perjantaina, syyskuuta 09, 2016

Naisen valtapeli mieheen parisuhteessa - Feminismin tila -

* päivitetty iii 

Feminismin ydin on nyt oikeistolainen hybris,  jota rahaeliitin Rockefellerin think tankit ovat ujuttaneet rahoittamalla ja ideologisesti ohjaamalla feminismiin: elitismiä, ylimielisyyttä, statusnousun tavoittelua - ei tasa-arvoa, ei henkisiä arvoja;
  

 • Parisuhteissa mies ei päätä juuri mistään, sanoo asiantuntija – ”Tasa-arvoisesta suhteesta on ajauduttu hyvin kauas” Väestöliiton parisuhdekeskuksen johtajan Heli Vaaranen:  on yhä tavallisempaa, että mies kokee itsensä väheksytyksi parisuhteessa.   HS fi

 Suomalainen feminismin narratiivista "suurta voimaa" ja "vapautta" saava moderni Nainen kokee että tämä vapauttava elitismi antaa luvan nähdä (naisen) omat tunteet "ihmisyytenä", ihmisen määrittelyn ainoana perikuvana ilman dialogia. Juuri näin samalla periaatteella ajattelee myös uskonnollinen sovinisti ja lestadiolainen sekä muslimi "tunteiden vapaudesta", "mies jumalan kuvana".

* Lisäys: Tuomas Enbuske yllättää


Kaiken nykynaisen hybris-harhan takana on taas avioliiton välineellistäminen statusnousuksi, vallan merkkinä. 

Alkuperäinen suomalainen matriarkaatti on kulttuurina OK ja se on suomalaisen kulttuurin aito alkuperä, vapauden yhteinen tila ja historia mutta nyt naiset ovat suostuneet aatelisraiskaajien ja avioliiton materialismin statuskulttuurin pelaajiksi ja haluavat matkia, eliittiä, porvareita kuin olisivat suurrahan omistajia. Massamedia on luonut tarpeen "Samaistua" huolettomaan eliittiin - vaikka olet eliitin väkivallan, eliitin median valehtelun, sotakiihkon ja riiston kohteena.

  Ruotsin eliitti Vatikaanin ohjaamana kielsi Suomesta ikivanhan yhteisöasumisen ja vapaan seksin kontrollihäpeällä ja sillä tuhottiin maailman syvin, vanhin ja inhimillisin kulttuuri. Vaatii valtavaa pseudokristillisten kahleiden ja massamedian historiaa väärentävän hegemoniafiktion, suggestion rikkomista, jotta analyyttisesti ymmärtää mitä aito suomalaisuus on ollut ilman eliitin ohjaamaa seksuaalihäpeää. Suomessa kolonisaatio on ollut äärimmäisen julma fasistinen systeemi, jossa äpärälapset pienet lapset on todella laitettu kärsimään koko elämäksi aatelis-kirkon kirouksen alla kun aikaisemmin suomalaisessa kulttuurissa oli mieletöntä ja asiatonta ja turhaa kysyä naiselta kuka on lapsen isä. Poika sanana on tarkoittanut talon poikaa, sukunimet tulivat alon mukaan eivätkä isän mukaan. • Mies kärsii parisuhteessa naisen jatkuvasta kritiikistä. Nainen on uupunut ja vaatii täydellisyyttä puolisoltaan.  IL 
 • ”Naiset puhuvat miehistään kuin nämä olisivat vähän vähemmän älykkäitä ihmisiä tai vallattomia lapsia, joita ei saada kuriin”, sanoo Väestöliiton parisuhdekeskuksen johtaja Heli Vaaranen
 • Miehet eivät Vaarasen mukaan puhu naisista vastaavalla tavalla juuri koskaan. Se koettaisiin todella omituiseksikin. Puhua nyt vähättelevästi ihmisestä, jonka kanssa elää ja jota rakastaa...   HS fi

 • Vaaranen kirjoitti havainnostaan Helsingin Sanomien mielipidepalstalle keskiviikkona. Häntä innoitti tekstiin Rosa Meriläisen Helsingin Sanomien verkkokolumni, jossa Meriläinen kirjoitti naisystävien ylivertaisuudesta

     II
 

  Vapauden tunne "moraalina" ja itseoikeutuksen perusteena on itsepetos, moraaliton itsepetos. Psykopaatit, huijarit ja fasistit toimivat "vapaudentunteen" takia ja "perusteella" koettaessaan vallalla korvata oman sisäisen tyhjyyden ja psyykkisen integraation hajonneisuuden tuhoavan lapsuuden jäljiltä. Psykopaattien eli eliitin ihailemien "vahvojen" häikäilemättömien imitoiminen oikeistolaisen median ja eliitin salaisen aseen, uranousun status-ohjeiden mukaisesti voi murskata ihmisen psykopaatiksi.

 Siksi feministeille on omassa naisen valtafantasmassa niin tärkeä levittää häikäilemättömästi väärää tietoa Freudista ja itsetuntemuksen psykoanalyysistä ja tehdä siitä kirkon tavoin saatana, joka uhkaa lahkotottelevaisten "feministien" uskoa ja puhtautta. Analyysi paljastaa sovinismin ja feminismin narsistisen terrorin, jossa ei tasa-arvoa ole , todelliset arvot eli toimintaperusteet kun tulevat esille psykoanalyysissa.

Kirkko ja feministiset lahkot demonisoivat kaiken itseymmärrystä ja tasa-arvoa kehittävän tiedostamistavan.

 •  - Ilmiö on huolestuttavasti nousussa.

  Moni mies kärsii parisuhteessaan jatkuvasta vähättelystä. Naiset myös puhuvat keskenään miehistä vähättelevään sävyyn, Vaaranen sanoo. 
   - Mies on rikki, koska nainen kritisoi häntä jatkuvasti. Mies tekee kotityöt väärin, syö väärin, puhuu väärin. Ilmiöstä kärsivät etenkin kiltit ja joustavat puolisot.   IL


Elitismiin pohjautuva "naisten etuoikeuksien" "feminismi" on itsetuhoisia ja epäloogisia mekanismeja.
Elitismi on turhamaisuuden ja julmuuden kulttuuria.
 Se luo eliitin ohjaamaa korruptio-hierarkiaa, jossa lahjakkuudella ja viisaudella ei ole mitään merkitystä
Naiselle sallitaan sellaista toimintaa ja väkivaltaa mitä miehelle ei ja kaiken pohjalla vedotaan "tasa-arvoon" tai "naisen herkkyyteen". Kysymys on vain powertripistä joka on ohjelmoitu turhamaisuuden ja vallan fantasian kautta tuhoten alkuperäinen kyvykkään, itsenäisen ja ihaillun naisen projekti vasemmistolaisessa feminismissä.

Feministinen diskurssi (puhetapa) kehottaa naisia objektisoimaan ja arvostelemaan miehiä mielettömällä paineella mutta naisia ei saa feminismin kulttuurisessaa diktatuurissa arvostella SAMALLA TAVALLA, nainen on "vapautettu" kun kaikki syytös ja generoitu "katkeruus" kohdistetaan mieheen; akateeminen feminismi keskittyy naisen taannuttamiseen murrosikäisen turhamaisen ja vastuuttoman tytön rooliin ja kutsuu sitä "roolista vapautumiseksi". Se ei ole vapauttamista vaan vastuullisuudesta vapauttamista äärimmäisellä turhamaisuuden ja ylimielisyyden korruptiolla.
Voit itse analysoida helposti feminismin tilaa: mitä Feministinen puhetapa sallii naisille mutta kieltää miehiltä, sillä näet tehokkaasti psykologisen korruption ja feodaalielitismin, jolla eliitti saa tuhota alamaisiaan nälkään ja itse mässäillä karitsojen peniksillä. 
Eliitin luoma häpeäansa,  eliitin "kirkon" syntikulttuuri ja kontrollifasismi naistenlehtien sivuilla uusilla keinoilla: piilotettu kapitalismi, mediaan piilotettu eliitin ihailuohjelmointi idoliihailulla ja itsehalveksunnan kylvö ihmisille massamediassa.

Paradoksaalisesti ja järjen tuhoten väärä kapitalistinen eliitille kiltti ja ohjelmoitu, tottelevainen feminismi oikeuttaa naisen etuoikeuksien vahvuuden naisen heikkoudella. Eli diskurssi pitää naisen heikkoutta perusteena toimia vahvemmin määrittelijänä kuin sovinisti - ja puhua kuitenkin naisen vahvuudesta samaan aikaan. "Pahuus on miehuudessa", uskonnollissävytteisessä feminismin evankeliumissa vain naisille.

Kapitalismin suggestio-ohjelmointiydin on yksinkertainen suggestio, sokeuttava lamaannuttava suggestio:  "Mitä muut ajattelevat minuta, mitä muuta jattelevat minusta" - ja samalla kaikki on paradigmaattisesti eliitin, massamedian ohjaamaa kelpaamattomuuden ohjelmointia. "Voi kun olisin kuin tuo idoli joka kelpaa eliitille ja saa kelpaavudestaan rahaa, rahaa" 

Koulujärjestelmä on umpikujassa tämän paradoksaalisen elitismin takia ja tytöt aivan hukassa supersuorittajina ja paremmuuden todistelijoina aikuisille - koska heille vakuutellaan heidän olevan poikia paljon parempia ja ihailtavampia. Tytön ilkeä ja moraaliton käytös tulkitaan herkkyydeksi kun pojat taas edustavat perisyntiä ja huonoa esimerkkiä dikotomisessa ideologiassa. Feminismi on lahko, sillä lahkoajattelussa luodaan mustavlakoinen maailma "Naiset ovat herkkiä, miesten tehtävä on palvella naisia".   III

Feminismi aidosti muokattiin Rockefeller-säätiön avulla eliitin aseeksi korruptoimaan vasemmistolainen tiedostava tasa-arvon ja solidaarisuuden liike.

Feministinen retoriikka ja diskurssi sisältävät nyt vahvoja dissosiaatioprosesseja eli ohjelmoivia ajatusmalleja ja prosesseja, joissa nainen suggesoidaan hysteeriseksi uhriksi ja häenlle annetaan vastaukseksi uhrituntemuksiin ylihistoriallinen vihaeetos miehiä kohtaan.
Naiset esitetään natsikulttuurin eli aatelis-elitismin tavoin yli-ihmiseksi ja miehet vain naisen määrittelyn ja muokkauksen kohteiksi - alamaisiksi. 

Vasemmistolainen naisen ja yleensä ihmisen henkisen kasvun nousu on korvattu eliitin turhamaisuuden regressiolla. "Naiseuden" ihailu sinänsä tyhjänä meeminä on tuottanut tyhmyyden ja itsekkyyden ihailua.
Naiseus ei ole arvo vaikka oikeistolainen feminismi naisia perversoidakseen esittää naiseuden arvona ja miehuuden "taakkana". 

Vasemmiston ylpeä ihmisyyden etsiminen on perversoitu Rockefeller-säätiön johtamassa ideologisessa aivopesussa oikeistolaiseksi statusjärjestelmäksi imitoimaan eliitin käyttäytymistä ja ihmisvihaa korostamaan vain statusjärjestelmää.

Yleisin väärä  retorisesti katteeton ideologinen julistus on: "sotia ei olisi ilman naisia".

Tämä on absoluuttisen epätosi epäfakta, sillä jos vähääkään lukee syvähistoriaa sosiologisesti niin naiset ovat massatappajien taustalla vaatimassa psykoottista kultaa ja statusnousua. Napoleon ja Aleksanteri suuri ovat kuuluisimmat ja suurimmat esimerkit. Hitlerkin huomasi kuinka naiset kiihottuivat hänen massoille esitetyt teatraalisista vihapuheestaan jo uran alussa kun eliitti alkoi salaa rahoittamaan Hitleriä isoillasummilla -- PS Hitler ei sinällään poliittisesti noussut karismallaan vaan yleisesti halveksitut ja nauretut natsit nousivat mielettömillä rahasummilla ja eliitin massamedian ja rahalla tuotettujen massatilaisuuksien näkyvyydellä, joita eliitti antoi uuden vallankaappausliikkeen eli natsiliikkeen käytettäväksi, lisäksi poliisit antoivat natsien tappaa ja raiskata ihmisiä kaduilla vapaasti eliitin käsikirjoittaman terrorin luodessa pelkoa ja uhkaa poliittisen kentän kaappauksessa.


  Feminismi ja rahaeliitin ohjelmoima sosiaalinen dissonanssi, social programming.

 On vaikea puhua psykoanalyyttisestä ihmisen vapauttamisesta neurooseista ja sosiaalisesta ohjelmoinnista (mm. eliitin luomasta kontrollisuggestiosta mm kirkkouskonnosta) koska feministien levittämä mieletön vääristelmä freudista suurena saatanana estää naisia ajattelemasta psykoanalyysiä vapauden prosessina ja todella analyyttisen tiredostamisen prosessina myös naisille. Ihmisille ihmisten ehdoilla ihmisen todellista olemusta ja tarpeita paljastaen - ilman elitististä väkivaltakulttuuria ja neuroosisuggestioita, ilman valtarakenteen ohjelmointia ja opetettua itsehalveksuntaa. Naisten pelokas vimma meikata ei ole vapautta vaan eliitin luomaa neuroosiansa. "Tarkkaile itseäsi, et kelpaa, et kelpaa, sinua pilkataan jos sinulla ei ole kalliita korkkareita." Feministit puhuvat esineellistämisestä mutta itse ajavat kiihkeästi pelokkaina mainosihmiskuvan robotteina kapitalistisen esineellistämisen projektia eliitn materialismilla ja hierarkiakulttuurilla ilman mitään henkisen kehityksen ja tasa-arvon ymmärrystä.


Suomi on 1-3 tasa-arvoisimman maan joukossa vertailuissa - ja naiset valittavat parkuen kauhusta? Jotakin mätää brutaalista elintasokilpailusta onnea etsivillä, suhteellisuudentajuttomilla, hysteriafeminismillä.

Miehen viisaus voi olla jotakin huikeaa vaikka hän ei lue naistenlehtien neuroosiviihdettä naisten elintason ja vaatimusten "tarpeista".

Ihmisten syvimmät tarpeet, aidot tarpeet, ovat sosiaalisia, älyllisiä, ymmärryksellisiä, henkisiä - ja ihmisen kohtaloa ymmärtäviä, eivät narsistisia tai tyyliseikkoja statuskilpailussa.

Ja jos oikein hieron nyt kärjekkäästi suolaa haavoihin feministien kulttuuriväärennöksien ytimeen  niin akateeminen feminismi on nimenomaan sitä Freudin puhumaa oidipus-kompleksia, ylemmyyden pakkomiellettä rakkauden korvikkeena:  Oidipus tappoi vanhempansa juuri rakkauden korvikkeena korostaessaan psykoottisesti omaa status-tärkeyttään ilman ihmisyyden integriteettiä trauman torjuntana.  

 • - Erään sinkkumiehen tarina oli sydäntä särkevä. Mies menestyi muuten elämässä hyvin, mutta oli deittaillut yli kymmenen vuotta saaden pakit toistamiseen, koska vääränlaiset kengät tai jokin muu mitätön seikka saattoi karkottaa naisen.  IL


     Herra x

" Mää yritän nyt kiihkottomasti. Mua häiritsee se, ettei sitten millään tahdota hyväksyä edes sitä mahdollisuutta, että tässä on kulttuurinen epätasapaino ja ongelma. Sitä, ettei suomalaisessa miehessä tunnu yleisessä keskustelussa, kodeissa ja sinkkumarkkinoilla olevan oikein mitään hyvää sanottavaa. Ehkä näen sen oman vanhentuvan itseni kautta, mutta kyllä rima tuntuu olevan saatanan korkealla. Ja ei, en tavoittele missejä tai kakskymppisiä. Ja tämä näyttää olevan ihan asiantuntijankin tunnistama yleinen kokemus miehillä. Mutta mitäpä sitä uskomaan, turpa kiinni vaan miehet, se on kestettävä – aivan, niin kuin mies. No, seuraava, joka tulee sanomaan, ettei suomimies puhu tunteistaan, niin en vastaa seurauksista. Pettymystään ei saa näyttää, se kokemus ammutaan heti alas, pahimmillaan joillain "laasaslaiset runkkarit" -tyyppisillä kommenteilla.

Ärsyttää myös se, että jos puhutaan vaikka naisten ulkonäköpaineista, niin silloin kyllä vaaditaan kulttuuria muuttumaan, eli käytännössä esim miehiä tykkäämään kaikenlaisista naisista. Mutta jos puhutaan vaikka artikkelissa esitellystä ongelmasta, niin näköjään useimman tässäkin keskustelussa kommentoineen mielestä se on vain yksittäisten miesten ongelma, eikä ole minkäänlaista oikeutusta toivoa kulttuurin muutosta eli jonkinlaista naisten vähän humaanimpaa suhtautumista miehiä kohtaan, keskimääräisellä ja yleisellä tasolla. Tässä on todellinen kaksoisstandardi sen suhteen, kuka saa vaatia kulttuuria tilille ja kenen pitää vain syyttää omaa kelvottomuuttaan.

Ärsyttää myös se, että jos puhutaan vaikka naisten ulkonäköpaineista, niin silloin kyllä vaaditaan kulttuuria muuttumaan, eli käytännössä esim miehiä tykkäämään kaikenlaisista naisista. Mutta jos puhutaan vaikka artikkelissa esitellystä ongelmasta, niin näköjään useimman tässäkin keskustelussa kommentoineen mielestä se on vain yksittäisten miesten ongelma, eikä ole minkäänlaista oikeutusta toivoa kulttuurin muutosta eli jonkinlaista naisten vähän humaanimpaa suhtautumista miehiä kohtaan, keskimääräisellä ja yleisellä tasolla. Tässä on todellinen kaksoisstandardi sen suhteen, kuka saa vaatia kulttuuria tilille ja kenen pitää vain syyttää omaa kelvottomuuttaan."     IV

Suomalainen akateeminen feminismi perustuu amerikkalaiseen kapitalistiseen feminismiin eli ylistetään naisen turhamaisuutta mm. pukeutumisessa ja meikkaamisessa ja seksuaalisessa vallassa materialistisesti - sovinistien arvomaailman mukaisesti tietysti koska Rockefellerit muunsivat feminismin sovinistien arvojen mukaisesti ihailemaan mm. Amerikan sotateurastusta ja kulutuskulttuuria "länsimaisena arvona". Äitienpäivä oli alunperin vasemmistolaisen originaalin feminismin sodanvasainen päivä !

Feminismi on muokattu sovinismin mekanismin ja materialististen kolonisaatiosotien palvelijaksi, uuden Rooman, Amerikkalaisen imperialismin naiset alistavaksi koneistoksi.  

"Afganistanin sota on tyttöjen koulunkäynnin mahdollistamiseksi"    hah

Lahjakkaat Miehet pystyvät keksimään esim insinööreinä ja säveltäjinä 100 kertaa tehokkaammin uusia asioita kuin naiset koska miehet osaavat fokusoitua ja ymmärtää ongelmien tosiolemuksia kokonaisuuksina, realistisesti. Miehen "Putkiaivot" hah feminismin doktriinin perusjulistuksena.

Naiset eivät kehitä itseään sillä itsekehuminen ja narsismi on korvannut vasemmistolaisen humanistisen itsensä kehittämisen ja moraalisen ymmärryksen imperialistista sovinismia vastaan. Helsingin Herra:
Asia on juuri niinkuin tässä sanotaan, vaikka käy töissä ja tuo kaikki rahat kotiin ja sen lisäksi hoitaa kotityöt, autot ja niin edelleen, mikään ei riitä vaimolle. Valitusta valituksen perään, aamusta nukkumaanmenoon asti. Seksiä ei saa. Turha edes ottaa puheeksi, sekin on kuulemma minun syy. Tunnen itseni onnettomaksi ja masentuneeksi. Pakko yrittää jatkaa, koska on kaksi lasta.  Iltalehti 


Mikael Virtanen
- Internetmaailmassa nim. Juhani kirjoitti kommentissaan niin hyvin siitä miten feministit ajattelevat ja toimivat yliopistomaailmassa, että päätinpä pistää sen tähän luettavaksi:
"Kuvaamasi liberaali tapa parantaa epäkohtia näkee epäkohdat selvästikin sosiaalisen hierarkian ulottuvuuksina. Kun muutetaan nokkimisjärjestystä, niin on ”korjattu epäkohdat”.
1. ”Rakentamalla uusia instituutioita” = Luomalla uusia hierarkisia järjestelmiä, joiden nokkimisjärjestykset asioiden määrittelemisen suhteen noudattavat hierarkiasäätelyä haluavien tahojen tahtoa. Tungetaan ärsykit pohjalle, suosikit keskikastiin ja oma hovi huipulle.
2. ”Kouluttamalla” = Luomalla em. hierarkioita tukevia sisältörakenteita, joiden sisäistäminen ja kannattaminen määrittää aseman em. hierarkioissa.
Itse ongelma ei poistu mihinkään, mutta hankalat ja ärsyttävät tyypit – eli ne, jotka tajuavat ongelman ja haluaisivat että se sivuuttamisen sijaan ratkaistaan – saadaan marginalisoitua.
Yliopistojen yhteiskuntataiteellisten tiedekuntien alfanarttukilpailu noudattaa aika pitkälle tätä kaavaa. Hyväsiskojärjestelmä toimii ”uutena instituutiona” ja sosiaalisen konstruktionismin eri alalajien muotiparadigmat ”opetussuunnitelmana”.
Epäonnistumisen mahdollisuutta ei tavallaan ole olemassakaan jos sosiaaliset ja muut hierarkiat saadaan rakennettua alfanarttupiirin haluamalla tavalla. Hankalan tapauksen marginalisoiminen on onnistuminen, joten epäonnistumista ei ole tapahtunut. ”Sopeutumiskykyisen” keskinkertaisuuden nostaminen lahjojaan korkeammalle tasolle on onnistuminen sillä se tukee alfanarttujen alfaroolia ylläpitävää rakennetta ja kulttuuria.
Universaalisuus… Se on pelkkä työkalu. Oikeasti se tarkoittaa, että ”Minulla pitää olla absoluuttinen tulkinta- ja määrittelyvalta”. Siirräpä alfanarttu marginalisoinnin kohteeksi ja katso montako sekuntia universaalisuus säilyy lähtökohtana. Ei edes yhtä.
Tuo kaikki on pelkkää likaista ja epärehellistä nokkimisjärjestyspeliä, jossa oma asemoituminen on kaikki kaikessa ja ”ideologiat” lähinnä asemoitumisen työkaluja. Sama juttu kuin pikkutyttöjen leikit. Jos leikissä on mukana joku narsistinen pikkuprinsessa, niin se pistää säännöt ja leikin sisällön koko ajan muuuttumaan niin, että säännöt ja leikki tukevat hänen henkilökohtaista kuviteltua ihmeellisyyttään ja johtajuuttaan. Alfanarttupeli sääntö- ja sisältöpelinä.
Reaalimaailmassa konfliktit ovat todellisuuden konflikteja. Arvoliberaalimaailmassa konfliktit ovat määrittelykonflikteja. Sen vuoksi siellä parodiahorisontin tuolla puolen voidaan toimia rajattoman epärehellisesti, kärjistää kaikki järjettömyyksiin, haastaa koko ajan eri mieltä olevat määrittely- ja retoriikkataitavuuskilpailuihin (kiskoa omalle tasolleen ja voittaa sitten kokemuksella). Kukkahattulandiassa asioiden seuraukset ovat retorisia, eivät reaalisia. Tai orwellilaisittain ... retoriikka on todellista ja todellisuus retorista.
Kun todellisuuden ja utopioiden raja on hävinnut, niin samalla häviää myös ideologisten toimien reaalisten seurausten käsittäminen. Sen vuoksi häviää myös kyky ymmärtää, että miksi jotkut muut reagoivat niin voimakkaasti niihin reaaliseurauksiin. Ja tässä tilanteessa toimitaan sitten alfanarttupelin periaatteiden mukaan. Marginalisoidaan ärsykit metapelin avulla. Keskustellaan keskustelijoista. Keskustellaan keskustelemisesta. Keskustellaan määrittelemisestä. Metapelataan kaikin mahdollisin keinoin ärsykit marginaaliin. Osoitetaan muille, että suosituimmuusasemaa voi parantaa ärsykkejä marginalisoimalla. Tällöin saadaan masinoitua myös iso osa niistä ”miehistä” jotka ovat sosiaaliselta sukupuoleltaan osittain naisia ärsykkien proxykiusaajiksi.
Liberalismi toimii ihanteidensa mukaan. Liberalismin ihanteet eivät vain ole niitä ihanteita joita julkilausutaan, vaan niitä joista vaietaan. Sekä arvo- että talousliberalismin puolella liberalismin ihanne on sairaalloisen kilpailullisuuden tuoma tilanne, jossa hierarkian huipulla olevat voivat määritellä oman asemansa, hierarkian muodostumisen säännöt ja käytännöt sekä tuottaa itselleen kyltymättömyyden täytettä.
Kyltymättömyys on joskus määritelty niin, että se on todellisen tarpeen täyttämistä sellaisella asialla, joka ei sitä täytä. Rakkauden tarpeen täyttäminen rakkautta vailla olevalla läheisyydellä. Turvallisuuden tarpeen täyttämistä sillä että voi kontrolloida. Omanarvontunnon puutteiden täyttämistä sosiaalisesti korkealla asemalla ja sen tunnuksilla ... Sekä arvo-, uskomus- että talousliberalismi tekevät saman. Ne antavat pienelle ryhmälle mahdollisuuden tuottaa itselleen muihin kohdistuvan kurjistamisen avulla sellaisia palkintoja, joiden arvo on lähes täysin näennäinen palkintojen saajille itselleen. Niinpä palkintojen jano jatkuu ja jatkuu ... Ansa, johon sortuvat helpoiten ne joilla on kohtalaisen paljon älykkyyttä, muttei pisaraakaan eettisyyttä. Suurimmalla osalla tuohon ansaan sortujista terve omanarvontunto on korvattu vääristyneellä grandiositeettihurmoksen ja tyhjyyden kokemuksen vaihtelulla.
Miten se todellisuuden ja utooppisuuden syvällinen sekoittuminen sitten näkyy?
Tekisi mieli sanoa että psykoottisuutena, joka ei näytä psykoottisuudelta.
Meillä on operatiivinen ongelma. Islamilaisten kehitys- ja kehittyvien maiden vankiloista on viime vuosina vapautettu erilaisten vallanvaihtojen, -kumousten ja sotatoimien yhteydessä satoja tuhansia sadististisia psykopaatteja, moraalittomia opportunisteja, elämäntaparikollisia jne. Nyt näitä valuu parin ääri-islamistisen järjestön – ISIS ja Al Nusra – masinoimana Eurooppaan. Tämän takia raiskaukset, pahoinpitelyt, joukkoahdistelut, ryöstöt jne. ovat lisääntyneet. Ja feministien sekä sosiaalisesti androgyynien ratkaisu on: kerrotaan niille, mikä on tuhmaa!
Jos heristetään sormea ja sanotaan ”soso” islamilaisen maailman vankiloiden pahimmalle kuonalle sen tultua tänne keikalle, niin eletäänkö silloin reaalitodellisuudessa? Jos uskotaan – tai ainakin uskotellaan – että se sormen heristäminen ja lempeä toruminen pysäyttää ISIS-henkisen reviirinvaltauksen, niin onko silloin kyse psykiatrisessa, tiedollisessa ja/tai loogisessa mielessä siitä, että ote todellisuuteen pitäisi?
Jos tuo ei ole psykoottisuuden tasolle yltävää todellisuudesta irti olemista, niin mikä sitten?
Ei tuollainen hulluus ole hyväuskoisuutta. Se on silkkaa personoitunutta pahuutta hyvyydeksi naamioituneena. Ei se ole naivia. Se käyttää naiviutta hyväkseen sortumatta itse siihen. Se on nokkimisjärjestyspeliä, jossa ei välitetä pisaraakaan siitä, millaista tuhoa ja kärsimystä nokkimisjärjestyspelin liian pitkälle vieminen johtaa. Kaikki hyvä alistetaan ja tuhotaan jos se vain palvelee omaa mahdollisuutta nousta hierarkian huipulle. Se on täydellistä Stalinin, Hitlerin, Pol Potin, Saddam Husseinin, Kim il Sungin jne. hengenheimolaisuutta. Absoluuttiselle pahuuden personoitumiselle raivataan tilaa ideologisuudella."

  Pojat ja koulun feministinen väkivalta
– Tämä on todella vakava asia, vahvistaa 37 vuotta koulumaailmaa nähnyt opetusneuvos Martti Hellström.  
Opettajat arvioivat poikia epäreilusti – ”Mitättömistä asioista soitellaan” IS 
Pojat kokevat, että heitä kohdellaan koulussa epäreilusti.  


2013 Arhi Kuittinen sunnuntaina, lokakuuta 18, 2009

PS

Sotapolitiikan feminismi Amerikan palveluksessa

Nyt pitäisi feministin herätä oudosta lumouksesta, jossa eksoottinen sovinisti ja rasisti Irakista on ihailun kohteena mutta suomalainen maailman tasa-arvoisin olento on halveksunnan kohde amerikkalaista ideologiaa julistavien naistenlehtien ja ruotsalaisten lesbofeministien julistamana. Hesari kutsuu nyt satoja katuraiskauksia vähättelevästi ahdisteluksi. Missä on nyt naisten ihmisarvo Amerikan ja Israelin väestönsiirtopoliitikan hyväksymishysteriassa?

     "Ahdistelu" on sanana uhkaa, ei uhkan toteutumista semanttisesti. 


Naisten alistamien miesten avoimet kirjeetFeminismi on nyt syyttömän naiskuluttajan kuluttamisen syyttömyyden julistamista - 
Amerikan hyökkäyssotien ja väesönsiirtojen hyväksyjänä. Irvikuva vasemmistolaista tiedoatavan naisen progressiosta. Feminismi on nyt huijausta, se ajaa samoja naisellisuuden etuoikeuksia kuin sovinismissa naisella on etuoikeuksia "avatkaa ovi" jotta nainen olisi hiljaa eliitin poliittisesta vallasta
http://thearcanefront.com/issues-society-how-it-keeps-us-from-true-human-evolution-video/


Arhi Kuittinen blogi blogikirjoittajat psykoanalyysi sosiologia filosofia blogit tutkimus mielipidekirjoitus chat keskustelu diskurssianalyysi terapia projektio torjunta psykologia kognitiivinen kulttuuri kulttuuritutkimus kulttuurintukimus miesasialiike tasa-arvo yliopisto sivistys 
Ei kommentteja: