perjantaina, marraskuuta 04, 2016

Selitys Ruotsin kirkon joukkomurhille 1600-l. Noitavainot - vastine YLE:lle

* muokattu i


Massamedia ei ole kai koskaan kertonut kokonaismäärää Ruotsin "protestanttisen" eli kuninkaan kirkon ja eliitin kotimaansa joukkomurhista - yli 3500, luultavasti 5000 sillä kirkonkirjoja on hävinnyt.
     
Jokaisen täytyy ymmärtää tämä selkeästi: protestantti-papit ja köyhtynyt eliitti olivat Ruotsissa menettäneet aluksi arvovaltaansa irtoamalla paavista ja Vatikaanista ja ottivat sitä Vatikaanin keinoilla takaisin: kiduttamalla ihmisiä ja demonisoimalla perinneparantamista yrteillä.

Kirkko/eliitti käytti Herran pelkoa kansan vastarinnan ja yhteiskunnallisen heräämisen murtamiseen.

Nyt eliittiä vastustavien nationalistien leimaaminen "natseiksi" on nyt uusi eliitille mieluisa noitavaino. Historiallinen tosiseikka on se että fasistit ovat aina olleet eliitin rahoittamia, eliitin nostamia ja elitismin suojaajia.
 

  
   I


Tausta ja motiivi eliitin teurastusinnolle on tiedettävä.

Kysymys ei ole taikauskosta.


Taustalla 30-vuotinen sota eli Ruotsin ryöstöretki Saksaan oli ennen kuulumattoman julma teurastusretki. Eurooppalaisen fasismin alku. Kaupunki toisensa jälkeen tuhottiin ja raiskattiin.

Jokaisen täytyy tietää tämä.

Kokonaismäärä Ruotsin kirkon kaikissa joukkomurhissa eli "noitavainoissa" oli reippaasti yli 3500 henkilöä. Kirkko/eliitti käytti Herran pelkoa kansan vastarinnan ja yhteiskunnallisen heräämisen murtamiseen.


Selitys noitavainoihin on yksinkertainen. Papit ja aateliset kokivat että alamaiset eivät enää totelleet ja pelänneet eliitin valtaa koska mm. 30 -vuotinen sota eliitin ryöstöretkillä tappoi miehiä Saksassa ja heikkoja nälkään Ruotsissa ja etenkin Suomessa.

a) Ensivaiheessa siis eliitin köyhtyminen aiheutti kansan halveksuntaa ja nälkää ja sitten

b) sota eli ryöstöretki aiheutti kuolemaa ja lisää kurjuutta ja

c) kolmannessa vaiheessa ryöstöhopealla rikastuneen eliitin itsekkyys aiheutti vihaa ja tyytymättömyyttä.

Eliitti rikastui suunnattomasti ja kansa köyhtyi verotuksen ja pakkotyön kautta eikä valtavaa ryöstösaalista jaettu sotaponnisteluihin työskenneelle kansalle eikä leskille. Eliitin uskottavuus oli nolla ja eliitti oli brutalisoitunut epäinhimillisisä joukkomurhissa Saksassa joten naisten tappaminen oli eliitille rutiinia.

Ruotsin aatelisten rikastumiseksi ryöstöretkillä tapatettiin kaikki normaalit suomalaiset terveet miehet. yli 20% suomalaisista. Palanneet vanhat äijät olivat täysin traumatisoituja psykopaatteja. Suomalaiset yrittivät jatkuvasti karkuun sodasta mitä ei kerrota Ruotsia glorifioivassa historiankirjoituksessa.

Tämä on ainoaa kirkon perinnettä ja valtaantulotapaa, kulttuurin kaappaushistoria, tappaminen, ryöstäminen ja pakkokäännyttäminen ristiretkinä kun kuulette kirkon elättien oksentavan sanoja kirkon "perinteestä".

Ristiretket Pohjoismaissa on kirkon, rahaeliitin, lestadiolaisten ja keskustalaisten ydin ja alku, ei mikään muu. Ei mikään muu.

Norjassakin tapettiin vuosina 400-800 neljäsosa Norjan natiiveista, natiivisuomalaisista,

Virossa kolmasosa suomenheimoista veri virraten, Suomessa vuosisatoja miljoona suomalaista tapettiin kirkon maanvarastamisoperaatioissa miekalla tai nälällä - että paavin ja mafiaruhtinaiden imperialismi pääsisi valtaan tuhoavana VEROTUKSENA eliitin rikastumisprojektissa. Ruotsin maalla eli suomalaisten heimojen keskiläntisellä alueella paavin rahoittama sota alkoi myös v. 400 natiiveja eli suomalaisia vastaan mitä ei ole sinulle kerrottu valheellisessa kirkkonarratiivista.

Eliitti on aina käyttänyt terroria ja traumatisointia oman valtansa jatkamiseksi ja yhteiskunnan rakenteen muuttumisen estämiseksi. 
  
Uskonto-instituutio on ollut aina fasistisen yhteiskuntakaappauksen tärkein turva.
  Euroopan pohjoisimmat noitavainot riehuivat Lapin naapurissa Norjan Finnmarkissa 1600-luvulla. Noitina poltettujen naisten ja miesten muistoksi pystytetty muistomerkki…
YLE.FI


    >

YLEn satuilu ja ihmettely historiasta on taas kerta kaikkiaan ala-arvoisen, asenteellisen ohutta "hegemonia-historiaa" ja tietoa & taustoja sensuroivaa.

Eliitin vallan metodeja ei tunnusteta.
    II


Suomessa tapettiin enemmän miehiä kuin naisia noitina eli pappien vastustajina.


     Katso dokumenttisarja
PS

  • Lähetin Kysymyksiä YLElle kun taas historiauutisessa ei kerrota aitoja taustoja eikä syy-seuraussuhteita vallankätyön seuraamuksista ja keinoista.


- Kokonaismäärä Ruotsin kirkon kaikissa joukkomurhissa eli "noitavainoissa" oli reippaasti yli 3500 henkilöä.
 
Miksi ette näin tärkeää perusfaktaa kertaakaan ole YLE:n historiajutuissa kertoneet?
Onko teillä ideologinen syy jatkaa historian vääristelyä? Suojeletteko "kirkon mainetta"?
Miksi väitätte ettei ole syitä kirkon ajamiin joukkomurhiin? Miksi levitätte sivistymättömyyttä historian tiedoista?
Eliitin Noidat, eliitin moralistinen harhautus pois yhteiskunnan todellisista ongelmista ja tuloerojen kasvattamisesta:

Kun pitää estää kansalaisten poliittinen nousu ja herääminen niin aseiksi eliitti ottaa aina hillittömän moralistisen hysterian. Aina. Kuten Ruotsin noitavainoissa


Kansanedustajat Eva Biaudet (r) ja Päivi Räsänen (kd) ovat tehneet lakialoitteen seksipalvelujen täydestä ostokiellosta.  ILTALEHTI.FI                              
Nykypäivä ja kadottun parantajakulttuurin tavoittelu


#kirkko #uskonto #jättimoskeija #arkkipiispa #historia#pohjoismaat #opetushallitus #eduskunta #kirkkolaki #raamattu

Ei kommentteja: