torstaina, marraskuuta 24, 2016

Joululahjat - Valekirjallisuus voitti "Finlandia-palkinnon" - Viikilä:n porvarinostalgia

* päivitetty

Postikorttikirjallisuus. Nyt supertrendi.


Valekirjallisuus voitti taas "Finlandia-palkinnon". Todella sivistymätöntä porvariskeidaa.

Tässä on historiallinen ajankuvaus päin helvettiä. Porvarit pakottivat suurimman osaa köyhälistön naisia huoriksi, oopimiumia ja heroiinia vedettiin Helsingissä aamusta iltaan teessä ja poskessa mutustaen, lapsetkin pakotettiin huumeilla hiljaiseksi, muutosta vaativat heitettiin mielisairaaloihin kuolemaan kidutuksella. Lasten raiskaaminen ja hakkaaminen oli porvarien ja kirkkouskovaisten kevyttä viihdettä.

Tästäkö on mukavaa tehdä nostalgista historian vääristämistä mukamas kirjallisuutena ja voittaa oikeiston kulttuurihegemoniasta palkinto?

Vapaamuurarit & saksalaiset illuminaatti-salaseurat olivat valtahierarkian kukkoja jo silloin "hyvä veli" salaliitoillaan kuten ovat nyt. Käykää katsomassa kuinka eliitin vapaamuurarien pedofiilikulttia ylistetään Kapteenin puistikossa avoimesti, päätön ja silvottu tyttöpatsas mustan leikkikentän vieressä Kapteenin otteessa.

Käykää katsomassa säätytalon takaseinääkin, täynnä vapaamuurarien vallan symboleja. "Tuomiokirkonkin" ylätornin seinille sisälle lukkojen taakse on piilotettu "vapaamuurarien salaseuran eli vallan symboleja kirkkokansan tietämättä.

  • Helsingissä on parisataa salaisen veljeskunnan asemoimaa ja valitsemaa patsasta - kaikki Helsingin patsaat on asemoitu eksoteeristen käytäntöjen ja esoteeristen oppikäsitysten mukaan ulkonaisesti. Niiden analysointia löytyy asialliselta sivulta  eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi.
    Nämä salaiset eliitin korruptiota suojelevat veljeskunnat siis noudattavat ulkoisesti druidien suomalaisesta shamanismista välittyneitä oppeja mutta eivät nämä porvarieliitin kerhot ymmärrä yhtään mitään todellista elämän voiman opeista väärennettyjen tulkintojen ja fasistisen vallanhalun takia. Valkoinen oppi on käännetty mustaksi opiksi vallan salaseuroissa ja harhautuksissa. 


Helsinkiläisiä kuoli vähän väliä kuin kärpäsiä aliravitsemuksen takia samalla kun eliitti rikastui verotuksella ja sikamaisilla monopoleilla: rikkaimmat saivat ostaa monopoleja eli ammattikuntia ja määrätä orjatyön palkan ilman kilpailua.

   Ja tätä saatanallista feodalismia taas ihaillaan esteettisesti.







Sadinmaan ja muiden humanistien erilainen asenne valekulttuuria vastaan




II


Yksi järkyttävä esimerkki Helsingin ideologisesta patsaiden pystyttämisestä ja kaupunkikuvassa helsinkiläisten mieltä/alitajuntaa ohjaavan salaseuran toiminnasta:

"Leo ja Regina Wainstainin säätiö järjesti 1939 kilpailun, jolla haettiin Helsinkiin Kalevala-aiheista veistosta. Aarre Aaltonen voitti kilpailun ehdotuksellaan Ilmatar ja sotka, ja pronssinen veistos päätettiin sijoittaa nykyiseen Sibeliuspuistoon. Veistos paljastettiin 1946.
Aaltonen valitsi patsaaseen suuren linnun, joka ei ole varsinaisesti kotka, vaan tarkemmin ottaen korppikotka.















Sokea arvostelu, yksi kymmenistä - tämäkö oikeistolainen herttanostalgia ja itsesensuuri on kirjallisuutta:

http://psrakastankirjoja.blogspot.fi/2016/02/jukka-viikila-akvarelleja-engelin.html







#viikilä #finlandiapalkinto #finlandia #kirjallisuus #jukkaviikilä #propaganda






Ei kommentteja: