lauantaina, syyskuuta 24, 2016

Peli poikki -mielenosoittajat kannattavat Kiovan uusnatseja "Meitä on enemmän kuin heitä" # pelipoikki

päivitetty iii


       "Meitä on enemmän kuin heitä!"
   


huudetaan suvaitsevaisten PeliPoikki-mielenosoituksessa.

Mikä peruste.  Fasistista estetiikkaa. "Ilmaisuvapaus on kiellettävä"

Kiihkoa  ja itsepetosta, todellisuuspakoa neokonservatiivien uudessa hurmiossa, globalisaatio-kaaoksessa.

Aivan identtinen julistus kuin fasisteilla 30-luvulla vähemmistöjä ja enemmistövasemmistoa vastaan eliitin - ja silloinkin eliitin valtamedian rahoittamana. Joukkovoimafasismia, kiihkoa eliitin totalitarismin ja USA:n hyökkäyssotien ja väestönsiirtojen etenemisestä, nisti-marttyyrin kuoleman juhlimista identtisesti kuten Saksan natseilla, kuinka ihanaa. Fasistisen globalisaation kannattajat muka vastustavat fasismia. Hollywood-maailmankuvan niellaisseet hipsterit vastustavat nationalismia ja pohjoismaisen mallin ehtoja.

Nyt Sipilä-Orpo ovat säätämässä pikaisia sensuurilakeja perustuslain vastaisesti vedoten kadullahuutelun joukkohenkeen. Oikeistolaisen valtamedian hegemoniasensuuria kasvattaen.

  "Me emme enää pelkää" oli myös natsien iskulause 30-luvulla.
 
  ** päivitys: 
  Li Andersson aivan pokkana oli julistanut Senaatintorilla rajojen aukaisijoille ja Suomen itsenäisen demokratian halveksijoille "ettei imperialismia enää ole".   
Voiko olla enää selvempää todistetta että joku on saanut hänet CIA:n suggestio-operaatioiden piiriin eri tavoin. USA on tappanut WTC-räjäytysten jälkeen 3-10 miljoonaa ihmistä pommeihin, terroristeihin ja nälkään imperialistisella terrorilla, tarkkaan organisoidulla kolonisaatiolla. Vasemmistoliitto ja oikeisto-vihreät tukevat Kiovan uusnatsien joukkomurhia, 40000 tapettu Ukrainassa myös Puolan nato-tykistöllä. Saksassa on Africom, Afrikan kuolemanpartioiden johtokeskus jota toimittajat ja poliitikot suojelevat sensuurilla. CIA ja mossad saavat värvätä ja kouluttaa Suomessa vapaasti virkamiehiä ja sotilaita. 
Valtamedia vääristää aivan joka päivä faktoja imperialismin keinoista ja kohteista luomalla "valkoisen miehen taakkaa" hyökkäyssotien ja väestönsiirtojen ihanuudesta kansakunnille, maailmalle.  Väestönsiirtokiihko tekee Amerikan imperialismin eli hyökkäyssodat hyväksyttäväksi, "konfliktiksi". CIA:n Messias-lobbausoperaatio toimii.

Samalla logiikalla, retoriikalla tavallisten suomalaisten "meitä on enemmän kuin heitä" eli demokratia pitäisi olla kelpo peruste haittamaahanmuuton lopettamiseen - todellisen enemmistön todellisen vaatimuksena eikä katupoliitikkojen vaatimuksena. Haluaako viheroikeisto todella viedä politiikan katuratkaisun asteelle?
 
 •  + 8000 mil € kulut joka vuosi 370000 maahanmuuttaneesta + heidän lapsistaan suomalaisille, elintasoturistien elintason, haittamaahanmuuton luomiseksi suvaitsevaisuuden fantasiassa. Somalia Suomeen, Irak Suomeen; Ei Irakia voi siirtää Suomeen, eivät turistit vähennä tappoja ja haavoittuneita, auttamissaldo on nolla reaalimaailmassa. 

Kai olette huomanneet että pakolaissanasta on luovuttu

ja euromedia puhuu avoimesti maahanmuutosta ja siirtolaisista poliittisena projektina. Ovat siis huomanneet ettei petos partalapsista enää toimi eikä pakolaiskysymyksiin haluta vastata.
* Mm. klo 14.14  puhuja Mikael Brunila mielenosoituksessa käytti  sanaa maahanmuuttaja eikä enää "pakolainen". Kysy, miksi ei enää, miksi muutos.  Mitään eettistä perustetta haittamaahanmuutolle ei ole. Jopa Perustuslaki kieltää sen selväsanaisesti.

Kuluista ja raiskausten määristä ei massamedia puhu luodessaan romantiikkaa lukutaidottomia ja vaativia MIESsiirtolaisia kohtaan. Suomeenhan tulee vain naisettomia sopeutumattomia ylijäämämiehiä, jotka lähetetään onnenonkijoiksi elintasomaihin elätettäväksi ja blondia etsimään kaduilta. Naimatomia naisia ei jostain syystä lähetetä Suomeen "turvaan". Syy on tietysti yksinkertainen: he eivät ole ylimääräisiä muslimiklaanien talousmallille ja patriarkaaliselle ihmiskaupalle. Suomi ei ole turvapaikka vaan elintasoturistien kalastelun paikka.

Samalla äärioikeistolainen hallitus ajaa suomalaisten köyhien elämän helvetiksi ja siirtää rahat siirtolaisille ilman eliitin veroprogressiota: eliitti vain lisää koko ajan veronkiertoa vaatiessaan halpatyövoimalle "suvaitsevaisuutta".

Porvariksi itseään luuleva suvaitsevainen hyväksyy fasistisen uusliberalismin ja talouden sekä valtion alasajon: hirvittävän köyhyyden lisäämisen kunhan vain rajat pidetään auki jotta talouspolitiikka ja valtion toiminnan ehdot voidaan unohtaa. Amerikan geopoliittinen propaganda levittää isolla rahalla fantasiaa että rajoja ei tarvita: Amerikan kolonisaatioprojekti eli pörssi-ideologia ylittää rajat asein tai propagandalla. Tuhoamalla elintaso saadaan siirtomaa - pörssiyhtiöiden ryöstettäväksi.

     Vain naton ja dollari-sotatalouden vastustaminen on globaalin fasismin vastustamista.

Massamedian ohjaamassa kiihkossa ja massassa arvot ja seuraamukset unohtuvat kun mielenosoittajat ovat samoja jotka kannattavat Kiovan natseja ja iloitsevat Suomenkin valtion tuhoamisesta natomaaksi ja tuhokapitalismin kohteeksi.Eivät näytä akateemiset oikeistovihreät ja valevasemmisto
millään tavalla analysoivan olevansa oikeistolaisen ultrakapitalistisen massamedian ja nato-propagandan ohjaamia - nyt halpatyövoimaprojektin ajajia, euro-totalitarismin ajajia ja natomaiden hyökkäyssotien kannattajia.
Väestönsiirto-romantiikka on suuri kulissi ja esteettinen mediaprojekti talousromahdusta, elitismiä, uusliberalismia eli neokonservatismia, poliisivaltiota ja hyökkäyssotia suojaamaan. 


Väestönsiirron hyväksyminen esitetään prioriteettina jotta eliitin taloudellinen ja militaristinen vallankaappaus hyväksyttäisiin "siinä sivussa".

 Todellisia ongelmia on helppo paeta joukkosuggestioon ja messiasfantasiaan.
 • EU:ta viedään nyt fasistisen yhden armeijan ja epädemokraattisen vallankaappauksen alle vauhdilla - mutta se ei näytä suvaitsevaisia haittaavan.  
Suvaitsevaiset suostuvat täydelliseen taloudelliseen tuhoon tuhokapitalismin narratiivilla "länsimaisista arvoista" Amerikan johtamana, suggestoimana ja sabotoimana.

"Meitä on enemmän kuin heitä" on samanlainen suggestiovalhe, itsevakuutteluvalhe kuin natseilla 30-luvun kaduilla: natsit voittivat valtansa eliitin rahalla ja eliittimedian tuella - kuten nyt eliittinatsit ja USA:n sotakoneiston puolustajat propagoivat onnistuneesti romanttisella propagandalla ja emootioilla.Näin sodat ja fasismi myydään porvareille ja eliitiin ihailijoille, fantasioilla ihmeellisestä aikakuden muutoksesta aseilla ja rajojen poistamisella, invaasioilla.


Fasismi on aina vain eliitin fasismi, totaalikontrolli, massamedia ja militarismi hyökkäyssotien romantisoimiseksi mm pakolaisilla ja "yhden Euroopan unelmalla" - natsipankkiirien kolmas valtakunta:

 • Suomalainen eliitti ylisti kilpaa Hitleriä 
  – taiteilijoiden natsisuhteet ovat usein "unohtuneet".    - HS

  - Kymmenillä suomalaisilla tutkijoilla ja taiteilijoilla oli innostuneet suhteet Kolmanteen valtakuntaan


 
     Eikä edes
 ole totta enemmistöväite uusnatsihysterian lietsojilla kannatuksestaan.

Puhdas rasistinen elitismin orgia käynnissä Helsingissä demokratiaa ja pohjoismaista säädeltyä mallia vastaan. Suomalaisia köyhiä vastaan tuhokapitalismin väestönsiirtoja vastustamatta. Kokooomuksen ja RKP:n valtionpurkamiseetos on saanut perussuomalaisetkin mukaan Soinin VAtikaanin uskollisuudella kelkkaretkelle kohti rotkoa.
 • Suurin osa suomalaisista haluaa leikata elintasomaahanmuuton kehitysmaista - pois suomalaisten maksatettavasta unelmahaittamaahanmuutosta. Tanska sulkee rajoja, Itävalta, Norja, Ruotsi yms rikosaallon ja kasvavan siirtolaismafian ja -fanatismin takia. 


ARVAA / MUISTATKO mikä oli hallituksen valhe maahanmuuttolinjauksesta julkisessa hallitussopimuksessa?

Millä äänestäjät saatiin äänestämään äärioikeisto-hallitukseen, nato-geopolitiikka hallitukseen? Katainen & Sipilä -putki.

     1000 maahanmuuttajaa vuodessa oli lupaus&sopimus - eli 37 kertainen vale vaalivalheena.

Tällä valheella äänestäjät saatiin huijattua mukaan NATO-liittovaltiosabotaasiin, oikeiston äänestämiseen sekä väestönsiiroon lisäämiseen.

Missä on journalismi kertomassa kuinka valtamedia toteuttaa CIA:n käsikirjoitusta; mm. Reuters ja BBC ovat CIA:n suora kanava Amerikan hyökkäyssotien valkopesussa ja väestönsiirrone edistämisessä.

”Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa näyttää johtavan taustalta joidenkin poliitikkojen, talouselämän vaikuttajien ja upseereiden muodostama salaliitto, joka saa tukea johtavista tiedotus…

             KARVOLA.WORDPRESS.COM
      II


Kyllä taas Hesari raiskaa journalismia tänään urakalla.
Hesari puhuu maahanmuuton vastustajien väkivallasta ja "hämmennyksestä" mutta ei kerro että maahanmuuttajien vakavat rikokset ovat verrattuna 100 kertaiset ja kasvamassa Saksassa. Saksalaiset, jotka ajattelevat omaa ulkoista imagoaan hysteerisesti, ovat kyllästyneet rikollisten ja elintasoturistien toiviomatkailuun Euroopassa. Mafiat kasvavat vauhdilla. Pahoja ajatusvirheitä tässä juhlitussa kaaositsetuhon lobbaamisessa mutta tahallisen metodisesti sillä eliitti hauaa tuhota kansallisvaltiot superkapitalistisen maailmanhallituksen edeltä.
- "Saksa on ahdistunut, vaikka talous porskuttaa

   – HS kysyi selitystä pikkukaupungista"       III      ** lisäysKun poliitikkojen sukulaiset tekevät bisnestä maahanmuuttajilla niin - suuri projekti Rajat auki lisää... bisnestä.

     Antti Kukkonen

 - Jos jokin asia kansalaista tulisi pelottaa, niin tilanne, jossa politiikot haluavat siirtyä ripeästi tuumasta toimeen, vedoten esim. kansan syvien rivien tahtoon Senaatintorilla. Populismia on montaa sorttia, mutta sen kaltainen, jossa halutaan nopeuttaa (lue: tuhota) edustukselliseen prosessiin liittyvää harkintaa vetoamalla nopean ratkaisun välttämättömyyteen, on tie kohti kadotusta, demokratian kannalta. Demokraattisen kulttuurin näkökulmasta mieletöntä on yleispätevien, kaikkia koskevien, lakien säätäminen, joiden motiivina on päästä jostain järjestöstä eroon (Suomen Vastarintaliike), koska kaksi häirikköä päätyi riitelemään Asema-aukiolla erittäin valitettavin tuloksin - olkoonkin, että kuolleen ja kuolemansa avulla instrumentalisoidun Jimin primaaria tai sekundääristä kuolinsyytä emme tiedä. Ja yksi potkuko, vaikka kuoleman tuottava, nyt tosissaan vaatii välittömiä toimia? Herätkää kansalaiset. 
 Aikoinaan Lapuan liike 
propagoi lakeja, joiden avulla kommunisteista päästäisiin eroon, sillä tuloksella, että sisäministeri Urho Kekkonen lopetti IKL:n (Lapuan liikkeen perillisen) samojen lakien nojalla. Ns. toimeenpaneva valta nauttii kaikista lisäoikeuksistaan, koska toimeenpaneva valta ei epäile omaa kyvykkyyttään niiden tulkinnassa, puhumattakaan omasta moraalistaan ja kansalaiskunnostaan. Mikäli lakeja kiristetään, totisesti emme tiedä, ketä vastaan niitä tullaan käyttämään. Tämän on historia opettanut. Kohteena voi olla kansallissosialistit, mutta yhtä hyvin ilmastoskeptikot. Kuka tahansa voidaan määritellä ihmiskunnan viholliseksi. "Entusiastit" tuntuvat hypänneen 1900-luvun yli historiatietoisuudessaan tai pikemminkin sen puutteessa.
Surullinen tosiasia on, että tällä hetkellä juuri äärioikeisto vastustaa valtaapitävää eliittiä. Mieluummin näkisin vasemmiston tässä roolissa, mutta en puhtaan haluni pohjalta voi sille mitään, että vasemmisto on kyvytön tuottamaan mitään, joka uhkaisi europankkiireita ja vastustaisi kansalaisvaltioiden ja sitä kautta demokratian tuhoa siihen liittyvine lieveilmiöineen, kuten "Soroksen vauvat". Asia, johon vasemmiston tulisi kaikkein vähiten nyt tarttua, on oma impotentisoimisensa myös tulevaisuudessa, koska he sattuvat nyt olemaan eliitin kontrollissa ja päähäntaputtamina omine politiikkalinjauksineen. Heidän tulisi miettiä, keihin heidän vaatimiaan lakeja tulevaisuudessa mahdollisesti kohdistetaan. Entisaikaan älyllinen vasemmisto olisi piilottanut omia kirjoituksiaan, parhaita traditionsa sisällä, luolaan, myöhempää käyttöä varten. Nyt he "varmistavat", ettei älyllistä nousua koskaan voi tapahtua, "anti-rasismin" siivittämänä.
Rasismin ja natsismin vastustus on yleensäkin säälittävä ja kehno "platform" mielenilmaisulle. En kiistä rasismin kehnoutta, enkä kiistä rasistisen ajattelun tosiolevuutta maassamme, mutta tilanteessa, jossa rasismia edustaa turvapaikanhakijoiden maahantulon motiivien epäily (sisäministeri Orvon kanta anno domini 2015), efektiivisesti annetaan carte blanche toimeenpanevalle vallalle, jos ja kun halutaan uusien lakien avulla moiseen puuttua. Jos rasismia de facto on mikä tahansa (exempli gratia Orvon em. kannanotto), tällöin rasismiin puuttuminen viranomaisen toimesta voi myös kohdistua mihin tahansa, kehen tahansa. Tällaiselle on nimikin: fasismi, joka oli 1. maailmansodan jälkeisessä Euroopassa eräänlainen poliittisen poikkeustilan koelaboratorio, jossa lait olivat ad hoc, "hätätilaa" varten tehtyjä. Ja tällaista vaatimusta päättyvän päivän Senaatintorikin edusti, n'est ce pas?
Totisesti kehno on demokratiamme tila! "IV

 • Niiden sanastossa, jotka ovat heränneet epäilemään maahantuonnin takana olevia agendoja, on vakiintunut termi "suvakki". Suvakki on fasismia katalysoiva toimija, jonka tarkoitushakuisuus tai ajattelemattomuus kiihdyttää fasistisia prosesseja.
  Suvakkia ei häritse vihatuonti Ruotsista, se joka välittyy Suomeen nopeimmin täkäläisen ruotsinkielisen median kautta. Perinteinen ruotsalainen ryssäviha on paketoitu kauniiseen pakettiin: Ihmisoikeudet. Suvakit vastustavat ja vihaavat äänekkäästi. Venäjänviha näkyy heidän palstoilla avoimesti. "Peli poikki - Rikotaan hiljaisuus" ei tarkoita mitään. He jo ovat äänessä enemmän kuin kukaan muu. Eikä heidän äänenssäolo lisää yhtään tietoisuutta fasismin mekanismista. Obaman sodat eivät heitä häiritse, päinvastoin. Obama on heille pyhimys.
   -- Käymälä.
  (Vapauttava totaliteetti eli Fasisimin vastustamisen ihanuudesta ilman fasismin tunnistamista ja vastustamista)  
  https://kaymala.blogspot.fi/2016/09/fasisminvastustajapellet.html VDas Kontroll

"Käynnistääkö Sipilän hallitus porvarillisen fasismin Suomessa täysille kierroksille""Kun mainitsin aikaisemmassa jutussani, että tuo Sipilän hallituksen uhkaus ”ääriajattelun” ja ”äärijärjestöjen” lakkauttamisesta merkitsee 1930 -luvun kommunistivainojen palauttamista, niin juuri tätä tarkoitin.  

Mitä natsismiin ja fasismiin tulee, niin ne eivät perustu laisinkaan ääriajatteluun, vaan kerran saavutetun vallan ja etuoikeuden ikuiseen pysyvyyteen. Natsismi ja fasismi nousevat samasta ajattelusta, kuin mitä Sipilä ja Orpo edustavat.  
Marxilaista ajattelua, dialektista ja historiallista materialimia voidaan pitää luokkayhteiskunnassa hyvän ja pahan tiedon puuna. Se näkee todellisuuden vastakohtien ykseytenä ja taisteluna. Juuri tuosta seikasta kokoomuksen Petteri Orpo haluaa vapautua.  
Yhteiskunnan luokkajako, ja sitä koskeva teoria onkin vallanpitäjille kiusallinen pahatieto ja alistetuille hyvä tieto. Jos muistatte niin ennen presidentiksi tuloaan myös kokoomuksen Sauli Niinistö kampanjoi voimakkaasti yhteiskunnan luokkajaon olemattomuutta."

Orpo: - Vastakohta-ajattelu on saatava loppumaan   
(nuo kommarit kun puhuvat jatkuvasti luokkajaosta ja osoittelevat meitä parempia ihmisiä sormella, että olemme muka riistäjiä)   http://punavihreakeskustelu.blogspot.fi/2016/09/sipilan-ja-orpon-puheita-ja-ajatuksia.html?spref=fb 
   Fasismin luojat
 


- fasismi ei synny kadulla vaan se ohjataan kabineteissa, keskitetty terrori, propaganda, manipulaatio ja sensuuri 
 
 
   Hitler's financiers 
      
1. The funds of NSDAP 1919-1933: There were enormous sums
2. Sponsors - door opener - armament producer: overview with sources
3. Sponsors and door openers for Hitler 1919-1923
4. Money for Germany: Inflation of 1923 - reparation plans - Wall Street bankers installing their syndicates - and German industrials
5. Wall Street manipulators allowing stock market crash of 1929 - and also the following crises
6. Young Plan of 1930 - war manipulators of Wall Street finding their Hitler for "recovery" of Europe after the stock market crash
7. Cover-up of violence of SA and NSDAP in 1932 - election of 1933 and enabling statute
8. Bubbling financial sources for Hitler with his dictatorship since 1933
9. In 1945 nobody wants to have financed Hitler

Hitler's financiers:

Henri
        Deterding, boss of Royal Dutch Shell, portrait   John
        Davison Rockefeller senior, boss of Standard Oil,
        portrait   Henry Ford,
        portrait   Max
        Warburg, boss of banking house Kuhn, Loeb & Cie.,
        portrait  Mussolini,
        profil   John Foster
        Dulles, portrait  Victoria
        Feodorowna, Russian tsarina and Grand Duchess   Vasilij
        Biskupskij, mediator of contacts between Hitler and
        Russian tsarists in Paris believing only at a military
        victory against Moscow   John Pierpont Morgan (J.P. Morgan), profile with
        top hat, 1928   Emil
        Kirdorf, portrait with sailor's hat   Fritz
        Thyssen, portrait   Gustav Krupp,
        portrait
 
VISuomen poliittisella eliitillä on suuri ongelma käsissään ja se on kansalaisia eriarvoistava politiikka, jota tässä maassa harjoitetaan ja on harjoitettu niin kauan, kun Suomi liitettiin EU:n jäseneksi. Työttömyyden, köyhyyden ja kurjuuden tietoinen tehtailu tulee tälle maalle kalliiksi. Tuleeko yhdellekään päättäjille leikkauksia tehdessä koskaan mieleen, että miten voivat ne kansalaiset, jotka heitetään yhteiskunnan laitamille, kun markkinat sitä vaativat? Kuinka laitamille heitetyt selviävät arjestaan, kun ovat menettäneet samalla ihmisarvonsa ja heistä on tehty yhteiskunnan ylijäämäkamaa ja pohjasakkaa ilman heidän omaa syytään. Myös vanhusten huono kohtelu kertoo poliittisen eliitin raakuudesta, kylmyydestä, piittaamattomuudesta ja välinpitämättömyydestä kansalaisiaan kohtaan. Poliittisen eliitin olisi syytä alkaa kiireellä pohtimaan miten eriarvoisuutta lisäävästä politiikasta päästään eroon ja löydetään keinot eheyttää kansalaisten rivit niin, että jokainen voisi tuntea kuuluvansa tähän yhteiskuntaan täysivaltaisena jäsenenä ilman leimaamista ja osoittelua huonommuudesta. Politiikassa mukana olevien olisi syytä syventyä miettimään myös sitä, mistä nykyiset ongelmat ovat lähtöisin. Olisiko ihmisten huono kohtelu, hyväksikäyttö, nöyryyttäminen, alistaminen ja kaikenlainen leimaaminen kenties syy siihen, että yhteikuntarauha rikkoutuu ja turvattomuus leviää tässä ajassa. MB


Pirkko Marjatta Turpeinen-Saari 22. syyskuuta ·  
- Ben Zyskowicz ilmoittautui Hesarille natsi-mielenosoituksen "kärsijäksi" 
juutalaisen taustansa vuoksi. Hän on kuitenkin näyttäytynyt viime vuosina rasistisimmaksi Venäjä-vihaajaksi eduskunnassa. USA:n ja Hill&Knowltonin propagandan mukaisesti hän oli esimmäinen, joka nimitteli eduskunnassa presidentti Putinia Hitleriksi.Jari Tervo on toinen rasismin keppihevoksekseen ottanut julkisuuden henkilö. Hänen pilkalliset kommenttinsa venäläisistä ovat loukanneet paitsi venäläisiä itseään, myös tuntevia suomalaisia. Ei ihme, että hän ja Ben ovat Yle:n vakiovieraita ohjelmassa kuin ohjelmassa.En viitsi mainita vihreiden ja vasemmiston kansanedustajia, jotka etsivät populistisesti kannatusta Benin ja Jarin nostaman rasismin aalloilla. 
Kaikki tämä on mahdollista Suomessa siksi, että oli hallitus minkälainen tahansa, se ei ole huomaavinaan natsien väkivaltaa - ensin Balkanilla Kroatiassa ja Bosniassa sekä tällä hetkellä Ukrainassa. USA tukee Ukrainan natseja, jotka ovat uhanneet päästää Poroshenkon päiviltä, jos hän noudattaa Minskin sopimuksen ensimmäistä edellytystä: autonomiaa ja vaaleja Donbassiin.Valitettavasti presidentti Niinistö on YK:puheessaan, mikäli tietoni pitävät paikkansa maininnut Krimin haltuunoton siten, että hän luonnehtii sitä USA/NATO-tulkinnoin. Hän ei ilmeisesti ole sitä mieltä, että oli hyvä että krimiläiset pelastuivat siltä väkivallalta, joka on tullut Donbassin kohtaloksi Kiovan hallituksen julistettua - neuvottelujen sijasta- sodan tuolle natsien uhkaamalle alueelle. Suomalaisten sokeus natsismia kohtaan on totaalista. Toivon, että Suomen historian totaalinen uudelleen analysointi voisi palauttaa suomalaisille mahdollisuuden luovaan eläytyvään ajatteluun ja kansainväliseen yhteistyöhön militarismin sijaan.

" Merkelin katumus tuli liian myöhään, kirjoittaa toimittaja Harald Martenstein Tagesspiegel-lehdessä. 82% saksalaisista torjuu kokonaan tai osittain Merkelin pakolaispolitiikan. Tätä taustaa vasten Martenstein ihmettelee, että kaikesta huolimatta vain 15-20% äänestää Vaihtoehto Saksalle-puoluetta. Hänen mukaansa määrä saattaa nousta kuitenkin pian 30 prosenttiin, jos pakolais-ja maahanmuuttopolitiikan arvostelijoita nimitetään yhä edelleen muukalaisvihamielisiksi ja natseiksi."  - P Rönkkö 
"Olen matkustanut elämäni aikana noin sadassa maassa, enkä missään ole kohdannut sellaista rasismi-sanalla meuhkaamista kuin Suomessa nykyisin. Sanan alkuperäinen merkitys tuntuu kadonneen kokonaan ja käsite yhdistetään mihin hyvänsä vastustukseen, riippumatta asiasta, kohteen ulkonäöstä tai kansallisuudesta. Rasistiksi päätyy, ellei kumartele lipevästi ketä hyvänsä ulkomaalaista."

24.9.201624.9.2016 Eero Paloheimo Poliittiset sanat Mielipiteitä Keski-Uusimaa Maaliskuussa 2011 silloinen pääministeri Mari Kiviniemi pyysi eduskunnalta anteeksi sananvalintaansa, kun oli kutsunut jotain…
EEROPALOHEIMO.FI

VII
Missä on realismi - väestönsiirtojen ja Amerikan hyökkäyssotien ihailun taustaa ja ideologiaa kertomassa?

   "KATSOKAA KARTTAA"                             

  " TV ykkösen A-studiossa (21.9) puhuttiin Itämeren turvallisuustilanteen muuttumisesta.  
Keskustelijoina oli Kokoomuksesta, Vihreistä ja Vasemmistoliitosta. Vain Vasemmistosta oli puheenjohtaja, muut olivat riviporukoista. Satuitko näkemään, jos et, niin tässä siitä keskeinen havainto
Kaikki olivat herttaisen yksimielisiä siitä, että Itämeren alueen turvallisuus on heikentynyt Venäjän toimien seurauksena. Siksi ja muka Venäjän arvaamattomuuden vuoksi puolustusta ja läntistä yhteistyötä on vahvistettava. Kokoomuksen edustaja toisti moneen kertaan, että tästä olemme yksimielisiä, eikä soraääniä ollut, ei kuultu edes vasemmalta.
Kenenkään päähän ei pälkähtänyt, että Venäjällä on Itämerellä vain pienin pieni kaistale. Itämerta hallitsevat aivan muut maat, jotka ovat sallineet ensimmäisen kerran kautta aikojen valtameren takaisen miehittäjän tunkeutumisen Itämerelle ja rakentamaan Venäjän vastaiset sillanpääasemat maihinsa. Siis maihin, joilla on yhteistä maarajaa Venäjän kanssa.  
Jokaisen luulisi tietävän, että USA on maailman aggressiivisin ja vaarallisin maa. 
Sen aiheuttamat ihmishenkien menetykset Korean ja Vietnamin sodista lähtien ovat päätä huimaavat. Yksin Irakissa 2000-luvulla sen sotakone tappoi muutamassa vuodessa miljoonan irakilaista ja tappaminen jatkuu. Se on synnyttänyt mielettömät pakolaisvirrat. Ukrainan vallankaappauksen priimusmoottoreina olivat USA:n entinen varapresidentti Dick Cheney ja CIAn johtaja John Brennan esikuntineen. Ne havittelivat USA:lle Krimin sotasatamia. Vallankaappauksen seurauksena Ukrainasta on muuttanut/paennut Venäjälle yli miljoona ukrainalaista.
Kolmikosta kenenkään, ei edes Vasemmiston puheenjohtajan valtiotieteiden kandidaatti Li Anderssonin, mieleen juolahtanut, että paras turvallisuustae on hyvät ja luottamukselliset naapuruus-suhteet kaikkiin maihin ja Suomen tapauksessa ennen muuta naapuriin, jonka kanssa on 1400 kilometriä yhteistä maarajaa. Yksikään ei välittänyt tai tuntenut kokoomuslaisen presidentin J. K. Paasikiven sodan jälkeen pistämättömästä toteamuksesta; ulkopolitiikassa Suomen kannattaa katsoa karttaa!
Jos Suomen tai Nato-Suomen ja Venäjän välille saataisiin aikaan aseellinen konflikti, sota, niin kokonaan riippumatta siitä kuka sen voittaisi, Suomi joka tapauksessa häviäisi, se jyrättäisiin maan tasalle. Siksi Venäjän kanssa kannattaa luoda hyvät ja luottamukselliset rauhan turvaavat naapurisuhteet. Vain siten ja vakaissa rauhanoloissa Suomi on aina voittava osapuoli."
                      - Kai Kontturi        Nato-maiden aseistamat palkkasotilaat 
 Syyrian kaasuiskun takana: 

 
 
YK:n tärkein lausunto ikinä.

Jokainen selväjärkinen on tiennyt tämän alusta asti faktoihin perustuen.

YK tunnustaa Amerikan terrorismin Syyriassa ja Irakissa


           


"There is no civil war in Syria"    Only foreign terrorism.

Samoin Yemen ja Mali ovat natomaiden terrorismin ja aseiden kohteena


Lakkautettiinko natsikirkko Suomesta sodan jälkkeen? Ei. Nyt se vaatii väestönsiirtoja CIA:n ohjeistuksen mukaisesti mutta ei vaadi Suomea pois natomaiden hyökkäyssodista.
Natsijoukkojen pastori Kalervo Kurkiala ihannoi juutalaisesta aineksesta puhdistettua germaanista kristinuskoa. Hänen edeltäjänsä kauhistui joukkomurhia.
VALOMERKKI.FI

"Suomalaisten kenttäpapit olivat erikoisuus sikäli, että SS oli aatteellisesti ateistinen organisaatio, ja sotilaspapit toimivat yhdysupseerin nimikkeellä. Kaatuneiden saksalaisten SS-miesten haudalle ei pystytetty ristejä vaan pakanalliset symbolit, mutta suomalaiset SS-pastorit huolehtivat ristin pystyttämisestä kentälle haudattujen maanmiestensä haudoille." 
"Tarmokas ja nuorekas joukkomurhaaja. Näin kuvasi Kalervo Kurkiala päiväkirjassaan Ukrainassa tapaamaansa natsipuolueen paikallispäällikköä, joka oli juuri teloittanut tuhansia juutalaisia."
Pelipoikki - Suomi Saksan politiikan ohjailtavana, taas,

demokratia laitettiin poikki oikeiston julistuksella ja saksalaisten sotilaiden siirrolla Suomeen.
Suomi aloitti hyökkäyksen Neuvostoliittoon 1919 Englannin kanssa

 ja kymmenetveriset terrori-iskut Neuvostoliittoon valtion rahoittamana terrorismina jatkuivat 1926 saakka.

   -- http://yle.fi/uutiset/3-9184288


Kun ajattelu kumotaan muotiuskonnolla, muotisuggestiolla ilman realismiaViisas ikä -luentosarja Tampere-talon Viisas elämä -messuilla oli suunnattu yli 60-vuotiaalle. Paikalla oli muutama vähän nuorempikin, mutta Jaana Venkulan...
AAMULEHTI.FI


     Ja:Näitä uusliberalistinukkeja, sekopäitä, akateemiset ihmiset äänestävät. Pörssifasismin ja dollarin sotatalouden operationaalisia nukkeja, oman talouden näivettämisen kolonisaatioterroristeja. Rajat auki ja antautukaa siirtomaaksi

Näillä valheilla on vaadittu pohjoismaisen mallin ja valtionyhtiöiden purkamista, itsetuhoa oikeiston fanatismina:
Sinnemäki täystyöllisyydestä 5,5 v.sitten. Huikeeta näkemystä:) meni vähän harhaan taas.


Työministeri Anni Sinnemäki (vihr.) lupaa Suomeen jo täystyöllisyyttä. Ministeri sanoo Ylen Aamu-TV:n haastattelussa uskovansa, että nuorisotyöttömyys hellittää nopeasti. Valtava pitkäaikaistyöttömienkin joukko pääsee hommiin vielä vuosikymmenen lopulla.
TALOUSSANOMAT.FI
Kiovan natsit suomalaisen puolue-eliitin suojeluksessa, CIA:n ja think tankien geopolitiikkaa


 • Now we are discovering why the enemedia marches in such unbreakable lockstep to the far-left's tune. They're bought and paid for by Nazi collaborator Soros, the black hand.

   Leaked Documents: Soros Group Spent $600K To Mainstream Pro-Refugee Attitudes ByPamela Geller on September 7, 2016 Muslim Immigration SOROS: The Black Hand 00 Comments Now we are discovering why the enemedia marches in such unbreakable lockstep to the far-left’s tune. They’re bought and paid for by…
PAMELAGELLER.COM
An official investigation has revealed that the British government directly funded and organised terrorists in the Loughinisland massacre in 1994.
YOURNEWSWIRE.COM|TEKIJÄ: SEAN ADL-TABATABAI


Clinton and top advisor, Sidney Blumenthal, who was not employed by the state dept but by the Clinton Foundation, collaborated on the invasion of Libya.
ACTIVISTPOST.COM


Nyt puhuvat "valtamediaan" pettyneet: "Emme ole alamaisia, joita pitää valistaa"
M.ILTALEHTI.FI


Hamilo on viime aikoina kiinnittänyt huomiota ilmiöön, jossa erityisen hyvin koulutetut ihmiset ovat yllättävän mediakritiikittömiä ja alttiita uskomaan kaiken, mitä lehdet kirjoittavat. Hamilo sanoo, että mediakritiikittömille ihmisille voi syöttää "aikamoista pajunköyttä". 
- Vaikka luulisi, että mitä koulutetumpi ihminen, sitä kykenevämpi lähdekritiikkiin ja sitä parempi kielitaito lukea maailman asioista englanniksi tai jopa saksaksi tai ranskaksi. Median kannalta tämä yhteiskuntaluokka on tietysti tärkeä, koska sillä on varaa maksaa tilausmaksuista, Hamilo sanoo. 
Ruolahden mielestä ihmisten mieliin on pelottavan helppoa vaikuttaa, jos mielipiteet asettaa tarpeeksi luotettavan tahon suuhun.
- Hyvästä voidaan tehdä paha ja köyhyydestä rikkaus, Ruolahti miettii.

    Elitismin sirkushuvit ja näytelmä:  suvaitsevaisuuskiihkoa orjille 
    
”Jos joku haluaa hankkia kilpailuetua sillä, että myy sen Burana-paketin halvemmalla, niin eihän se voi olla kuluttajan edun mukaista, että se kielletään,” Antero Vartia…
ILTASANOMAT.FI
Väkivaltaisten ääriliikkeiden kieltämisvaatimusta yms. suvaitsevaisuutta ajava ”Peli…

NYKYSUOMI.FI

The US forces are reportedly using white phosphorus munitions against Islamist militants in Iraq, despite widespread perception of the weapon as indiscriminate…
RT.COM

 • Austria Introduces Migrant Curfew To Prevent Sex Attacks


Sippo Kähmi

 - Heh. Koko tämän ajan on ideologisista syistä keskitytty julkisesta velasta itkemiseen, vaikka julkisella velalla pelastettiin nimenomaan omaan sikailuunsa kaatuva yksityinen finanssisektori. Nyt herätään taas hallitsemattomaan yksityiseen velkaan: "Kreikan velat ovat pyöristysvirhe niihin verrattuna." Onko silloin edessä yksityissektorin varallisuuden ulosmittaaminen, kuten Kreikassa ja muualla Euroopassa on tehty julkiselle puolelle? Ei, vaan ratkaisuksi esitetään "historian suurinta velka-armahdusta". Missä ovat puheet pöhöttyneen suureksi kasvaneen yksityissektorin kestävyysvajeesta ja tarpeesta sosialisointiin?


Maailmantaloudella saattaa olla edessään finanssikriisin kolmas vaihe - ja siihen saattaa sisältyä "ihmiskunnan historian suurin velka-armahdus, varoittaa YK:n…
KAUPPALEHTI.FI|HENKILÖLTÄ KAUPPALEHTI

   Sipilän ajatuksia arvaillen:


 - Halusin antaa tukeni hiljaiselle enemmistölle...  (joka ei arvostele politiikkaani, sillä pakkohan meidän on kuristaa köyhiä, jotta voitot eivät loppuisi rikkailta).
The Vatican is part of the old Imperial Anglozionist-hegemonin for control of strategic natural resource flows, payment infrastructures and payment can not be a surprise to anyone.
So to the surprise of no one at all will the Holy See's proposal for a restructuring of international politics and economy with one world government and a universal religion at the wheel. Even the Pope's admirers, it sounds less like peace and love and more like a utopian totalitarian nightmare. 
Fasismi on ihanaa, ihanaa


Alexander Vershbow sanoo Naton ja Suomen suhteen olevan läheinen.
ILTASANOMAT.FI


    Tärkein lausunto maailmassa
Mahatma Gandhin päävihollisella, BBC:n Intian MindControl-pomolla George Orwellilla, oli Imperiumissa Gobbelsin rooli. Jos Englanti olisi hävinnyt sodan, historia olisi kohdellut Orwellia Goebbelsin tavoin. Mutta nyt sanotaan, ettei Orwell kirjoittanut toimintaohjeeksi vaan varoitukseksi. 


Hegemonia on sitä, että joukon luoma painostavuus ja pelko alkaa määrittää ihmisten mielipiteitä enemmän kuin tosiasioiden avoin katsominen. Sivistys ei voi olla mitään muuta kuin hegemonian tietynlaista rakentavaa purkamista. 
Hegemoniaa säätelee aina Kantin muotoilema kategorinen imperatiivi. Hegemonian jekku suhteessa Kantin alkuperäiseen ajatukseen on siinä, että hegemonia kohtelee ihmisinä vain niitä, jotka alistuvat hegemonialle täysin.      Tämän pohjalta sananvapaus olisi vapautta esittää mielipiteitä ilman pelkoa siitä, että niistä tulee seuraava hegemoninen kategorinen imperatiivi. 
Toimin aina siten, ettei ole pelkoa siitä, että toimintani voitaisiin väittää olevan jonkin hegemonian omima kategorinen imperatiivi.   
- Käymälä
Sokrateen mukaan mitään vaarallisempaa älylle ja sielulle ei ole kuin hegemonia. Kant ei ymmärtänyt todellisuude korruptoituneisuuden astetta ja hegemoniaeliitin pyrkimysten sosiaalisia keinoja imperatiivifantasiassaan.

The war of words between the US and Russia escalated dramatically today,

RUSSIA-INSIDER.COM  orpo sipilä sos-hallitus, soshallitus eduskunta merkel saksa ruotsi puolustuspolitiikka puolustussopimus isäntämaasopimus, sauli niinistö isaf syyria turkki mali.

Ei kommentteja: