keskiviikkona, elokuuta 10, 2016

Miksi Mitro elostelee naisten läheisyydessä - Repo kanojen keskellä

Miksi Mitro elostelee naisten läheisyydessä?
Avoimesti? 
Hän on nähnyt eliitin & orto-piispojen seksuaalirellestystä -- mutta ei ole tajunnut omaa matalaa statustaan ja eliitin sisäistä koodeksia ja hierarkiajärjestelmää.

Tietysti tässä nyt ihmettelee vähän ortodoksinaisten tekopyhyyttä kun kirkon naisvihamielisyys ja historiallisesti väärennetty miespappeus ei heitä kuohuta vaikka ortodoksinen kirkko on huikeasti naisvaltainen viihdeala ja sitten yksi miesriikinkukko ärsyttää - mutta 1650 vuoden naisten alistaminen ja häpäisy mm kirkkoonmenokielloilla synnytyksen jälkeen ei... miestä ylentävä, sairas Ortodoksi-kulttuuri yllyttää pappeja esiintymään showaatelisina, riikinkukkoina, naistennaurattajina.

  • Ort. kirkko on toinen valtionkirkko mutta vain ev-lut kirkko on pakotettu noudattamaan tasa-arvolakeja vaikka ort.kirkko saa runsaasti valtiolta rahaa & veronkiertoa ja näkyvyyttä viranomaisten tapahtumissa. Perustuslaki heittää monta kuperkeikkaa laittoman kirkkolain takia. 


Naiskeskeinen ortodoksi-kulttuuri naisvihamielisenä. Tarvitseeko enempää analysoida sairaan roomalaisen mithras-miespappikulttuurin jatkumoa?

Ortodoksipedofiilien suojelu on myös täysin käsittelemättä. Olen kuullut silminnäkijäkertomuksia - ei liity tähän tapaukseen*
Mitro saa nyt 6 kk ylimääräisen palkan kaksimielisyyksien lohkomisesta työtä tekemättä - ja ortodoksijohtajat kutsuvat häntä takaisin kirkontöhin. Kun tavallisen työläismies tekee tasa-arvorikkomuksen, häneltä leikataan palkka sillä sekunnilla ja ikuinen bänni työnantajalle. 

Naisten tasa-arvorikoksia ja pepulle läimäyttelyä miehiä kophtaan ei käsitellä vaikka lain mukaan olisi aivan sama rikos. 
  

Iltalehti Voice.fi 
Totta, kirkkoherra letkaisi naisvihamielisyyttä hihittelevän lausunnon - kuin naisia ei loukattaisi vaan ongelmana on vain loukkaantuva nainen

Ei kommentteja: