perjantaina, syyskuuta 09, 2016

Kirkon homosota ja piispojen valheet kirkon tarkoituksestaKirkko. Et osaa sanoa mitä se on, miksi se on.

    Minä osaan.

Kirkko on oxymoron: se ei vastaa jäsenien odotuksia "armon" uudessa ihmiskuvassa vasemmistolaisten ihmiskuva-vallankumouksen mukaisesti mutta se on tyydyttävä ns perinteen megalomaanisena jatkajana, "Jumala kuulee meitä", ja siinä täyttää nostalgisia, lohduttavia fantasioita "Jumalan" toiminnasta "maan päällä" - mutta samalla kirkon jäsenet eivät lainkaan tiedä aitoa historiaa tästä ns "perinteestä" Rooman Keisarin luomassa valtionkirkossa.

Kirkko on aina ennenkaikkea eliitin politiikan eli kolonisaation mielenhallintaväline ja tämä on sen todellinen perintöhistoria mikä näkyy nyt piispojen ja fundamentalistien identiteetissä eli vimmaisessa heteroliiton kontrolloinnin ja ylistyksen korostamisessa Vatikaanin teologian mukaisesti. Homoliitot olisi suuri todiste ja arvovaltatappio siitä että kirkon Vatikaani-pohjainen teologia ja piispojen perimysoppi "arvovallasta" on ollut väärää ja vain kontrolloivaa henkistä väkivaltaa.

Arvovalta on sairas mielikuvapeli - kirkko on nyt vain mielikuvapeli protestantismin jatkuvan uskonpuhdistuksen hylättyään. Ruotsin edistyksellinen ja Suomessa silloin häpeällisesti puuttuva naispappeus tuli voimaan vain ja ainoastaan puolueiden ankaran uhkailun jälkeen kirkkolain lopettamisesta (kirkkohallituksen rahoittama tutkimus aiheesta n. v 2011).

Kontrolloinnissakin on syvä ristiriita historiallisesti kahdella torjutulla tasolla: aluksi keisarin kirkko halveksi avioliittoa ja seksiä naisen perisynti-epäpuhtauden takia ja nyt versio II: vain avioliiton siunaus tekee seksistä puhdasta, "luvallista".

Toinen taso on Vatikaanin miesten salainen homokulttuuri papeille eli Vatikaani ym on aina hyväksynyt pappien ja luostareiden homoilun sisäisessä järjestyssäännössä kunhan papit välttävät hedelmällisen iän naisia "kadotuksen porttina".

Ev-lut Kirkko on täysin solmussa "perinteensä" kanssa kun se on hylännyt protestanttisen progression ja korostaakin nyt kirkkopolitiikassa ahdasta ns ekumeniaa joka on käytännössä paluuta Vatikaanin teologian tottelemiseen pois protestantisesta teologian puhdistamisesta eli "pappi pois makuuhuoneesta"-periaatteesta. Harva on huomannut että moni piispa expiispa Huovisen johdolla on korostanut että homoliittojen suurin ongelma on Vatikaanin suuttumus eli Vatikaania mielistelevän ekumenian loppuminen sillä Vatikaani on ilmoittanut että se ei jatka ns neuvotteluja jos homot siunataan kirkon sisällä. Ihmiset ihmettelevät kirkkopolitiikkaa mutta julkisuudessa toimittajat eivät ole rehellisiä näistä todellisista kirkkopolitiikan solmuista ja päätöksistä.

Ja politiikan kielellä puhuttuna, rikkaat laajat lestadiolaismafiat - kirkon tukemat - ovat kotimainen suurin syy homosotaan.

"Nykyinen" Kirkko on fantasia, jota ei koskaan ole ollut.   II


Kirkko ja YLE - samat tehtävät eliitin projekteina

YLE on ollut armeijan organisaatio aina oikeistolaisia rakenteita suojelemassa jopa reporadion aikana mutta ovelasti esteettisen harmittoman vasemmistoviihteen alla tekemällä vasemmistolaisia tyytyväisiksi silloin mutta hurjalla sensuurilla ja elitisillä. Fasistisukujen historian ja ideologisen toiminnan selvittäminen kiellettiin sotien jälkeen ja kenraalien salainen ulkopolitiikka sekä venäjäviha sementoitiin pelolla ja hiljaisuudella ns. YYA sopimuksen perustelulla. Fasistit jäivät ohjaamaan suurimpia valtion rakenteita ja nyt näemme suojellun oikeistolaisen fanaattisuuden paluun julkisuuteen.Ei kommentteja: