keskiviikkona, syyskuuta 14, 2016

A-studion sotahullujen iltaTaaskaan ei valtamediassa YLE:n illassa päästetä Amerikan kaaosterrorin paljastajia ääneen, pohditaan vain eliitin äärioikeiston loukkaantumista ei-tieteellisen tilaustyön arvostelusta eliitin sotahullun äärioikeiston ehdoilla.

Vakoiluskandaalien toimijat Saksassa, Saksan miehittäjät, ohjussopimuksen rikkojat,  Syyrian hyökkäyssodan pyörittäjät, Ruotsin amnestyyn soluttautuneet natomieliset operaattorit ja Kiovan natsien rahoittajat eivät eivät ole venäläisiä.

Puolasta Venäjä vetäytyi, Amerikka ei ole vetäytynyt Saksasta: 170 tukikohtaa.

USA Amerikka jätti kylmän sodan Eurooppaan eikä luopunut kylmästä terrorismistaan ihmiskuntaa vastaan, Amerikka sen sytyttikin 1950-luvulla katteettomalla myrkyn sylkemisellä ja USA nyt paisuttaa taas kylmää sotaa kuumaksi asebisneksen takia.

Saksa kieltäytyi TTIP-sopimuksesta Ranskan kanssa.USA paisutti heti sotilasajoneuvojen tulvaa Saksaan.

USAn syytteet pahan valtakunnasta olivat täysin katteettomia sillä USA teki paljon pimeämpiä tekoja, median väärentäminen laajempaa ja valheellisempaa "vapaan maailman" valheen alla, jatkoi natsien ihmiskokeita eli ihmisten kidutusta mm ihmismielen kaappamisen traumoilla.

Kuubassa CIA-USA tappoi yli 3000 ihmista sadoissa sabotaaseissa ja terrori-iskuissa.

Samoin Neuvostoliitto oli kauppasodan ja sabotaasien kohteena, ihmisiä lahjottiin jatkuvasti aiheuttamaan kaaosta ja paranoijaa.

Armeijan kenraalit eivät ole lainkaan järjestäneet puolustusta Saksaan päin ja tämä on valtamedian toimittajien mielestä hieno asia. Kaikki asejärjestelmät Suomessa on alistettu Amerikan ja mossadin sammutettaviksi.

Naton budjetti on salainen. EU:n budjetti on joka vuosi kirjanpitäjien hylkäämä korruption vuoksi.

Saksassa on myös Amerikan Africom, joka ohjaa hyökkäyksiä ja kuolemanpartioita Afrikkaan. Kansainvälisiä lakeja vastaan vuodesta toiseen.

Fasismi on kohotettu hyväksytyksi massamedian sensuurin ja lobbaamisen avulla.

Hyvin harva suomalainen tietää että CIA ja nato olivat terrori-organisaatio jo sodan jälkeen vuosikymmeniä, 15000 Operaatio Gladio terrori-iskua jotka massamedia yhteistyössä leimasi "kommunistien" tekemiksi.

Baader-Mainhof oli myös Gladion järjestämä ryhmä.A-studio

ke 14.9.2016

  • 53 min
  • 30 pv
  • 0 katselua


Mitä Suomessa saa sanoa Venäjästä? Pitääkö tutkimuksen olla sopivaa vai pätevää? Juontajana Susanne Päivärinta #yleastudioTalouden ja politiikan paineet voimistuvat Euroopassa niin kuin ennen viime suursotaa. Brexit kertoo näistä paineista ja antaa pientä esimakua, mitä niistä seuraa.
TALOUSSANOMAT.FI


Saksaan roudataan rautaa.
Harva ihminen ymmärtää että Saksa on miehitetty maa. CIA saa sensuroida mitä tahansa valtamediasta pois sopimuksen avulla. Merkel vain tehostaa kolonisaatiota, rajat auki loogisesti ja selvästi. Saksalaiset nukkuvat syvää ymmärtämättömyyden unta.


Die USA haben im Verlauf der letzten Wochen über 300 Militärfahrzeuge und Ausrüstungsgegenstände nach Deutschland verlegt. Hundert weitere Kriegsgüter…
DEUTSCH.RT.COM


Tässä on todellinen syy miksi euroeliitti haluaa vallankaappaukseensa aseet ja armeijat mukaan eli vallankaappauksen poikkeuslait venäjävihan tekosyyllä

Jäsenmaiden välillä on suuria näkemyseroja siitä, mihin suuntaan EU:ta pitäisi kehittää.
VASTAVALKEA.FI|HENKILÖLTÄ MIKKO ELO
  1. Report says Britain "mistakenly" supported rebel groups with "Islamic extremists" in Libya. Um Britain is doing the same in Syria right now.
Ukraine ja CIA-Nato:n natsit
US insistence on militarized and fascist will lead to its disintegration | |

Renowned Physics Journal Concludes in New Study: All 3 WTC Towers Collapsed Due to Controlled Demolition Jay Syrmopoulos, The Free Thought Project…
THEMINDUNLEASHED.ORG|HENKILÖLTÄ THE MIND UNLEASHED


Ei kommentteja: