keskiviikkona, elokuuta 24, 2016

Mustajärvi valehtelee puolustussopimuksesta ja armeijasta - vasemmistoliitto EU-kolonisaatiossaMiten koulutetut ihmiset Suomessa eivät muka tajua että EU on tarkoitettu alusta asti diktatuuriin, valtioiden tuhoamiseen ja militarismin rakentamiseen pankkien plutokratian ja pankkien verotusoikeuden paisuttamiseksi?

    "Turvallisuusprojekti".

EU on alusta saakka esitetty projektina purkaa demokratia ja oma lainsäädäntö sekä oma armeija alusmailtaan. EU on aina esitetty ihanteena alistumiselle poliitikkojen puheissa.

Vasemmistoliitto esittää kauniita ajatuksia mutta täydellisen väärän maailmankuvan väärillä faktoilla alistuu amerikkalaiselle imperialismille ja hyökkäyssodille.

Kun väärennät kokonaiskuvan niin jokainen väite väärennöksen ja sensuurin hvyäksi on vale.

EU on vallankaappaus
 

Vasemmistoliitto on hyväksynyt alusta asti armeijan alistamisen amerikkalaisille asejärjestelmille, amerikkalaisten ohjaamalle ideologiselle koulutukselle, kenraalien ajojahdille natovastustajia kohtaan perustuslain vastaisesti, supon "turvallisuustarkastuksille" vasemmistolaisia jahdaten - ja nyt mustajärvi väittää "ettei hyväksy puolustussopimusta"? Missä on vasemmistoliiton vastalausen 100 virkamiehen propagandakoulutuksella CIA-mi5-mi6 -koulutksessa? Missä?
  
Mustajärvi on joko valehtelija tai äärimmäisen tyhmä ihminen, onnenonkija Arhinmäen tapaan eliitin kainalossa jos ei ymmärrä että  Amerikalle on luovutettu vasemmistoliiton siunauksella kaikki "Suomen armeijan" asejärjestelmien kontrolli - koska ne ovat amerikkalaisia ja israelilaisia. Suomalainen puolustukseen riittävä työllistävä asevalmistus on lopetettu amerikkalaisten vaatimuksesta ja antauduttu natokauppialle.

    Jos tilannekuvasi on väärennetty ja sensuroitu, silloin väitteesikin ovat valheita.

Jos Mustajärvi ei puhu realistisesta tilannekuvasta ja vallankaappauksen tilanteesta, hän on surkea harhauttaja.

Eduskunta ja puolustusvaliokunta on ohitettu ja amerikkalaisia sotakoneita saapuu varoittamatta Suomeen tuntematon määrä, jatkuvasti, "harjoitusten" varjolla. Kenraalit ovat kaapanneet Suomen ulkopolitiikan.


Mustajärvi toimii kuten Arhinmäki, esittää toiveita ja tuhinoita mutta kieltää todellisuuden sekä tilannekuvan Suomen alistamisessa ja tuhoamisessa.

Mustajärvikin toimii pahimmalla porvarillisella taktiikalla Suomen sotatoiminnasta naton hyökkäyssodissa: hiljaisuudella.

    Eliitin pastissi - massamedia ja valeoppositio nöyrinä.
  
Vasemmistoliitto on nato-huijauksessa mukana koska esittää (hiljaisuudella ja itsesensuurilla) ettei Suomi olisi laittomissa naton hyökkäyssodissa mukana, kenraalien sotaliitossa Amerikan ehdoilla. Suomi on veronmaksajien rahoilla ja sotilailla kolonisaatiosodissa Amerikan valloituskohteita vastaan. Kaikki laittomia sotia kansainvälisen lain ohi. Sekä samalla Amerikan hybridisodan kohteena tässä amerikanystävien alistumisnäytelmässä.

Vasemmistoliitto on aina vaatinut Suomen uhraamista kapitalistien tuhokapitalismin ja militarismin alle koska "EU on yhteinen projekti" - suomenruotsalaisen eliitin 900 vuotisen venäjävihan valheellisen vauhkon maustamana.

Vas eliitin fasistisen maailmankuvan julistajana - kauppasodan hyväksyjänä suomalaisia pienyrityksiä murhaten.

Mustajärvi puhuu jo 50 miljardin hävittäjähankinnoista päätettynä faktana "sarkastisesti" - eikä kehota vastustamaan sitä - ei kerro että eduskunnan pitää torpata se! 

Kenraalit luopuivat maailman tehokkaimmasta ilmatorjuntapatteristosta ottaakseen nato-ohjukset jotka eivät siis kykene pudottamaan natokoneita.


Kun aikuiset ihmiset leikkivät valheilla ja väärää tietoa tuottavalla sensuurilla, heidän julistuksensa ovat vain vitsejä eliitin ohjastamina. 

Et voi ohittaa faktoja kun esität "toiveita". Alistut, jos et kerro vallankaapauksen ja laittomuuden tilannetta.

Mustajärvikin siis valehtelee valtioiden tuhoamisen ja eliitin ideaalin vuoksi eikä vastusta demokratian eli omaehtoisuuden tuhoamista vaan vaatii EU:lle alistumista ja natosotien hyväksymistä sensuroituna.


Valevasemmisto. 

Vasemmistoliitto on alistunut kaikkiin pohjoismaisen mallin purkamiskeinoihin mutta heidän roolinsa on valittaa ja toivoa pikku mitättömissä yksityiskohdista armon muruja - mutta puolustaa samalla "valtion ulkoistamista". Demokratian ulkoistamista.  Ns EU:n amerikkalainen uusliberalismi on neokonservatismia, feodaalidiktatuurin talousmallin "kapitalismin" jyräämistä.
   
Vasemmistoliitto on toistanut aivotonta EU-retoriikkaa ja propagandaa "rauhanprojektista", "yhteisestä identiteetistä" mutta kaikki on tietysti ollut uusliberalismin sabotaasia ja alistumista superkapitalisteille tuhokapitalismin ehdoilla - eli kaikki rahat eliitille ja pörssi-ideologialle.

  • Valevasemmisto estää aidon vasemmiston nousun. Lupauksia, lisää lupauksia mutta valheista pidetään kiinni euroterrorin ja natosotien jatkamiseksi. 

Kansalle velka eliitin rikastumispelistä ja eliitin euroveronkierrosta.

Suomi luovuttaa joka vuosi 7000 miljoonaa euroa EU:lle tulliverotuksesta.

Ja vas on hiljaa koska EU on ihana.

Vasemmistoliitto on aina toimintu eliitin bulvaanina, hyssyttelijänä väärän positiivisen tilannekuvan levittäjänä RKP:n ja EVA:n käskyjen mukaan.
  
Ei vasemmistoliitto ole puolustanut lainkaan pohjoismaista mallia, ei valtionyhtiöitä, ei omaa valuuttaa, ei veroprogressiota, ei veronkierron poistamista, ei omaa tullia, ei omaa valtiota omalla rajakontrollilla perustuslain mukaisesti vaan toistaa oikeisto valheellisia iskulauseita tuhokapitalismin alla. Vasemmistoliitto ei selkeästi kerro kuinka helposti lainsäädännöllä saadaan takaisin 40 miljardia hyvinvointiin poistamalla laiton ja laillinen veronkierto sekä verohelpotuskorruptio pörssifirmoille.

Vasemmistoliitto ja kaikki "hallituskelpoiset" suurpuolueet on suostunut perustuslain rikkomiseen EU-alistumisessa vaikka eduskunta ei ole uskaltanut purkaa perustuslakia vaan vain rikkoo sitä. Perustuslaki on vain kulissi rikoksille ja kolonisaatiolle. Mielenrauha kansanedustajille ettei kansa ymmärrä mitä on tapahtumassa.

 
Vasemmistoliiton kansanedustaja Markus Mustajärvi ei halua Suomen solmivan puolustusyhteistyösopimusta Yhdysvaltain kanssa.
SUOMENMAA.FI
Amerikan kolonisaatio on taloussotaa, yhtenä osana ns EU-projektia,
"kumppanien" tuhoamista "Amerikan" geopolitiikan, Wall streetin ja Lontoon hyväksi uhreja laskematta.

 
Ei voi puhua hyvinvoinnista ilman pohjoismaista mallia

ja pohjoismaisen mallin keinot ja ehdot ovat selkeät.
     
Mutta vasemmistoliitto ei puhu pohjoismaisen mallin ehdoista,

välillä retorisena hämäyksenä vihjataan niihin "toivona" mutta poliittisesti vas suojelee euroterroria ja pankkiireja sekä kenraalien vallankaappausta.


Kuten eivät demaritkaan puhu vaikka ovat "rauhan puolue". Vasemmistoliitto on 100% demarisoitunut tärkeissä linjauksissa ja taktisessa hiljaisuudessa rkp:n ja kokooomuksen politiikan puolustajana.
  
Arhinmäki meni Kataisen hallitukseen siunaten salaisesti salaisen valmistelun "isäntämaasopimukseen" eli marssilupaan amerikkalaisille.

Vas siunasi myös 10 miljardin leikkaukset pohjoismaisesta mallista jotta eliitin tuloeroa voidaan kasvattaa ja köyhyyttä lisätä.
  
Rajojen ja sossun avaaminen irakilaisille ja afrikkalaisille turisteille, väestönsiirto amerikkalaisten käskystä, jota mainostettiin "syyrialaisina pakolaisina", on myös eliitin keino tuhota pohjoismaista mallia.   

Väestönsiirto on aina ollut eliitin ase natiiveja ja työläisiä vastaan ja nyt vasemistoliitto siunaa tämän imperialismin eikä edes vaadi selvin sanoin amerikkalaisten hyökkäysotien lopettamista ja Suomen välittömistä vetäytymistä natomaiden hyökkäyssodista.   


Vasemmistoliitto ei ole vastarintaa vaan hämäyksen ja harhautuksen kirkas kapitalistinen kirsikka kuten perussuomalaiset.  

Yhtä suurilla valheilla kapitalismin autuudesta Amerikan johdolla ja Lontoon pörssiterrorin alla. 
Lontoo on ollut alusta saakka brexitiä, huijausta, veroparatiisi veronkierron terrorissa lypsämään Euroopan tyhjäksi. Kapitalismi on rahan kasautumista ja eliitn vallan lisääntymistä sääntelyn purkamisessa eli feodaaliterrorin lisääntyessä. Eliitti kirkuu vapaudesta kun se vapautetaan vastuusta ja lain alta. 

Euroopan mailta vaaditaan taloudellista antautumista pörssikeinottleun riakstumiselle mm teollisuuden ulkoistamisena  samalla kun Kiina on puolustuautnut mm tullimuurilla. Vihreät ovat olleet eliitille tärkeä ase valtioiden tyhjiin imemisessä vaatien teollisuuden ulkoistamista Euroopasta. 


Kykenevätkö vasemmistoliittolaiset ymmärtämään että iskulauseet ovat olleet valheita? 

Kykenevätkö vasemmistoliittolaiset ymmärtämään että Kreikan tuhoaminen on selkein ja paljastavin kuva EU:n keinoista, päämääristä ja sabotaasista demokratiaa vastaan? 

Ihmisiä vastaan elitismin puolesta.

Ulkopoliittisen instituutin vanhempi tutkija Charly Salonius-Pasternak on kommentoinut tänään turvallisuuspoliittisia asioita brittilehti Monoclen…
UUSISUOMI.FI
II

Harri Kuusela jakoi käyttäjän James Mashiri julkaisun ryhmälleVastavalkea - Tilannehuone.2 t"UPI on ihan pihalla ja jatkaa sodan lietsontaa Venäjää vatsaan.
Tähän liitty myös tuo infosota. En sitä aspektia tajunnut ennekuin Rysky kirjoitti siitä.
Infosotaa käyvien valtioiden tarkoitus on luoda epäluottamusta maan päätäviin elimiin.
Mitä tapahtuikaan kun USA tuli "viattoamalle" viestin tuomis harjoitukseen venäjän rajalle ilman että valtiovallalla oli siitä mitään tietoa? Juuri tuollaisella toiminnalla luodaan sitä epäluottamusta edustajiemme kykyyn hoitaa asoita.
Se ei suinkaan loppunut siihen. Nyt koneet tulee taas. Äkkiä tästä tuli tuo "uusi normaali" käytäntö että valtiovalta ohitetaan. Sopimuksia luodaan ilman että kansanedustajat pääsee niihin tutustuun. Ym.  
Hajoita ja hallitse näyttää olevan tuttu sapluuna taas. Toinen käytössä oleva keino on: Luodaan ongelma, Saadaan reaktio, tarjotaan ratkaisu. Ja me suomalaiset ollaan niin hölmöjä että meitä kusetetaan. Tässä ehkä olisi ollut se hyvä puoli olla Natossa.Natomaat yksi toisensa jälkeen alkaa palauttaan suhteitaan venäjään hyviksi. Ne tietää jotain mitä me emme? Englanti, Ranska, Saksa niin jo tekee. Turkkin kelkka käänty niin nopeasti että en meinannut perässä pysyä.Viimeisimpänä Viro. En olis ikinä uskonut että tässä käy näin.  Ja mitä tekee Suomi?


III 

Kommentti: Hannu Vesa 

"Uuteen normaaliin kuuluu myös se, että moni haluaa viedä muiltakin luottamuksen yhteiskuntaan ja sen instituutioihin."
-- "Puolustusvaliokunnan puheenjohtaja Ilkka Kanerva (kok) kertoo HS:lle kuulleensa sopimusvalmistelusta tällä viikolla. Kanervan mukaan valiokunta haluaa sopimuksen arvioitavakseen ennen sen allekirjoitusta."
Pieni muistutus Infosodasta ja mitä se on. Rysky Riiheläinen onneksi meitä opasti. Heittomerkkien sisällä Ryskyn tekstiä.
""Uuteen normaaliin kuuluu myös se, että moni haluaa viedä muiltakin luottamuksen yhteiskuntaan ja sen instituutioihin."Ihan uskomatonta. Meille tuotiin USA:laiset sotakoneet ilman että kansanedustajamme edustajamme siitä tiesivät mitään saatikka saisivat siihen vaikuttaa? Ja kyllä, nyt siitä tulikin jo normaalia. USA harjottelee taas koneineen meidän ilmatilassa Venäläisiä vastaan.Nyt meiltä on murennettu luottamus yhteiskuntaan ja instituutioihin siinä että meillä olis mitään mahdollisuutta vaikutta poliittisesti?Rysky on oikeassa."Nämä harjoitukset toimivat paitsi sotilaallisen valmiuden kohottajina, myös kertovat Venäjän johdon viestiä muulle Euroopalle."Kyllä harjoitukset toimii viestinä ja Suomi lähti mukaan viestin vientiin takas Venäjälle? Vitun viisasta lähteä suurvaltapoliitiikan nappulaksi?Ja taas."Hyökkäyksen kohteena on poliittinen päätöksentekojärjestelmämme ja sitä myötä demokratiamme. Uusi normaali on se, että Venäjä pyrkii laajalla ja häikäilemättömällä keinovalikoimalla vaikuttamaan muiden maiden sisäpolitiikkaan."Tuohonko laittaa Venäjän paikalle USA:n niin taas ihan oikeaa tekstiä."

Epätoivoinen propaganda kasvaa, eikö aikuiset ihmiset herää? Talouden tuhoajat esiintyvät messiaina. 
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016082222210815_uu.shtml
80-luvun lamakin johtui keinottelusta ja demari-kokoomuksen sääntelynpurkutalkoosta.
Erotettiinko laman aiheittajat? Ei toki.


Ylen mukaan säätiö on sijoittanut vuokralaisilta kerättyjä korjausvaroja erittäin suurella riskillä vastoin viranomaisten ohjeita.
TALOUSSANOMAT.FI
Valheet paljastuvat.

Kolonisaatio paljastuu. Missä ovat johtopäätökset kaaoksen syistä? 

Pentagon tukee ISIS ym terroristeja lentokieltoalueella.


By Bill Van Auken Five years after a US-NATO war shattered Libya, Washington is preparing to send troops into the oil-rich North African nation for a “long-term…
DEFENDDEMOCRACY.PRESS|HENKILÖLTÄ DEFEND DEMOCRACY PRESS

Russia's decision not to intervene in Donbass is consistent with its realistic foreign policy, which seeks to avoid wars
THEDURAN.COM|HENKILÖLTÄ ADAM GARRIE

You’d have to have been locked in a wardrobe if you live in the West not to have heard ominous phrases like ‘The Russian threat’, ‘Russian aggression in Europe’…
RT.COM
xEi kommentteja: