maanantaina, elokuuta 08, 2016

Väestönsiirrot Suomeen - 1930-luvun rotuopin mukaan


* nosto 2015        


1800-luvun aidot vasemmistolaiset taistelivat uupumatta eliitin väestönsiirto-operaatioita vastaan, tiukasti sen estäen. Älkää olko tietämättömiä eliitin meemien toistajia.

Mikä on nyt vasemmistoliiton tai aitojen vasemmistolaisten agenda Amerikan geopolitiikkaa vastaan?
 
Väestönsiirto Suomeen on mielestäni selkeää poliittista rasismia ja elitismiä sillä väestönsiirron puolustajat puhuvat suomalaisista geneettisesti eliitille kelpaamattomana väestönä, jota täytyy nyt muokata. Suoraa natsimaista vihapuhetta kansalaisia vastaan. Hyvin julkeaa rasismia ja pohjoismaisen mallin kehittyvän kansallisvaltion oikeistolaista tuhoamista.

Varakkaat eivät joudu kohtaamaan arjessaa maahanmuuttajia -- silti he ovat kovaäänisesti ja hysteerisesti vaatimassa valtavaa verorasitusta lisää köyhille suomalaisille maahanmuutosta ilman paluute veroprogressioon.

Suomalainen eliitti jatkuvasti jankkaa kuinka Ruotsi on kaiken esikuva, "ei ole suomalaisuutta" ja suomalaisuus on hyvä pyyhkiä pois maan päältä - väestönsiirroilla.

Ja suomalaiset pitävät tätä taas sivistys-valistuksena?

      Koska eliitti sanoo.


  • Ruotsalaisen rotuopin mukaan esimerkiksi suomalaiset, saamelaiset ja slaavit eivät olleet yhtä puhdasrotuisia ja seka-avioliittoja heidän kanssaan ei suositeltu. 
  • Vuosisadan alussa Ruotsi oli maailman johtava rotubiologian tutkimusalalla. Vuonna 1921 Upsalassa perustettiin Valtion rotubiologian instituutti. Professori Herman Lundborgin johdolla harjoitettiin useiden vuosien ajan rotubiologisia tutkimuksia koskien erilaisia ihmistyyppejä Ruotsissa, missä tutkimuksen motiivit olivat rotuhygieenisiä


     
   II


Nyt tapahtuva Väestönsiirto Suomeen on perustuslain vastainen sillä RKP:n johdolla maahan siirrettäviä ihmisiä kohdellaan nyt kuin "suomalaisina", Suomen kansalaisina, mitä he eivät ole. Maahanmuuttajilla on nyt runsaasti etuoikeuksia mitä köyhillä ei ole.

Demokratia lakkaa, jos rajat ovat auki.  

Resurssit ja solidaarisuus  yhteiskunnan ylläpidosta romahtavat ja köyhät anovat armoa polvillaan raiskattuina ja mafian armoilla.

Eliitti saavuttaa tavoittensa: kansa menettää sisäisen solidaarisuutensa toisiaan kohtaan ja apatia antaa eliitille kaiken fasistisen vallan mm. halpatyö-kauhuun.

8000 miljoonaa joka vuosi maahanmuuttajien elättämiseen ja eliitti lisää veronkiertoaan.
Elitismin olemus

Robert Reich:

The Wealthy Are The Real Lazy People In Our Society
  • Kun Sasi vaatii julkisen vallan kaventamista meritsee se demokratian kaventuista. Otsikko antaa täysin vastakkaisen kuvan. Mitä enemmän julkisella vallalla on tilaa eli valtaa, sitä enemmän politiikalla ja poliitikoilla on tekemistä eli valtaa. Ja tästä vuorostaan seuraa demokraattisen vallan tomialueen laajentuminen. Sasi vaatii demokratian kaventamista eli siirtymistä yhä autoritäärisempään hallinnon valtaan. Sasi näkee valtion tehtäväksi markkinamekanismin suojelemisen. Kyse on ordoliberalismista.

    http://www.jussisarkela.fi/.../saksan-tahdissa...


Ilpo Iso-Peura :
Veronmaksajien rahojen saajat - YLE ja SPR

 SPR on Valtio Valtiossa ja tekee Veronmaksajien ja Vapaaehtoisten avulla kovaa PakolaisBisnestä. SPR on sanonut että ne ei tee Todellakaan Tappiokseen Pakolaisbisnestä. SPR saa lain voimalla rahoituksensa Valtiolta, kuten YLE. Hyväuskoiset tukevat myös SPR:ää + vapaaehtoiset. Nyt varonmaksajien on syytä nayttää SPR:lle punaista korttia. SPR suunnitteli jo montavuotta sitten tämän pakolaisbisneksen.

http://iitimo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/206431-ei-lainkaan-y…
http://www.mtv.fi/…/spr-n-pertti-torstila-suomalais…/5573402
Ei kommentteja: