keskiviikkona, marraskuuta 02, 2016

Täytyykö oikeistolaisia sääliä?

Suomen ja Yhdysvaltain välinen aiejulistus puolustusyhteistyöstä allekirjoitettiin perjantaina Helsingissä...
KALEVA.FI
Oikeistolaiset ulisevat ettei Suomen historiassa ole fassisteja ja että Suomen sodat olivat hyviä.

   Ei.
   

Oikeistolaiset ulvovat listojen julkaisua mutta vain Neuvostoliiton "kanssa työskennelleitten listoja" vaikka CIA on toiminut paljon laajemmin Suomessa ja kaapannut laittomalla lahjontamiljoonilla SDP:n jo vuodesta 1949 oikeistoeliitin käsikassaraksi, valevasemmistoksi.

Demarien johtaja oli natsi, rotuopin levittäjä Tanner,  ennen ja jälkeen sodan ja silti SDP jatkoi harhojen kulissia työläisten puolueena. Tannerin valta tietysti lepäsi CIA-lahjontamiljoonien varassa. Mitään ei porvaridemarit ole tunnustaneet ja selvittäneet.  


Oikeistolaisia täytyykin syyllistää sillä oikeistohegemonia takoo yhä sitä suurta valhetta etteikö Suomessa olisi ollut fasisteja ja natseja sisällissotaa ja talvisotaa käynnistämässä.

Todisteet ovat selvääkin selvemmät tuhon ja kaaoksen ytimestä Suomessa demokratian avoimuutta vastaan. Historiaa väärennetään aktiivisesti ja fasistien toiminta on pyyhitty pois ja siksi fasismi mm. Amerikan hyökkäyssotien puolesta elää Suomessa hyvin.

Todisteita on vaikka kuinka.

Räikein on oikeistolaisen terrorismin pyyhkiminen pois historiasta. 1919-1935 suomalaiset fasistit tekivät kymmeniä terrori-iskuja ja joukkomurhia Neuvostoliittoon ja Karjalaan viranomaisten avustuksella. Vuosisadan alun terrori-iskut Suomessa olivat reippaasti 90% oikeistolaisten tekemiä.
Ennen sisällissotaa fasistit, etupäässä rikkaat suomenruotsalaiset, perustivat laittomia militanttiarmeijoita 1917 perustuslakia vastaan sekä tekivät huikean maanpetoksen, joka käynnisti sisällissodan: lupasivat sopimuksin mm Erkon toiminnan kautta Suomen luovutuksesta Saksan verotusalueeksi. 
   
Suomenruotsalainen rahaeliitti myös palkkasi kasakat rynnäköimään hevosten kanssa eduskuntaan, lahjoi virkamiehiä valtiosabotaasiin olemaan tottelematta eduskunnan päätöksiä ym ym fasistien hyökkäykset Viipurissa ja vieläkin oikeisto väittää että vasemmisto käynnisti sisällissodan. 

Suomihan oli sitten 1918 Saksan valloituksen jälkeen Saksan verotettavana sillä Saksa määräsi 100% Suomen ulkomaankauppaa Saksan kautta 1944 saakka ja otti rahaa välistä rutkasti.
 
Suomalaiset SS-miehet olivat natseja, joukkomurhaajia, he tiesivät tarkkaan olevansa mukana salamasota-projektissa jossa tapettiin miljoonia venäläisiä ja mustalaisia ym siviilejä ja sotalakien vastaisesti aseettomia sotilaita.

  • Natseilla oli Suomessa 3 omaa leiriä ja tappoivat vapaasti suomalaisten vankileireillä satoja juutalaisia ja venäläisiä.  Tätä ei hyväksytä  vieläkään faktaksi vaikka kaikki on avoinna.

    Ja vieläkin kaikki ohitetaan vain viittamalla kuinka Mannerheim inhosi natseja. Vaikka teki sotaliiton ja hyökkäsi natsien käskystä. Irvokkuus on oikeistolaisen historiakuvan ainoa määre. 

    YLEssä pyöri "Hitlerin kätyreistä" ohjelmaa, mutta osuvasti Suomi on itsensä siitäkin onnistunut jättämään pois.  Ryti, Erkko, Mannerheim ja moni muu tekivät satoja reissuja natsien luo ja kymmeniä kabinettisopimuksia.

    Mannerheimin käskystä perustetuilla Itä-Karjalan keskitysleireillä tuhottiin "epäkansallista" lapsia ja vanhuksia nälkään. Tarkoituksena oli ”Suomen kansaan elimellisesti liittyvän ja rodullisesti puhtaan kantaväestön luominen Itä-Karjalaan”, eli ts. alueen etninen puhdistaminen. 

Kekkosen valan vannomista Hitlerille vähätellään mutta kannattaako enää valehdella natseista? Ihan aidot suomalaiset natsit, Ryti innokkaana natsikirjojen julkaisijana joukossa, ajoivat Suomen sitoutumaan Saksan ja Ruotsin rotusotiin koko maailman valloituksena. Fasistinen Suomi pysyy valheilla suojassa. Satoja valheita historiasta elää ja oikeisto esiintyy mukamas suoraryhtisenä Suomen edustajana. Koettakaahan herätä fasismin suomasta suloisesta unesta. Herätkää aitoon historiaan eliitin jatkuvan terrorin ja manipulaation alla.

Kekkosen päiväkirjat sisällissodasta olisi syytä julkaista presidentinkansliasta ja Mannerheimin 5 kirjettä Hitlerille ja Hitlerin kirjeet Mannella parasta olisi julkaista.
 

Oikeiston ihanne eli elitismi on aina lakien kiertämistä, aina. 
Eliitin eli etuoikeutettujen ideologia.


Oikeisto on nyt innoissaan suurista hämäyksistä ja suuresta pelosta. Venäjävihasta ja rasistien etsimisestä. 

Eliitin keinottelukoneisto eli pankkisysteemi on romahtamassa ja sitä varten on avattu rajat siirtolaisille, jotta kaaos kaduilla ja moralismi mediassa kasvaisi -- eivätkä ihmiset ymmärtäisi oikeistoeliitin talousterrorin hirveitä seuraamuksia.

Kreikka teurastettiin vaikka velka-ana oli EU:virkamiestan kanssa pankkiirien suunnittelema, eliitin veronkiertoa korostaen Kreikassakin

Venäjäviha on toinen suuri harhautus jolla ihan aidosti yritetään saada Sotaa Eurooppaan, eliitin mielikeinoa murtamaan kulttuurin avautuminen ja demokraita.

Elitismi elää, elitismi on fasismia, historia on niin yksinkertainen. Eliitin keinot ja eliitin moraalittomuus eliitin rikastumisen tähden.

Oikeiston tavoitteet nousevat julmasta feodalismista.

Elitismistä.

Mitä on elitismi? Eliitti saa tappaa köyhiä ja tekee sitä säännöllisesti sotatalouden kierteessä.


Vihreä kansanedustajan mielestä 5.10. vain tuloerojen kasvattaminen eli palkkojen pienentäminen työläisiltä on "yhteiskuntarauhan takaamista".

Demarien suussakin veroprogressio on kielletty sana ja veronkierron lopettaminen myös.

USA:n kolonisaatiorintama aseistaa terroristeja Syyriassa ja Irakissa ym ja vasemmistoliittokin puhuu sitten "venäjä-uhasta". CIA-propaganda on upotettu isolla rahalla suomalaisten marionettien suuhun. Saat uranousun kun yhdyt imperialistiseen uhoon ja vihaan kuin olisit Amerikan osavaltio - kohta romahtavan Amerikan osavaltio.
II

OIkeiston oikea profiili natseihin sitoutuneina on sensuroitu historiakeskustelusta. 


" Suomi ja Saksa koordinoivat yhdessä Operaatio Barbarossan (jatkosota) Suomen osuuden. Tämä on fakta, ts. Suomi oli elimellisesti osa Operaatio Barbarossaa, ja kävi Saksan rinnalla hyökkäyssotaa vapaata maailmaa (liittoutuneet) vastaan. Saksalaisten perimmäinen tavoite oli NL:n tuhoaminen ja kaikkien "rodullisten ja ideologisten viholisten" (niin sotilaiden kuin siviilien) hävittäminen valloitetuilta alueilta, sekä "rodullisesti puhtaan" väestön asuttaminen ko. alueille, jotka tavoitteet olivat myös Suomen sodanjohdolla.

Mannerheim suunnitteli jo 1919 valloitusretkeä Pietariin, jonka tavoite oli bolsevismin tuhoaminen ja Suur-Suomi-aatteen edistäminen. Ns. jatkosodan aikana hän sitten käskikin rakentaa Itä-Karjalaan lukuisia keskitysleirejä, joiden tarkoitus oli ”Suomen kansaan elimellisesti liittyvän ja rodullisesti puhtaan kantaväestön luominen Itä-Karjalaan”.

Operaatio Barbarossan aikana, jolloin Suomessa oli yli 200.000 natsisotilasta, Suomen alueella toimi myös natsien Einsatzkommando Finnland yksikkö, eli saksalainen turvallisuuspoliisin yksikkö, jonka tarkoitus oli etsiä ja tuhota Saksan ja Suomen yhteisiä "rodullisia ja ideologisia vihollisia"."

"Are the Americans crazy enough to risk WWIII over Aleppo?

Maybe, maybe not. But what if we rephrase that question and ask
Are the Americans crazy enough to risk WWIII to maintain their status as the “world’s indispensable nation”, the “leader of the free world”, the “city on the hill” and all the rest of this imperialistic nonsense?
Here I would submit that yes, they potentially are."


III
 

Hitler hävisi suomalaisten natsiliiton ja insinöörien takia.

Koska Suomessa laittomasti kehitetty sukellusveneteknologia kiihotti Hitlerin ja pankkiirit sotakiihkoon hän aloitti sodan 2 v.  liian aikaisin ja hävisi sen takia. 

 

"Saksalla ei 1930-luvulla saanut olla Versailles’n rauhansopimuksen vuoksi sukellusveneitä, minkä vuoksi niitä samoin kuin muita aseita oli kehiteltävä ulkomailla.

Sukellusvenelaivaston rakentamiseksi oli perustettu saksalainen peiteyritys Ingenieurskantoor voor Scheepsbouw eli IvS. Saksan panssariaselajia ja ilmavoimia kehiteltiin muun muassa Neuvostoliitossa.
Toisin kuin Suomen laivaston muut sukellusveneet, Vesikko ei kuulunut suomalaisten suunnitelmiin, vaan oli osa Saksan salaista laivaston uudelleenrakentamisohjelmaa.

Tavoitteena saksalaisilla oli luoda täysin uusi liikekannallepanotyyppi, joka edustaisi uutta tekniikkaa eikä ensimmäisen maailmansodan aikaisia standardeja. Tätä varten rakennettiin kaksi koemallia, E1 Espanjassa ja CV-707 Suomessa. Jälkimmäinen valittiin myöhemmin uuden laivaston ensimmäiseksi alustyypiksi. Kummankin aluksen rakentamisen rahoitti Reichsmarine.

Saksan laivaston salaisena yhdysupseerina Suomessa toimi komentajakapteeni evp Karl Bartenbach, jonka virallinen nimitys oli Suomen puolustusvoimien laivastoasiantuntija. Hänen johdollaan Suomessa rakennettiin IvS:n suunnittelema 496 tonnin Vetehis-luokka sekä 100 tonnin Saukko, jota oli tarkoitus käyttää Laatokalla.

Saksan laivastolle tuli suunnitella 200–250 tonnin alus, joka silti vastaisi iskukyvyltään 496 tonnin Vetehis-luokan sukellusveneitä.
Päätös Vesikon rakentamisesta tehtiin 1930 useiden hallituksen sisäisten neuvottelujen jälkeen. Koska Liliput-projekti oli Versaillesin rauhansopimuksen vastainen, asiakirjoissa ei mainittu Saksaa ja päätettiin että sukellusvenettä ei saisi myydä kuin Kansainliittoon kuuluville ja kyseiseen aseeseen oikeutetuille valtioille. Suomen valtio sai veneeseen etuosto-oikeuden.

CV-707:n rakentaminen aloitettiin 1931 Turussa Crichton-Vulcanin telakalla, missä myös Vetehis-luokan veneet oli rakennettu. Teknisesti veneestä tuli aikansa kehittyneimpiä, sen sukellussyvyys oli kaksinkertainen aikaisempiin saksalaisiin sukellusveneisiin nähden, ja sen runko pystyttiin rakentamaan ilman niittausta sähköhitsaamalla, mikä lisäsi paineenkestävyyttä, vähensi vuotoja ja nopeutti rakentamista (itse CV-707 tehtiin enimmäkseen niittaamalla suomalaisten epäluulojen takia, mutta sen pohjalta luoto IIA-luokka käytti vain hitsausta).

Saksalaiset testasivat Vesikkoa Turun saaristossa purjehduskausina 1933 ja 1934.

Saksan kansallissosialistinen työväenpuolue nousi Saksan johtoon vuonna 1933."

 

IV

Oikeisto ylistää yhä natseja. 


"Natsi-Suomi oli käytännössä vuodesta 1941 aina sodan loppuun.

Suomi oli osa Saksan itärintamaa, ja natsien idelogia oli vahvasti läsnä myös Suomessa. Suomalaisten toimien vähättely ja tosiasioista puhuvien haukkuminen ei muuta faktoja miksikään.
 
"'Finnlands Lebensraum' 'Suomen elintila' oli vuonna 1941 julkaistu Suur-Suomi-aatetta tukeva propagandateos, jonka kirjoittajina toimivat maantieteilijä Väinö Auer, historioitsija Eino Jutikkala ja kansatieteilijä Kustaa Vilkuna.
 
Teoksen tarkoituksena oli osoittaa tieteellisesti, että Itä-Karjala ja Inkerinmaa kuuluivat maantieteellisesti, historiallisesti ja kulttuurillisesti Suomeen ja ne pitäisi voitetun sodan jälkeen liittää muodostettavan Suur-Suomen osaksi. Tutkija Ohto Mannisen mukaan aloite kirjaan tuli presidentti Risto Rytiltä

Finnlands Lebensraumin piti ilmestyä nimellä Das geographische und geschichtliche Finnland (Maantieteellinen ja historiallinen Suomi), mutta kustantaja vaihtoi sen paremmin natsi-Saksan ideologiaan sopivaksi, ja alkuperäinen jäi kirjan alanimekkeeksi. Teos oli merkittävä myös saksalaisille, sillä ennen julkaisemista se tarkistettiin ja hyväksyttiin sekä Saksan ulko- että propagandaministeriöissä.

Väestötieteellisesti Itä-Karjalan liittämistä perusteltiin elintilalla, jota myös saksalaiset käyttivät syynään hyökkäykselle Neuvostoliittoon.

Kirja sisälsi lisäksi kansallissosialistista ideologiaa sekä lainauksia Adolf Hitleriltä."


Hannu Ikonen  Vastavalkea - Tilannehuone

     TOISTAAKO EU ROOMAN VALTAKUNNAN VIRHEET 

 
Keväällä astellessani Sisiliassa Villa Casale Romanan,

kylpylän, Lähi-Idän mosaikkitaiteilijoiden kuvittamissa saleissa, mieleni askaroi EU:n kehityksessä ja Rooman valtakunnan hajoamisen syissä. Rooman kylpylät kuten EU:n veroparatiisit Luxemburg tai Monaco ja kaikkien maiden ”sisäiset veroparatiisit” (yritykset omistajineen, aliverotus) palatseineen on rakennettu ja ylläpidetään kansakuntien yhteisellä varallisuudella, epäoikeudenmukaisesti jaetulla varallisuudella. Saksalaisia ja eurooppalaisia kansalaisia, veronmaksajia kutsutaan (käsketään) apuun pelastamaan Deutsche Bank, joka on osa ”kylpylöitä” ylläpitävää koneistoa. Rooma kuten EU:kin on sotaisuudessaan, vallan laajentamisen halussaan, unohtanut kansan ja sen tarpeet sekä sen, ettei varallisuus riitä enää rajojen turvaamiseen. 
Kansakuntien uskolla on rajansa, ei ”kylpylöistä” voi loputtomasti käskyttää kansaa ja puhua ”yhteisestä asiasta”, olipa kysymys valta-alueen laajentamisesta, sen turvaamisesta tai epäoikeudenmukaisuuden symbolien (kylpylöiden) rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kansa nousee kapinaan ”sisäistä inflaatiota”, ”säästämistä ja leikkaamista” vastaan. Se alkaa tiedostamaan ongelmiensa todellisen syyn kun se joutuu tarjoamaan työvoimaansa, palvelukykyään hinnalla, joka ei riitä elämän tarpeisiin ja eliitin vauraus jatkaa kasvuaan, ”kylpylät” saavat koristeellisempia lisäsiipiä. Kautta ihmiskunnan historian imperiumien elämä on ollut riippuvainen ”oikeudenmukaiseksi koetusta”, vääryyden tiedostamisesta ja elliitin symbolisen tunnusmerkistön ymmärtämisestä.

EU on nyt tällä ”roomalaisella rajalla”(Britannia, Brexit), kansalaiset alkavat ymmärtämään eliittinsä ehtymättömän ahneuden ja vallan halun, ”kylpylöitä” rakennetaan ja niistä, Monacoista ja Luxemburgeista, johdetaan kansaa entistä eriarvoisempaan suuntaan. Tämä ilmenee laskevina äänestysprosentteina, vaihtoehdottomuutena, euroopalaisuuden kriisinä, nationalismin nousuna. Eurooppa ei pysty tarjoamaan kansalaisilleen edes ”leipää ja sirkushuveja” kun vaurauden epätasainen jako on eliitin ylläpidon tehtävä.

Eliitti on saanut kansan tuntemaan syyllisyyttä ”kilpailukyvyn” rapatumisesta ja on pystynyt johtamaan kansan keskustelua, ettei itse järjestelmää, johtavaa teoriaa, monetarismia ja uusliberalismia kyseenalaisteta.
Eurooppalainen eliitti ei tule hyväksymään tasa-arvoisempaa tulonjakoa, johon on pystytty kansallisvaltioiden tasolla Toisen MS:n jälkeen, 80-luvun alkuun asti. Tämä yhteisyyden henki runsaine työpaikkoineen, omine ”kelluvine” valuuttoineen, inflaatioineen ja hyvinvointipalveluineen elähdyttää tämänkin päivän kansalaista pankkien, finansskapitalistien, sotakneistojen ja ”kylpylöiden” ylläpidon sijaan. Imperiumien kuten Rooman historia ei toista väkivaltaista itseään, jos kansallisvaltiot – kumouksitta - tunnustetaan ylimmän vallan käyttäjiksi.
Hannu Ikonen
Vastavalkea ry vpj.The US's culture of violence, resource exploitation and military conquest are a direct reflection of ancient Roman politics. Ancient Rome has been the dominant political model for Europe and the US because it continues to benefit the wealthy few at the expense of the many.


Rome continues to underpin Western culture and politics, what we write and how we see the world, and our place in it.
TRUTH-OUT.ORG|HENKILÖLTÄ JACQUELINE MARCUSWhile Obama assures the world that he is vigorously fighting ISIS and has the…
worldtruth.tv|Tekijä: Eddie Levin

Ville Haapasalo sanoo hyvin:
"Geopoliittiset uhkakuvat ja niiden luominen on osa informaatiosotaa, jota jokainen peliin osallistuva käy. Suomessa vain yksipuolinen uutisointi ja russofobian lietsominen on tiedotusvälineissämme jo kaiken arvostelunkin alapuolella.
Vaikka kuinka paljon olisi tietoa löydettävissä laajemman maailmankuvan muodostamiseen, toistuvasti kuulen Venäjän muodostaman ns. uhan perusteiksi koska ryssä.
Kansainvälisestä politiikasta, geopolitiikasta, taloudesta, finanssikriisistä jne jne jne kirjoitettaessa, näkee valitettavan usein vain toisen puolen näkemyksen."


Arman LIVE -ohjelmassa illan isäntä Arman Alizad keskusteli illaspöydän ääressä seikkailija Ville Haapasalon kanssa suomalaisten Venäjä-pelosta. Onko…
NELONEN.FI

On se kumma että muiden pommitukset ei haittaa tätä mulkkua.
Yritin kerran sisälle eduskuntatalon lehterille istuntoa kuulemaan, vartijat sanoivat etten pääse koska olen turvallisuusuhka.... tämä samainen mulkku vahvisti asian, oikein kirjallisesti.
No, katsotaan kun eduskunnan remontti loppuu, meneekö sinne kukaan :D


Entisen puolustusministerin Stefan Wallinin mukaan kansainvälisen yhteisön on reagoitava Venäjän toimiin Syyriassa.
VERKKOUUTISET.FI


The moral bankruptcy of our financial and political elites is self-evident. Combine financialization, neoliberalism and moral bankruptcy, and you end up with self-serving parasitic elites.
thedailysheeple.comPentagon paid PR firm $540mn to make fake terrorist videos

© Thaier Al-Sudani

PR firm Bell Pottinger, known for its array of controversial clients including the Saudi government andKoko systeemi on perseestä sanoo Oliver Stone USAsta.... mutta Suomessa on edelleenkin ihmisiä, jotka uskovat ameriikan unelmaan

 
http://www.n-tv.de/…/Regisseur-Oliver-Stone-schimpft-auf-US…


Oliver Stone holt zum Rundumschlag gegen Hollywood, die US-Politik und Präsident Obama aus. Die Menschen müssten sich wehren, findet der Regisseur. In diesem…
n-tv.de|Henkilöltä n-tv Nachrichtenfernsehen


              Arhi Kuittinen     

 Historia, sotahistoria talvisota jatkosota UKK ulkopolitiikka eduskunta maailmankuva aiesopimus turvallisuussopimus yhteiskuntasopimus oikeisto propaganda

Ei kommentteja: