keskiviikkona, elokuuta 31, 2016

Piispainkokous kielsi homojen ihmisoikeudet kirkossa - avioliittolaki

Kun puhumme valtionkirkoista, emme puhu erillisistä "itsenäisistä" yhteisöistä.

Valtionkirkot ovat perustuslain vastaisesti eduskunnan valvonnassa ja suojeluksessa kirkkolain kautta. Eriityisasemassa mm. verohelpotusten kautta. Samalla myös muslimit saavat rikkoa lakia ihmiskaupalla eli pakotetuilla avioliitoilla naisille. Äärioikeistolainen konservatiivinen Suomi.

Nyt ev-lut piispat ovat  juuri julistaneet vatikaanin oppeihin (dogmeihin) vedoten että valtionkirkko ei siunaa homoja avioliittoihin vaikka valtio myöhässä hyväksyi perusihmisoikeuden kaikille saada valtion turva avioliitossa perheen elementeille.

Tasavertaisuuslaki tarkoittaa kaikkia suomalaisia - periaatteessa - paitsi kirkon ja lestadiolaisten jäseniä ja islamin pakkoavioliittoklaaneja ja muslimeille opetetun sharialain moniavioisuusvaatimuksia nykyisessä laittoman virkamieskäytännön puitteissa. Kestämätöntä. Oikeuskansleri ei toimi lain valvojana, hovioikeus ei toimi.

Luther ja protestantit kielsivät pappeja ja ihmisiä puuttumasta ihmisten seksielämään ja parisuhdevalintaan. Aika järkevistä syistä.

  • Piispat yrittävät retorisesti luikerrella vastuusta: kirkolliskokous oli pyytänyt piispoilta ohjeistusta ja tämä on siis piispojen valinta, räikeän yksimielisesti.

    Homojen suosiossa kylpevät piispat toimivat siis räikeän röyhkeästi pahoitellessaan ja saalla allekirjoittaessaan piispojen yksimielisen homovastaisen ja lainvastaisen julistuksen. 

Arkkipiispan vakavin vedätys pidetään toimittajien ansiosta taka-huoneessa: arkkipiiska ei ole kertaakaan toimittanut kirkolliskokoukselle esitystä tasavertaisesta suhtautumisesta homoihin, vain erilaisia rasistisia segregaatioehdotuksia. Jos sivistyneet ihmiset eivät tätä kykene näkemään niin voi vain sanoa että massamedian suggestio on täydellinen toivo-sumutuksesta. "Arkkipiispa Kari Mäkinen ymmärtää".

    Ei ymmärrä. Ei halua.


Eduskunta allekirjoitti toukokuussa lisäksi uuden pakkoveron kaikille suomalaisille ja ateisteille, josta ev-lut kirkolle annetaan yli 100 miljoonaa euroa ja ortodokseille oma osa.


Tilanne on kammottava farssi, juridisesti täysin kestämätön uskonnonvapauden ja ihmisoikeuksien kannalta.

  Eikö olisi aika lopettaa kirkkolaki, kirkkovero, uusi pakkovero ja jumalanpilkkalaki?

Eikö olisi aika ymmärtää mitä äärioikeistolaisten hallituspuolueiden politiikka merkitsee: korruptiotta ja lisää konservatiivista korruptiota, valtaa "kirkkojen" lahkojohtajille.

Virkamiehet ja poliisi eivät ole puuttuneet vieläkään kirkon suojelemien lahkojen, kuten lestadiolaisten avioliiton seksipakkoon ja ehkäisyvälineiden kieltoon naisilta eli pakkosynnytyksiin. Henkinen väkivalta on laajaa nuorten pelottelussa ja alaikäisten tyttöjen avioliittoon pakottamisessa.

Lapsilla ei ole uskonnonvapautta vaan koulu toimii pakotetun tunnustuksellisen uskonnon opettajana ja pakkoharjoittajana, jos vanhemmat eivät vapauta lastaan uskonnosta.


Pitäkää ihmiset ääntä ja vapaa-ajattelijat, voisitteko herätä kirkon pakkoveron suhteen?

Onko liikaa vaadittu?


”Kokkein kokous”

Markus Leikola


 


   II


Kirkko lukee nyt Mein kampfia Raamattuna eli toteuttaa Vatikaanin teologiaa korkeimpana pyhänä jäseniä harhauttaen:


  1. Avioliitto ei ole protestanteille sakramentti vaikka piispat ja papit valehtelevat siitä seurakuntalaisille väärin sananpainoin. 
  2. Yleinen pappeus on kielletty, protestantismi on kielletty vaikka pr-sanastossa muistetaan aina kehua kirkkoa protestanttiseksi - sitä se ei ole.
  3. Kirkko on syvällä valehtelun valtapolitiikassa. Vakavalla tavalla. Luther ja muut protestantit pitivät kastettakin vain tapana, ei uskon ehtona. 


"PIISPAINKOKOUKSEN selonteossa myönnetään, että kirkko on tehnyt virheitä seksuaalivähemmistöjen kohdalla. Selonteko painottaa, että kirkossa on tilaa erilaisille perheille, yksineläville, eronneille sekä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluville. Piispat vaativat kirkon työntekijöitä tarkastamaan asenteitaan."
Kirkkopiispat myöntävät virheet mutta eivät korjaa niitä. Segregaatio ja leimaaminen jatkuu.

Ex-piispa Huovisen homojahtia homotyöntekijöiden erottamiseksi sensuroidaan yhä massamedian valintana.
 


Ettekö te harhautuneet suvaitsevaiset millään ymmärrä että arkkipiispa valehtelee teille muutoksesta? Valtionkirkko on vatikaanin kirkko.


Evankelisluterilaisen kirkon piispainkokous on linjannut Joensuussa, että kirkollinen vihkiminen ei ulotu samaa sukupuolta oleviin pareihin, vaikka sukupuolineutraali…
YLE.FI|HENKILÖLTÄ JANNE AHJOPALO
Suomen media julistaa itse olevansa sanavapauden mallimaa. Ulkopuolinen…
VASTAVALKEA.FI|HENKILÖLTÄ PIRKKO TURPEINEN-SAARI

Islamin opetus alistumisesta ja pappiskultista:
Perinteistä Vatikaanin opetusta, sama lahkovalta.

Ei kommentteja: