sunnuntaina, marraskuuta 27, 2016

Guggenheim on kolonisaatiota


New Yorkin miljonäärit vaativat suomalaiset maksamaan temppelin +400 milj ensimmäinen 10 vuotta ja pakollisen voittomarginaalin miljönääreille laitoksesta, jonka taidevalinnoista ja PR-tilaisuuksista määräväät 100% miljonäärit Helsingin arvokkaimmalla tontilla.
 
Meneekö Helsingin valtuusto amerikkalaisen valeihanteen, fasistisen elitismin ja kulttuurikaappauksen painostukseen ja korruptioon mukaan?

Demokratian joka tason tuhoamiseen Suomessa, itsenäisen kulttuurin halveksimiseen "muita kulttuureja ihailemalla"?

Miksi lapset joutuvat opiskelemaan homekouluissa rikkaassa Helsingissä? Miksi maahantulijoiden lapset saavat riehua ja uhkailla kouluissa? Miksi fundamentalisti-imaamit saavat rahaa vihakulttuurin opettamiseen Helsingin koulujen "islam"-oppilaille?

Miksi kansalaisten hampaita ei hoideta ja terveys tuhotaan perustuslakia rikkoen?

Terrismin suurimmat tukijat ovat myös saamassa ilmaisen ideologisen temppelialueen Helsingistä saudisukujen fundamentalismin ja naisvihan julistamiseen.

Suomeen ollaan rakentamassa suomalaisten veronmaksajien rahoilla CIA:n johtamaa informaatiosodankäynnin keskusta 2017 - salaisella budjetilla ja salaisilla keinoilla suomalaisten vakoilemisen ja profiloimisen käyttämistä salaisiin operaatioihin.


   Mitä täällä tapahtuu?  Feministien tuella?  Vihreiden tuella?  Kokkaridemarien tuella? 
Guggenheim-museon puolesta äänestivät kokoomuksen Tatu Rauhamäki, Lasse Männistö, Laura Rissanen ja Arja Karhuvaara, vihreiden Hannu Oskala ja Sanna Vesikansa, rkp:n Marcus Rantala ja keskustan Laura Kolbe.    II
Ilona Anhava
Kun vihreät tammikuussa 2014 äänestivät Guggenheimin tonttivarauksen puolesta, he asettivat useita selkeitä ehtoja sille, että hanke muuten voisi edetä.
Poimin tähän vain ne ehdot, jotka nyt selvästi eivät täyty.
Vihreät edellyttivät, että "prosessin on oltava sataprosenttisen läpinäkyvä, alusta loppuun. Helsinkiä on hyvä kehittää avoimesti keskustellen."
Nyt on - niinkuin aiemmillakin Guggenheim-kierroksilla - valmistelu suoritettu salassa, aiheesta ei todellakaan ole "keskusteltu avoimesti" ja nyt, niinkuin aiemminkin, päätös hankkeesta pyritään ajamaan läpi niin nopeasti, ettei tässäkään vaiheessa kunnon keskustelua ehtisi syntyä.
Vihreät edellyttivät, että jos hanke toteutetaan, se "tulee toteuttaa osana laajempaa Helsinki kuvataidekaupunkina -hanketta... Tämä edellyttää lisäpanostusta sekä kuvataiteen tekemiseen että sen esittämiseen. Helsingin taidemuseon toimintaedellytyksiä on parannettava hankkeen yhteydessä."
Sopimusluonnoksessa on sanahelinää Guggenheim-museon yhteistyöstä muiden Helsinkiläisten toimijoiden kanssa, mutta ei mitään konkreettista. Tietääkseni tämä hanke ei myöskään ole tuonut "lisäpanostusta kuvataiteen tekemiseen eikä esittämiseen" eikä "Helsingin taidemuseon toimintaedellytyksiä ole parannettu."
En ehkä osaa lukea talousarvioita ym. ihan oikein, mutta minusta näyttää siltä että esim. Helsingin taidemuseon ostomäärärahoja supistetaan jatkuvasti, Tuskinpa ne tulevat lisääntymään Guggenheimin rakentamisen myötä. Ainakaan tästä ei ole tehty päätöstä. Ei myöskään esim. apurahojen lisäämisestä taiteilijoille.
Vihreät edellyttivät, että "Helsingin osuus rahoituksesta (investoinnit ja käyttökulut) on korkeintaan puolet. Tämä ehto ei toteudu millään matematiikalla.
Vihreiden ongelma on mielestäni se, että heillä on erittäin hyviä yksittäisiä poliitikkoja, mutta puolueena Vihreät ovat täysin ennakoimaton porukka. Ja näköjään vielä lyhytmuistinenkin.


III

New Yorkin kulttuuri-instituutin johtajana toiminut Leena-Maija Rossi 

on palannut takaisin Suomeen. Ensi töikseen hän ottaa Facebook-päivityksessään tiukasti kantaa taidemuseo Guggenheimin tuloon Helsinkiin. – Olen vastikään palannut viiden vuoden jälkeen New Yorkista Helsinkiin ja suorastaan hämmentynyt kaupungin kulttuuritarjonnasta. Tämä ei todellakaan ole nuokkuva kaupunki, kaikkea muuta, Rossi ihmettelee. – Pidän harmillisena sitä miten Guggenheimin asian ajajien perustelut on monella taholla nielaistu sellaisenaan. Ei Guggenheim ole mikään messias, joka pelastaisi nuokkuvan kaupungin ja toisi tänne kauankaivatun kulttuurin, Rossi korostaa.

Hänen mukaansa Guggenheimiin uppoaa valtavasti rahaa, jota voisi käyttää jo olemassaolevan kentän vahvistamiseen. Hän osoittaa sanansa valtuutettu Laura Kolbelle (kesk.).

http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/458285-kulttuurijohtaja-palasi-suomeen-ja-allistyi-ei-guggenheim-ole-mikaan-messias-vaan
    IV


Helsingin kaupunki ja Guggenheim Helsingin Tukisäätiö ovat valmistelleet…
MASIK.PUHEENVUORO.UUSISUOMI.FIV


Imperialismi ja fasismi elää

globalistisen eliitin epätoivoinen operaatio internetin sananvapauden sensuroimiseksi on yhtä järjetöntä, kuin ampua tykistöprikaatilla kärpäsiä. Niin sopii kokeilla... Europarlamentissahan tätä Facebook-sensuurihanketta on vielälaitettu vetämään kokoomuksen meppi Henna Virkkunen(kuvassa) selvittämään, että miten tämä sensuuri-kampanja voitaisiin saada onnistumaan. Että kaikki kansalaispalaute kannattaa ohjata Virkkuselle, jonka tavoittaa hänen virallisesta sähköpostiosoitteestaan henna.virkkunen@euparl.europa.com
VI


Hellsinki

Helsingin alueella on n 270000 haittamaahanmuuton tuomaa ihmistä, joiden kustannukset veronmaksajille ovat n 6000 000 000 euroa, 6000 miljoonaa. Suomesta tehdään siirtomaata ja väestönsiirron lobannut eliitti tarjoaa nyt "ratkaisuksi" pakkotyötä, halpatyövoimaa jotta eliitti voi rikastua. Eliitti ei ole hyväntekijä, väestönsiirto ei ole hyväntekoprojekti vaan itsenäisen demokratian tuhoaminen tuhokapitalismin feodalismiin.


VII


"Suomi on kolonnialismin tunnistamisen takapajula" 

                                  - Vadén
    "  Elonkehä 1/16 lehdessä on mainio Tere Vadénin  juttu alkuperäiskansaistumisesta. Siinä kiinnittää erityisesti huomiota väliotsikointi:
              "Kolonisoitu suomalaisuus"

  Vadén kirjoittaa siitä, kuinka kolonisoidun aseman huomiottajättäminen millä tahansa hengen elämän alueella on yhä edelleen ns. "sivistyneen" suomalaisen kunnia-asia. Koetaan kunniakkaaksi kärsiä hyvällä statuksella mutta alistetussa asemassa. Onhan aateliset asemat aina kuninkaan myöntämiä ja "Suomessahan ei kuninkaita ole omasta takaa". Tekstijakso on täynnä hyviä ja tuoreita huomioita tyyliin: "Samaan aikaan ei-eurooppalainen henkinen perintö on laiminlyöty, ellei aktiivisesti nujerrettu ja tuhottu". Tähän täytyy huomauttaa, että koko eurooppalainen kulttuuri on itsessään tätä aktiivista nujertamista ja mustaa magiaa muistuttavaa tuhoamisrituaalia täynnä. Eurooppa on itse tuhonnut valtavan osan itsestään ja henkisestä lajirikkaudestaan. Ja tuon häviölle jääneenkin eurooppalaisen hengenilmapiirin pelastaminen Suomeen on tabu. 
  "Juha Pentikäinen on todennut, että Suomesta tunnetaan varmuudella 43 karhunkallosaarta, joista yhtäkkään ei ole arkeologisesti tutkittu. Samaan aikaan museovirasto suojelee ja ylläpitää jokaista kivirakennelmaa, jonka ruotsalainen tai venäläinen aatelisto on pystyttänyt." 
  On tuskin liioiteltua sanoa että Suomen museovirasto harrastaa aktiivisesti vieraan vallan toimesta mustana magian tuhoamisrituaalia suomalaisuutta vastaan. Tämä tilanne saa jatkua vapaana kenenkään puuttumatta, koska kaikki tärkeät valtapoterot on miehitetty kansalliselle edulle vihamielisellä aineksella. Toisaalta tässä on vastakkain hyvin energinen ja ylenpalttisesti resursoitu kolonnialismi ja toisaalta poliittisesti täysin neuvoton alkuperäiskansaisuus.  "


  lähde  http://kaymala.blogspot.fi/2016/05/elonkeha-116-lehdessa-on-mainio-tere.html 


  .       Hegemonia eli elitismi  by Jake Anderson This week three media Goliaths — Facebook, Google, and Twitter, who collectively act as information gatekeepers for the … Read More
  THEEARTHTRIBE.COM


  Eduskunnan käynnissä oleva peruskorjaus maksaa lähes kolme kertaa niin paljon…
  TALOUSELAMA.FI

  Meeting Donald Trump’s demands on defense spending could allow…

  BLOOMBERG.COM


  The Oxford Dictionaries have named 'post-truth' as the word of the year. ‘Fake…
  RT.COM

  Exploring the Integration of Social Media Within the Fabric of Modern Day Military Operations
  SMI-ONLINE.CO.UK


  .

  Ei kommentteja: