lauantaina, marraskuuta 26, 2016

Sota-ajan orgiat hautajaisissaNyt kun tutkijat vähitellen häveten luopuvat historian sensuroimisesta, Hesarin otsikot muuttuvat mitä omituisimmiksi, vetoaviksi "Tämä oli luonnollista".


  • "Sota-aikana seksi oli ihmistoivon rakentamista
    – sankarihautajaiset puhkesivat orgioiksi" HS 

Miksi naurettava porvarisensuuri sodan luonteesta on jatkunut, jos oli luonnollista "sodan luonteelle"? Toimittajat eivät lainkaan pohdi poliittisesti miksi tämä moralistinen sensuuri on jatkunut näin kauan ja mitä kaikkea on vielä sensuurin alla; mm. ulkoministeriö sensuroi lain vastaisesti kymmeniä tuhansia dokumentteja jo sisällissodan oikeistofasistien toimista, valtion terrorista kansalaisia vastan, propagandasta, valtionvakoilutoiminnasta, terrori-iskuista Neuvostoliittoon ja ideologisen hallitsemisen suunnitelmista.

Saksassa orgiat olivat natsien tukemia ja kannustamia.
 
Muistakaa, että Kekkosen ideologisena natsina toimiminen natsien rahoilla ja Hitlerille valan tehneenä sensuroitiin viime vuoteen saakka, mitään keskustelua ei ole tullut miksi maanisäksi nostettiin kovin natsi Suomesta. Kaikki sotakirjat on sensuroitu, ei ole yhtäkään rehellistä kuvausta suomenruotsalaisten upseerien rotuoppikiihkosta ja natsihurmoksesta ynnä muusta, Linnan Tuntematonkin on törkeän sensuroitu teos kirjailijan toimesta sillä Linna halusi rahaa ja julkisuutta ja sensuroi kustannusporvarien käskystä teoksen lapselliseksi puskafarssiksi "kansallisen yhteyden vuoksi".

Oikeiston nykyinen propaganda ja yhteiskuntaideologia perustuu vanhalle propagandalle "hyvätahtoisesta eliitistä" ja kapitalismin "vapaudesta" rahaeliitin johtamana. Kaikki nykyinen oikeistolainen narratiivi perustuu aikaisemmille valheille ja sensuurille todellisesta historiasta.  Eli oikeiston narratiivi eliitin vallan pönkittäjänä on tyhjää täynnä ja savun päällä.


Närekin yhtyy haastattelussa porvarien sotanarratiiviin, uusrehellisyyttään paljastajana perustellen, toivottavasti vitsaillen: "Ja niin kasvoi taistelutahto, Sari Näre päättelee".

  • ITSETYYDYTYS OLI KÄYTÄNNÖSSÄ kiellettyä, ja ”runkkareita” halveksuttiin. Tieto yllättää, kunnes lukee Näreen tulkinnan: omiin oloihinsa vetäytymällä onanisti murensi yhteisöä ja sitä kautta taistelutahtoa.

Oikeiston ideologia on vallassa vain valheilla, sensuurilla, sotarikollisia ihaillaan yhä oikeiston vallanhalun toteuttajina historiaa sensuroimalla. Sotaa kaunistellaan yhä, syyllisiä suojellaan ja tietoa pimitetään suomenruotsalaisen eliitin innosta olla mukana natsien maailmanvalloituksessa.

YK:ssa äänestettiin natsismin ihailua vastaan tässä kuussa. Suomi, USA ja Kiovan natsit eivät äänestäneet natsismia vastaan.
http://www.hs.fi/kulttuuri/a1480042746465


Kuinka me elämme ny tsotataloudessa ja sotapropagandan alla?


Pentagon paid PR firm $540mn to make fake terrorist videosPR firm Bell Pottinger, known for its array of controversial clients including the Saudi government 

NATSI-SUOMIMyös tutkija OULA SILVENNOISEN mielestä Suomen ja natsi-Saksan yhteistyötä kaunistellaan julkisessa keskustelussa edelleen.
  • ”Kollektiivinen muisti on valikoiva, kuten muissakin sodan käyneissä maissa. Joitain asioita, kuten Suomen vaikeaa tilannetta kahden suurvallan välissä, korostetaan. Ikävistä ylilyönneistä, kuten ihmisluovutuksista Saksaan, ei vieläkään haluta puhua”, hän sanoo.
Silvennoinen toi vuonna 2008 julkaistussa kirjassaan Salaiset aseveljet esiin, että Suomen ja Saksan turvallisuuspoliisien yhteistyö oli ollut paljon luultua tiiviimpää. Suomessa toimi pahamaineinen Einsatzkommando-erikoisyksikkö. 


  • Hietalahti väittää kuitenkin, että Ryti alkoi kääntyä saksalaismyönteisemmäksi jo ennen sodan alkua. Hänen mielestään Ryti ja Suomi vaikuttivat ratkaisevasti Hitlerin päätökseen operaatio Barbarossasta, hyökkäyksestä Neuvostoliittoon.
Hietalahti lainaa poliitikko Väinö Voinomaan väitettä, että Ryti olisi kutsunut ”Suomea saranaksi, joka käänsi Saksan Venäjää vastaan”. 

Ei kommentteja: