lauantaina, marraskuuta 19, 2016

Vasemmistoliiton euroharha ja PlanB seminaari eurovasemmistolle


         Launtaina;

euroa kannattaneiden eurovasemmiston keskustelutilaisuus LIVE: 
http://euro-planb.dk/

PlanB Puheenvuoroissa  Zoe Konstantopoulou kutsui suoraselkäisesti Brysselille ja sen tuhokapitalismille kumartavia valevasemmistolaisia pettureiksi. Koska näin on ja Tsipras valehteli mm OXI äänestyksestä, se oli pelkkä mediaharhautus, mediashow ja äänestäjien kusetus eutkäteen.  
   Kts myös video Zoen linjauksesta:


 
THEREALNEWS.COM|LISÄÄJÄ: THE REAL NEWS NETWORK

Vasemmisto tarrautuu vieläkin eliitin vallankaappaukseen ja utopiavedätykseen "EU:na" ja lukutaidottomien elintasoturistien väestönsiirtoon "pakolaisina" eliitin halpatyövoimapakotteena.  Kaikki "EU-lupaukset" ovat osoittautuneet harkituiksi valheiksi suuryhtiöiden tuhokapitalismin sekä hyökkäyssotia käyvän Naton vallan ja militarismin edistämiseksi. Venäjäviha on taas ikivanha eliitin kortti, joka on vedetty esille Rooman ajoista lähtien.  
 
Apurahojen ja puoluerahojen ympärillä pyörivä eliitti-vasemmisto on täysin antautunut rahaeliitin ohjaukseen ja rahaleiitin meemeihin.  


EU on sotilaallinen diktatuuriprojekti, "eliitin turvallisuuspolitiikkaa" eliitin ideologian runnomiseksi,
 joka tuhoaa demokratian ja siihen tarrautuminen ei ole vasemmistolaisuutta vaan eliitin diktatuurin ja pankkiirien vallan lisäämistä. EU-eliitti on yhä enemmän julkisesti puhunut EU:n sotilaallisesta sitomisesta ja päämäärästä. 

 Kreikassa näkyy EU:n todellinen feodaaliluonne: kaikki valtion omaisuus myydään halvalla Saksalaisille, jotka jo lainaa antaessa pakottivat kreikkalaiset ostamaan etupäässä Saksalaisia tuotteita nälkäisille kansalaisile ja valtion rakennusprojekteihin. 

 EU myös kielsi Kreikkaa ottamasta veroprogressiota ja eliitin tiukkaa verovalvontaa - terve valtio kiellettiin selväsanaisesti vallankaappausta varten. 

EU on varainsiirtomekanismi kansalaisilta keinottelijoille ja mafiaklaaneille. Rakennusyhtiöt Espanjassa saivat 30 miljardia turhuuteen EU-virkamiesten vaatimana - ja velka on nyt kansalaisten maksettavana. Nyt ulkomaalaiset saavat halpoja lomavuokraosakkeita kun velkataakka on kansalla.  
 
  •  EU on vain ja ainoastaan eliitin veronkiertoa varten luotu ideologia ja sitä kautta vallan kaappaus kansallisvaltiot tuhoamalla. Euroideologia luovutti kaiken vallan pankeille ja täm oli sen alkuperäinen päämäärä jota on käytetty kiristyskeinona ja täsmällisenä valtioiden tuhoamisena väestönsiirron kaaoksen avustamana. Verorahoja siirretään nyt pankeille ja mafiaklaaneille kasvaneen korruptiokoneiston kautta "valtioiden ulkoistamisen" kautta ilman mitään todellista sääntelyä ja vastuuta. Pankit kirjaimellisesti korvaavat valtiot ja veerottavat suoraan ihmisiä ja verorahat siirretään keinottelijoiden vedonlyönnin voittorahoiksi. 

EU ei ole solidaarinen hanke: sen retorikka on harkittuja valheita taktiikkana nujertaa aito vasemmisto arvopohjiasena ideologiana. 

Oman valuutan ja keskuspankin tuhoaminen ja suuryhtiöiden verotuksen ajaminen nollaan ei ole tuonut sijoituksia Suomeen vaan yhtiökokouksen tuhoavat yhtiöitä erottamalla työntekijöitä ja yhtiö saatetaan myyntikuntoon ja usein pois maasta. Tuotekehitys on Suomessa lopetattu minimiin - kaikki päinvastoin mitä euroutompian kiihkeäss markkinoinnissa luvattiin. Eurohysteria on dystopia, demokratia ja omavaraisuuden tuho maustettuna militarismin ja lapsellisen venäjävihan korostamisella. Valtamedia väärensi CIA:n nostamien uusnatsien vallankaappauksen Kiovassa ja esitti sen venäjän aggressiona itä-Ukrainan puolustautuessa nyt joka päivä uusnatsien jatkuvaa tykistötulta vastaan.   

Euro on Saksan markka. Saksa ohjaa euron inflaation estämistä ja nyt Saksa vaatii uutta euroarmeijaa Saksan ja Brysselin johtamana tietysti. Kaikki tähtää suurimman diktatuuriin ja Saksan viidenteen valtakuntaan natsipankkiirien unelman täyttymyksenä.  

Islanti leikkasi Lontoon pankkiirien ja Brysselin despoottiset vaatimukset ja ansat pois talouspolitiikastaan. Piste.  
 
Saksan, IMF:n, Lontoon, BIS:n ja futuuripörssin diktatuuri ei ole solidaarisutta. EU on puhdasta fasismia tuloerojen kasvattamiseksi, keinottelun kasvattamiseksi.
 
    Book  • Eurozone Dystopia – Groupthink and Denial on a Grand Scale – now published


  – Eurozone Dystopia – Groupthink and Denial on a Grand Scale  
Read first part – is now published and available. Here are some details. 


    
Kaikki toimittajien puheet ja vaikenemiset EU:n alusta ja merkityksestä ovat olleet harkittuja valheita, kaikki. 
  • The ‘Foundations’ of the Bilderberg Group -- The Bilderberg Group, formed in 1954, was founded in the Netherlands as a secretive meeting held once a year, drawing roughly 130 of the political-financial-military-academic-media elites from North America and Western Europe as “an informal network of influential people who could consult each other privately and confidentially.”
As indicated from leaks of the recent 2011 Bilderberg meeting, the euro-zone is in a major crisis, and Bilderberg members are struggling to keep the house of glass from…
GLOBALRESEARCH.CA

Ei kommentteja: