perjantaina, syyskuuta 23, 2016

Operaatio kokoomusfasistin suojelu ja uusnatsihysteria


Hegemoniafasistit ovat suojassa.

Sodan aiheuttaneiden fasistisukujen fasismi on suojattu. Journalistit suojaavat hegemoniafasismin tiiviisti.

Muistatteko kuinka Iltasanomat julkaisi välittömästi yöllä tehdyn lobbaushaastattelun jossa kokoomuskansanedustaja osoitti kuvottavan itsesäälintäyteisen "empatiansa" omille tunteilleen ja kokoomusnuori-murhaajalle 2014 - ja muu massamedia tietysti julkaisi saman eri tavoin? 
Ei mitään osanottoa tapetulle, ei kokoomusnuorten viharasismin tuomitsemista eikä toimittajilta myöhemminkään paljastuksia kuinka murhaaja oli vuosia viljellyt sisällissotavitsejä, estotonta venäjävihaa, natsivitsejä ja juutalaisvitsejä. Yksikään massajournalisti ei ihmetellyt kokoomusfasistin sekä kokoomusnuorten saamaa suojelua ja hänen rasisminsa ja vihapuheensa salaamista. Massamedia ei julkaissut kuvaa tuomitusta mutta nyt täysin keskeneräisestä poliisitutkinnasta julkaistiin välittömästi "epäillyn" kuva tuomion tuuhansilla sanoilla. Eikö aikuinen ihminen näe ideologista eroa ja noitavainoa hegemoniafasistien hyväksi?

Nyt ihmiset ovat sytyttämässä kynttilöitä vihan vallassa ennen tuomiota ja järjestämässä mielenosoitusta - miksi kokoomusfasisti ei suututa ihmisiä?

Tämä on täydellinen esimerkki kuinka nuoret journalistit tottelevat rkp-kokoomus -hegemoniaa Suomessa EVA:n ja EK:n käsikirjoituksilla. Täydellinen esimerkki hegemoniasalaliitosta, epädemokraattisen vallankäytön turvaamisesta eliitin ohjastamana.
LONG PLAY toimittajaryhmä ei selvittänyt mitä rasismia tämä kokoomusfasisti oli levittänyt facebookissa, sähköpostilistoilla ja kokoomuksen bakkanaaleissa juhlittuna vihapuhenarrina.

Jokaisen pitäisi ymmärtää että LONG PLAY ja muu viheroikeistolainen harhautuspropaganda on oikeistolaista juppijournalistiikkaa ja että sen saama stipendi Helsingin Sanomilta ennen yhdenkään jutun julkaisua on selvä todiste härskistä hegemoniakorruptiosta ja tunnustusesta hegemonian lemmikeille. Long play on taas yksi oikeistolainen nuortenkerho, jonka jokainen juttu on harhautus pois oleellisesta poliittisen terrorin, tuhokapitalismin avaamisesta, yhteiskunnan tuhoamisesta ja kenraalien vallankaappauksen paljastamisesta.

Toimittajat ovat myös täysin passiivisia maahanmuuttajien mitättömiin väkivaltatuomioihin eivätkä "journalistit" vaivaudu kertomaan maahanmuuttajaryhmien 40-200 kertaisia rikostilastoja. Ruotsissa on oikeusvaltio romahtanut no go zone -tilaan. Poliisit ja syyttäjät eivät toimi eliitin käskystä kuten eivät Suomessakaan vakavinta rikosuhkaa vastaan islamistien suojelun takia. Globalisaatioon kuuluu eliitin operaatio uhota kansallisvaltiot ja leimata nationalistit "natseiksi" vaikka historian faktoihin kuuluu että rahaeliitin rahalla nostamat natsit tappoivat Saksassa nationalistijohtajat 30-luvulla.

Kuinka kauan toimittajat yrittävät teeskennelleä ettei Helsingin Sanomien isä Eljas Erkko olisi ollut aktiivinen natsi ja Saksan natsien nousun tukija?  • Jukka-Matti Johannes Romppainen, 29, oli raahannut uhrin auton tavaratilaan, kuljettanut rantaan ja veden äärelle. Hän oli kuristanut uhria ja painanut veden alle.


Uusnatsihysterian hysterinen tunnekaaos verrattuna hegemoniafasisti-murhaajan suojeluun todistaa että uusnatsihysteria on vain hegemoniapolitiikan taktinen väline. Ei ole mitään epäselvää tässä ristiriidan todisteessa.

Journalistit eivät käy suurimman korruption ja salaliittojen kimppuun, hyvä veli ja maa tapa -fasismin kimppuun joka on räikeän näkyvää mutta toimittajien suojelemaa.

Julkisuuden hyväilemät Nuoret narsisti-journalistit ovat sanoneet minulle että päätoimittajien salakerho Keskiviikkoerho ei ole salaliittoa.

Tietysti se on poliittinen operaatio oikeiston ja eliitin etujen ajamiseksi, sillä massamedia toteuttaa mitä Bildrebergin, Naton ym jättimäinen salaliitto käskee.

Venäjäviha on tärkein taktiikka Amerikka-keskeisessä valejournalismissa. Samala kun USA on tappanut 3 miljonaa ihmistä WTC-tornien räjäytysten jälkeen ympäri maailmaa 1500 tukikohdan kautta ja NSA stasivakoilun kautta niin valejournalisteilla on otsa syyttää Venäjää kauhistuttavaksi pedoksi.

Ruotsin  ja vatikaanin kolonisaatio on kestänyt Suomessa nyt 900 vuotta ja toimittajat osallistuvat yhä eliitin ohjaamaan historian vääristelyyn Amerikan ja Lontoon jatkaessa Rooman Vatikaanin kolonisaatiota, "läntisiä arvoja" Amerikan hyökkäyssotien rintamassa.

Kekkonen paljastui viime vuonna Hitlerille valantehneeksi natsiksi, joka ennensotia ja sodan aikana toimi natisen ideologisena operaattorina. Silti mitän keskustelua ja uudelleenarviota ei syntynyt.
Suurimmaksi maanisäksi on yhä nostalgisesti julistettu suojeltu sisällissodan suurin joukkomurhaaja, salaisen poliisin kiduttaja, natsi, salaisen CIA-yhteistyön alaoittaja.

Suomalaiset on saatu alamaisen suggestiotilaan jossa alamaiset eivät reagoi vaikka valheita paljastuu koko ajan eliitin vallankaappauksessa pohjoismaisen mallin tuhoamisessa. 

Kiovassa riehuvat uusnatsit pommittavat jatkuvasti itä-Ukrainaa, tappavat toisinajattelijoita ja suomalaiset journalistit näyttelevät tietämätöntä? 

Miten uusnatsien ja rkp-kokoomusfasistien suojelijat nyt voivat vouhkata uusnatsivaarasta Suomessa?  

Toimittajat kieltävät historian.
Fasismi on eliitin ja armeijan terrorioperaatio - katufasistit eivät ole fasismin ydin, katutappelijat eivät ole mitään vaan rahaeliitti, hegemonian ja totalitarismin terrorin rakentaminen.  Gestapo, supo, kenraalit, pankkiirit, suomenruotsalainen ison rahan muhekin eliitti, suomalaisten fasistisukujen sensuurisuojelu mediassa, Talvivaaran tuhokapitalismi, venäjäviha, euroterri, liittovaltiomilitarismi, Suomen liittäminen natsi-Saksan maailmanvalloitusvisioon ja rotuoppiin eli venäjvihaan.

Massamedian manipulaatio eliitin kapitalismiin ja korruptioon.
 
Kuten Suomessa nyt hallitus, EVA ja kenraalit tuhoavat rauhaa, demokratiaa ja pohjoismaista mallia. Venäjäviha on pahinta fasismia, eliitti luo vihollishysteriaa vaikka suurin hyökkäyssotien sotarikollinen on Amerikka ja Lontoon ym aseteollisuuden rahoittajat. Suomen ev-lut kirkko rahoittaa myös fasismin nousua sijoittamalla miljardeja aseteollisuuden osakeryppäisiin.
Eliitti rakentaa Suomessakin nyt kiihkoissaan sensuuria. Eliittiin samaistuvia huijattuja houkutellaan nyt rakastamaan toalitarismia, eliitin kontrolin laajentamista.


Suomi on todellakin ainoa Euroopan maa, jossa eliitin terroin ja joukkomurhien joukkohautojen avaaminen ja historian tutkiminen on kielletty.

Herää.  • Suomalainen eliitti ylisti kilpaa Hitleriä – taiteilijoiden natsisuhteet ovat usein "unohtuneet".  HS
    Kymmenillä suomalaisilla tutkijoilla ja taiteilijoilla oli innostuneet suhteet Kolmanteen valtakuntaan– En jää eläkkeelle vaikka voisin, perkele, 63-vuotias kapellimestari Atso Almila sanoo Joensuussa…
KARJALAINEN.FI

Euroopan unionin militarisoituminen Brexitin jälkeen osoittaa, että EU on nationalistinen projekti.
ANTTIRONKAINEN.FI

Toimittajat palvovat tuhokapitalismia ja ovat sokeita Suomen tuhoajille

Keskijohdon kokema pelko ylintä johtoa kohtaan oli osasyy Nokian romahdukseen, kertoo tuore tieteellinen artikkeli.
ILTALEHTI.FI

Ehdollisessa yrityssaneerauksessa olevan Talvivaaran nelihenkinen johtoryhmä nostaa huomattavia palkkioita, kertoo Kauppalehti.
MTV.FI


Hetkinen, saddammilla oli "kyky tuhota planeetta puolessa tunnissa", Venäjältä veis kaks vuorokautta saada joku viro vallattua?
Pitäskö brittien sotilasmuonasta poistaa hulluruoho ja korvata votkalla. meinaan et sattus ehkä paremmin noi arviot. - toisaalta. jos ne tajuaa et venäjä voi puoles tunnis pyyhkiä koko eu kartalta, nehän tietty hyökkää varmistaakseen asian.

 


Kenraali Richard Barronsin mukaan Britannia on huonosti valmistautunut käymään perinteistä sotaa.
ILTASANOMAT.FI

In comments to the UN Security Council US Secretary of State Kerry effectively…
THEDURAN.COM|TEKIJÄ: ALEXANDER MERCOURIS

Here's a handy chart of Clinton's world destruction. 


Odottaako fasistia palkintona oikeusministerin palli tulevaisuuden hallituksessa?

Helsingin Laajasalon murhasta tuomittu elinkautinen rangaistus jää pysyväksi. Korkein oikeus päätti perjantaina, ettei myönnä murhaajalle valituslupaa.
MTV.FIEi kommentteja: