tiistaina, elokuuta 02, 2016

Suunnaton Volkswagenin ja Audin salaliitto

* päivitys

Harkittu salaliitto.

Jo vuonna 2010 Saksassa tiedettiin, että dieselautojen typpipäästöt ovat ajossa…
TEKNIIKKATALOUS.FI Sanokaa taas minulle että salaliittoja ei ole olemassa.

       Sanokaa.


 Suunnaton Wolkkarin ja Audin salaliitto;

länsimaisen sivistyksen harha massamedian suggestiona.

Ajan henki. Historina todistaja.


Suuri spektaakkeli, suuri kulutuksen harha. Mainonta on luonut mielenterveydelle vaarallisen harhan että kun kulutat "vihreitä" tuotteita, sinä puhdistat maailmaa. Sairasta fasismia suggestioiden kautta, aivan samoin Saksan rahaeliitti rahoitti natsit luomaan mielikuvaa puhtaan kansakunnan puhtaasta lebensraum-tahdosta, puhtasta tappamisen ilosta.


    Kysymys on nyt siitä,

 että massamedia ja papit ja esasaariset ja poliitikot suojaavat kaikkia teollisuudenalojen /kapitalismin (Toiveiden Kapitalismin) laajoja laajoja feodaaliuskonnosta aatelissuggestiosta nousevia huijauksia ja kuluttajien MIELIKUVIA, SPEKTAAKKELIA, tuhansia teollisuushuijauksia falskeilla "vihreydellä", "tehokkuudella" - ja näin eurooppalaiset eivät käsitä että orjateollisuuden ja saastekapitalismin markkinointi perustuu pelkille huijauksille.
  

   Länsimaiset arvot = mukavat illuusiot  >  fasismin suojana.


Lääketeollisuus (kemianteollisuus) on vieläkin karmaisevampi todellisuusharha "tiedeuskovaisuuden" mustana suggestiona. Vapaaenergian sabotointi ja marihuanan lääkepatenttien jemmaaminen aivan infernaalinen petos.


Pahinta Wolkkarin petoksessa on se, että diesel-hiukkaset ovat huikean tappavia. Todellisuudessa diesel tulisi olla täysin kielletty, sillä Suomessakin se repii sydän, keuhko ja aivokudoksia siten että suomalaiset menettävät ainakin 10 miljoonaa elinvuottaan dieselhiukkasten takia.

Massamedia ei uutisoi selkeästi eivätkä toimittajat mukamas muista lääketeollisuuden paljastuneita ja rangaistuja valtavia petoksia -- puhumattakaan paljastumattomista tappavista petoksista. Meikkiteollisuus on järkyttävin - se vie 40 miljoonaa elinvuotta  Suomessa, aiheuttaen etupäässä naisille suoria maksavaurioita ihon kautta imeytyvien myrkkyjen kautta. Baby powder on myös hirvittävää myrkkyä - lapsille. Aurinkovoiteet saavat myös maksan kiljumaan.

Kapitalismin eliitille myrkyt ovat hyvä asia, sillä ne rajoittavat ihmisten elinikää ja tuovat "lääke"teollisuudelle asiakkaita.
  
Hesarikin liittää jatkuvasti autoliitteen pakolla lukijoille teollisuuden ja statustodellisuuden, "elämäntavan" suurena lobbarina, osallisena tähänkin giganttiseen huijaukseen kuluttajan ehdollistamisessa vihreisiin autoihin. 


" Entäpä jos VW ei olekaan autoteollisuuden ainoa paha poika?
Asian nostaa esiin liikenteen ympäristökysymyksiä tutkivan belgialaisen Transport & Environment –järjestön johtaja Greg Archer uutistoimisto Reutersin haastattelussa.
Hän ennustaa, että Volkswagen-skandaali oli vasta jäävuoren huippu. "

   Tuottavuusloikka:        KUVA IJokainen ajan henkeä haistellut on kuullut autoammattilaisilta että päästöstandardit ja valvonta voat huijausta, pelkkää rahastusta.

         II


Suomalaiset ovat huonoja asiakkaita, koska suuret firmat eivät pelkää suomalaisia

Volkswagen lepyttelee amerikkalaisia – 1 000 dollaria kivusta ja kärsimyksestä 


Suomalaisille ei tarjota korvauksia noin vain.

III


Saksa - Maailman surkein tuote über alles?


-- Otsikosta useimpien mieleen noussee, että aion mollata päästöskandaalin runtelemaa Volkswagenia, jonka 27 miljardin euron kassa ei ehkä tule kestämään korjauskustannuksia ja vilpistä vielä määräämättömiä sakkoja. Se on kuitenkin vain pisara meressä verrattuna pankkisektoriin, jonka päätuote, velka, ei enää tahdo mennä kaupaksi millään hinnalla. Menneellä viikolla 6 kuukaudenkin euribor painettiin miinukselle, lyhyempien korkojen oltua pakkasella jo pitkään. Velka on nykyisellään valmiiksi pilaantunutta rahaa, jonka vastineeksi saadaan yhä vähemmän reaalitalouden vaurautta...
Orjakapitalismi

12 Horrifying Photos of the Tech Industry Apple Never Wants You to See


Fake fake fake Enjoy enjoy

  Glyfosaatti on maanviljelijöiden eniten käyttämä rikkakasvien torjunta-aine. Nyt sen yhteydessä varoitetaan syöpäriskistä.
areena.yle.fiReality of British empire should be taught in schoolsCorbyn#volkswagen #fascism #capitalism #neoliberalism #illusion #commercial #suggestion #berlin #propaganda #media #massmedia #euro #eu #eurojunta #eurotroika

Ei kommentteja: