tiistaina, marraskuuta 01, 2016

A-Studion nationalismiviha - Miksi nationaalinen YLE sekoilee?


Hei järjestetään TV-show, jonne kutsutaan möliseviä ihmisiä niin että keskustelu pilataan öykkäröinnillä, hei, tehdään YLE-ohjelmaa ja ivataan älyllistä keskustelua, haetaan katsojilta torjuntareaktiota, taptaan keskustelu Suomesta, ei kutsuta viisaita ja historiaa punnitsevia ihmisiä...   YLEASTUDIOJos käytät talonpoikaisjärkeä kevyeen diskurssianalyysiin massamedian pääjuonesta niin se on oikeisto joka käy nyt infosotaa nationalismia vastaan.

Itsenäisyyttä vastaan.


Kokoomus on täydellisesti luopunut suurimmasta lavasteestaan (isänmaa) ja haukkuu RKP:n ja EVA:n ohjaamana nationalisteja natseiksi ja uhkaksi "EU:lle".

     Oikeisto on vain rahaeliitin juoksupoika Amerikan geopoliittisen mielettömyyden ylistämisessä.


Amerikkalaista imperialismia esitellään eurooppalaisten identiteettinä illasta iltaan valtakunnan radion tv-putkilähetyksissä. Tämä on rasvainen valhe ja idioottimainen oxymoron.Liittovaltio on pankkiirien, kenraalien, CIA:n ja rahaeliitin vallankaappaus demokratian tuhoamiseksi. Sääntelyn tuhoaminen on demokratian ja kehityksen tuhoamista kuten näemme vakavasta romahduksesta,  joka kasvaa ja lähenee.

YLE on äärioikeiston juoksupoika tuhokapitalismin pelissä.

  • Valtion ja nationalismin purkaminen on tuhonnut elintasoa ja suistanut puolet suomalaisista köyhyyteen. Nationalismi kuitenkin esitetään rahaeliitin äärioikeistolaisessa narratiivissa suurimmaksi uhaksi - eliitille. 


Prioriteettien tajuaminen on kansanvallan ydin, enemmistönvallan selkäranka.

Valtion täytyy ajaa kansalaistensa etua.

Ilman itsenäisyyttä ja omaehtoisuutta ei ole kansanvaltaa, ei solidaarisuutta eikä kansan hyvinvointia vaan vain eliitin moralismia ja hysteriaa.  Aito vasemmistolaisuus on aina nationalismia, paikallisen solidaarisuuden ja omaehtoisuuden puolustamista. Amerikkalaisten trendihaharhojen kuten valkoisten miesten vihaaminen, feminismin ja seksuaalivähemmistöjen vihan ihailu ovat imperialismia, Rockefellerin rahoittamaa ja ohjelmoimaa. Trendi-imperialismi estää aina tehokkaasti aidon taistelun eliitin terrorin ja korruption eli kapitalismin vastustamista.
  • "Kansainvälisyys" on vauhkosti lobattu edistyksenä mutta suomalaisilla on käsissään vain talousromahdus, sotahulluuden teatteria harhautukset lavasteena ja hullu oikeiston leikkausterrori pienen eliitin etuja ja veronkiertoa paisuttamassa. EU ei ole kansainvälistymistä vaan tuhokapitalismin sorkkarauta, feodaaliterroria kansantaloutta hävittämässä.


Ilman nationalismia ja siis alueellista solidaarisuutta ei ole kansanvaltaa.

Vain nationalistinen kulttuurialue voi olla demokraattinen ja progressiivinen.

Ilman itsenäisyyttä ja omaehtoisuutta ei ole kansanvaltaa: ei solidaarisuutta eikä kansan hyvinvointia vaan vain eliitin moralismia ja hysteriaa. Aito vasemmistolaisuus on aina nationalismia, paikallisen solidaarisuuden ja omaehtoisuuden puolustamista. Amerikkalaisten trendihahrhojen kuten valkoisten miesten vihaaminen, feminismin ja seksuaalivähemmistöjen vihan ihailu ovat imperialismia, Rockefellerin rahoittamaa ja ohjelmoimaa.

Trendi-imperialismi estää aina tehokkaasti aidon taistelun eliitin terrorin ja korruption eli kapitalismin vastustamista.

Kaaos eliitin ahneuden ja salaliittojen takia.


Todella epäloogisesti Amerikan venäjävihaa käytetään perusteena "Suomen turvallisuuspolitiikaksi". Sana on mitä härskeimmin väärinkäytetty.

Amerikan imperialismi vihaa nationalismia - imperialismin ja tuhokapitalismin esteenä. Siksi mm. Rockefeller-säätiö on rahoittanut järjestöjä ja feminismiä vihaamaan naitonalismia ja omia rajoja.
Amerikkalaisen eliitin kehittämä "EU" on luonut pirullisen koneiston: valtioiden rakenteita tuhoava tuhokapitalismi eli pankkisysteemi imee rahaa itsensä pelastamiseen valtioilta jotta voi tuhota tehokkaammin valtioita.


Nationalismi tarkoittaa vaurautta ja turvallisuutta. Ei imperialismia, ei uskollisuutta sotia sytyttävälle USA:lle. Oman edun ja naapurimaiden etujen politiikkaa.
  • Nyt Ahvenanmaata on CIA:lle uskollinen äärioikeisto militarimoimassa - USA:n imperialismia varten,  ei Suomen turvallisuutta varten. 
Kenraalien ja äärioikeiston vallankaappaus on edennyt Suomessa. Nyt Amerikkalaiset salaiset organisaatiot CIA:n kainalossa hoitavat suomalaisten korkeiden virkamiesten valikoinnin eli turvallisuustarkastukset.1917 ja 1935 eliitti eli äärioikeisto halusi luovuttaa Suomen Saksan hallinto- ja verotusalueeksi.

Miten suomalaiset eivät tiedä tätä? Valtamedia aivopesee suomalaisia päivittäin äärioikeistolaisella propagandalla oikeistoeliitin vallan lisäämiseksi.
  • Sauli Niinistö valehtelee:  hän ei kerro että Amerikan, saudien, Israelin, Turkin, Englannin ja Ranskan aseistamat ja rahoittamat palkkasotilaat hyökkäsivät salaliitolla Syyriaan vastoin YK:n sopimuksia. Hyökkääjistä vain alle n 5% on syntynyt Syyriassa, joten kyse ei ole sisällissodasta. Syyria on kutsunut laillisesti  Venäjän auttamaan taisteluissa.
  • Presidentti ja Utva: Al-Assad ja Venäjä kantavat vastuun Syyrian kärsimyksistä
Tasavallan presidentti Sauli Niinistö sekä ulko- ja turvallisuuspoliittinen ministerivaliokunta (Utva) pitävät Bashar al-Assadin hallintoa ja Venäjää…
            SUOMENMAA.FI  • Nyt on nopeasti ymmärrettävä että rahaeliitin äärioikeisto aikoo käyttää talousromahdusta ja siihen kytkettyä  harhauttavaa venäjävihaa fasismin luomiseen, poikkeuslakeina. Demokratian tuhoamiseen pankkien keinottelun kautta.


                  Miksi lisäisimme USA Amerikan kykyä uhota?Keskustelu Ahvenanmaan puolustamisesta kuumeni Yle Radio 1:n Ykkösaamussa. Ulkopoliittisen instituutin tutkija Charly Salonius-Pasternak asettui…
YLE.FI

Ei ole oppositiota europuolueissa

Valevasemmisto ei tee rehellisiä vastakysymyksiä eikä vastusta kenraalien vallankaappausta Cian ohjauksessa. Valevasemmosto tukee laitonta kauppasotaa Venäjää vastaan, tukee valheellista viholliskuvan rakentamista ja toimii fasismin nousun ilotyttönä sekä kannustaa Kiovan uusnatseja jatkamaan siviilien pommittamista ja tarkka-ampumista
  
Jari Ansio 
- Vakava ajatusharha Saaren propagandassa on unohtaa historia ja Venäjän omat analyysit suhteistaan naapureihinsa: Suomella on ollut kiistatta erityissuhde Venäjään/NL:oon. UPI:n, valtamedian ja hallitusten vihamielisillä puheilla ja taloussodalla meitä vuosikymmenet hyödyttänyt erityissuhde on tuhottu muutamassa vuodessa. Tilalle on otettu V:n vihollisen, USA:n suhteiden vaaliminen; maan, jolle Suomi ei merkitse muuta kuin sillanpääasemaa Venäjän ympärille rakennettavassa kuristusrenkaassa; venäläisen ajattelun mukaan. 
Jos nämä UPI:n ideologit osaisivat venäjää ja seuraisivat sen median ja valtionjohdon näkemyksiä, he tietäisivät: Vielä kolme vuotta sitten Putin vuosittaisessa puheessaan valtakunnan tilasta totesi karttaa eri värein näyttäen Suomen olevan vihreän rajan takana; ainoana naapurimaana, jonka kanssa ei koeta uhkaa... miksi näillä vihapuheilla ja USA:n sotilaallisella liehittelyllä halutaan muuttaa tilanne? Eikö Napoleonin ja Hitlerin retket ole opettaneet näille uusrevanssisteille mitään? 
Saari ei näytä ymmärtävän, että vetämällä naiivisti mutkat suoriksi Ukrainan kriisin syntyhetkistä ja kehityksestä "unohtaen" lännen osuus, väkivaltainen vallankaappaus; venäläisten oikeutettu pelko banderalaisten vallanelinten miehitys kaappauksen yhteydessä, hän osoittaa olevansa, kuten yllä totesin: propagandisti, hybridisodan kirkasotsainen soturi - ei tutkija, ei puolueeton tutkija.
Kauanko Kokoomuksen ja Vihreiden vihapuhelaitosta aiotaan vielä rahoittaa meidän veroeuroillamme?"


 

Vihdoinkin;
Hesari on tähänmennessä julistanut että Suomessa ei ole ollut natseja mikä on kuvottava valhe. Rytikin julkaisi rotuoppikirjoja venäjävihaan suunnattuna.Suomalaisen SS-pataljoonan papit kirjoittivat kauheuksista päiväkirjoihinsa.
ILTASANOMAT.FIJeff Salat    
"Mielestäni on hyvä että näitä myyttejä viattomista SS-vapaaehtoisista ja ajopuun lailla tapahtuneesta erillissodasta murretaan yhä enemmissä määrin nuoremman tutkijasukupolven toimesta. Suosittelen tutustumaan esim. Oula Silvennoisen, Markku Jokisipilän, Sari Näreen ja Jenni Kirveen viime vuosien teoksiin. 
Jälkiviisaus on toki helpointa viisautta mutta tosiasia on että Suomi kävi hyökkäyssotaa de facto natsi-Saksan liittolaisena osana operaatio Barbarossaa ja maailmanhistorian suurinta rintamaa, tästä ei pääse yli eikä ympäri. Tämä luonnollisesti aiheuttaa voimakasta kognitiivista dissonanssia, koska natsi-Saksaan ja Hitleriin yhdistetään hyvästä syystä universaali pahuus. Kukapa haluaisi muistella taistelleensa Darth Vaderin rinnalla tähtien sodassa - huolimatta kuka on vastapuolella.
Tästä syystä historialliset narratiivit ovat alusta lähtien muotoutuneet korostamaan valintojen mahdottomuutta, kuten kuuluisa ja sittemmin tosiasioihin kariutunut ajopuuteoriakin painotti. Sen perintö kuitenkin elää edelleen: professori Markku Jokisipilä on todennut, että "viimeisen 15 vuoden ajan jatkuvasti voimistunut pyrkimys nähdä ja esittää Suomen sotavuosien toiminta 100-prosenttisen oikeana ja korkeamoraalisena on tuottanut ajanjaksosta epärealistisen ja positiivisuudessaan lähes monoliittisen kuvan."
Historian perusteettoman mytologisoinnin sijaan on kansakunnan psykologisen hyvinvoinnin kannalta parempi kohdata sodan rumuus sellaisena kuin se tapahtui - kaikkine puolineen. Tämä ei tarkoita sotaveteraanien syyllistämistä tai Neuvostoliiton julmuuksien hyväksymistä. Kyse on yksinkertaisesti siitä, että todellinen eheytyminen tapahtuu ainoastaan tuomalla pimeys valoon."


 

  Psykohistoria ja eliitin terrori
 
" Meitä suomalaisia on hallittu kahdeksan sataa vuotta vieraalla kielellä, ja tästä kansallisesta alistushistoriastamme johtuen meille on ominaista kaikkea kahtiajakava kaksinapainen kahden kerroksen ja kahden totuuden ajattelu. Latentti antagonismi on meihin syvällä tavalla sisäänrakennettu, ja siksi suomalaisen yhteiskunnan perusvastakohtaisuudet ovat niin poikkeuksellisen vahvoja ja tuhoavia. Kuilu valtaapitävän "eliitin" ja hiljaisen enemmistön välillä on syvä, samoin juopa yksilön julkisen ja yksityisen elämän välillä. -- Projektiiviset sielunmekanismit ovat ennätysvahvoja -- esimerkiksi ryssävihaa tunnemme eurooppalaisista kansoista eniten, jopa enemmän kuin mitä sitä N-liiton miehittäminä olleissa maissa tunnetaan. -- Alistetun kansan hyveiksi ovat muodostuneet ne selviytymiskeinot, joilla olemme vuosisatojen saatossa onnistuneet todistamaan hallitusvallalle tarpeellisuutemme... ;

1. Valtamedia vahvistaa ja saa vahvistusta valtavirta-ajattelusta, joka tällä hetkellä on tosiasialliselta sisällöltään väljähtynyttä ...
ALKONKASSALLA.BLOGSPOT.COM


 

  • Esa Tuominen heitti kysymyksen:  "Joku sotilasasioita tunteva voisi kertoa, miten USA:n ohjaaman maihinnousun harjoitteleminen palvelee puolustustarkoituksia. Mihin suomalaisten sotilaiden on tarkoitus nousta maihin?" Pirkko Marjatta Turpeinen-Saari
 
 

  • - John Batchelorin ja Princetonin yliopiston Venäjätutkimuksen professori, emeritus, Steven Cohenin keskustelu tällä viikolla www.John Batchelor show sivuston podcastissa on syvällinen ja viisas. USA:n johtamien joukkojen arroganssi Baltiassa ja Puolassa on kuin kaivaisi ydinsodan verta nenästään. Suomi mukana kaikessa typeryydessään.
The following is an edited version of an address given by John Pilger at the University of Sydney, entitled ‘A World War Has Begun’. I have been filming in the Marshall…
NEWMATILDA.COM

Ajan henki? Geopolitiikka moraalin yläpuolella.    Miksi YLE sekoilee?


MIten ihmeessä kommunistien vihaajat vieläkin luulevat että yle on punainen?

YLE ajaa oikeistolaista uusliberalistista agendaa valtion hajottamisessa kapitalistisessa projektissa ja Amerikan käsikirjoittamaa härskiä geopoliittista venäjävihaa sodan sytyttämiseksi, aivan 100% oikeistolainen propagandakoneisto, ei mitään tekemistä aidon vasemmiston kanssa.

YLE Docventures puhuu ohjelmassaan "mikä on suurin kusetus"


Mutta ei kerro että Vietnamin sota aloitettiin Amerikan omalla hyökkäyksellä itseään vastaan, false flagilla tai että Amerikka rahoitti ja varusti natseja koko II MS ajan.
    2)Norjan valtionteatteri sanoutuu irti fasistisesta USA-Israelista ja pyytää anteeksi


  3)"Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa näyttää johtavan taustalta joidenkin poliitikkojen, talouselämän vaikuttajien ja upseereiden muodostama salaliitto, joka saa tukea johtavista tiedotusvälineistä. Jyri Häkämiehen nimittäminen EK:n toimitusjohtajaksi ei ollut sattuma.
Merkkejä salaliitosta oli nähtävissä jo ennen eduskuntavaaleja. Useat talouselämän vaikuttajat painostivat poliitikkoja kannattamaan Suomen Nato-jäsenyyttä.
Keskustaankin nämä paineet heijastuivat. Vuoden 2014 puoluekokoukselle valmisteltuun kannanottoluonnokseen ei sisältynyt kantaa Nato-jäsenyyteen, ja syksyn mittaan käytiin sekavaa keskustelua tulevan hallitusohjelman sisällöstä."  - Paavo Väyrynen
 Suomessa CIA:n luoma valevasemmisto jyrää tukien Amerikan hyökkäyssotia, Englannissa aito vasemmisto kulkee riemukulkueessa; 

  4)


Nyt maahanmuuttajat +370000 hlöä ovat kustannuksina suomalaisille yli + 8000 milj euroa vuosittain.  

 eli kaikki velka otetaan vain maahanmuuttajien eli elintasoturistien elintasounelmaa varten. Velka on ase oikeistohallitukselle, eliitin veronkiertoa ja tuloeroja vain lisätään ja kansaa syyllistetään, kansaa ajetaan katutappeluihin ja asunnottamaksi ilman vasemmistolaista tietoisuutta eliitin luokkasodasta.Maahanmuuttoa käytetään
nyt Amerikan geopolitiikan eli dollarikolonisaation sorkkarautana orjatyön perustuslainvastaiselle ajamiselle Syyrian sodan siunaamisen lisäksi. 


Demarit ovat monessa hallituksessa ajaneet eliitin veronkiertoa lainsäädäntöön 26 vuoden ajan ja vasemmistoliitto ei vaaadi poohoismaista mallia eli veroprogressiota ja omaisuusveroa takaisin eikä kerro jäsenilleen ja eduskunnalle 40 miljardin vuosittaista veornkierron ja verohelpotusten määrää. 

EU vie 5000 miljoonaa euroa joka vuosi Suomen tulliverotuksesta pois yhteiskunnalta eurofasismin edistämiseen.
   

Nollasummapeli.
 


Pörssi-ideologian fasistinen eliitin pelastaminen, keinottelijoiden pelastaminen ei pelasta köyhiä, 

keinottelu ei tähtää elintason nostamiseen vaan Marxin ja muiden analysoijien näkemään työtehon varastamiseen. Vasemmistolaista tietoisuutta ei ole nyt nostettu, massamedia survoo vain eliitin ihailua elämän tarkoitukseksi .
  

 An intellectual revolution is coming, says Robert J. Shiller
Näin röyhkeästi taas viranomaiset  ja YLE valehtelevat ja tuhoavat yhteiskuntarauhaa eli luottamusta. 

Jos muistatte, poliisi ilmoitti ylimielisesti että aseita tai teräaseita ei käytetty. Pää oli irroitettu.
 Tämän valheen tueksi CIA:n ohjelmoima suvaitsevaisarmeija värvättiin kaduille Peli Poikki jotta natiiveja syyllistetäisiin nyt 20:stä maahantulijan tekemästä murhasta, 20000 raiskauksesta Suomessa. Myöskin viime vuonna polttamalla tapettu tyttö poliisi ilmoitti kantasuomalaisen tappamaksi vaikka afgaanipartasoturi oli hänet murhannut.


Poliisin mukaan Kajaanin Otanmäen tapettu mies kuoli veitsellä ja nyrkillä tehtyihin lyöntien ja potkimisen jälkeen.Teosta on vangittuna kaksi irakilaista...
SAVONSANOMAT.FI|HENKILÖLTÄ ASTA TENHUNEN

 
 

Näitä uusliberalistinukkeja, sekopäitä, akateemiset ihmiset äänestävät. Pörssifasismin ja dollarin sotatalouden operationaalisia nukkeja, oman talouden näivettämisen kolonisaatioterroristeja. Rajat auki ja antautukaa siirtomaaksi    #vihreät #pelipoikki
Sinnemäki täystyöllisyydestä 5,5 v.sitten. Huikeeta näkemystä:) meni vähän harhaan taas.


Työministeri Anni Sinnemäki (vihr.) lupaa Suomeen jo täystyöllisyyttä. Ministeri sanoo Ylen Aamu-TV:n haastattelussa uskovansa, että nuorisotyöttömyys hellittää nopeasti. Valtava pitkäaikaistyöttömienkin joukko pääsee hommiin vielä…
TALOUSSANOMAT.FI 
Kuinka eliitti ja YLE:n toistama CIA-pohjainen venäjäviha alistaa Suomea kenraalien ja Amerikan sotamilitarismille. Fasismille.  

Harhojen kapitalismi.

Kansalaisten varoja siirretään eliitin vihreään fantasiaan, jota massamedia esittää Yhtenä Pelastuksena:

Tulivuoret sylkevät nyt 100 kertaa enemmän hiildioksidia kuin koko Eurooppa joten kaikki puheet ilmastonmuutoksen vaatimasta vihreätä energiasta on valhetta ja vain eliitin bisneksen paisuttamista - kaikki tämä on pois suomalaisten hyvinvoinnista pörssi-ideologian sodassa valtion perustoimintoja vastaan.
   

Kansalaiset maksavat tuulivoimaoperaattoreille kahdesta kolmeen miljardia euroa, jotta nämä tuottavat satunnaisesti tuulivoimasähköä, joka kattaa jokusen prosentin koko maan sähköntuotannosta. Meneillään on yksi taloushistorian suurimmista…
TALOUSELAMA.FI
 
 
    YK:ssa tärkein lausunto ikinä:

 YK:n valtuuttama tutkimuskomissio Syyriasta palanneena. Jokainen selväjärkinen on tiennyt tämän alusta asti faktoihin perustuen.


Rauhankomissio tunnistaa Amerikan terrorismin Syyriassa ja Irakissa


           


"There is no civil war in Syria"    Only foreign terrorism.

Samoin Yemen ja Mali ovat natomaiden terrorismin ja aseiden kohteena

 


Janne Nummela

- Puhutaan äärioikeistosta ja äärivasemmistosta kuin jostain symmetrisistä ilmiöistä, mutta mitään tällaista ei tietenkään ole olemassa. Jos olisi äärivasemmisto, se ei olisi äärioikeistolle symmetrinen, koska äärioikeisto on vain vallanpitäjien likainen työkalu äärivasemmiston kurissapitämiseen. Reusrsointi ei ole symmetristä eikä mikään muukaan. Jos asiaa katsoo tarkemmin, on kysymys siitä, että tietty vallanpitämisen malli tuottaa yhteiskunnassa jonkin kriittisen tyytymättömyysaineksen, josta pieni osa radikalisoituu jollakin tasolla vaikuttavaksi toiminnaksi tai kirjoitteluksi. MV-lehti on minusta aidosti tällaisen radikalisoitumisen toisinaan tarpeellinen varaventtiili (ottamatta kantaa erillisten juttujen sisältöihin tai siihen onko niillä jokin yhteinen linja). Mutta nyt MV-lehteä vastustaa ns. äärivasemmistokin, mikä on indikaatio taas uudesta kaappauksesta.

Jos katsotaan yhteiskunnan uumenissa vaikuttavan sotapuolueen koostumusta, huomataan että se koostuu pelkästään oikeiston ja äärioikeiston jäsenistä. Radikalisoitunut vastavoima on siis AINA sodanvastainen, ja tarkemmin sanottuna sotapuolueen vastainen, voima. Sotapuolue ja sitä vastustavat näyttää olevan yhteiskunnan luu syvällä lihassa. Tämän vastakkainasettelun alkuperä puhtaasti metafyysisenä ja animistisena on näkymätön suurimmalle osalle yhteiskunnan jäseniä. Riippuu hyvin monista tekijöistä voisiko suuri joukko sotapuolueelle mitään, vaikka jotenkin pystyisi näkemään ongelman ennen kuin on liian myöhäistä. Loppupelissä sotapuolue päättää suuren joukon elämästä tai kuolemasta. Se on palkinto suurestä kärsivällisyydestä ja hyvin hitaasti tapatuneesta taitavasta naamiopelistä. Se palkinto lunastetaan suorana fyysisenä nautintona hillittömässä väkivaltaorgiassa. Se on ihmispedon juhlahetki, jolloin se vihdoin pääsee sille ruokakupille, josta se on aina halunnut louskuttaa verta ja lihankappaleita. Sitä ennen etsii kärsivällisyys ja sivistys äärimmäisen hienostuksen astetta.

**

Kun tätä täydellä painollaan kehkeytyvää isoa kuviota katsoo ja näkee millä innolla pienet ja suuret tekijät asettuvat katalyytiksi tähän prosessiin, on tietysti ensimmäinen ajatus se, että prosessi on vääjäämätön, koska sitä ajaa kaksi suurinta moottoria, viettienergia ja trauma. Se mitä me näemme Ukrainassa tai Syyriassa on tämän prosessin lopputulos. Kun prosessi laajenee, sen lopputulos laajenee maailmassa. Millään keinolla lopputulos ei ole rajattavissa alueellisesti tai vältettävissä laajemmin, jos kehityssuunta maailmassa säilyy samana.

Niinpä, jokainen joka ei toiminnallaan pyri siihen, että koko tämän todellisen ilmastonmuutoksen -- metafyysisen ilmastonmuutoksen -- kehityssuunta saataisiin käännetyksi, on pelkkä prosessi katalyytti tai parhaimmillaan hidaste. Hidastaminen ei helpota olemista nyt, se vain lykkää vääjäämätöntä kuin pään pyörittely hammaslääkärin tuolissa.

Denialistit väittävät dentistejä vastaan: hampaassa ei ole reikää, tuolista voi vain poistua. Tiedottoman yhteiskuntalihan sisällä vastavoimat eivät voi paljonkaan hidastaa prosessia. Vastavoimien poistaminen nopeuttaa prosessia, mutta ei missään tapauksessa käännä sen suuntaa. Poistamisesta seuraa vain uusien vastavoimien syntymistä. Vastavoimat ovat ainoat, jotka voivat herätellä tiedotonta yhteiskuntalihaa. Mutta herääkö liha ennen kuin on liian myöhäistä.


 

Scientist Julia Shaw explains false police confessions (and reports of alien abductions).
MOTHERBOARD.VICE.COM


Älkää koskaan enää antako petkuttaa itseänne. 

Muistatteko mitä lännen media sanoi Gaddafista? Gösta Lilja siteeraa näin erästä blogia ruotsalaisella Jinge.se sivustolla:
”Tässä vanha yhteenveto Stefan Anderssonin blogista, se on uudelleen julkaisun arvoinen uusille lukijoille.
Lainaus:
Mitä tyrannimainen diktaattori Gaddafi teki kansaansa kohtaan alkaa pala palalta tulla tunnetummaksi. Tässä on lista osasta hänen julmuuksiaan, joista libyalaiset joutuivat kärsimään peräti neljä vuosikymmentä.
1. Libyassa ei ollut sähkölaskuja. Sähkö oli ilmaista kaikille kansalaisille.
2. Lainoilla ei ollut mitään korkoja. Kansalliset pankit antoivat lainaa kaikille kansalaisille lain mukaisesti nolla prosentin korolla.
3. Oman kodin katsottiin olevan ihmisoikeus Libyassa.
4. Kaikki vasta avioituneet saivat 50 000 dollaria rahaa. Niillä rahoilla oli tarkoitus pystyä ostamaan ensimmäinen oma asuntonsa. Hallitus halusi auttaa perheen perustamisessa.
5. Koulutus ja sairaanhoito olivat ilmaisia Libyassa. Ennen kuin Gaddafi sai vallan, osasi vain 25% libyalaisista lukea. Tänään 83%.
6. Libyalaiset jotka halusivat ryhtyä maanviljelijöiksi, saivat peltomaata, talon, tarvittavan varustuksen, siemenet ja karjaa täysin ilmaiseksi, saadakseen elinkeinonsa nopeasti käynnistettyä.
7. Jos libyalaiset eivät löytäneet sitä koulutusta tai sairaanhoitoa mitä tarvitsivat, oli heillä mahdollisuus mennä ulkomaille valtiollisen avun turvin. He saivat valtiolta 2300 dollaria kuukaudessa asumiskustannusten ja autokulujen peittämiseksi.
8. Auton ostoa helpotettiin maksamalla hinnasta 50% valtion varoista.
9. Bensiinin hinta Libyassa oli 0,14 dollaria, eli noin 0,10 euroa litra.
10. Jos libyalainen ei saanut ammattiin valmistuttuaan työtä, maksoi valtio sen ammatin keskimääräisen palkan siihen saakka, kunnes koulutusta vastaavaa työtä löytyi.
11. Libyalla ei ollut valtion velkaa ja sen kassavarannot olivat noin 150 miljardia dollaria rahaa sekä kultaa, mitkä miehitysvallat ovat nytt jakaneet keskenään.
12. Osa öljynmyynnistä kertyvistä tuloista meni suoraan kaikille Libyan kansalaisille.
13. Äidit jotka synnyttivät lapsen, saivat 5000 dollaria.
14. 25 prosentilla libyalaisista on korkeakoulututkinto.
15. Gaddafi perusti ”Great Man – Made River-projektin” (tai GMMRP GMMR, sen suuren keinotekoisen joen projektin) Libyassa. Se on maapallon suurin juomavesi- pipelineprojekti paremman vesihuollon saamiseksi aikaan asukkaille ja maanviljelykseen.
Iso kiitos ja kunnia Natolle (USA:lle) ja kapinallisille että ovat vapauttaneet libyalaisen kansan kaikesta tästä surkeudesta. Libyan kansa on todennäköisesti erittäin kiitollinen tästä!”

  

Herännyt kokoomuslainen luopuu CIA-narratiivista

 

Meteliä syntyi, kun Ulkopoliittinen Instituutti UPI julkaisi kirjasen Venäjän muuttuvasta roolista.

LS24.FI

Europe is committing suicide

The French writer Michel Houellebecq has been in Berlin awarded the Frank Schirrmacher Prize. In his acceptance speech he diagnosed Western fatigue and predicts Europe's downfall.

https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&js=y&prev=_t&hl=fi&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.nzz.ch%2Ffeuilleton%2Fzeitgeschehen%2Fmichel-houellebecq-europa-steht-vor-dem-selbstmord-ld.118845&edit-text=


DE FOCUS

Die Islamistenmiliz Al-Nusra gilt in den USA als Terrororganisation - zumindest offiziell. Ein hochrangiger Kommandeur behauptet nun:
FOCUS.DE|HENKILÖLTÄ FOCUS ONLINE 


As the saying goes, “In conflict, truth is the first casualty.” We have once again witnessed some dangerous geopolitical events taking place in the most engulfed part of the Middle East called Syria. I would like to start with the bombing of the…
KATEHON.COM
 

Each and every day we are subject to propaganda, yet many of us are oblivious to the fact that we are being manipulated so frequently. In light of compelling information and evidence which supports largely predictable outcomes,…
COLLECTIVE-EVOLUTION.COM 

Ja te edelleen luulette, että TE valitsette päättäjät? Kasvakaa jo aikuisiksi ja lakatkaa kyselemästä "ketkä hölmöt äänestivät nuo umpihullut tuonne eduskuntaan?" Vastaus on on harvinaisen selvä.
Totuus voi olla pelottava, mutta pään pensaassa pitämisen jäljet ovat vielä pelottavammat. Joten eiköhän luovuta "ei meillä Suomessa" turvaviltistä ja oteta peukalo pois suusta.


Vuotosivusto Wikileaks jatkaa demokraattien presidenttiehdokas Hillary Clintonin sähköpostiviestien julkaisemista.
VASTAVALKEA.FI|LISÄÄJÄ: RIIKKA SÖYRING


 

Ei kommentteja: