tiistaina, marraskuuta 29, 2016

Guggenheim poliittisena terrorinaToinen tärkeä funktio kulttuurikaappauksen lisäksi laittomassa virkamiesten salaisessa operaatiossa, Gugge-hysteriassa Helsingin valtuustoa ja lakipykäliä vastaan on se, että kun ihmisten eli äänestäjien energiaa ja ahdistusta ohjataan ja poliittista ajattelukykyä kapeutetaan tähän mediashowna ja demokratian terrorina niin  Helsingin asukkaiden pahoinvointi ja homekoulut unohtuu virkamiesten ja valtuuston elitistisen toiminnan takia, mm 2000 milj euron tuhlaaminen elitistiseen ja turhaan metrokorruptioon halutaan häivyttää gugge-terrorilla kun ihmiset halusivat enemmän, parempia ja puhtaampia kaasubusseja ja sähköbusseja.

Salaisesti toimiva amerikkalaisfanaattinen gugge-klaani ja verorahoilla porsastelevat virkamiehet ei suostu luovuttamaan asukkaita edustavalle valtuustolle Gugge-miljonäärien tekemää franchising-sopimusta.

Virkamiehet ovat nyt tuhlanneet gugge-operaatioon n 4 milj euroa tuhansin verovara-työtunnein ja alkoholilla vauhditetuilla, enimmäkseen salaisilla pr-tilaisuuksilla.

 
 Miten virkamiehet voivat tehdä tälläistä - salaisin projektein vastoin valtuuston guggekielteisiä päätöksiä?
 
Koska valtuusto ei erota näitä virkamieslakia ja kaupungin säännöksiä rikkoneita virkamiehiä eivätkä selvitä salaisia kaupungin tilejä, joille on piilotettu rahaa.

Olen jutellut jonkin verran demokraattista valtaa käyttävien valtuustolaisten kanssa ja he pelkäävät virkamiehiä eivätkä halua lain toteutuvan koska... pelkäävät oikeistoeliitin torpedoja. Suurin osa virkamiehistä on oikeiston taskussa monimutkaisen hyvä veli -lupaus- &suojelulahjonnan avulla.

Mutta otsaa on vaatia ilmaiseksi Helsingin paras paikka ja 500 milj euroa 10 vuoden reaalikuluihin ja Gugge-miljonäärien vaatimiin voittomiljooniin veronmaksajilta - pakottaen veronmaksajat ottamaan kaikki riskit mitä New Yorkin miljonäärisuku käskee. Käsittävätkö kaikki valtuustolaiset että Gugge-miljonäärit kaappaisivat kaiken määräysvallan ja maailmankuvan uudessa rakennuksessa "taiteen" suhteen?   II


Oikeiston tunnuslause on "salainen valta on tärkeintä valtaa".

Oikeiston toiminta on aina ideologista ja sen ensimmäinen päämäärä on salata valta ja mitätöidä avoin demokratia ja luoda siten suoraa korruptiota monin eri tavoin.

Pohjoismainen malli ja tavoite ei palaa elleivät ihmiset taistele oikeiston elitismiä vastaan.

Elitistisin taidemuoto ooppera vie joka vuosi n * 110 milj euroa verorahoja ja se on lopetettava.

Kirjallisuus, teatteri ja klassinen sekä rock-musiikki on paljon tärkeämpää kuin mätä hovitaide.

Mutta elävä taide kaipaa rahaa - Helsingillä on jemmassa 1000 miljoonaa euroa. Kirjallisuuskin kituu samalla kun ooppera saa aivottomasti 110 milj euroa tukiaisia. Rock-bändit eivät pääse hyviin tiloihin harjoittelemaan - musiikkivienti ei nouse ilman hyviä harjoittelutiloja ja valmentajia. Uudet elokuvantekijät tarvitsevat tukea sopivin summin, 50000 e per projekti saa elokuvan tehtyä ja padeillä katsottavaksi Suomesta kiinnostuneille turisteille, käsisvalmennuksella saatais teräviä elokuvia tästä yhteiskunnasta ja ristiriidoista. Kaupungin täytyy nyt satsata ihmisten toimintaan, ei tiloihin ja vip-ryyppäjäisiin.

  Kirjallisuus ei etene Suomessa sillä  
a) rikkaat kirjailijat saavat eniten tukirahoja - rikkaille ei tule antaa verorahoja
b) oikeistolainen sensuuri ja moralismi hallitsee kirjallisuuspiirejä ja toimittajat eivät analysoi ideologista hirmuvaltaa joka päämäärätietoisesti pyrkii torjumaan humanistisen ja vasemmistolaisen kulttuuri- ja yhteiskuntakritiikin.⥺        Runsaan turismin Saksahan lopetti täysin Guggenheim rahoittamisen ja tila suljettiin kun yleisömäärät laskivat koko ajan.  


Kuva on Voima-julkaisusta           "Guggenheim Abu Dhabi (Yhdistyneet arabiemiirikunnat)
  • Vuonna 2006 sovittu Abu Dhabin Guggenheimin pitäisi valmistua tänä vuonna. Rakennustöitä on varjostanut monien (135) kansainvälisten taiteilijoiden boikotti, jolla on vastustettu rakennustöissä käytettyjen alihankkijoitten huonoja työolosuhteita ja ala-arvoisia palkkoja." http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2012/01/12/ja-rahaa-on-takaan-sen-guggenheimille/    Kulttuurihegemonia elitismin terrorina

Eliitin verohelpotusten politiikkaa - elitismiä ja feodaalipolitiikkaa


Lapsilisäleikkaus sinetöitiin. Aiemmat sanat ja nykyiset teot asettuivat rivoon ristiriitaan.
SEURA.FI|TEKIJÄ: JUSSI KORHONEN
Pääministeri Juha Sipilä on kääntänyt jääviysuutiset median syyksi, kirjoittaa politiikan toimittaja Mika Lehto.
ILTASANOMAT.FI#guggenheim #korruptio #politiikka #helsinki #valtuusto #oikeisto #maantapa #hyväveli #vapaamuurarit #uusliberalismi #taide #kokoomus #rkp #vihretä #valtuustohki

1 kommentti:

dudivie kirjoitti...

kiitos. upeaa kirjoittamista, kyllä nämä piirit joutuvat ulos omista pyöristään