perjantaina, marraskuuta 18, 2016

Valheita vihreiden ja vasemmistoliiton kaunopuheiden mitalla - Euro PlanB & vasemmistoliitto


Vasemmistoliitto eikä vihreät kaunopuheittensa alla puutu lainkaan tärkeimpään eli systeemiin. Mitään muutosta ei saada aikaiseksi ellei 40 miljardin veronkiertoa ja verohelpotuksia rahaeliitille lopeteta sekä 9000 miljoonan euron luovuttamista EU:lle joka vuosi mm tulliverotuksen tuottojen luovutuksena: pohjoismainen malli vaatii 70-luvun toimenpiteet, oman markan, ja systeemin ehdottoman kokonaisuuden, joilla pohjoismainen malli luotiin. Silloin ei edes kiusattu työttömiä, tuet tulivat selkeästi ja ilman sanktioita osa-aikatyöllistetyillekin, yksilön tarpeen mukaan. 

Työllisyyttä ei nosteta ilman valtionyhtiöitä - oman valuutan maassa omalla tullikontrollilla ja mm paikallisen elintarviketuotannon sääntelyllä ja keinottelun estämisellä. 

    II


         Launtaina;

euroa kannattaneiden eurovasemmiston keskustelutilaisuus LIVE: 
http://euro-planb.dk/

PlanB Puheenvuoroissa  Zoe Konstantopoulou kutsui suoraselkäisesti Brysselille ja sen tuhokapitalismille kumartavia valevasemmistolaisia pettureiksi. Koska näin on. Kts:
 


THEREALNEWS.COM|LISÄÄJÄ: THE REAL NEWS NETWORKVasemmisto tarrautuu vieläkin eliitin vallankaappaukseen ja utopiavedätykseen "EU:na" ja lukutaidottomien elintasoturistien väestönsiirtoon "pakolaisina" eliitin halpatyövoimapakotteena.  
 
Apurahojen ympärillä pyörivä eliitti-vasemmisto on täysin antautunut rahaeliitin ohjaukseen ja rahaleiitin meemeihin.  

EU on sotilaallinen diktatuuriprojekti
joka tuhoaa demokratian ja siihen tarrautuminen ei ole vasemmistolaisuutta vaan eliitin diktatuurin ja pankkiirien vallan lisäämistä. EU-eliitti on yhä enemmän julkisesti puhunut EU:n sotilaallisesta sitomisesta ja päämäärästä. 


Kreikassa näkyy EU:n todellinen feodaaliluonne: kaikki valtion omaisuus myydään halvalla Saksalaisille, jotka jo lainaa antaessa pakottivat kreikkalaiset ostamaan etupäässä Saksalaisia tuotteita nälkäisille kansalaisile ja valtion rakennusprojekteihin. 

EU myös kielsi Kreikkaa ottamasta veroprogressiota ja eliitin tiukkaa verovalvontaa - terve valtio kiellettiin selväsanaisesti vallankaappausta varten. 

EU on vain ja ainoastaan eliitin veronkiertoa varten luotu ideologia ja sitä kautta vallan kaappaus kansallisvaltiot tuhoamalla. 


 


          Kauppalehti
 
Verotukien hurja summa: 23 miljardia euroa   
   22.12.2011   Verotuksen kautta jaettavat erilaiset tuet ovat Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen VATT:n mukaan kasvaneet nopeasti neljän vuoden aikana.
http://www.kauppalehti.fi/uutiset/verotukien-hurja-summa-23-miljardia-euroa/RQwbAAcq
Vasemmistoliittokin on ollut ajamassa murskaavaa europolitiikkaa eli valtion "ulkoistamista", sääntelyn lopettamista kapitalisitisen saalistamisen ja vedättämisen armoille.


Maalaislääkäri Tapani Kiminkinen on kyllästynyt Lääkäriliiton välttelyyn ysityisten rahastusfirmojen kute Attedon kohdalla, kun firmat itse selvällä suomenkielellä antavat ymmärtää yhteyksistään veroparatiiseihin:
"Jyvässeudulla Attendo on perinyt kunnilta lääkärin päivätyöstä 27000 e/kk. Lääkäreille on tilitetty ruhtinaalliset 12000 e/kk. Hurjemmistakin summista on kantautunut viestejä Itä-Suomen köyhimmistä kunnista. Viitasaarella pyöritetään pienen väestöpohjan päivystystä sellaisella rahamäärällä, millä voimassa olevien työehtosopimusten mukaisesti saisi teoreettisesti kymmenkunta lääkäriä. Attendo houkuttelee lääkäreitä veroneuvoilla osakkaiksi tytäryhtiöönsä Terveyden Tuottajat Oy:hyn. Suora lainaus heidän esitteestään: ”Tarjoaa laajat työsuhde-edut, helpon ja motivoivan tavan työskennellä, hallita talouttaan ja kerryttää varallisuutta”.


Monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamien konsernien soluttautumisessa Suomen sosiaali- ja terveydenhuollon markkinoille ei ole kyse nykyisten...
KSML.FI|LISÄÄJÄ: TAPANI KIMINKINEN
Flashback Friday: ”Friedmanin mukaan euron käyttöönotto aiheuttaa ongelmia, koska euromaissa ei vallitse yhtäläinen suhdannetilanne. Jossain maassa saattaa olla tarvetta tiukkaan rahapolitiikkaan, samalla kun jossain toisessa on tarvetta laskea korkoja.” (Uutinen vuodelta 2001.)

Taloustieteilijä Milton Friedmanin mukaan yhteisvaluutta euron käyttöönotto on vakava virhe, joka saattaa aiheuttaa taloudellista epävakautta 12 maan eur
KALEVA.FIJos tota ei joku vielä tiennyt.


Suurin osa osakeomistajista on vapautettu osinkoverosta. Piensijoittaja kärsii muiden kustannuksella, kirjoittaa Arvopaperi.
KAUPPALEHTI.FI|LISÄÄJÄ: KAUPPALEHTI" Yhteiskuntatieteiden tohtori Olli Pusa 4.10.2016: Tiivistelmä. "Kun seuraan erityisesti Euroopan tilannetta, mieleni valtaa hämmennys. Tuntuu kuin eurooppalaiset päättäjät olisivat tulleet hulluiksi. Talouspolitiikka ajaa kovaa vauhtia seinään. Asiantuntijat myöntävät, että euro on ollut EU:lle kauhea virhe, josta maksetaan hirveä hinta. Toinen esimerkki EU:n totaalisesta epäonnistumisesta on pakolaispolitiikka. Sen järkevyyttä on mahdotonta ymmärtää.
Se tiedetään, että nykymuotoinen valtavien ihmisjoukkojen tuottaminen Eurooppaan on kutakuinkin surkeinta mahdollista pakolaispolitiikkaa. Suurin osa Eurooppaan tulleista ei ole turvapaikkaa hakemassa, vaan he ovat elintasoseikkailijoita. Todelliset hädänalaiset ovat muualla. Murto-osalla elintasoseikkailijoihin käytettävästä rahamäärästä voitaisiin auttaa kymmenkertaista määrää oikeasti hädänalaisia. Pakolaispolitiikka ei siis ole toiminnan todellinen motiivi.
Ei se juju ole myöskään Euroopan maiden taloudellinen hyöty. Tulijat ovat pääosin ammattitaidotonta työvoimaa ja heidän työllistymisensä surkeaa. Lisäksi he tuovat mukanaan rikollisuutta ja terrorismia.
Em. asioista kärsivät tavalliset eurooppalaiset kansalaiset. Enää ei mene läpi selitys siitä, että heidän pitää uhrautua kärsivien puolesta. Eurooppalaiset ovat kasvavassa määrin huomanneet, että heidän edustajinaan toimivat poliitikot ovatkin uhraamassa heidät muiden intressien takia.
Vaikka sekä talouspolitiikan (euro mm.) ja maahanmuuttopolitiikan mahalasku ovat näkyvissä, poliitikot eivät silti ole korjaamassa kurssiaan, vaan he jatkavat samaa touhua entistä aggressiivisemmin. Poliitikkojen uskottavuus on romahtamassa.
Miksi poliitikot toimivat näin ja kenen käskystä? On turvauduttava arvioihin ja sirpaleisiin tiedonpaloihin. Kuvan pitäisi olla sellainen, että sen kautta toiminta tulee ymmärrettäväksi, vaikka se kuva olisi hyvin rumakin. Ketkä käskyttävät poliitikkoja hulluuteen?
Mahdolliseksi tällaiseksi tahoksi paikansin lobbausryhmän, joka tunnetaan nimellä European Round Table of Industrialists (ERT). Se on noin 50:stä eurooppalaisesta yritysjohtajasta koostuva ryhmä. Siellä on suuri edustus Ranskasta ja Saksasta ja muista suurista Länsi-Euroopan maista.
Suomella on ryhmässä kaksi edustajaa. Aikaisemmin.suomalaiset olivat Jorma Ollila ja Antti Herlin. Nyt siellä ovat Henrik Ehrnroot ja Risto Siilasmaa. Siis epäilemättä henkilöitä, jotka pystyvät painostamaan Suomen hallitusta ja poliitikkoja.
Mikä sitten olisi ERT:n tavoite? Aikoinaan Ilkka Hakalehto arveli sen olevan toimiminen todellisena vallankäyttäjänä EU-komission takana. Sen tavoitteena on muokata Eurooppa bisneksilleen sopivaksi. Siihen kuuluu varmasti euro yhteisvaluuttana ja Euroopan vieminen kohti liittovaltiota. Tästä taustasta tarkastellen pakolaispolitiikan varjolla ajettu maahanmuuttopolitiikka saisi selvityksen.
Mm. pakolaisvaltuutettuna toiminut Peter Sutherland on julistanut, että EU:n jäsenmaiden kansallisuuserot pitää hävittää valtavan maahanmuuton avulla. Se helpottaisi liittovaltion pystyttämistä. Samaa menetelmäähän sovelsi entinen Neuvostoliitto, kun se venäläistämällä yritti hävittää valtaamiensa maiden kansallista identiteettiä.
Miten nämä suunnitelmat liittyvät ERT:hen? Sutherland on paitsi entinen komissaari, myös ERT:n entisiä puheenjohtajia. Eivätkä nuo ajatukset niin kummalliselta kuulostaisi nykyisen komissionkaan suussa. Juncker sanoi vähän aikaa sitten, että valtioiden rajat ovat surkein keksintö. Monet Euroopan johtajat julistavat, että kansallisuudet pitää häivyttää. Tilalle tarvitaan yhtenäinen "monikulttuurinen" mössö.
Kun ajattelaan millaiseen tilaan Eurooppa on ajautumassa, ei voi kuin kauhistella. Talous on uskomattomassa kriisissä. Kreikka konkurssissa, Italian pankkijärjestelmä kuilun partaalla, Saksan pankkijärjestelmä huojuu ja Deutsche Bankin kohtaloa arvuutellaan.
Britit jättävät EU:n. Epäonnistunut maahanmuuttopolitiikka on saanut ihmiset kapinan partaalle. Saksassa 82% ei hyväksy Merkelin pakolaispolitiikkaa, Itä-Eurooppa on kapinassa ja Ranskan sekä Hollannin vaaleja odotetaan kauhulla.
Normaalisti tällaisessa kriisissä otettaisiin kansalaisten mielipide huomioon ja alettaisiin korjata suuntaa. Mutta EU:ssa ei toimita niin. Sen sijaan ajetaan entistä röyhkeämmin aikaisempaa linjaa. Tyyli on sama kuin entisessä Neuvostoliitossa." www.facebook.com/olli.pusa/posts/10209902531895329
Kaikki toimittajien puheet ja vaikenemiset EU:n alusta ja merkityksestä ovat olleet harkittuja valheita, kaikki. 
  • The ‘Foundations’ of the Bilderberg Group -- The Bilderberg Group, formed in 1954, was founded in the Netherlands as a secretive meeting held once a year, drawing roughly 130 of the political-financial-military-academic-media elites from North America and Western Europe as “an informal network of influential people who could consult each other privately and confidentially.”

As indicated from leaks of the recent 2011 Bilderberg meeting, the euro-zone is in a major crisis, and Bilderberg members are struggling to keep the house of glass from…
GLOBALRESEARCH.CA
Ei kommentteja: