maanantaina, elokuuta 08, 2016

Avioliittoturistit Irakista

Näin uusiofasistit kääntävät todellisuuden ja faktan päinvastaiseksi tukemaan Amerikan sotaisaa geopolitiikkaa vaijeten Amerikan hyökkäyssodista ainoana ongelmana:

Suomi on nyt täynnä salakuljettajien asiakkaita salakuljettajat rahalla lahjomina ja se johtuu rajojen avaamisesta Amerikan ja mossadin geopoliittisina vaatimuksina.  
  
Irakilaiset miehet ovat vain islamin uhreja ja avioliittoturisteja suomalaisten veronmaksajien hurjana taakkaana: islamin tukema seksuaalirasismi eli rikkaiden moniavioisuus ja tyttöjen myynti jättää miehet ilman naisia. Viheroikeisto on nyt tukemassa ylijäämämiesten tulvaa Suomeen ja tukee näin rasistista ja epäoikeudenmukaista islamia Amerikan kaaospolitiikassa. Islamilainen rasismi haluaa heittää ylijäämämiehet ulos maasta jotta ei syntyisi poliittist painetta luopua seksuaalirasismista ja pakkoavioiliitoista.

Suomessa arviolta 95% työttömien ulkomaalaisten miesten parisuhdelapsenteko päättyy suomalaisen yksinhuoltajaäidin lopputulokseen: naiset luulevat voivansa rakkaudella kasvattaa machosta ja sivistymättömästä suomalaisen miehen. Eivät voi.

EU-sopimusten mukaan Suomen ei tarvitse ottaa yhtään haittamaahanmuuttoa tekaistuilla nyyhkytarinoilla. Rikkaan öljy-Irakin sekä muiden valtaosa maasta on rauhanomaisessa tilassa - Irakiin lentää satoja lentokoneita joka päivä. Somalia on vakaimpia afrikkalaisia maita.

  


Vihreiden entinen puheenjohtaja, nykyinen Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Anni Sinnemäki suomii eduskunnan kesäkuussa hyväksymää…
VERKKOUUTISET.FI

II

Ideologia, jota ei voi sopeuttaa

Riitta Kvist  
 Aamun lehdessä kerrottiin maahantunkeutujien lasten vaikeuksista sopeutua kouluun. Noita vierasmaalaisiahan meillä on jo koululuokittain kasvatettavina.
Kirjoituksessa hymisteltiin, kuinka sodan kauhut ovat jättäneet jälkensä lapsiin aiheuttaen levottomuutta, väkivaltaisuutta ja muuta ei-toivottua käytöstä, oppimisvaikeuksista puhumattakaan.
Jäin pohtimaan, mistä meille noita seitsemänvuotiaita "sodan kauhuja" kokeneita lapsia on löydetty? Tuon ikäiset ovat suurelta osin täällä syntyneitä! Viime vuosina tulleet "hätää kärsivät" ovat olleet nuoria miehiä, 20-30 -vuotiaita, joita ei sentään ensimmäiselle luokalle voi laittaa, vaikka kuinka alaikäisiksi itsensä ilmoittavatkin!
Jäin pohtimaan, mistä meille noita seitsemänvuotiaita "sodan kauhuja" kokeneita lapsia on löydetty? Tuon ikäiset ovat suurelta osin täällä syntyneitä! Viime vuosina tulleet "hätää kärsivät" ovat olleet nuoria miehiä, 20-30 -vuotiaita, joita ei sentään ensimmäiselle luokalle voi laittaa, vaikka kuinka alaikäisiksi itsensä ilmoittavatkin!Luulenpa, että jälleen jäljet johtavatkin sinne tutulle sylttytehtaalle, muslimivanhempien kasvatukseen islamin oppien mukaisesti.
Pojathan kasvatetaan allahista seuraaviksi, joiden ei tarvitse totella, jotka alistavat ja öykkäröivät äidilleen ja sisarilleen jo taaperoiässä ja joiden käteen annetaan kivi satuttamista varten silloin, kun meillä lapselle annetaan nalle hoivattavaksi. Tyttöjen alistettu asema perheessä saa aikaan sen, että he haluavat päteä edes jossakin ja siksi he alkavat öykkäröidä kantaväestöön kuuluville lapsille ja aikuisillekin. Meillä lapset paijaavat ja syöttävät luonnosta löytämäänsä siiliä, matulapset hakkaavat sen kuoliaaksi. Meidän lapsemme kaipaavat pehmoista lemmikkiä nukkumakaveriksi ja kuuntelemaan heidän murheitaan, muslimit katkovat niiltä kaulan. Meillä se ensimmäinen opettaja on henkilö, jota katsotaan ihaillen ylöspäin, kuljetaan välitunnilla käsi kädessä ja jonka puheita toistetaan kotona ihaillen. "Meidän ope" on jotakin!
Musulapsilla on toisin: Vääräuskoista opettajaa ei tarvitse totella, etenkään, jos opettaja on nainen. Se tulee ilmi joka mutkassa. Opettajat eivät kerta kaikkiaan pärjää, eivät voi pärjätä noiden vihaan kasvatettujen kanssa.


Englanti ei ota yhtäkään passinsa hävittänyttä maahanmuuttajaksi eikä epäselviä tapauksia joista surin osa on palkkasotilaita, terroristeja ja rikollisia.Kouvolalainen ylilääkäri Ashraf Benyamin toivoo, että päättäjät suhtautuisivat…
SUOMENUUTISET.FIOhjaaja-näyttelijä Clint Eastwood ei siedä tapaa, jolla media retostelee Yhdysvaltain republikaanien presidenttiehdokas Donald Trumpin sanomis…
DOME.FI
Hitlerin puhtausopit ja puhtauslait äiti Saksan puolesta ovat suorassa yhteydessä vihreiden perustamiseen.

Vihreän puolueen alku on sangen epämiellyttävä ja kaikkea muuta kuin raikas.

Taustalla on aistittavissa käsikirjoitettua ohjailua.


Kuva, jonka maailman vihreät haluaisivat hävittää

  • Kuva, jonka maailman vihreät haluaisivat hävittää
Saksan Die Grune Partei (Vihreät) perustettiin Offenbachissa vuonna 1979. Sen perustivat karkeasti ottaen kaksi poliittista ryhmää: 1) marxismiin pettyneet äärivasemmistolaiset ja 2) vanhat natsit.

Ei kommentteja: