torstaina, syyskuuta 01, 2016

Vasemmistoliitto tukemassa imperialistista terroria - väestönsiirto aseena
  Kuinka Orjuus määritellään?

Orjuus on väestönsiirtoa taktiikkana, eliitin keinottelun tapa kaapata talous. 


   Kommenttini Leivon kirjoitukseen;   
 Veli-Pekka ja muut Soros-miljärdöörin massamedia-käsikirjoitukseen uskovat vasemmistoliittolaiset ja oikeistohipsterit, Hollywoodin maailmankuvaan uskovat eivät pysty kertomaan, miksi naimattomat nuoret naiset eivät tule "maahanmuuttajiksi" tai "pakolaisiksi". 
    Miksi? 
Voin kertoa jotakin realismista, jota ette amerikkalaistuneilta ja historiaa oppimattomilta tunne. Naiset myydään varakkaille miehille ja tämän klaanien orjakauppa-kulttuurin ylijäämämiehet, hitaat, sotarikolliset, kouluttamattomat, pedofiilit ja rikolliset lähetetään Suomeen. Rahan ja naisten perään. Varakkaat miehet naisineen pysyvät mukavasti islamilaisen rasismin turvaamassa kulttuurissaan. Ei koko Irak, Afrikka tai Syyria ole mitään sota-aluetta.  
Ei ole mitään tarvetta muuttaa 2000 km - muuta kuin ilmainen raha ja Amerikan geopolitiikka EU-juntan välineenä hajottaa kansallisvaltiot Euroopasta. Ei ole todellisia sotapakolaisia tai vainottuja kristittyjä Suomessa, heidät jätettin jo CIA:n ja mossadin palkkasotilaiden tapettavaksi.  

Syyrian ystävät ovat nyt puhdistamassa Syyriaa Amerikan, mossadin, mi6:n ja saudien terroristeista ja Suomi ei ole siinä mukana vaan tukemassa Amerikan hyökkäyssotia ja julmuutta. 

Väestönsiirto on vain taktinen ase monin tavoittein imperialistisessa kaaoksen tuottamisessa. 

  Vasemmistoliittokaan ei vaadi Amerikan hyökkäyssotien lopettamista eikä suomalaisten sotilaitten poistamista Amerikan hyökkäyssodista, joissa veronmaksajien rahaa poltetaan hyökkäyssotiin ainakin kolmessa sodassa, ehkä jopa kymmenessä - kts Africom.  
Kaikki eduskuntapuolueet ovat nyt tukemassa Suomen talouden tuhoamista ja alistamista Amerikan ja Lontoon imperialismille. Bryssel ja nato on vain väline sotataloudelle ja kansallisvaltioiden tuhoamiselle. 


  • Suomessa ajaetaan alas natiivien kansalaisten terveydenhuoltoa ja koulutusta ja samalla käytetään joka vuosi 360 000 maahanmuuttajien elättämiseen yli 8000 milj euroa. 8000 000 000.


Haittamaahanmuutto on eliitille sopiva
vipuvarsi vaatia orjatyötä orjapalkalla ja ajaa alas pohjoismainen malli.  


Se, että media muutti 6 kk sitten "pakolais" sanan "maahanmuuttajaksi" on selvä tunnustus että nämä eivät ole pakolaisia vaan väestönsiirto-ohjelmaa kansallisvaltioiden tuhoamiseksi. Ruotsissa oikeistolainen vihreä puolue on saanut yli 90% äänestävien maahanmuuttajien äänistä joten lypsy ja lahjonta toimii uus-kolonisaation puolueelle.


Luo Kaaosta:  hajota ja hallitse.
kts myös kritsoimani Leinon kirjoitus
YK:n tärkein lausunto ikinä.

YK tunnustaa Amerikan terrorismin Syyriassa ja Irakissa

           "There is no civil war in Syria"  

Only foreign American-lead terrorism.

Samoin Yemen ja Mali ovat natomaiden terrorismin ja aseiden kohteena.

Jokainen selväjärkinen on tiennyt tämän alusta asti faktoihin perustuen.


Don't believe the Corbyn bashers - the economic case against public ownership is mostly fantasy

First, the evidence shows that Britain actually was a happier and more equal place in the 1970s. 1976, according to the New Economics Foundation, was the happiest year on record. 
 An ideological ice age is coming to an end, but as the neoliberal permafrost breaks up we should expect great efforts to preserve the power of the economic narratives that have served our masters so well for the best part of four decades.

The Daily Telegraph, abandoning earlier - and childishly obvious - attempts at reverse psychology, now editorialises that Jeremy Corbyn must be stopped, not least because “he offers a return to the 70s when he imagines Britain was happier and more equal.  

www.opendemocracy.net/ourkingdom/joe-guinan-thomas-m-hanna/dont-believe-corbyn-bashers-economic-case-against-public-owners
   II


Salaiset poliisit ovat aina soluttautuneet vasemmistoon ja tuhonneet puolueita sisältä operaattoreilla.

Ne on tunnistettava, muuten vasemmistoliike ei ole mahdollista.


Sixty years ago, the FBI launched COINTELPRO. Its mission was simple: destroy the Left.


By the time the FBI formally shut down the program, it had successfully torn apart left-wing groups and movements.
JACOBINMAG.COM

     III


Ulkopoliittinen instituutti julkaisi tänään tiistaina selvityksensä Venäjän uhkakuvista, joita se maalaileekin antaumuksella. 

 Harri Kuusela Kommentti: "

 "Suomessa on tietääkseni sananvapaus ja oikeus esittää erilaisia näkemyksiä siitä, miten tämän maan ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa pitäisi hoitaa. Tätä Ulkopoliittinen instituutti tekee ja moniäänisyyteen on pyrittävä."
Niin eikös sitten tästä saa olla erimieltä kuin UPI:n tutkijat? Vai onko se heti väärä mielipide jonka esittäjä pitää teilata nimittelemällä?
Onko se sitä keskustelua? Onko UPI:n tehtävä siis nykyään antaa ohjeita kuinka turvallisuuspolitiikka pitäisi hoitaa? Tähän asti sen tehtävä on ollut antaa ajankohtaista tietoa, ei ohjeita?
Niin ne toimenkuvat muuttu?
"valtion tutkimuslaitos, jonka tehtävänä on tuottaa korkeatasoista, ajankohtaista tietoa kansainvälisistä poliittisista ja taloudellisista suhteista sekä Euroopan unionin asioista. Tutkimustyönsä ja asiantuntemuksensa kautta instituutti tukee yhteiskunnallista päätöksentekoa sekä edistää aihepiireistä käytävää keskustelua kotimaassa ja kansainvälisesti.""

   IV


Tapaus Timonen ja aktiivinen sensurointi.

Tahallaan Timonen sensuroi maahanmuuttajien väkivaltaa jokaisessa kirjoituksessa. Älykäs mies mutta fanaatikko eikä suostu uskomaan väestönsiirtoa Cian ja mossadin aseeksi ja mediaoperaatioksi hyväksyttää Usan hyökkäyssodat humanitaarisella narratiivilla joka luo viheroikeistolle kaivattua messiashybristä, ja brysselille valtioidentuhoamiseen tekosyitä, messiasfantasiaa.


 marraskuuta 24, 2015Väestönsiirrot Suomeen - Eliitin projektit 1930-luvun rotuopin mukaan

Despite the finding that the democratically elected leader is being ousted by criminals engaged in an entirely illegitimate and unconstitutional act it seems all but certain…
SPUTNIKNEWS.COM|HENKILÖLTÄ SPUTNIK


YK tunnustaa Amerikan terrorismin Syyriassa ja Irakissa
The Pentagon has announced that it is protecting and arming Al Qaeda/Al Nusra jihadists in Syria, in a last gasp effort to overthrow Assad. You read that correctly – the U.S. is now in coalition with Al Qaeda in a foreign war.


Pentagon Announce They Are Arming Al Qaeda To Oust AssadThe Pentagon has announced that it is protecting and arming Al Qaeda in Syria, in…
YOURNEWSWIRE.COM|TEKIJÄ: BAXTER DMITRY


Vuoden 2016 toisen lisätalousarvion työllisyysmäärärahat suunnataan…
  • KAUPPALEHTI.FI|HENKILÖLTÄ KAUPPALEHTI

 video link-1:15

94 237 näyttökertaa  
Emilia Korte
Lyhennetty versio italialaisesta videoreportaasista, jota olen suomentamassa. Tässä se tärkein, eli viesti syyrialaiselta mieheltä, joka tietää mistä puhuu!

   American chaos politics

British Columbia court finds that the Royal Canadian Mounted Police manipulated a couple into planting what they thought were pressure-cooker bombs.
NYTIMES.COM|HENKILÖLTÄ IAN AUSTENChildren are being sexually exploited. Hordes of men are sexually assaulting women. Cars are being set on fire while hand grenades are lobbed at the police. No, this is not a Third World country, nor is it an American inner-city neighborhood. This is…
MOBILE.WND.COM

Danny Fittro
 jakoi käyttäjän Jill Stein videon.
20 t382 082 näyttökertaa   
Jill Stein
Clinton & Trump are both pro-war, but we can't stop ISIS by doing more of what created ISIS.
It's time for a new US foreign policy based on international law & human rights!#ItsInOurHands


After the catastrophic attacks of September 11 2001 monumental sorrow and a feeling of desperate and understandable anger began to permeate the American…
INSPIRETOCHANGEWORLD.COM


Ei kommentteja: