perjantaina, elokuuta 26, 2016

Kekkonen maanpetoksen tehneenä nahkurina: alamaiskulttuurin luominenLopettakaa valehtelu historiasta.

Vieläkin valehdellaan Kekkosen vapahtaja-roolista. Kekkonen ei luonut ystävyysmielialaa ja demokratiaa vaan pelon ja uhkailun mieletöntä terroria Orwellin kirjan ja Göringin keinoilla.

Kekkonen jatkoi oikeistofasistien Suomen itsenäisyyden syövyttämistä ja veti vastoin rauhansopimuksia suorat piuhat Saksaan ja CIA:lle armeijan tutka- ja tiedustelutoiminnasta. Raskas kansainvälinen rikos natsien suomalaisilta ystäväkenraaleilta ja natsien palkkalistoilla toimineelta Kekkoselta. Kekkonen myös esti kirjojen ja artikkelien julkaisuja ja siis suomalaisten natsisukujen paljastumista - kaikkea muuta kuin demokratia, Kekkoslandia. Neuvostoliittopelolla estettiin fasistien historian paljastaminen ja toimiminen valtion hallinnossa sekä armeijassa.


Nyt venäjäpelolla halutaan tehdä vauhdilla Amerikan imperialistinen maihinnoususopimus Suomen maaperälle, jota kutsutaan retorisesti harhauttaen "puolustussopimukseksi".

Eli puolustussanalla yritetään tehdä tässä toistuvassa oikeistolaisessa uhossa Amerikan maihinnousu ja amerikkalainen hyökkäyssota "tarpeelliseksi" Suomelle.

Kuten natsien uho ja natseihin tarrautuminen nähtiin Suomelle "hyväksi" oikeiston ideologisessa salaliitossa kohti sotaa.
 

NL halusi pitää Suomen näyteikkunana naapurimaasuhteista ja venäläiset ovat aina pitäneet suomalaisia sukulaiskansana joten kaikki oli hopeatarjottimella Suomelle hyvää kaupantekoakin varten.

YLE järjesti peloterummutusta joskus viikkoja joka päivä joka oli henkistä väkivaltaa, ei sillä ollut mitään tekemistä ystävyyden kanssa, aivopesua vihollisuus ja pelkoasetelman poraamiseksi suomalaisen aivoihin. Te, jotka elitte 70-luvulla lukutaitoisina, luulisi teidän muistavan sen tahallisen pelkoleimaamisen ja hysterian foobisen väärän mediapommituksen alla. Aivan tahallista diktaattori Kekkosen vapahtaja-aseman uskonnollista lavastamista, myös kirkoissa sama operaatio. Lähes varmasti CIA:n ja mi6:sen käsikirjoittamaa kylmän sodan maksimointia ja demokratian estämistä.

  • Kekkonen oli Hitlerille valan tehnyt natsi ja tunsi henkilökohtaisesti Göringin ja Hitlerin sekä natsipropagandan tehokeinot - joiden alle jouduimme myös lavastetun Reporadion alla.

Retorisesti NL esitettiin kekkoslandiassa CIA:n mediapuheen pimeyden valtakunta, jolla oikeutettiin aivan kaikki Kekkosen ja Supon valta ja vasemmiston vaino työpaikoilta erottamisena Supon "turvallisuusselvityksien" leimaamana - myös valta kieltää paljastukset fasisteista. Kaikki sensuuria oli muka Neuvostoliiton lepyttelyä - roskaa, se oli diktatuuria ja oikeiston ja vanhojenfasistien vallan turvaamista lavasteilla.

Kekkosen arvosteleminen liitettiin "Neuvostosuhteiden vaarantamiseen". Lapsellista uhka-retoriikkaa, jota taottiin aggressiivisesti ja ihmisten työuria tuhoten.

Pelkästään se väite että "Kekkonen on korvaamaton" kertoo diktatuurista ja kieltää demokratian. Suomalaiset suostuteltiin isäsaduilla tuhoamaan demokratia ja nyt näemme kuinka poliitikot ovat tottuneet valehtelemaan kansalaisille.


Pelkkä sensuurin laajuus loi huikean paranoidisen Suomen, joka oli virkamiesohjattu ja salaisen poliisin terrorisoima. Vapaus oli uhka kekkoslandian paranoidisuudelle.  Sensuurinäytelmässä YLE nosti lavalle estettistä valevasemmistolaisuutta mutta ei todellista vapauttavaa vasemmistolaista analyysiä ja historianselvitystä. Eliitin ikivanhat keinot Vatikaanin pelkokulttuurina ja inkvisitiona olivat tehokäytössä.

Valevasemiston luonnissa raha ja laiton korrptio kaappasivat SDP:n täydellisesti poliisin luvalla Naton Gladio-operaationa mutta CIA:n käsikirjoittamana Tukholman kautta. Ruotslaaiset tutkijat voat tämän todentaneet mutta keskustelu Suomessa on täysin kielletty CIA:n ohjauskorruptiosta ja SDP:n kaappamisesta.Tutkijat eivät uskalla mennä ranskalaisiin arkistoihin lukemaan suomenruotsalaisen eliitin kontrolloiman ulkopolitiikan sitoutumisesta natseihin 20-30-luvulla. Salainen ulkopolitiikka nyt ja silloin. CIA ja SS ja esikuvana suomenruotsalaisten S-joukot 50000 suomalaisen tappajana.  


  Nyt näemme äärioikeistolaisen sos-hallituksen sodankäynnistämispolitiikassa mitä Kekkosen salainen ulkopolitiikan kulttuuri ja virkamiesten salaliitot ovat aiheuttaneet ihmisten kyvyttömyydelle nähdä salaisen ulkopolitiikan fasistiset juuret oikeiston vimmassa olla mukana eurooppalaisen eliitin venäjävihassa.

Sensuuriherkkyys Suomessa oli Kekkoselle vain oman voimansa näyttämistä ja pelon uhan leijumista hänen vallassaan. Nyt median viha Venäjää kohtaan on avointa mediasotaa ja faktojen sensurointia Amerikan sotaisan geopolitiikan käskyttämänä.

Ihmiset alistuivat sensuuri-Suomelle ja valtaklaaneille, ei sillä ollut mitään tekemistä Neuvostoliiton rauhanehtojen kanssa vaan vain Kekkosen ja suomenruotsalaisen rahaeliitin diktatuurin, hallintakulttuurin luomisen kanssa alamaiskulttuurin luomisessa. Ihmisten ymmärrys demokratiasta hajotettiin ja tylsistytettiin epärationaalisella uhkapuheella, despoottisella hallinnoinnilla.
Mikko Majander: Demokratiaa dollareilla – SDP ja puoluerahoitus pulataloudessa 1945 – 1954. Otava 2007, sivuja 348.

Kekkonen esiintyi ainoana avainten haltijana ja käytti kaikki dramaturgiset keinot teatteriesityksen ja roolin ylläpitämiseen.

Kekkosen päiväkirjat ovat tosiaankin vieläkin salattuna presidentinkansliassa koko hänen tappajan, kiduttajan, natsin ja poliitikon uran ajalta. Vedotkaa tutkijoihin jotta painostavat Sauli Niinistöä avaamaan ne kaikki kerralla.

Kekkonen teki myös valtiopetoksia kuten tarjosi lappia Neuvostoliitolle Karjalaa vastaan oikeiston fantasian mukaisesti ilman eduskunnan päätöstä - ja pyysi noottikriisiä.


Aivan selvä teatteri vain Kekkosen varassa.


http://uusi.voima.fi/blog/arkisto-voima/science-fiction/

http://jokisipila.blogspot.fi/2007/07/cia-kekkonen-antikommunistinen.htmlSuomalainen oikeistoeliitti ja hallintosysteemi oli systemaattisesti sitoutunut natseihin 30-luvulla liittolaisena eikä suostunut päästämään natsifantasiasta irti Erkon johdolla, joten olimme selkeästi Neuvostoliitolle Saksan liittolainen. Talvisota oli suomalaisten fasistien valinta.

Tästä ei ole enää mitään epäselvyyttä,
oikeisto ja kenraalit olivat ideologisesti Hitlerille alistuneet ja maailmanvalloituksesta hullaantuneet.

Eikö nyt ole aivan selvää historiantutkimuksen kannalta, että Neuvostoliittolaisia ei pienen Suomen sisäpolitiikka paljoa kiinnostanut ja heitä hämmästytti suomalaisten poliitikkojen selkärangattomat kerjuu- ja kantelureissut polvillaan suurlähetystössä.


Mauno Koivistohan jyrkästi kielsi tutkijoita menemästä Venäjän arkistoihinkin vaikka Jeltsin oli luvannut avata kaiken.

Sinne katosi historiamme luultavasti lopullisesti lukkojen taakse.

Kunpa Väyrysesta ja Ilkka Kanervasta olisi Neuvostoliiton suurlähetystöstä säilynyt audiotallenteita.

Nyt Soviet Archive Leak jos mahdollista.

Kekkonen sai hurjan sisäpoliittisen valtansa ja imagopopulisminsa kasvattamalla vuodesta toiseen aiheettomasti Neuvostoliiton "uhkaavaa" varjoa ja korostamalla papillista messias-vapahtajan tehtäväänsä Suomen etujen taistelijana.

Monet lapset luulivat että Kekkonen ja Jumala ovat sama henkilö.

Itäuhka oli pelkkää sisäpoliittiista peliä ja Kekkosen ulkopoliittinen fantasia.CIA ja keskusta - tiivis salaliitto keskustan äänestäjiä vastaan : puolueen toiminta ei saa olla salaista jos kutsuu itseään demokraattiseksiSuomalaiset kärkipoliitikot ja diplomaatit Max Jakobson sekä Johannes Virolainen antoivat 1960- ja 1970-luvuilla tietoa Yhdysvaltojen tiedustelupalvelu CIA:lle, väittää historiantutkija Kimmo Rentola. 
Vastalahjaksi Jakobson ja Virolainen sekä jo aiemmin CIA-yhteyksistä tunnettu Väinö Leskinen saivat tietoja poliittisten kilpakumppaniensa toimista. 

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/59955-kova-vaite-suomalaisista-huippupoliitikoista-hs-cia-antoi-1-000-000
II

Keskusta oikeiston vetovuorossa

Janne Nummela: 

 " Pettikös se aina vai joka kerta vai koko ajan vai miten se oli? Kepun ja muun suomalaisen käytännön ero on siinä, että Kepun källit tulevat ilmi ja niitä päivitellään "rumina juttuina". Kaikki muukin on rumaa, mutta se ei tule ilmi, koska rikoskumppanit ovat niin ovelia operatiiveja. 
Tietenkin Kepu pitää lakkauttaa, jos minulta kysytään. Mutta niin pitää lakkauttaa kaikki muukin kusetus -- ja Suomen itsenäisyys palauttaa. Piirtämättä nyt pilakuvaa Väyrysestä "Minä Kekkonen!". Muotoilen siis oman teesini siitä mitä pitäisi tehdä: itsenäisyyden palauttamisen alku on järjen hivenen palauttamisen alku. Suomen järjettömyys, siis paradoksaalisuus (ks. Haavikko), siis ristiriitaisuus valtiona, johtuu siitä, että ruotsalaisten (sarkastisesti ja pahantahtoisesti) indoktrinoiman venäjävihan kivijalan tilalle ei ole löydetty mitään sellaista todellisempaa kiveä, johon valtion pidempi olemassaolo voisi perustua.Meidän pitää oppia se perusläksy historiasta, että ruotsalainen on tohtori Mengelen kaltainen lääkäri, joka yrittää "parantaa" suomalaiset sinisilmäisiksi. 
Emme me nyt voi vaan jatkaa sen toivomista, että tekemällä kaiken päin vastoin kuin venäläinen voisi tehdä kaiken oikein. Sen kertoo jo olympiamitalitilastotkin. Yleisihmisyys nyt vain on jotakin paljon korkeampaa kuin sen toivominen, että Jumala on JOKO TAI: meidän tai Venäläisten puolella. Että jompi kumpi kansakunta lakkaa olemasta. Siis: ei voi perustaa omaa olemassaoloaan vain siihen että joku toinen lakkaa olemasta, tekipä se toinen mitä hyvänsä.Sellainen todellisempi, jota nyt etsivät ainakin ne, jotka mielivät jatkaa olemassaoloaan, on esimerkiksi: rakkaus. Rakkaus ei edellytä Toisen olemassaolon lakkaamista. Rakkaus on ikään kuin jotakin järkevää tästä indoktrinoidun ja analysoimattoman vihan pätsistä katsottuna.Niinpä pitäisi ihan systemaattisesti vaihtaa vihantekijät rakkaudentekijöihin ja sitä myötä vihanteot rakkaudentekoihin.Tämä onnistuu kun keksitään että psykoanalyysi on keksitty sata vuotta sitten ja on nyt kaikissa sivistyskansoissa äärimmäisen suosittu ja koko ajan suositumpi terveydenhoitomenetelmä.Ei mikään monikulttuurisuuskaan onnistu, elleivät ne monet kulttuurit kykene löytämään itsestään sen verran yleisinhimillistä kaunista rakastettavuutta, että niitä onnistuisi rakastaa.Tulevaisuuden ihminen, se joka aikakoneella matkustaa luoksemme satatuhatta valovuotta ei luultavasti ole E.T:n näköinen seksuaalisesti kyvytön friikki vaan pikemmin Pjotr Tšaikovskin näköinen mies.

Demarit odottavat nyt hallitusnäytelmän oikeistolaista vetovuoroa valeoppositiona. 

   SDP ja Lipponen & co on vetänyt yhtä kovaa talouspoliittista terroria Amerikan, Lontoon ja Brysselin ohjauksessa.

Suomen etu on hylätty kaikilla tasoilla uusliberalistisen ideologian suunnitelmataloudessa: suomalaisten etua ei ajeta vaan pörssiyhtiöiden sikamaista rahastusta ja veronkiertoa.

40 miljardia euroa luovutetaan ideologisesti pois yhteiskunnan kehittämisestä ja hyvinvoinnista eliitille ja ylikansallisile yhtiöille veronkierrossa ja verohelpotuksissa hallituksien 30 vuotisessa valtion hajottamispolitiikassa ilman omaa valuuttaa ja kansalaisten etujen ajamista. 

Tuhokapitalismin marssi jatkuu koska kansalaiset eivät tee johtopäätöksiä oikeiston toiminnan ja ideologian seuraamuksista. Ja CIA-demarien valehtelu menee myös yhä läpi. "Lahtari, punikki & teurastaja" by Pirkko Turpeinen-Saari


#soshallitus #orpo #soini #sipilä keskusta kokoomus suomi  #turvallisuussopimus      Ei kommentteja: