perjantaina, syyskuuta 16, 2016

Pakolaisesta siirtolaiseksi CIA:n geopolitiikan mainostoimistojen käsitekikkailussa

Suurin osa suvakeista on jo vaihtanut "pakolainen" sanan vauhdilla "siirtolais"-sanaan ja siirtolaisiahan ei saa kiusata, he ovat täällä jäädäkseen "koska ovat tulleet", ovat luonnonvoima. Logiikka unohdetaan, sanasta tehdään vain retorinen vaatimus; millä ihmeen logiikalla syntyy vaatimus pysyvistä asukkaista ja käsitteenmuutos alkuperäisestä pakolaisselityksestä? Ideologisella fanatismilla, ei millään muulla. Pakolaisfaabeli painostavana hysteriana, mikä todistetaan nyt hysteriana kun pakolaissana jätetään pois operaation sanastosta. 

Ovathan he siirtolaisia joiden elämäntehtävä on siirto ja sana on energisempi, legendaarisempi, mainostoimistolle kelpaava kuin passiivisempi maahanmuuttaja. 

Kolmen käsitteen seikkailu median huulilla esitetään kuin ilmiön progressioksi jossa pääosassa on nyt tulijoiden onto eikä pakolaisuuden välttämätön tarve eikä selvitys. Nyt saamme olla mukana jakamassa partalasten, nuorten miesten intoa saada itselleen neitsytmorsian suoraan rippikoulusta ripariohjelman viimeisenä numerona Kuka pelkää mustaa miestä. "Pakolaiset" sanana kyseenalaistettiin vastoin eliitin bisnesvaistoa verorahojen käytöstä bisnes miesten ontoon ja kun ei ole todisteita hehkuvasilmäisten nuorten miesten lauman sotapakolaisuudesta maailmanmatkaajainnon ja helpomman elämän alta niin kas, olkoot siirtolaisia, viitteenä ihailtu amerikkalaisten siirtolaisuus vaikka nyt ei olekaan hyötymaahanmuuttoa kuten Amerikan siirtolaisaikana niin meidän on vain maksettava suuri seikkailu ja massmedian sirkuksessa tämä iilmiön "mahdollistaminen" antaa meille suurta merkitystä koska into on luotu syvällä CIA:n luolissa - niissä samoissa, joissa CIA koulutti Osaman, Saddamin ja Obaman.

Samalla...
Samalla media on hiljaa Amerikan hyökkäysotien fasistisesta ideologiasta ja YK-sopimusten rikkomisesta ja Suomen valtion mukanaolosta armeijankin kautta joka päivä naton hyökkäysodissa.

Syyriaan hyökkäystä esitetään uskomattomilla valheilla vastuuksi kun Amerikka, Englanti, Ranska ja mossad järjestää terroristeille aseita saudien rahoilla.
Tämä on sodan hyväksyttämistä vain ilmiöksi ja väestönsiirto esitetään velvollisuudeksemme, ei hyökkäyssodan lopettaminen. Huomio ja energia siirretään väestönsiirron tuomaan "suureen velvollisuuteen" jotta median kuluttajat unohtavat hyökkäyssotien laittomuuden ja sodanvastustamisen välttämättömyyden. 

Rauhanliikkeet on solutettu nyt amerikkaystävällisillä, passiivisilla ihmisillä Suomessa jotka eivät vastusta kolonisaatiogeopolitiikkaa.


CIA Behavior Control: This New York Times article reveals secret CIA behavior control studies of which few are aware. MK-ULTRA is covered. Full article included with links for verification.
WANTTOKNOW.INFO

  • CANADIAN POLITICIAN JAMES SEARS CALLS OUT PRIVATE CENTRAL BANKS AS REASON FOR REFUGEE “CRISIS”

Ei kommentteja: