perjantaina, elokuuta 05, 2016

Kuinka valtamedia suhtautuu uuteen STASI:in?


Kuinka massamedia suhtautuu uuteen STASI:in?
                                   - 2013 HS


       "vailla hyvän maun..." 
Tämä on kammottavan irvokasta. Niinkö oikeistolaiset ovat puhuneet stasista, "hyvän maun rajoilla STASI"?  Onko kenelläkään muistia kuinka kiihkoihin STASI on saanut oikeistolaiset kauhun esikuvana, CIA-Hollywoodin inhon esikuvana - ja nyt meillä on miljoona kertaa tehokkaampi orwell-koneisto CIA-NSA, josta puhutaan kuin naapurin peräkammarin pojasta. Missä on koulutettujen ihmisten suhteellisuudentaju?
Vakoilu on aina profilointia ja profilointia käytetään vaikuttamiseen, manipulointiin, kristykseen, soluttautumiseen.  
STASI metsästi Amerikan lahjomia sabotöörejä, terroristeja - NSA luo terroristeja, eivät he käytä jumalallista valtaansa estämään terrorismia ja ruokkiakseen sitä. Twitterkin antaa ISIS-kanavan julistaa ja värvätä! 

Massamedian sensuurin ulkopuolella CIA ja MI6 järjestivät terrori-iskuja DDR:ssä, soluttautumista, sabotaasia, lahjontaa DDR:n sisällä - kuten Kuubassa, Kreikassa, Italiassa ja Neuvostoliitossa.   

Amerikka loi paranoijan DDR:ään ja läntiseen maailmaan. 

Kuinka moni ymmärtää tästä Hollywoodin väärentämästä fobiakampanjasta että CIA nosti Mao Tse Tunginkin valtaan Kiinassa?  

Amerikkalaisten patenttien
laatu ja määrä pomppasi ylös
3 vuotta sitten. Massamedia ei kerro sinulle tätä isoa operaatiota. 


Syy? No tietysti NSA. Amerikka voi imeä kaiken tiedon kaikkialta, suomalaisten innovaatiot, kaikki (paitsi Venäjän armeijalta). Mutta Kiinakin on käyttänyt NSA:n metodeja samalla moraalittomuudella ja on nyt kova vastus sotilalllisena jättiläisenä. Amerikka ei ole enää supervalta - onneksi - aseellisesti.  Mutta teollisuuskehityksessä ylikansalliset firmat ovat nyt jättiläisiä NSA:n avulla ja TTIP TTP yms ovat aseita joilla murskataan Euroopan talous lopullissti, hirvittävällä tavalla. Talousaseilla, vakoiluvarkaus-patenttikehitysaseilla. Patentti- ja rekisterihallitus suojelee myös suomessa salaisia patentteja ja voi julistaa kenen tahansa patentin salaiseksi ja kukaan ei tiedä luovutetaanko se varkautena sotilasteollisuudlle julistmaisen hetkellä vai onko se sotilasteollisuden patentti olemassa jo etukäteen.


Oikeistolainen Massamedia on NSA:n käänteiskoneisto CIA:n ohjauksessa: se levittää huikealla volyymillä misinformaatiota, väärää tietoa ja ennen kaikkea sensuroitua tietoa, jossa pianotukset eli merkitys on täysin vääristetty eliitin jatkuvana luokkasotana.

Tervetuloa lukemaan blogiani. Tarkoituksena on rähistä ja meuhkata estottomasti yhteiskunnallisia asioita poliittisesti epäkorrektisti ja liiemmin…

RAYHABLOGI.BLOGSPOT.FI|HENKILÖLTÄ SAMI PARKKONEN

Pirkko Marjatta Turpeinen-Saari 

"Suomen tämän hetkinen poliittinen- varsinkin ulko-ja turvallisuuspoliittinen tilanne muistuttaa yllättäen enemmänkin vuotta 1918 kuin 1930-lukua. 
Eriarvoisuus alkaa tulla yhä arkaaisemmaksi. USA-johtoiseen NATO:on kytkeytyminen yhä tiiviimmin kytkee Suomen kansainväliseen 1% :n valtaan ja militarismiin saumattomasti. 
Tällainen kehitys edellyttää sotapropagandaa, viholliskuvaa, joksi USA on valinnut klassisesti Venäjän. Propaganda on rakennettu huolella markkinointitoimisto Hill& Knowltonin ja USA:n valtaa myötäilevän kansainvälisen median avulla. EU on toiminut liukastusaineena. Yhdysvaltojen monen vuoden vaivalla ja miljardeilla rahoitetut värivallankumoukset Ukrainassa, joista viimeisin päättyi verisesti osoittavat sen, kuinka sen taloudellisen vallan laajentaminen tapahtuu yhä kouristuksenomaisemmin. Verisen vallankumouksen johtajat on koulutettu osin myös saksalaisella rahoituksella.Kun Olli Rehn kutsuttiin presidenttien päivällispöytään Kultarantaan, ajattelin, että nythän olisi tilaisuus avata vähän sitä EU:n väkivaltaan päättynyttä laajentumista Ukrainaan. Kuinka EU ei Yhdysvaltoja palvellessaan ja kiireessään kyennyt ottamaan huomioon Ukrainan syviä taloudellisia riippuvuuksia Venäjästä. EU ei myöskään ollut huomaavinaan eikä kokenut tarvetta neuvotella Venäjän kanssa siitä, että tullit ja muut kauppasopimukset saattavat olla ristiriidassa EU:n järjestelyjen kanssa. EU:n vastuuton käytös johti siihen, että Ukraina joutui ojasta allikkoon niin taloudellisesti kuin turvallisuuspoliittisesti.
Vallankäyttäjille ei usein ole tyypillistä, että ne ottaisivat vastuuta toimiensa seurauksista. Olen juuri painokoneissa olevassa kirjassani "Lahtari, Punikki ja Teurastaja; marsalkka Mannerheim, Kullervo Manner ja Ratko Mladic historian henkilöina" pyrkinyt kuvaamaan globaalien valtasuhteitten vaikutusta henkilöihin ja heidän rooleihinsa.
Presidentit Putin ja Niinistö tulevat olemaan oman persoonallisuutensa ja toimintansa perusteella oman aikakautensa symboleita. Tällä hetkellä suomalaisen median kattava sotapropaganda muistuttaa viime vuosisadan alun lukutaidottomuuden, kirkon ja lehdistön vaikutusvaltaa ihmisten mieleen.Niinistö, omasta poliittisesta vakaumuksestaan ja "lännen" liittolaisuudestaan johtuen on suomalaisessa mediassa maalattu "hyväksi" kun sen sijaan USA:n viholliseksi julistama presidentti Putin on leimattu systemaattisen dogmaattisesti kielteisin värein, mistä 1.7. Yle:n ohjelma näytti johdonmukaisen esimerkin. Edes vahingossa Yle:een ei pääse luikahtamaan asiantuntijaa, joka kuvaisi globaalia valtapolitiikkaa niin kuin se on."Maamme ulko- ja turvallisuuspoliittinen linja, Venäjä suhteet pakotteineen, Naton isäntämaasopimus sekä presidentin ja hallituksen kommentit Ukrainasta joutuvat yhä kummallisempaan valoon. Syynä tähän on hakkeroidut sähköpostit, jotka paljastavat mitä Ukrainan prosessin takana tapahtui ja kenen puss...
JUKKADAVIDSSON.FISuomalaisten pitäisi nyt rynnätä kadulle ja vaatia uusia vaaleja Kiovan natsiein tukieduskuntaa kaatamaan. Sotaa, sotaa


Hacked private emails of the US general formerly in charge of NATO reveal a campaign to pressure the White House into escalating the conflict with Russia over…
VETERANSTODAY.COM
       II


Suomessa oikeisto ja suomenruotsalainen rahaeliitti onnistui CIA:n kanssa luomaan valevasemmiston, SDP:n ja vasemmistoliiton. SDP hukutettiin laittomaan CIA- rahaan 1949 lähtien: Brexitin sabotaasikuvio poliittisena hyökkäyksenä, hyvin omituinen kuvio, Labourun oikeisotlaiset paljastuvatJulian Mercille writes that the coming weeks could have fateful consequences for the Labour Party.
THEJOURNAL.IE|HENKILÖLTÄ JULIEN MERCILLE      III
Christopher Everard
Eilen 8:50
yal Family - the Tsars orchestrated the famines and murder of millions of Russians and eastern Europeans, whilst their cousins bombed the Slums in the poorest neighbourhoods of western European cities. After murdering 45 million people in two world wars, they orchestrated a 'Cold War' and imposed RATIONING for Britons, and malnutrition and cultural stagnation in the USSR. Watch my film SECRET STATE on the enigma channelhttp://www.enigmatv.com/the_enigma_channel/Welcome.html Meanwhile - Germany - their Fatherland, was transformed in an 'Economic Miracle' - and set up to dominate the 'European Union'.

   IV

Näin joviaalisti ja rennosti esitellään perheraiskauksen hyväksynyt keskustalainen lahko, joka määrää että vaimo ei saa kieltäytyä seksistä ja pakko kieltäytyä ehkäisyvälineistä vastoin YK:n ihmisoikeussopimuksia.


Kymmenen lapsen kera Suviseuroissa. Ei mikään pikkuoperaatio.
ILTASANOMAT.FI


Tätä saatanallista lapsia helvetillä uhkailevaa ja pedofiilejä suojelevaa lahkoa nostetaan esille esikuvana kunnon alamaisista. Vastenmielistä sos-hallituksen ja oikeistomedian oikeistolahkojen jalustalle nostamista. Kammottavaa. Herätkää hyvät ihmiset hiipivään äärioikeistolaiseen vyörytykseen.


 

V

Kaaoksen takana päämäärätietoisuus


"Goldman Sachsilla ja Yhdysvaltain hallituksella on perinteisesti ollut hyvin läheinen suhde. Pankin johtajat ovat ryhtyneet muun muassa valtiovarainministereiksi ja toisin päin. Vähintään yhtä lähellä virallista päätöksentekoa pankki on EU:ssa."
"Euroopan unionilla on niin paljon valtaa, että suuri joukko ulkopuolisia organisaatioita yrittää vaikuttaa unionin päätöksentekoon. Transparency Internationalin mukaan arviolta kolmella tuhannella lobbausyksiköllä on toimisto Brysselissä.
Yritykset vaikuttavat unionin päätöksentekoon myös niin, että monilla tärkeillä EU-vaikuttajilla on läheiset suhteet suuriin kansainvälisiin yrityksiin, muun muassa pankkeihin."


EU Käsittämättömiä paljastuksia Eu:n mädästä toiminnasta 02.07.201602.07.2016 jko Ei kommentteja 2 katselua EU, Eurooppa, korruptio, Ulkomaat EU:lla on…
NYKYSUOMI.FI
" Vladimir Vladimirovitš kiteytti sen faktan, että NATO:lla on haluja sotia Venäjää vastaan suomalaisten sotilaiden verellä. Putin jatkoi: "Venäjä ei sitä haluaisi. Mutta se ei ole meidän ratkaisumme vaan teidän." Putin siis totesi, että Venäjä ei voi kieltää Suomi-neitoa tekemästä itsemurhaa, sillä se ei ole Venäjän päätettävissä oleva asia."
JUHOHIETAMAKI.BLOGSPOT.FI|HENKILÖLTÄ JUHO HIETAMÄKI
MK-ULTRA - The CIA's Mind Control Program
By Stephen Lendman
2-16-10
 
MK-ULTRA was the code name for a secret CIA mind control program, begun in 1953, under Director Allen Dulles. Its purpose was multifold, including to perfect a truth drug for interrogating suspected Soviet spies during the Cold War. It followed earlier WW II hypnosis, primitive drugs research, and the US Navy's Project Chatter, explained by its Bureau of Medicine and Surgery in response to a Freedom of Information Act (FOIA) request as follows:#eduskunta #puolustusvaliokunta #armeija #historia #journalismi #hsfi #yle #ylefi #suomi #saksa #cia #nsa #stasi #kreikka #italia #austerity #yhteiskuntsopimus #uusliberalismi


Ei kommentteja: