torstaina, syyskuuta 22, 2016

Onko Snowden huijari - operative?


Ihan kivaa toivoa Snowden on levittänyt, suorastaan viihdyttänyt sankarina mutta ehkä kysymys onkin juuri tästä - levitetään toivoa ja jatkosarjaa, jotta vastarintaa ei syntyisi. Kaikki Snowdenin faktat ovat meille aktivisteille olleet selviä, tuttavani voivat todistaa että selostin Amerikan stasitoiminnasta ennen Snowdenia, ihmiset bileissä tietysti naureskelivat vasemmistolaiselle ennen Snowdenia mutta miettikääs - Onko Snowden saanut ihmisiä tekemään johtopäätöksiä fasistisesta imperialismista? Ja Suomen armeijasta mukana imperialismin hyökkäyssodissa ja totaalifasismin rakentamisessa Euroopassa?


[ Editor’s note: This is absolutely dynamite material, it blows to smithereens any notion that Edward Snowden is anything other than a fraud, a CIA disinfo op. So now we can place him alongside Julian Assange and Wikileaks in the rogue’s gallery of…  VETERANSTODAY.COMSnowden otti kuvia hotellinsa ikkunasta maisemaa ja julkaisi ne kun pakoili ensimmäisiä viikoja... aivan käsittämätöntä jos mies puhuu olevansa hengenvaarassa.  

Assange taas oli nuorena aitojen natsien lahkoleirillä vuosia Australiassa natsi-äitinsä viemänä.

Ja todellakin kuten, eivät ole puhuneet CIA:n toiminnasta WTC tornien räjäyttäjänä 

- ja eivät ole puhuneet  Saksan median 100% propagandamuokkaajana ja Saksan armeijan tiedustelun 100% ohjaajana.  
Eikä ole tuotu esille CIA:n toimintaa Kreikan vallankaappaajana 70:tä vuotta - mukamas mitään operaatioselostuksia Kreikan soluttamisesta ja ohjaamisesta.Fasismi on eliitin ja armeijan terrorioperaatio - katufasistit eivät ole fasismin ydin, katutappelijat eivät ole mitään vaan rahaeliitti, hegemonian ja totalitarismin rakentaminen.  Kuten Suomessa nyt hallitus ja kenraalit tuhoavat rauhaa, demokratiaa ja pohoismaista mallia. Venäjäviha on pahinta fasismia, eliitti luo vihollishysteriaa vaikka suurin hyökkäyssotien sotarikollinen on Amerikka ja Lontoon ym aseteollisuuden rahoittajat. Suomen ev-lut kirkko rahoittaa myös fasismin nousua sijoittamalla miljardeja aseteollisuuden osakeryppäisiin. 
Eliitti rakentaa Suomessakin nyt kiihkoissaan sensuuria. Eliittiin samaistuvia huijattuja houkutellaan nyt rakastamaan toalitarismia, eliitin kontrolin laajentamista. 


Talouden ja politiikan paineet voimistuvat Euroopassa niin kuin ennen viime suursotaa. Brexit kertoo näistä paineista ja antaa pientä esimakua, mitä niistä seuraa.
TALOUSSANOMAT.FI
II

Suomalaisen politiikan ohjaaminen CIA:n propagandalla valtamedian avulla
Pirkko Marjatta Turpeinen-Saari

si Venäjä-vihaajaksi eduskunnassa. USA:n ja Hill&Knowltonin propagandan mukaisesti hän oli esimmäinen, joka nimitteli eduskunnassa presidentti Putinia Hitleriksi.
Jari Tervo on toinen rasismin keppihevoksekseen ottanut julkisuuden henkilö. Hänen pilkalliset kommenttinsa venäläisistä ovat loukanneet paitsi venäläisiä itseään, myös tuntevia suomalaisia. Ei ihme, että hän ja Ben ovat Yle:n vakiovieraita ohjelmassa kuin ohjelmassa.
En viitsi mainita vihreiden ja vasemmiston kansanedustajia, jotka etsivät populistisesti kannatusta Benin ja Jarin nostaman rasismin aalloilla.
Kaikki tämä on mahdollista Suomessa siksi, että oli hallitus minkälainen tahansa, se ei ole huomaavinaan natsien väkivaltaa - ensin Balkanilla Kroatiassa ja Bosniassa sekä tällä hetkellä Ukrainassa. USA tukee Ukrainan natseja, jotka ovat uhanneet päästää Poroshenkon päiviltä, jos hän noudattaa Minskin sopimuksen ensimmäistä edellytystä: autonomiaa ja vaaleja Donbassiin.
Valitettavasti presidentti Niinistö on YK:puheessaan, mikäli tietoni pitävät paikkansa maininnut Krimin haltuunoton siten, että hän luonnehtii sitä USA/NATO-tulkinnoin. Hän ei ilmeisesti ole sitä mieltä, että oli hyvä että krimiläiset pelastuivat siltä väkivallalta, joka on tullut Donbassin kohtaloksi Kiovan hallituksen julistettua - neuvottelujen sijasta- sodan tuolle natsien uhkaamalle alueelle.
Suomalaisten sokeus natsismia kohtaan on totaalista. Toivon, että Suomen historian totaalinen uudelleen analysointi voisi palauttaa suomalaisille mahdollisuuden luovaan eläytyvään ajatteluun ja kansainväliseen yhteistyöhön militarismin sijaan.Saksaan roudataan rautaa.
Harva ihminen ymmärtää että Saksa on miehitetty maa. CIA saa sensuroida mitä tahansa valtamediasta pois sopimuksen avulla. Merkel vain tehostaa kolonisaatiota, rajat auki loogisesti ja selvästi. Saksalaiset nukkuvat syvää ymmärtämättömyyden unta.


Die USA haben im Verlauf der letzten Wochen über 300 Militärfahrzeuge und Ausrüstungsgegenstände nach Deutschland verlegt. Hundert weitere Kriegsgüter…
DEUTSCH.RT.COM

Tässä on todellinen syy miksi euroeliitti haluaa vallankaappaukseensa aseet ja armeijat mukaan eli vallankaappauksen poikkeuslait venäjävihan tekosyyllä

Jäsenmaiden välillä on suuria näkemyseroja siitä, mihin suuntaan EU:ta pitäisi kehittää.
VASTAVALKEA.FI|HENKILÖLTÄ MIKKO ELO
  1. Report says Britain "mistakenly" supported rebel groups with "Islamic extremists" in Libya. Um Britain is doing the same in Syria right now.
Ukraine ja CIA-Nato:n natsit
US insistence on militarized and fascist will lead to its disintegration | |

Renowned Physics Journal Concludes in New Study: All 3 WTC Towers Collapsed Due to Controlled Demolition Jay Syrmopoulos, The Free Thought Project…
THEMINDUNLEASHED.ORG|HENKILÖLTÄ THE MIND UNLEASHED

Leading news site for global finance, economics, market, and political analysis.
ZEROHEDGE.COM
Vuodet eivät ole tylsyttäneet pian 80 vuotta täyttävän Hannu Salaman säilää. Kyytiä saavat Euroopan Venäjä-politiikka ja sananvapauden tila. Vasemmistolainen…
YLE.FI|HENKILÖLTÄ PIA PARKKINENNyt tunnustetaan kaaoksen kynnyksellä emämunaus mutta ei tunnusteta tuhokapitalismin systemaattista strategiaa. Jo toiset osavaltiovaalit hävinnyt Angela Merkel myönsi lopulta omat virheensä pakolaispolitiikassa. Perustava laiminlyönti menee kuitenkin koko EU:n piikkiin ja…
MTV.FIEi kommentteja: