tiistaina, elokuuta 09, 2016

Fasismin piilottaminen Ruotsissa ja Suomessa


Carl Bildt laskee taas rankkaa oikeistolaista luikuria toimittajan siunauksella "Suuret ikäluokat"-ohjelmassa oikeisto-Ruotsin historiasta. Hänen mukaansa 60-luku oli "täydellisesti" vasemmiston hallussa vaikka tehdastyöläiset elivät halpamaisessa köyhyydessä työstä huolimatta ja natseja 30-l nostaneet eliittisuvut rikastuivat valtavasti ja estivät realistiset palkankorotukset. 

Eliitin rasismi jatkui myös vahvana, suomalaiset eivät saaneet ylennyksiä rasistisessa pelissä vaan hukea ammattitaito oli räikeästi alipalkattua ja suomalaisten työntekijöiden lapset mm. eivät saaneet edes leikkiä koulujen leikkikentillä. Ruotsin asevienti vain kasvoi sillä Vietnamin sodan vastainen puhina oli vain MEDIASHOW eivätkä 30-vuotisesta sodasta asti asevalmistuksella ja sodilla rikastuneet vanhat suvut kädet veressä kärsineet lainkaan vaan militarismi oli suojattua kun rauhanpuhujat saivat paasata televisiossa puuttumatta eliitin sotabisnekseen. 

Lisäksi Bildt esittää rankan valheen että armeijan räjäyttely merellä "sukellusvene-etsinnässä" oli todellista Neuvostoliiton "vaaran" torjuntaa kun jo 2010 amerikkalaiset upseerit tunnustivat että siellä oli vain amerikkalaisia sukellusveneitä lavastetussa mediaharhautuksessa. Bild myös esittää tavallisimman emävalheen että Ruotsi oli sodan ulkopuolella ja ettei olisi rikastunut Saksan asekehittäjänä ja asevarustajana ja sotilaiden kuljettajana Norjaan kaikki vastoin rauhansopimuksia todellisena sodan osapuolena. Ja niin, suomalaiset mekaanikot loivat innovaatioillaan ja vastuullisuudellaan Volvon ja Saabin menestyksen joka esitetään ruotsalaisen teknologian riemuvoittona. 

Ymmärrä historia ja tee johtopäätöksiä. II

Suomalaisen eliitin onni oli ja on yhä vain fasismissa - suomalaiset ovat suostuneet tyhmistymään ja uskomaan brutalista veronkierto-eliitistä hyvää, massamedia suojelee yhä suomenruotsalaisia superrikkaita fasistisukuja ja varsinkin historian vääristämistä, jotakin nyt julkisuuteen pomppaa mutta EI johtopäätöksiä ja selvityksiä tutkijoiden vääristämästä historiasta. Yrittäkää vakavasti nyt ymmärtää että kaikki historiantulkinta massamediassa on väärennettyä. Suomenruotsalainen eliitti Erkon organisoimana oli rakentamassa Saksan natsiliikettä ainakin 1926 lähtien ruotsalaisen eliitin kanssa.

Vihreätkin ovat äärioikeistolainen organisaatio, jotka tukevat natoa, naton hyökkäysotia ja liittovaltiodiktatuuria Euroopassa. Sekä eliitin fasistisen historian väärentämistä, sensurointia.    III    

 Nationalismi ei ole imperialismia vaikka teille on koulussa ja mediassa sekä Rockefellerien rahoittamassa "feminismissä" opetettu niin pelotteluna, eliitin uuden eurotaktiikan mukaisesti. 

Eliitti on hyvin tarkasti aina pyrkinyt kaappaamaan "nationalismi"-sanan ja eetoksen propagandalla ym sillä pankkiirit inhoavat itsenäisiä valtioita ja enemmistön valtaa, demokratiaa, jotka voivat tehdä vaikkapa resetin eli konkurssin. Esimerkiksi: Kreikka on tehnyt ainakin 4 kertaa resetin eli ei ole maksanut velkojaan ja laittanut taloutensa kuntoon. Nyt se on kiellettyä nationalismin kieltämisen eli eurofasismin avulla. Älkää olko sivistymättömiä ja sekottako eliitin pankkiirien fasismia eli hyökkäyssotaa nationalismiin, alueelliseen identiteettiin ja paikalliseen solidaarisuuteen. Te unohdatte että eliitti elää fasismista ja pyrkii aina fasismiin, totalitaariseen vallan keskittämiseen ja sotiin, joka on siis eliitin imperialismin puolustamista ja nationalismin kaappamista fasismille. Natsit tappoivat nationalistit eliitin projektina sillä nationalismi on sotien ainoa este, imperialismin ainoa este.

by James Corbett, June 28, 2016 Well, that didn’t take long. The graphite was hardly dry on the Brexit ballots when TVP Info, a Polish broadcaster, leaked a 9-page…
OFF-GUARDIAN.ORG  IV
Hitlerin puhtausopit ja puhtauslait äiti Saksan puolesta ovat suorassa yhteydessä vihreiden perustamiseen


Saksan Die Grune Partei (Vihreät) perustettiin Offenbachissa. Sen perustivat karkeasti ottaen kaksi poliittista ryhmää: 1) marxismiin pettyneet äärivasemmistolaiset ja 2) vanhat natsit.Heillä oli runsaasti yhteisiä tavoitteita:…
MIKKOPAUNIO.PUHEENVUORO.UUSISUOMI.FI


Vihreätkin ovat äärioikeistolainen organisaatio, jotka tukevat natoa, naton hyökkäysotia ja liittovaltiodiktatuuria Euroopassa.


 

    IV lisäaineistoa    

Sanna "luovutti". Hän joutui raottamaan todellisuutta. Hauskasti tekstin loppuosassa esitetään eliitin valta ainoaksi puolustettavaksi arvoksi. Fasismi on aivan avointa. 

”Valtiovarainministeriön virkamiesjohto löi eilen pöytään omat madonlukunsa talouden tilasta”, kirjoittaa HS tänään 20.3. aamulla. Martti Hetemäki toteaa kasvukuilun olevan jo 18% ja vaatii kuuden miljardin euron säästökuuria.
PATOMAKI.FI

Ruotsalaisen kulttuurin mätä ydin:
fasismi ja salaiset klaanit. Saksan valtion televisioyhtiön DW tuotantoaImperialismin hyökkäyssodat pysyvät kasassa vain sensuurilla ja propagandalla
Donald Trump was censored by ABC News right after he proclaimed Hillary Clinton helped create ISIS. ABC News decided to selectively "censor" Donald Trump's…
SOTT.NET

Näin joviaalisti ja rennosti esitellään perheraiskauksen hyväksynyt keskustalainen lahko, joka määrää että vaimo ei saa kieltäytyä seksistä ja pakko kieltäytyä ehkäisyvälineistä vastoin YK:n ihmisoikeussopimuksia. Tätä saatanallista lapsia helvetillä uhkailevaa ja pedofiilejä suojelevaa lahkoa nostetaan esille esikuvana kunnon alamaisista. Vastenmielistä sos-hallituksen ja oikeistomedian oikeistolahkojen jalustalle nostamista. Kammottavaa. Herätkää hyvät ihmiset hiipivään äärioikeistolaiseen vyörytykseen. * Lestissovinistit pääsevät autoveroista 7 lapsella - kekkosen lestadiolaislait (kekkonen oli salalestadiolainen, kävi joka syksy hakemassa syntinsä anteeksi lestismafian kelohonka-rituaaleissa)

Fasismi on täysin avointa ja kaikkien luettavissa 
Rakenteellinen fasismi - eliitin pörssileikille eli keinottelulle otetaan velkaa ja "EU" verottaa yksityisiä ihmisiä rikkaiden rikkauksien jälkimaksuksi.Velka on luotu eliitin rikastuttamiseksi.
Eli kansa maksaa nyt "pankkien" velkana "eliitin" "rikkauden". Sodilla peitellääntätä huijausta ja estetään sosiaalinen muutos politiikassa.
Sosialismi on ainoa tapa ja hyväksyn ruotsalaisen sosialistisen kapitalismin - joka matkittiin 1929 Amerikasta eli kova veroprogressio - Otetaan niiltä, joilla on liikaa jotta yhteiskuntarauha, kehitys, onni ja ihmisarvo kasvaisi yleisesti kreikkalaisten ja muinaissuomalaisten arvojen mukaisesti. Politiikassa vasemmistolaisina esiintyvien täytyy ylpeän palata valtionyhtiöihin ja veroprogressioon ja tiukalla raja- ja tullivalvonnalla omaan valuuttaan. EI ole muuta tietä. Herätkää, oikeistoeliitin harhauttamat ja mielistelemät humanistit. Vakaus ja jakaminen sekä laki samaksi myös rikkaille korruption murskaamiseksi.              thenation.com

Puolueeseen soluttautuneet oikeistolaiset paljastavat nyt että heidän puheensa työläisten ja köyhien puolesta toimimisesta ovat olleet täydellisiä valheita.

Suomen Demareissakin ovat aivan avoimesti kokkaridemarit puhuneet aina vasemmiston hillitsemisestä ja rahaeliitin ihailemisesta, sensuurin ihailemisesta, suojelemisesta, salaisista linjauksista "jotta vasemmistolainen ajattelu ei saa valtaa on työläisiä myötäiltävä sopivasti". Samoin SDP ja SAK ovat huikealla CIA-korruptiolla ja salaisella ohjauksella kaapattu 1949 lähtien. Herätkää

‪#‎sdpfi‬ ‪#‎sakfi‬ ‪#‎sak‬ ‪#‎vasemmisto‬ ‪#‎oikeisto‬ ‪#‎supo‬‪#‎fasismi‬ ‪#‎elitismi‬ ‪#‎vihreät‬ ‪#‎uusliberalismi‬ ‪#‎kapitalismi‬‪#‎hyvinvointivaltio‬ ‪#‎veronkierto‬


Fasismi esitetään massaviihteeksi CIA:n ohjaamalla Hollywood-roinalla.

Mukautumista eliitin käskyille kymmenissä uusissa agenttisarjoissa ja agenttielokuvissa: agentti tappaa kun eliitti käskee - ja sitä historiassa kutsutaan fasismin ideologiaksi. Medium is the message. Ihmiset on saatu uskomaan että propagandafilmit ovat viihdettä, manipulointi "Hollywoodia", tappaminen vapauttavaa viihteessä. 

Cosmopolitan Anarchy  julkaisu

9. heinäkuuta 2016 12:19

Koulutussysteemimme suojelee fasismia

täysin väärennetyllä "historianopetuksella" ja kouluissa oppilaat eivät saa puhua politiikkaa eivätkä esittää poliittisia näytelmiä, keskustella opettajien kanssa politiikasta ja nähdä opettajien väittelyitä - eivät tietää kunnalliskorruptiosta ja rikollisista poliitikkojen tukijoina - siksi rehtorit kuuluvat CIA- organisaatioihin, Lionseihin, rappareihin ja Rotareihin. Herätkää valevihreät kun suojelette kokoomus-fasismia. Ja vasemmisto ei taistele oppilaiden tietoisuuden ja vapauden puolesta.
‪#‎propaganda‬ ‪#‎kokoomus‬ ‪#‎oikeisto‬ ‪#‎fasismi‬‪#‎äärioikeisto‬ ‪#‎vasemmisto‬

Amerikan imperialismi on vankasti nyt osa Lontoon imperialismia. Kaaos kasvaa, fasismi päästettiin irti salaliittona ja valheina


US army eli CIA-NSA on vain kaaoskone, paranoijakone, asetehtaat ja nsa:n alihankintafirmat miljoonalla työntekijällä (!) eivät halua sotien loppuvat. Ihmiset eivät vielä ymmärrä miten täydellinen fasismi on jo pyörimässä sotataloutena, joka on itsetarkoituksellinen. Kuinkahan moni suomalainen vieläkin luulee että Neuvostoliitto oli uhka kenellekään. USA oli itä-Saksankin diktatuurikehityksen takana sabotaaseineen ja lahjonnalla. Yksikään viihdekirja tai elokuva ei kerro rehellisesti Amerikan terroria ei-dollarimaissa. Aukko on ammottava.

Kiinassa on räjäytetty 20-40 tehdasta Amerikan salaisella teknologialla (satelliitit) mutta mitään keskustelua ja tietoisuutta ei ole pikakuutisten jälkeen ollut. Valuuttasodan takia iskut.
Kanadan salainen fasismi ja Vatikaanin lastenkotien joukkomurhat, Kanda natsien varastaman kullan yhtenä turvasatamana, hymyilevän pääministerin takana - Kanadan hallitus törsää myös rahaa kymmeniä miljardeja Amerikan sotien ja vakoilun auttamiseen. Tästä militarisoinnista ei massamedia kerro hymypoika-kuvan takana.


Gladio, Naton terrori - julkaisu

Todellinen historia Naton takana - vihollisuuden kasvattaminen ja Gladio terrori-iskut Euroopassa Naton luomana Naton terpeellisuutta luomassa 1984 kirjan mallin mukaan

Kuinka massmedia suhtautuu uuteen STASIin?   2013 HS 

   "Vailla hyvän maun..." Tämä on kammottavan irvokasta sanailua ja ymmärryksen vääristämistä. 
Niinkö oikeistolaiset ovat puhuneet stasista, "hyvän maun rajoilla STASI"? Onko kenelläkän muistia kuinka kiihkoihin STASI on saanut oikeistolaiset kauhun esikuvana, CIA-Hollywoodin inhon esikuvana - ja nyt meillä on miljoona kertaa tehokkaampi orwell-koneisto josta puhutaan kuin naapurin peräkammarin pojasta.STASIkin metsästi terroristeja. Massamedian sensuurin ulkopuolella CIA ja MI6 järjestivät terrori-iskuja, soluttutumista, sabotaasia, lahjontaa DDR:n sisällä - kuten Kuubassa, Kreikassa, Italiassa ja Neuvostoliitossa. Amerikka loi paranoijan DDR:ään‪#‎eduskunta‬ ‪#‎puolustusvaliokunta‬ ‪#‎armieja‬ ‪#‎historia‬‪#‎journalismi‬ ‪#‎hsfi‬ ‪#‎yle‬ ‪#‎ylefi‬ ‪#‎suomi‬ ‪#‎saksa‬ ‪#‎cia‬ ‪#‎nsa‬‪#‎stasi‬ ‪#‎kerikka‬ ‪#‎italia‬ ‪#‎austerity‬ ‪#‎yhteiskuntsopimus‬‪#‎uusliberalismi‬

Kun kaaos kasvaa Suomessa sinun on ymmärrettävä valtioterrorin historia


Koettakaa messias-rajojenavaajat kokoomusbimbot demariääliöt ymmärtää, että Amerikka kaikin verisin keinoin haluaa vetää Euroopan mukana alas dollari-velkaromahduksessa. Herätkää. Eliitti rakastaa kaaosta sillä se antaa mielivaltaa moraalin yli. 

Rakenteellinen fasismi - euroterrori pankkiirien terrorin suojana

Kun kysyt eliitiltä lupaa ja annat vallan eliitille niin sinusta tulee automaatiesti huora.

Kreikassa nuoret huoraavat 2 eurosta.

Saksassa "Jos vakavan seksuaalisen ahdistelun kohteeksi joutunut nuori nainen ei uskalla tehdä rikosilmoitusta piinaajistaan rasistiksi leimaantumisen pelosta, niin ollaan hämmentävässä tilanteessa".Zivilcourage? Fehlanzeige! In einem bekannten Innenstadtlokal in Mödling wurde am Wochenende ein junges Mädchen von vier Asylwerbern auf der Toilet...
KRONE.AT

Mafiaoikeudenkäynti Roomassa.Rooman nykyhistorian mittavimmassa oikeudenkäynnissä on syytettynä 46 virkamiestä ja rikollisjärjestön jäsentä. Heitä…
FINNLEAKS.NET|HENKILÖLTÄ FINNLEAKS


Valevasemmisto on ujutettu kärsivällisesti tukemaan EVA-EK -linjaa ja demokratian tuhoamista EU-politiikkana.

Heikki Typpö   

Ministeri Orpo hyökkäsi rajusti kansanryhmää
vastaan.

Ministeri Orpo hyökkäsi törkeällä tavalla työväenluokkaa vastaan, kun se sanoi, että työttömät eivät halua ottaa työtä vastaa. Työläisen ainoa elämisen ehto on saada vuokrata kapitalistille työvoimaansa. Muuten häntä uhkaa nälkäkuolema. Kun työpaikkoja ei ole ollut, leipäjonot pitenevät koko maassa.  
Ministeri Orpo lasketteli samassa yhteydessä valheita, että työpaikkoja on syntynyt, ja niitä olisi tarjolla mutta ne eivät kelpaa työläisille. Tämä on selvää työväenluokan panettelua. Suomen kansaa vastaan on hyökätty sen synnyinmaan kamaralla myös muilla poliittisilla tahoilla. Suomen kansaa on syytetty rasistiseksi, vaikka rasismi voi olla vain riistoa harrastavan omistavan kapitalistiluokan luokkavallan välineitä. 
Käsittämätöntä on sekin, että erityisesti Vasemmistoliiton aktivistit hyökkäävät Suomen työtätekevää proletariaattia vastaan. Tähän hyökkäykseen ovat osallistunut osa entisistä taistolaisista. 
Kaikkein törkein hyökkäys Suomen kansaa vastaan on tehty hallituksen, EK:n ja SAK:n taholta. Ne ovat Kiky -sopimuksella alistaneet työväenluokan orjan asemaan rajoittamalla työehtosopimusoikeuksia oikeuksia ja niiden yleissitovuutta.
Kun Suomen kansalta on viety vuonna 1918 verellä lunastettu itsenäisyys ja avattu rajat kansainvälisen riistopääoman tulla Suomeen varastamaan kansan työtä. YleTv harjoittaa monta kertaa päivässä kiihotusta rauhantahtoista kansaa, työväenluokkaa vastaan jatkuvalla sotapropagandalla ja informaatiosodalla. YleTv käy kiihtyvällä vauhdilla panettelukampanjaa rauhan toista naapurimaatamme, Venäjää, vastaan.
Juuri tyo globaali pääoma on työttömyyden aiheuttaja. Kun automaatio on poistanut tavaratuotannosta lisäarvoa tuottavat työläiset, ja tehnyt omistamattomasta proletariaatista liikaväestöä, jonka kaikkia sosiaalisia etuuksia, terveyspalveluja, koulutuspalveluja on kaiken yhteiskunnasta syrjäyttämisen lisäksi leikattu, ja työmarkkinat on avattu kansainvälisen halpatyövoiman invaasiolle. Suomen työväenluokka halutaan tappaa nälkään.
Ministeri Orpo teki työläisistä ja työttömistä työttömyyden aiheuttajia, eikä maininnut sanallakaan, että työttömyyden syy olisi lopullisessa umpikujassa oleva kapitalismi. Tämä oli siis ministeriltä selvä valhe. Jos mitä, niin tämä on hyökkäys kansanryhmää vastaan.
Kaiken lisäksi globaalin kapitalismin kannattajat ovat tekemässä Suome ihanasta maasta sotatantereen yhdessä Naton, EU:n ja USA:n kanssa. Suomen poliittinen eliitti tukee kaikessa globaalin kapitalismin harjoittamaa imperialismia ja sotia. Sen seurauksia on Euroopassa vallitseva kansojen vaellus, jonka kustannukset kaadetaan pienituloisten maksettavaksi, jotta kapitalistiluokalta voidaan poistaa kaikki verot.
Suomessa on menossa hirvittä vaino Suomea, Suomen työtätekevää kansaa vastaan. Työttömistä ja pienyrittäjistä tehdään ensimmäiset uhrilampaat psykopaattisen riistäjäluokan kiihotusoperaatiossa.

Caught! U.S. Gov’t Shipped 1700 Metric Tons Of New, U.S. Weapons To Al Nusra Terrorists In Syria SuperStation95 The United States Government, specifically the…
UPROOTEDPALESTINIANS.WORDPRESS.COM

CEPA:n raportti ”Winning the Information War” suosittelee eurooppalaista sensuuriviranomaista, jotta voitaisiin torjua muukalaisvihamielistä, LGBT-kielteistä…
MVLEHTI.NET
 Balkanisaatio eli Naton kuolemanpartiot Jugoslavian sodan aloittamiseksi

Janne Pohjala6. elokuuta kello 22:21 
Srebrenica, osa 2: Mitä mieltä olette tästä?

Zenicassa presidentti Izetbegovic kertoi 28. divisioonan 8 upseerin kuullen: "Tiedoksi että 1993 toukokuussa presidentti Clinton tarjosi minulle että jos serbit saataisiin hyökkäämään Srebrenican YK:n "suoja-alueelle" ja surmaamaan 5000 muslimia, USA aloittaisi sodan serbejä vastaan.
Clintonin neuvottelijat Madeleine Albright and Alexander Vershbow ajoivat ratkaisua, jossa erityksissä olevat Srebrenica and Gorazde vaihdettaisiin serbien hallussa olevaan Vogoscan alueeseen, koska Srebrenica oli jäämässä rauhansopimuksen luonnoksessa serbeille .Mikäli Oricin 28. divisioona, jolla oli 5500 sotilasta Srebrenicassa ja kaupungin sotilasikäiset miehet laitettaisiin irtautumaan ja taistellen etenemään 55 km Serbien hallussa olevia metsien läpi Tuzlaan, tuhansia tästä joukosta kaatuisi taistelussa 2000-3000 aluetta hallussaan pitäneen serbin kanssa..
Näin myös komennettiin 11.7.1995 joukoille tehtäväksi. Tästä sotilasosastosta taisteluissa, miinoihin ja muutoin kaatuneet muodostavat sen 2400+ ruumiin pääosan joka on 13 joukkohaudasta löydetty.
Olisiko mahdollista että tämä joukko lähetettiin epätoivoiseen 55 km läpimurtoon sillä tarkoituksella että nämä kaatuisivat ja näin muslimit saisivat USA/NATO sotaan serbejä vastaan heidän puolelleen?
(En usko että Clinton varsinaisesti tarkoitti että 5000 tulee kuolla, vaan riittää että asia näyttäisi siltä).
Aina puhutaan siten kuin Srebrenican uhrit olisivat olleet siviilejä, mutta ei, valtaosa oli tässä sotilaiden ja taisteluikäisien miehien aseistetusta joukko-osastosta.
USA-CIA-nato balkanisaatiota yritetään Ukrainassa - Bidenin poika hallinnoi jo suurinta öljy-yhtiötä Kiovassa
ja


Ranksalainen dokumentti Kiovan natsien noususta

Naton ja CIA:n avulla - VIDEO
3s video

"Tässä Hillarylta kysytään 2013 onko laivat täynnä aseita Libyasta Turkkiin hänen tiedossaan. Hän kieltää tietävänsä. Sähköpostit kai osoittavat nyt toista? No ainakin tämän jälkeen luulis ottavan selvää ja psitävän stopin jos näin on. Eipä tehnyt niin."

Rakenteellisen fasismin monet muodot - eliittipedofiilien suojelu Suomessakin on kiinteä osa elitismin ja kirkon terroria.Historiamme trauma on kielletty aihe. Mitä salatummaksi se jää, sitä enemmän se vaikuttaa poliittiseen ja sosiaaliseen kyvyttömyyteemme.

Suomalainen eliitti ylisti kilpaa Hitleriä – taiteilijoiden natsisuhteet ovat usein "unohtuneet" - HSfi


Kymmenillä suomalaisilla tutkijoilla ja taiteilijoilla oli innostuneet suhteet Kolmanteen valtakuntaan

KULTTUURI HS    
Veijo Murtomäki
MUSEOVIRASTO
Aino (oik.) ja Jean Sibelius vuonna 1937 Ainolassa vierainaan pianisti Margaret Kilpinen (vas.), säveltäjä Yrjö Kilpinen, säveltäjä-kapellimestari Paul Graener sekä sellisti Paul Grümmer. Valtakunnan musiikkikamarin (Reichsmusikkammer) varapuheenjohtaja Graener oli Yrjö Kilpisen ystävä. Ulkomaalaiset muusikot tekivät usein tervehdyskäynnin Ainolaan. Sibeliusta arvostettiin suuresti Saksassa: hän oli saanut natsien perustaman Kansainvälisen säveltäjäliiton (Ständiger Rat) varapuheenjohtajan tittelin.
Aino (oik.) ja Jean Sibelius vuonna 1937 Ainolassa vierainaan pianisti Margaret Kilpinen (vas.), säveltäjä Yrjö Kilpinen, säveltäjä-kapellimestari Paul Graener sekä sellisti Paul Grümmer. Valtakunnan musiikkikamarin (Reichsmusikkammer) varapuheenjohtaja Graener oli Yrjö Kilpisen ystävä. Ulkomaalaiset muusikot tekivät usein tervehdyskäynnin Ainolaan. Sibeliusta arvostettiin suuresti Saksassa: hän oli saanut natsien perustaman Kansainvälisen säveltäjäliiton (Ständiger Rat) varapuheenjohtajan tittelin.

Kylmän sodan aikainen varautuminen neuvostomiehitykseen muuttui sisäpoliittiseksi taisteluksi, jossa ei keinoja kaihdettu.
VASTAVALKEA.FI|HENKILÖLTÄ ELIAS KROHN  The New York Times > video

Kiina on jo 100% yhdistelmä Orwellia ja Brave New Worldia, digitaalista narkomaniaa. Orwellin kirjassa siis henkilöitä kannustetaan muistin ja havaintojen väärentämiseen pelon voimalla, Bravessa taas ihailemaan luokkajakoa ja omaa tehtävää omassa lokerossa pillereidenja ekstaattisen ajatusmallin kautta.
Manipulaatiokontroli on täydellistä - toimittajat eivät uskalla kuvailla massojen ohjausta jotta eurooppalaiset eivät heräisi kysymään mikä on samaa nyt euroterrorissa, EU-uneomakontrollissa...
1 571 103 näyttökertaa
The New York Times lisäsi uuden videon How China Is Changing Your Internet.

China's internet may now offer a glimpse of the future — and American companies are taking notice.

Ei kommentteja: