keskiviikkona, syyskuuta 07, 2016

Docventuresin klovnit journalismia vääristämässä

* lisäys


Leimauksen taktiikat 7.9.


Siis ovatko juontajat ottamassa ohjelmaan tosissaan valkoisen propagandan CIA-Saaren lausunnon ja ainoa ns "kriittinen vieras" korruptiopoliitikko Tuomioja, joka vaati Syyriaan hyökkäämistä YK:n valtiosopimusten vastaisesti ja Venäjää uhkaillen - kun ohjelmassa näytetään venäläinen dokumentti? Nuoret naiset esittelemässä vanhojen kenraalien sodansytyttämishaluja kun puolustusministerikin kävi SS-natsin haudalla kumartamassa Amerikassa; kulissit kunnossa. 

Kataista ja kenraalien politiikka palvellut poliitikko muka kriittisenä äänenä oikeiston edustajaa vastaan? Mikä vitsi, ohjelmasarja on vitsi kerta toisensa jälkeen.   
YLEn opas-sivulla ei nyt kerrota ohjelman keskusteijoiden nimiä. Mitä ihmettä? Uskovatko ihmiset tätä rkp-kok-kesk -oikeistolaisten johtaman YLE:n propagandapyöritystä? CIA-miesten kanssa toimiva Jessikka Aro on sitten vielä ohjelman spin off haastattelussa YLE:n radio-ohjelmassa torstaina. (Jessikka deletoi kylläkin ylistyksiään CIA-yhteyshenkilöstään YLE:n sivuilta - kuin häpeäisi tunnustustaan.)

Virkamiesten toiminta on avoimesti myönnetty CIA:n ja mi6:n kouluttamaksi Suomessa eli Suomen ulkopolitiikkaa ohjataan hyökkäyssotia sytyttävien ulkovaltojen geopolitiikalla. Suomalaisten verorahoilla tietysti virkamiehiä muokataan hyökkäyssotia käyvien militaristien sotapolitiikkaan, kriisiyttävän taktiikan toteuttamiseen valheilla mm "Syyrian sisällissodasta" kun CIA ja mossad ovat ohjailleet palkkasotilaita hyökkäyssotaan natomaiden sodankäynnistysyksiköiden kanssa ja saudirahalla. 
Aika selvästi keskustelun voi sanoa olevan taas tyhjää propagandaa ja valejournalismia kun ei ole ketään aidosti kriittistä keskustelijaa taaskaan YLE:n ohjelmassa mukana. Tietysti ohjelma on tukemassa mm. kauppasotaa Venäjä vastaan, jonka Amerikka on vaatinut Suomelta Suomen talouden tappioksi ja konkursseiksi - samalla kun USA lisää korkean teknologian rakettiostoja Venäjältä.   
Laittaako YLE amerikkalaisten viihdeohjelmien ja talous- ja kulttuuridokumenttien otsikoksi "Informaatiosota"? Ei. Nyt otsikko kuitenkin kelpaa YLEn nuorekkaalle propagandaosastolle.


Docventures väittää facesivullaan ettei se ole viihdepallo.

  Kylläs on viihdepallo.

Pyöreä ja hahmoton oikeistoeliitin pompoteltava pallo.

Uusliberalismin pasuuna. "Yksityisyrittäjyyden" fantasiaa ja Amerikan fasismin selustan kaunistelua eliitin ryöstöretken suojaamiseksi.

Sen maailmankuva on niin oikeistolainen ja eliitin hyvään tahtoon uskova, kapitalismiin eli rahaeliitin "vapauteen" luottavaa porvariviihdettä ja tahallaan likinäköistä hipsterikauhistelua ilman analyysiä syistä. Keskustelussa talousennustajasta, joka vangittiin Cian käskystä, docventures ei ihmetellyt lainkaan sitä gestapon tekemää vangitsemista, juridista fasismia, talousmaailmaa CIA:n ohjauksessa - eikä muissakaan ohjelmissa ihmettele Usan fasismia hyökkäyssodissa - USA vain toimii ja on ilmiö porvareille. Itsestäänselvyys.

Eikä varsinkaan Suomen osallisuutta Usan hyökkäyssodissa ja cian toimintaa Suomessa & massamediassa pohdita, aito historia on juontajille täydellinen musta aukko jota ei ole, on vain ihmettelyä ilman syitä ja hipsteriratkaisuja ja aivotonta karnevaalia "Lähetetään verovirastoon rahaa". Ihan CIA-show.

Juontajat, elitismin selittelijät, näyttelevät sokeaa kuin Amerikka ei olisi fasisinen imperialismi ja puhuvat sen sijaan vain epämiellyttävästä "kapitalismista" välttämättömänä pahana.

Docventures on mitä tyypillisintä "valkoisen miehen taakka" -propagandaa.

Voivotellaan mutta ei vahingossakaan katsota fasismin syitä ja EU:n "talouskaaosalueen" tuhoprosessin päämääriä.


Trolliarmeija hämmästyy Yleisradion journalismin rikkomisen sinnikkyyttä.
"Kaikkihan pitävät Amerikasta, on naivia arvostella Amerikkaa..." "Jonkunhan oli hyökättävä Irakiin mutta Saudien despootit pitävät Amerikasta, ei sinne kannata hyökätä, ne on erilaisia diktaattoreita." "EU on eurooppalaisen identiteetin projekti"...
  • Docventures ei ole maininnutkaan Naton operaatio Gladion, joka on terrorismin takana ja joka synnytti Naton uuden fasistisen terrorin tuottajaksi: 15000 terrori-iskua 1946-1982 Europassa - pelon aalto ja väline massamedian tuella kommunisteja ja vasemmistoa leimaaman. 

Kreikka ei romahtanut huonon talouden takia vaan koska CIA on lahjonut, nostanut mafiaa, soluttanut äärioikeistolaisia kansalaisjärjestöihin ja tapattanut ihmisiä 70-vuotta Kreikassa - Englannin imperiumin terrorin jälkeen sitä jatkaen.

Suomi on ollut hyökkäyssodassa Afganistanissa 14 vuotta ja kuten muualla massamediassa se ei ole doc-klovneille mainitsemisen arvoinen asia. Puhutaan hei vaan kriiseistä passiivissa ja ollaan passiivista fasisteille kotomaassa.

Historia on juontajille täydellinen musta aukko jota ei ole, josta ei tarvitse välittää hipsteriylpeydellä, on vain ihmettelyä ilman syitä ja hipsteriratkaisuja ja aivotonta karnevaalia "Lähetetään verovirastoon rahaa". Ihan CIA-show.

Hyvä vertauskohta on reporadio, joka salli valevasemmiston esiintymisen. Kaikki oli kuitenkin tarkkaan sensuroitua, mitään analyyttistä keskustelua kapitalismista ja fasismista Suomessa ei saanut käydä YLE:n kanavilla, vasemmistolalut olivat vain kulissia. Suomenruotsalaisten rikaiden sukujen laajasta toiminnasta natsien hyväksi 20-luvulta sakka ei saanut puhua - kuten ei vieläkään. HS vakuuttelee lukijoitaa vuodesta toiseen että suomalaisia Hitlerin ihailijoita "ei  voi kutsua natseiksi".

   Aivan uskomatonta.Sodat ovat tässä YLE-CIA kognitio-aivopesurallissa vain ihmettelyn ilmiöitä "Konflikti" - eivätkä nämä porvarihipsterien pelleviihdyttäjät ikinä sano että USA-Amerikan hyökkäyssota Irakin salaliittosodan aikana on tappanut 2 miljoonaa ihmistä ja että nyt Eurooppa ei saa enää olla mukana Amerikan hyökkäyssodissa.

Docventures on ihan hiljaa Suomen natoterrorissa mukanaolosta, suomalaiset sotilaat hyökkäyssodissa ja väittää olevansa kriittinen maailmanavaaja. Doc-pellet kieltävät kaikki oleelliset faktat natosta terrorin takana Euroopassa ja sota-alueilla.

Jugoslavian hävitys ja teurastuksen aloitus oli fasistinen hyökäyssota ja Naton terrorioperaatio muslimiterroristeja aseistean ja kouluttaen operaatio Gladion B terroripäivityksenä. Tämä on tärkein avain näkemään Naton terrorikoneisto tuhoamassa koko Euroopan demokratia mm. hyökkäyssotien laajentamisessa ja valheellisessa venäjävihassa.  


  Nato tappoi ja tapatti serbejä ja IMF tuhosi ensin Jugoslavian talouden  ja sitten serbejä syytettiin hyökkääjiksi ja joukkomurhaajiksi.

Milosevic vapautettiin nyt syytteistä - hänet tapettiin vankilaan antamatta lääketieteellistä apua jota hän tarvitsi.  Jopa wikipedia estää Milosevicin syyttömyyden ja Naton valheiden päivittämisen hänen wikisivulleen.  
"Docventuresin neljäs kausi  starttaa venäläisellä elokuvalla World Order. Informaatiosodan välineenä toimiva dokumentti esittelee Moskovan mahtimiesten virallista näkemystä maailmanjärjestyksestä ja maailman suunnasta."


YLE:n täytyy erikseen leimata venäläisten ajankuva-dokumentti informaatiosodaksi. Aivan kuin BBC:n ja amerikkalaisten monet dokumentit ja massiivinen viihdemanipulaatio imperialismin  "agenttisarjoina" eivät olisi informaatiosotaa mutta niitä "ei tarvitse" merkitä verbaalisesti informaatiosodaksi?  Aivan kuin suomenruotsalaisten säätiöiden rahoittama "Suomi on ruotsalainen" ei olisi ollut totaalista informaatiosotaa suomenruotsalaisten maailmankuvan ja historiasensuurin puolesta? 

 Riku Rantala ja Tunna, palatkaa todellisuuteen oikeistoeliitin kainalosta. 

 
Länsimaisen eliitin "länsimaiset arvot" eivät ole totuusarvoja vaan eliitin vallan ja hyökkäyssotien, kolonisaation puolustelua. 

* II lisäys


Docventures päästi natotrollin dissamaan kansalaisia taas trolliarmeijaksi.

Docventures naulaamassa toimittajien arkkua 
"Docventursin näyttämän World Order –dokumenttielokuvan jälkipuinnissa on useaan otteeseen mainittu, että propagandassa tärkeää on myös se mitä jätetään kertomatta.
Docventures haastatteli Yle Puheessa (8.9.2016) Ylen toimittaja Jessikka Aroa. Haastattelussa Aro puhuu useamman kerran Facebook-ryhmä Venäjän trolliarmeijasta. Aro ei kerro ryhmän synnyn taustaa, mikä haastattelun aiheen huomioon ottaen olisi hyvin oleellinen asia.
Kerrataan siis asia jälleen kerran: Venäjän trolliarmeija –ryhmä perustettiin kaksi vuotta sitten sen jälkeen kun toimittaja Aro julkaisi Yle nettisivuilla artikkelin otsikolla ”Oletko joutunut Venäjän trolliarmeijan kohteeksi – kerro kokemuksistasi”. Ryhmä perustettiin tämän artikkelin jälkeen, koska jo aiemmin useiden kuukausien ajan oli mediassa peloteltu suomalaisessa somessakin esiintyvistä Venäjän trolleista ja tämä oli johtanut tavallisten kansalaisten leimaantumiseen trolleiksi, mikäli keskustelija esitti kannanottoja, jotka voitiin nähdä vähänkin Venäjälle myönteisiksi. Venäjän ymmärtäminen johti välittömästi Venäjän trolli-leimakirveen heilahtamiseen. "

https://www.facebook.com/notes/389891377829035/Voiko%20propaganda%20sittenkin%20voittaa%20totuuden%20-%20Docventures%20naulaamassa%20toimittajien%20arkkua/695747940576709/

 
Heinäkuun 10.päivänä 1997 entinen Bosnia ja Hertsegovinan autonomisen Republika Srpskan alueella sijaitsevan Prijedorin turvallisuuspäällikkö Simo Drljaca oli varhain aamulla palannut kalastusretkeltään ja istui rannalla uimahousuissaan nauttimassa perhee
TURPEINEN-SAARI.NET 
YK:n tärkein lausunto ikinä.

Jokainen selväjärkinen on tiennyt tämän alusta asti faktoihin perustuen.

YK tunnustaa Amerikan terrorismin Syyriassa ja Irakissa

           


"There is no civil war in Syria"    Only foreign terrorism.

Samoin Yemen ja Mali ovat natomaiden terrorismin ja aseiden kohteena
Kiovan natsit suomalaisen puolue-eliitin suojeluksessa, CIA:n ja think tankien geopolitiikkaa


  • Now we are discovering why the enemedia marches in such unbreakable lockstep to the far-left's tune. They're bought and paid for by Nazi collaborator Soros, the black hand.Leaked Documents: Soros Group Spent $600K To Mainstream Pro-Refugee Attitudes ByPamela Geller on September 7, 2016 Muslim Immigration SOROS: The Black Hand 00 Comments Now we are discovering why the enemedia marches in such unbreakable lockstep to the far-left’s tune. They’re bought and paid for by…
PAMELAGELLER.COM
Vertaisarvioitu teos paljastaa valtiollisen valehtelun mittasuhteet.
VASTAVALKEA.FI|HENKILÖLTÄ PAUL CRAIG ROBERTS

By John Pilger The exoneration of a man accused of the worst of crimes, genocide, made no headlines.…
DAVIDSTOCKMANSCONTRACORNER.COM        Naton aseistamat palkkasotilaat Syyrian kaasuiskun takana
Washington might hope that it has Assange cornered, but despite the man’s inability to physically move anywhere, it would seem that it is he who is doing all the…
ANONHQ.COM

USA on syntymänsä jälkeen ollut sotimatta yhteensä vain 21 vuotta. Vuonna 2011,…
FI.SOTT.NET


Amerikkalainen media myöntää Amerikan koulutuksen hyökkäyksessä mutta puhuu yhä "paikallisista" kun palkkasotilaista 95-99% on ulkomaisia palkkaostilaita ja fundamentalisteja.


Tiistaina HS paljasti vihdoinkin suorasanaisesti että harjoituksen johtopäätöksenä ”oli se, että Suomi ja Ruotsi joutuisivat kaikissa hahmotelluissa tilanteissa mukaan konfliktiin.”

Eduskunta on ohitettu, kenraalit ovat tehneet vallankaappauksen Sualin avulla ja pakottavat Suomen Amerikan kaaospolitiikkaan kaikissa skenaarioissa. Ja ihmiset sietävät tätä salassa linjattua antautumista nyt hiljaisilta puolueiltaan? Ihmisten tyhmyys eliitin politiikasta on kuvottavaa.

Kahdenkeskinen puolustusyhteistyö varsinkin Yhdysvaltain kanssa on noussut Suomen ja Ruotsin puolustuspolitiikassa Nato-kumppanuuden rinnalle näkyvyydessään.
HS.FI
The US likes to get the UK directly involved in its activities so at the UN and other international agencies it will have the support of European allies, says Medea…
RT.COM
Suomi ajaa nyt Amerikan, Israelin ja saudien geopolitiikkaa ja uskontopolitiikkaa. Suomeen roudataan 2000 fundamentalistia joka kuukausi ja valtionkirkko ajaa fundamentalistien megatemppeliä Helsinkiin.
  • Militainment
Massamedia massaviihteen kanssa totuttaa nuoria virtuaaliseen tekno-militarisointiin, robottisotaan ja ihmisten kemialliseen muokkaamiseen, tyhmistämiseen "zombie" -viihteenä ja kemiallisena sotana, GMO-pakkosyöttönä, roskaruoka myös viihteenä massaviihteen diskurssissa. 


Geopolitiikkaa - hajota ja hallitse

https://consortiumnews.com/2013/08/26/a-cia-hand-in-an-american-coup/

Rajat kiinni, rahat kiinni

Brittien irtiotto EU:sta on uutismyllerryksessä ja kommenttikiihkossa selitetty seuraukseksi yhtäältä…

KUINKAKARLMARXTAVATAAN.PUHEENVUORO.UUSISUOMI.FI

http://kuinkakarlmarxtavataan.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2190…

John Pilger: Washington's role in Ukraine, and its backing for the regime's neo-Nazis, has huge implications for the rest of the world
WWW.THEGUARDIAN.COM|HENKILÖLTÄ JOHN PILGER


Naomi Klein, Oliver Stone, Noam Chomsky, Susan Sarandon, Arundhati Roy, and 17 other human rights activists, intellectuals, and public figures on
DEFENDDEMOCRACY.PRESS|HENKILÖLTÄ DEFEND DEMOCRACY PRESS


When some time ago Noam Chomsky and I met at MIT, in order to write a book…
JOURNAL-NEO.ORG


William Blumin teoksesta Kuoleman imperiumi.

Bruised by the Iraq war, the revelations that the US government was involved in torturing detainees hit fast and hard. What were initially some horrific photos leaked from Abu Ghraib soon become a virtual flood of accusations. Prisoners, it appeared, were being tortured by simulated drowning; their genitals electroshocked and the uncooperative were put into tiny spaces and deprived of sensory input.Torture is not a reliable method to gain confessions. Truth serum drugs obviate the necessity for using torture to gain information ... but it's used anyway.
ACTIVISTPOST.COM

Ruotsin maltillinen kokoomus haluaa Ruotsin Naton jäseneksi jo 2018. Esteenä on Nato-vastainen hallitus.
YLE.FI|HENKILÖLTÄ HANNELE MUILUTästäkin Docv-klovnit valehtelivat 


- ymmärrätkö vakavuuden? 

 ja valehtelevat yhä pitäessään Amerikan hyökkäysotaa itsestäänselvänä.  Erittäin tärkeä tunnustus vihdoinkin YK:lta, toki itsestäänselvyys sivistyneille Amerikan ja Englannin fasismia seuraaville alusta saakka: 

Ei kommentteja: