin mukainen veroprogressio eliitille ja valtionyhtiöt sekä ilmainen koulutus loi maialman tehokkaimmat valtiot ja väkivallan radikaalin vähenemisen. 

  
  Kuinka voi antaa anteeksi kun historioitsijat ja massamedia toistavat fasistisukujen valheita ja historian väärennöksiä eliitin julmasta toiminnasta Suomessa?  

Europuolueet haluavat äänekkäästi takaisin fasistisukujen kontrolloiman sensuurin ja fasistisen Suomen. Add caption

Lastenkodin piti suojella lapsia, mutta moni joutui siellä pahoinpidellyksi. Valtio esittää tänään sunnuntaina virallisen anteeksipyynnön sijaishuollossa ennen vuotta 1983…
HS.FI     Kuva HS


 Nykyiset Lastenkodit ovat taas fasistisen kulttuurin vankiloita ilman valvontaa.    II


Olen jutellut kymmenien lestadiolaisten lähellä asuneiden kanssa ja kaikki tarinat ovat kauhutarinoita, pedofiliaa ja nuorten naisten pakottamista seksiin. Valtionkirkko lisäksi suojelee haukkana pahimpia sovinistisia lahkoja ja pedofiilejä.


Vuokko Ilola ei ole enää vanhoillislestadiolainen. Silti hän uskoo edelleen samaan Jumalaan kuin ennen. Sitä ei tosin tarvitse enää pelätä, niin...
ETLEHTI.FINorjassa on paljastunut laaja pedofiiliverkosto.
ILTALEHTI.FI
-

Ei kommentteja: