torstaina, syyskuuta 01, 2016

Miksi ihmiset äänestävät arvojensa vastaisia poliitikkoja

Corbyn ravistelee oikeiston sumutusta ja media narkoosia.


Don't believe the Corbyn bashers - the economic case against public ownership is mostly fantasy

First, the evidence shows that Britain actually was a happier and more equal place in the 1970s. 1976, according to the New Economics Foundation, was the happiest year on record. 
 An ideological ice age is coming to an end, but as the neoliberal permafrost breaks up we should expect great efforts to preserve the power of the economic narratives that have served our masters so well for the best part of four decades.

The Daily Telegraph, abandoning earlier - and childishly obvious - attempts at reverse psychology, now editorialises that Jeremy Corbyn must be stopped, not least because “he offers a return to the 70s when he imagines Britain was happier and more equal.  

www.opendemocracy.net/ourkingdom/joe-guinan-thomas-m-hanna/dont-believe-corbyn-bashers-economic-case-against-public-owners


Kansalaisten toistuva tyhmä äänestäminen vastoin arvojaan ja arkipäivän tarpeita on "uskollisuutta" poliitikoille - tämä on kirkkokulttuuria, siinä alamaisten ainoa tehtävä on osoittaa uskollisuutta kirkkoherran ja "aatelisten" ahneudelle ja julmuudelle jotta ei joudu tuhottavaksi, mielivalllan alle.   
   Massamedia herätti tämän alamaiskultin käynnistämällä valheellisen kansalaisten syyllistämiskampanjan 1989 lamasta vaikka se oli vain eliitin ja Mauno Koiviston pörssikeinottelun vapauttamisen syytä, uusliberalismia: eliitti pelasi itselleen voittoja ja kansa maksoi.  

  Kysymys on psykologisesta suggestiosta:  

1989 lamasta luotiin hysteria aseeksi eliitille eli lamaan syylliset ihmiset saivat jopa lisää valtaa lamahysterian avulla, massamedian tarkalla taktiikalla.  

900 vuoden kolonisaatiotrauma ja terrori herätettiin henkiin ja ihmiset kadotusahdistuksessa asettautuivat taas alamaisrooliin jossa eliittin tyytyväisyys ja mielivalta oli kaiken ehto. Psykohistoria on hyvin aktiivinen Suomessa ja eliitti on tietoinen omasta papillisesta mielivallan roolistaan ja esiintymistyylistään kansan kusettamiseksi.

Aamulehden päätoimittaja tunnusti eurohysteriasta avoimesti että hän katuu että esitti euron ehdottomana päätöksenä ja toimi ilman faktoja, vertailuja ja demokratiaa Lipposen lainvaistaisen operaation tukemisena.

Eliitti ja eliitin operaattorit aivan avoimesti halveksivat yhteiskuntaa eli enemmistön valtaa: ihmiset eivät reagoi vaikka eliitti puhuu yhteiskunnan tuhoamisesta Amerikan ja Lontoon rahaeliitin käskyjen täyttämiseksi.  • Massamedia terroritaktiikka eliitin vallankäytön strategiseksi suojaksi on yksinkertainen: ei uutisoida tärkeimpiä faktoja eikä tärkeimpia asioita. Kun Suomessa on varakkaille 40 miljardin veronkierto ja verohelpotus joka vuosi käynnissä, hyökätään köyhien kimppuun eduskunnan ja massamedian toimesta teatraalisesti, sekavsti ja sitä pyöritellään massamediassa.

    Tietysti valheet ovat korvaamattomia tässä vallankaappauksessa: EU-kustannuksista ei kerrota että Suomi luovuttaa yli 5000 milj euroa tulliveroista joka vuosi pois Brysseliin ja eurokorruptioon. 

  
    IITämä on sitä demon-kratiaa.
 
Maan hallitus perui yllättäen tiedotustilaisuuden, jonka oli määrä olla juuri ennen budjettiriihen alkua. ILTASANOMAT

Kun luette aitoja historiantutkimuksia niin eliitin salaliitot ja salailu on aina suurinta valtaa ilman moraalia ja ilman vastuuta, "puhdasta valtaa". Alamaiset on 900 vuotta ehdollistettu luulemaan että terrorin luoma pelko on kunnioitusta eliittiä kohtaan. Kognitiivinen dissonanssi lähtee kirkkokultturin kolonisaatiosta: Hyväksykää kirkon armo tai kuolkaa
Stubbin ja Kataisen ym pikaiset eroamiset ovat vain hämäystaktiikkaa, näennäismuutosta, show-eleitä, jolla estetään kansan poliittinen reagointi: näennäismuutokset, joilla puoluejohtokin painostaa kansanedustajia pysymään hiljaa perustuslain vastaisesti. Kaaos kasvaa ja mielivalta, valta keskittyy ja kenraalien vallankaappaus etenee salaisen ulkopolitiikan vihapolitiikan alla      III


"Eilenkin YLE femin uutisissa elinkeinoelämän edustajat suhtautuivat melkeinpä huvittuneina UPI:n ehdotuksiin."
Aivan selvä sotilasvallankaappaus menossa Suomessa CIA:n ja mossadin johtamana, vain Amerikan tulkinta on poliittisen ja virkamies-oikeiston ohjaava tekijä, selvästi ohjattu operaatio - huvittuneisuus on aika laimea vastareaktio koska ei ymmärretä eikä tiedosteta CIA:n vallankaappaustaktiikoita. Eivät kenraalit ikinä välitä demokratiasta vaan katsovat oman valtansa ja keinojensa mahdollisuuksia salaisilla sopimuksilla, joita on paisutettu taas 50 vuotta
Suomi on tullut vähitellen Venäjä-vastaisimmaksi maaksi. Jokin aika sittenhän Saksan ulkoministeri Frank-Walter Steinmeier varoitti liiallisesta sapelinkalistelusta. USA:n ulkoministeri Kerry ja hänen venäläinen kollegansa Lavrov tapaavat lähes viikottain, mutta Suomen UPI lopettaisi vähätkin kontaktit. UPI:n mukaan Suomi tarvitsee aina EU-ankkurin halutessaan tavata venäläisiä.

 No, onneksi UPI:n ehdotuksille on lähinnä hymyilty. Eilenkin YLE femin uutisissa elinkeinoelämän edustajat suhtautuivat melkeinpä huvittuneina UPI:n ehdotuksiin.

 Taisi olla raportti viimeinen niitti UPI:n uskottavuudelleOma valuutta kielletään ja luodaan harhainen nollakoron rahavirta keinottelupankeille

http://www.talouselama.fi/…/muistithan-olla-kiitollinen…

     IV


Yle arkistosta kadonnut pätkä aiheena NL, Suomi, markka, itsenäisyys, nato ja EU.
 

Pekkarisen valheiden määrä on loputon äärioikeistolaisen keskusta-puolueen rakentamisessa. 
  •  " Tutkija Valtonen puolestaan toteaa, että Suomen tulee muistaa kansalliset etunsa ja maantieteellinen asemansa sekä jatkaa lähentymistä lännen kanssa. Natoon ei Valtosen mielestä kuitenkaan pidä mennä. Keskustelussa on mukana Suomen mahdollinen EU-jäsenyys, joka sitten toteutui vuonna 1995. Sisäministeri Pekkarinen sanoo ohjelmassa, että Suomi ei mene EU:hun, jossa on yhteinen ulko- ja puolustuspolitiikka. "

Tässä keskustelussa on ilmiselvänä eliitin röyhkeä taktiikka: ensin uusliberalismin edustaja spekuloi helvetisti julistaen ulkomaisten uusliberalististen vaatimusten täyttämistä Suomessa ja sitten kieltää spekuloinnin jyrkästi eli kieltäytyy keskustelemasta vaihtoehdoista ja faktoista.

Neuvostoliitto oli vain 20% 1989 lamasta.
Muu oli Holkerin ja Koivisto repimää dollari-pörssi-keinottelua.Professori emeritus, entisen Neuvostoliiton ja kommunistisen Itä-Euroopan asiantuntija Tauno Tiusanen on julkaissut videon YouTubessa.
UUSISUOMI.FI
Simply true:
"Residents in Nordic countries don’t complain about their higher taxes because they clearly benefit from the expenditures. “For their high taxes the Norwegians have gotten overall affluence, stability, opportunity, a high level of services that make life easier and more secure,” writes Lakey."
Even though our neoliberal politicians, even our 'social democrats' are out of touch with the people's general will to pay taxes. LJ Luciana Bohne John Mackoviak

George Lakey's new book, Viking Economics breaks down how the Nordic countries achieved their high standard of living and lower inequality.
INEQUALITY.ORG

Labour and neoconservative attack "We need Scandinavian model"

Eliitin ainoa päämäärä on tuhota oma valtio ja sääntely ja antautua ylikansallisille yhtiöille ja kohottaa ihmisten elinkustannukset sietämättömiksi - eliitin voitontekoa ja keinottelua. Hajota ja hallitse.

Ulkopoliittinen instituutti julkaisi tänään tiistaina selvityksensä Venäjän uhkakuvista, joita se maalaileekin antaumuksella. YLE:n uutisen raportista Marja Mannisen koostamana voi lukea tästä:http://yle.fi/uutiset/venaja_on_suomelle_entista
KIMMOKAUTIO.PUHEENVUORO.UUSISUOMI.FI


Ulkoministeri Timo Soini kertoi ensimmäisessä linjahaastattelussaan (Ulkopolitiikka-lehti 3/2015) tärkeimmiksi poliittisiksi esikuvikseen Veikko Vennamon ja Margaret…
DEMOKRAATTI.FIArmeija, virkamiehet, YLE, HS ja SUPO on alistettu fasistien ohjaukseen

The US involvement in overthrow of regimes all over the world has been confirmed once more by the declassified CIA documents, among which are texts for briefings prepared for presidents Richard Nixon and Gerald Ford.
PRAVDAREPORT.COM
On behalf of Wall Street and the “Washington consensus”, the interim post coup “government” of Michel Temer has appointed a former Wall Street CEO (with U.S citizenship) to head the Ministry of Fin...
GLOBALRESEARCH.CA

America just can't solve every problem in the world.
NATIONALINTEREST.ORG

        AVOIN KIRJE ANTTI RINTEELLE

Hyvä sosialidemokraattisen puolueen puheenjohtaja Rinne.

Olette antaneet hiljattain haastattelun Lännenmedialle, jossa puhutte painokkaasti sotilasyhteistyösopimuksen puolesta Yhdysvaltojen kanssa. Lainaan tässä sanomalehti Kalevan aiheesta tekemää artikkelia ja käsittelen lausumianne kohta kohdalta. 


Tuon lukiessani en tiennyt itkeäkö vaiko nauraa. Joko olette ulko- ja turvallisuuspoliittisesti täysin lapsen tasolla, tai sitten olette täysin kadottaneet todellisuuden tajunne. Kokonaisen valtameren takana sijaitseva valtio, olkoonkin suurvalta, ei kykene koskaan huoltamaan Suomea tarvittavassa määrin sellaisessa kriisissä, jossa apu olisi todella tarpeen. Jos oikeasti kuvittelette niin, ette ilmeisesti ole seuranneet mitään uutiskanavia vuoden 2001 jälkeen tai sitä ennenkään.
Kilpailukykysopimus kiky nato turvallisuuspolitiikka yhteiskuntasopimus tuhokapitalismi uusliberalismi neokonservatismi kapitalismi dollari pörssi euro Saksan talous

Ei kommentteja: