perjantaina, marraskuuta 11, 2016

Tämä päätoimittaja ei ole nöyrä: Arno Ahosniemi ja Trump


    Tämä päätoimittaja ei ole nöyrä.

Todella vxxxxmainen haistattelu jatkuu kun Arno Ahosniemi "ihmettelee".

Hän ei tunnusta tosiasioita kapitalismin sensuurista jonka jokainen rehellinen näkee.

Ihmettely on valehtelun jatkamista; esittää nöyrää ja jatkaa ideologisen ohjaamisen salaamista.

Hän vain "ihmettelee" eikä tunnusta osallistuneensa poliittiseen sotaan CIA:n ja Supon ohjaamana valehdellen olleensa toimittaja.

     Mistä "polarisaatiosta" mediapropaganda kertoo?

Tämä kertoo vain rahaeliitin propagandan hulluudesta ja laajuudesta, journalismin itsemurhasta rahaeliitin palvelijana, fasistisen mediamallin ja kapitalismin palvelijana ja CIA:n soluttautumisesta.

Valtamedia on markkinoinut imperialistisia hyökkyssotia ja kapitalistista kolonisaatiota, dollari-sotataloutta.


Arno näyttää meille keskisormea eikä analysoi lainkaan faktoja massapropagandan olemuksesta: "Jotain kummallista tässä kaikessa on. Yritämme nöyrästi ottaa jatkossa paremmin selvää, mitä":

Nobelisti julisti, etteivät markkinat toivu koskaan.” Tätä lukiessanne olette jo moneen kertaan kuulleet, että Donald Trumpin valinta Yhdysvaltain presidentiksi tuli yllätyksenä politiikan tutkijoille, ennustelaitoksille ja medialle. Asia on kuitenkin niin merkittävä,…
KAUPPALEHTI.FI|LISÄÄJÄ: KAUPPALEHTI

.
Kysymys on armeijan kenraalien, suomalaisen rahaeliitin, CIA:n, supon, EVA:n , EK:n, vanhojen fasistisukujen isosta ideologisesta operaatiosta pakottaa Suomi 100% Amerikan sotilaalliseen ja taloudelliseen kontrolliin, alamaiseksi, siirtomaaksi.

EU on osa rahaeliitin feodaalista vallankaappausta - Amerikkalaisten pankkiirien käsikirjoittamana - kts trilateraalinen komissio ja Bilderberg.

Niin kauan kuin julkisuudessa journalistit eivät tunnusta ja puhu esim. CIA:n laajasta lahjonnasta SDP:n ja SAK:n täydellisessä kaappauksessa oikeiston ohjaukseen ja oudon ylimääräisen viraston "opetushallituksen" taustalla olleesta oikeistovirkamiestan laittomasta salaliitost VKTS - niin on aivan turha käyttää journalismi-sanaa.


Valejournalistit.
CIA:n muulit yhä päätoimittajien nostamana:

  • "Tämä Trumpin aikaansaama pakokauhu ja paniikki on todella hilpeetä seurattavaa, Palsternakka kävi kertomassa et nyt se sota vasta alkaakin kun Trump tuli pressaks, siiis samalla ammattitaidolla jatketaan kuin vuonna 2013 kun hollantilainen sukellusvene muuttui ryssien paatiks ja eläkeellä oleva Ove pieneksi vihreäksi spetsnaziksi, päiviä sen jälkeen kun ruotsalaiset lehdet oli jo kertonu kuvien ja videoiden kera faktat. Mut pääasia et Palsternakka saa muhkeaa veronmaksajien pulittamaa palkkaa tosta touhustaan. "
    Sande Parkkonen

 Ideologinen vaatimus valehdella Suomessa: Virkamiehet ovat tuhonneet tieteen uusliberalistisen oikeiston vallankaappauksessa


    II


Suomalaiset CIA-Poliitikot jatkavat uskomatonta vaalityötä Trumpia vastaan vaikka vaalit ovat ohi - odottavatko nyt lyijyisiä äänestyskortteja?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10154678713709557&set=pcb.10154678718859557&type=3
     III

Sande Parkkonen 

" Li Andersson paljastaa miksi hänestä ei koskaan voisi tulla tämän maamme pääministeriä, presidenttiä tai ulkoministeriä.
Hän ei käsitä, että vaikka olisi mitä mieltä tahansa Trumpista, hänen valintansa oli amerikkalaisen demokratian paluu. Se oli kansan valinta yli eliitin.
Li ei ymmärrä, että sotahullun murhille naureskelevan naisen takana oli koko amerikkalaisen yhteiskunnan rikkain ja mahtavin eliitti, Wall Streetistä sotateollisuuteen, Soroksesta suuryrityksiin, mediaan ja puoluetoimistoihin. Silti kansa äänesti vastaan.
Se oli oikein ja demokratiaa, ja koska koko Washingtonin valtaeliitti sai kuonoonsa, se kertoi että amerikkalainen demokratia toimii sittenkin.
Riippumatta siitä mikä mies Trump on, kuinka törkeä tai puupää hän on (enkä tunne koko miestä), kansan ääni ratkaisi, Amerikkalainen mediakin tunnusti unohtaneensa puolet kansasta, Washingtonin eliitin tapaan, ja juuri se puolikas äänesti toisin kuin eliitti halusi. Se on hieno juttu. Loistavaa!
Ymmärrän, ettei Li jaa Trumpin arvoja, mutta luulisi nyt itseään intellektuellina pitävän ymmärtävän millainen demokratian voitto vaalitulos oli, millainen kansanvallan demonstraatio se oli. Kansa äänesti mediaa, eliittiä, Wall Streetiä, soroksia, puolueita vastaan. Aivan upeeta!
Mutta ei, eihän suomalainen poliitikko... Nehän siellä jo itkevät että tuleeko nyt pikkutrumpeja. 
Voin sanoa, että tulee. EU hajoaa. Game is over. Hajoamisprosessi alkoi jo vuosia sitten. Eliitti ei Suomessakaan sitä vielä tajua. Siksi meillekin tulee joku trump jonakin päivänä."Oppositiopuolue vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson kertoo olevansa pettynyt Yhdysvaltain vaalitulokseen.Republikaanien Donald Trump on…
UUSISUOMI.FIThe mainstream media told us that Donald Trump was racist and sexist, and that young people and minorities and women just loved Hillary Clinton.
THEREBEL.MEDIALaRouche-liikkeen kannanotto, joka tunnistaa aivan oikein Trumpin olevan pikemminkin suuri mahdollisuus parempaan kuin vaara ja haitta. Oikein tunnistettua on myös se, kuinka Trumpin valinta oli oleellinen reaktio kuollutta ja haitallista imperialismia vastaan.


The stunning election victory of Donald Trump on Tuesday can only be properly understood in the context of global developments that all reflect a powerful popular repudiation of the system of war and usury that has dominated the trans-Atlantic…
LAROUCHEPAC.COM
Lokakuussa SDP hehkutti, että puolueeseen liittyi ”maailmankuulu lelusalakuljettaja” Rami Adham, jonka toimintaa Erkki Tuomioja kehui ”esimerkilliseksi”. Pian tuotiin…
UUSI.VOIMA.FI
  • " Syksy Räsänen kirjoitus tuo hyvin esille, kuinka tekopyhä ja puolueellinen meidän virallinen Suomi on. Valtavirtatiedotusvälineet eivät heijasta maailmaa, vaan vallanpitäjien maailmankuvaa. Me emme ole osattomia maailman hädästä. Suomi tekee asekauppoja Syyriassa sotivien ja jihadisteja tukevien Arabiemiraattien, Israelin, Saudi-Arabian ja Turkin kanssa ja haluaa nyt aseistaa myös Qataria. Suomi on allekirjoittanut aiesopimuksen sotilasyhteistyöstä Yhdysvaltojen kanssa. Yhdysvaltojen keskeinen osa Syyrian sodassa ei ole salaisuus, mutta sitä ei katsottu tässä yhteydessä aiheelliseksi edes mainita." AN


Among the prime operators of the Neoliberal system were the Clintons. - 2016/11/09
TRUTHDIG.COMWith manufacturing jobs evaporated and friends hard to find, many middle-aged Americans have little left.
THEATLANTIC.COM|LISÄÄJÄ: VICTOR TAN CHEN


Criminal Clinton Mafia allowed on ticket exposes Shadow masters: One Dollar,…
THEEVENTCHRONICLE.COM|TEKIJÄ: THE EVENT HANDBOOK
Here are a few examples of countries where conditions are tremendously worse as a direct result of Hillary Clinton's policies.
USUNCUT.COM-

Ei kommentteja: