torstaina, elokuuta 18, 2016

Oliko Suomessa jääkautta - Kun toimittajat kirjoittavat otsikkoon "hämmentynyt"Katsokaa, kuinka toimittajat kirjoittavat jopa otsikkoon "hämmentynyt".

Mitä johtopäätöksiä voit tehdä toimittajan hämmennyksenilmaisun tarpeesta?

Nämä löydöt tehtiin jo Lokan ja Porttipahdan tekoaltaiden rakennusvaiheessa.

Tuore tutkimus osoittaa, että viimeisimmän jääkauden keskellä olleen lämpöjakson aikana 30 000–50 000 vuotta sitten Suomen Lapissa kasvoi koivu- ja havumetsää.
TEKNIIKKATALOUS.FITodisteita Suomen kiinteää jääkautta vastaan.


Lisäksi YLE uutisoi tämän uutena uutisena koska on sensuroinut tätä tähän mennessä.

Tässäkin artikkelissa sorrutaan valehtelemaan. Lokan tai Porttipahdan altaan kaivuutöissä löytyi tammea ja pyökkiä eikä vain siitepölyä!


Miksi toimittajat eivät tunnusta valheita ja ihmettele systemaattista peittelyä? 40 vuotta tutkijat ovat valehdelleet ja piilotelleet johtopäätöksiä löydöistä. 

Englantilainen ilmastotutkimusryhmä teki simulaation 3 v sitten ja yhdessä simulaatiossa Suomessa ei ollut jääkautta vaan parhaat olosuhteet Euroopassa golfvirran ansiosta. Tietääköhän GTk Geologian tutkimuskeskus tästä simulaatiosta.

Suomalaiset tutkijat ovat syvässä unessa vaikka todisteita pulpahtelee joka viikko suomalaisen kulttuurin syvähistoriasta.

Englantilainen kielitutkimusryhmä julkaisi 2014 arvionsa, jonka mukaan koko Pohjoismaat ja Viro olivat suomenkielisiä vielä v 300. Toimittajat ohittivat tämänkin täydellisesti. Propaganda mitättömistä metsäsuomaalaisista on suomenruotsalaisen valtapolitiikan tärkein lähtökohta ja sensuurin peruste.

Museoviraston sadat valheet paljastuvat. Tahallisia valheita jotta Suomi olisi ruotsalainen, jotta suomalaisilla ei olisi ainutlaatuista historiaa.

Miksi sanon valheet? Koska tutkijat väittävät asioita ilman todisteita ja toimivat ideologian mukaan, joka torjuu finnonatiivien olemassaolon suorana linjana.


Tiedeyhteisö noudattaa poliittisia valheita ja asetettua hegemoniaa tiedesensuurin perusteena. Tutkijat joka alalla toimivat poliittisin perustein Suomessa.

   Ja todisteita vastaan.

Monimutkainen hienostunut Kalastusverkko puunkuoresta valmistettuna 10500 v vanha - vesisysteemi ja ekosysteemi on ollut silloinn siis täydellinen, miten voi olla jos muka on ollut jääkausi juuri?


      Suomi - Euroopan keskus kivikaudella.

Suomen alueelta on löydetty eniten kivityökaluja ja koruja kivikaudelta. Suomi on selkeästi ollut Euroopan keskus ja siten siis vanhin asuinalue todennäköisesti.

  • Todennäköisesti järviemme pohjissa on paljon ruuni-kivipaasia, kiviesineitä ja jätinkirkkojen kiviportteja ym koska Vatikaanin ja ev-lut kirkon papit ovat upottaneet tuhonneet aina 1950-luvulle saakka suomalaisia muinaismuistoja, jopa isoja muurivallituksia "ruotsalaisia sekaheimoja vastaan suomalaisten Novgorod-ajalta, n. vuodelta 400-1000. 
  • 1400-l puoliväliin saakka suomalaiset kirjoittivat taloihinsa tlaon nimen ruunikrjoituksella kunnes kirkko kielsi vakavien sakkojen rangaistuksella 

Ruotsin kuuluisin "viikinkikivi" rune-teksteineen kertoo suomalaisesta kuninkaasta suomalaisella sukunimellä - mutta toimittajat eivät sitä kerro sinulle.  Shakespearen story in stone: King Ongenpeow (Finnish: "Onnenpoika" / "Ongenpoika" – d. c. 515 AD) and his sons Onela (original Finnish word: "Onnela", Happy place)


Toimittajat osallistuvat museoviraston valheisiin sadalla tavalla.

Esim. yksi törkeimmistä valheista ns "Suomalaiset sulautuivat vapaaehtoisesti Vatikaanin valta-alueeseen ja "kritinuskoon":

Vaikka yle tuottaa joka vuosi 20 keskustelua Suomen historiasta ja arkeologiasta ja timelinestä niin KERTAAKAAN ei ole tuotu esille kansallismuseossa olevia kolmea todella ainutkertaista monimutkaista hopeakäätyä (ranskassa tehtyä) jotka ovat vatikaanin retkikunnan, valtuuskunnan statuskoruja - eivät piispojen koruja ja syy on selvä: valtuuskunta on tapettu suomessa ja magiaesineinä niitä ei ole sulatettu vaan piilotettu pois maahan.


Samalla museovirasto taas kieltää suomalaisen toteemin noston järvestä - lähettäkää mielipiteenne museoviraston sivuille


  • Seppo Tamminen "Paljon on mysteerejä tuolta ajalta. Kuten Hiidenkirnut. se tapa miten ne on mukamas syntyneet on teknisesti mahdotonta.! Että pienemmät kivet hiovat kallioon syvän reijän joka on kuin poralla porattu. Tämän teorian mukaan kirnujen pitäisi olla suippoja eli kartioita"
  https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Hiidenkirnu

Hiidenkirnu on kalliossa oleva lieriönmuotoinen kuoppa. Hiidenkirnut ovat syntyneet jääkauden jäätikköjen…
FI.WIKIPEDIA.ORG
Suomalaisen kulttuurin laajuutta peitellään hysteerisesti.  

Suomalaisten heiomojen muumioita löytyy Kiinasta ja Egyptistä.

Kreikkalaisten ja egyptiläisten mukaan Tärkein muinaiskulttuuri ennen jääkautta/tuhoa oli Arkadia - ja kuinkas ollakaan, se tarkoittaa karhun kansaa. Pohjoisessa tietysti. Karhun kansa viisauden, trigonometrian, luonnontiedon ja mystiikan kehto. Hyperborea oli siitä seurava kulttuuri ja Platon puhui pohjoisen Hyperborealaisesta tiedemiehestä aikalaisenaan ja Sokrateen ihailemana.

http://www.ancient-origins.net/…/new-research-shows-some…


Suomalaisia on huijattu kaikessa

Raili Leino

Maanjäristysuhka on todellisuutta Suomenkin ydinvoimaloissa

Maanjäristysuhka on Suomessa pieni, mutta todellinen. Rakentamisessa riski on huomioitu vain erikoisrakennuksissa, kuten ydinvoimaloissa ja Nordstream-kaasuputkessa.


Taas iso löytö

- samalla museovirasto kieltää suomalaisen toteemin noston järvestä - lähettäkää mielipiteenne museoviraston sivuille
kts myös tatuoinnit ja eurooppalaisen taiteellisen symboliikan synty: siperialaiset prinsessat, muumiot, jotka ovat geneettisesti 100% suomalaisia, karjalalaisia. 


Her treasures include an incense burner decorated by solar symbols, 1,500 beads that once adorned her costume, and 100 pendants made from animal teeth.
SIBERIANTIMES.COM
Tiede? Amerikkalaisen Propagandaprojektien alla?

1 kommentti:

Pantalone kirjoitti...

Tieteellisenä tosiasiana sanotaan, kuinka "jääkaudella" etenevät jäämassat murskasivat kaiken alleen ja yksi todiste ovat "siirtolohkareet". Mikäli jäämassat etenisivät, niin pitäisi olla keskus, joka tuottaa loputtomasti uutta jäätä samalla puskien vanhaa jäätä eteenpäin. Jäätehdas. Jää ei etene, se kasvaa samalla tavalla, kuin puut. Jos ripustat jotain nuoren puun oksalle 1,7m korkeudelle, niin 30v päästä se roikkuu samalla korkeudella, koska puu kasvaa latvastaan, eikä etene tyvestään. Jos jäämassa kasvaisi tyvestään, eli etenisi, niin keskitalvella olisivat järvien kaikki laiturit järven keskikohdassa, koska etenevät jäämassat olisivat kuljettaneet ne sinne. Jäämassa kuitenkin kasvaa kärjestään ja siksi laituritkin pysyvät paikoillaan. Ei ole mitään eteneviä jäämassoja.