lauantaina, syyskuuta 03, 2016

Eliitin pakomatka veronkiertona yhteiskuntaa vastaan


    Prologi

First, the evidence shows that Britain actually was a happier and more equal place in the 1970s. 1976, according to the New Economics Foundation, was the happiest year on record. 

 www.opendemocracy.net/ourkingdom/joe-guinan-thomas-m-hanna/dont-believe-corbyn-bashers-economic-case-against-public-owners
 

   i


Eliitti korostaa nyt hysteriän ääni väristen köyhimpien kansalaisten veronmaksun ja ilmaisen työnteon vastuuta. Rikkaiden täytyy saada rikastua köyhien orjatyöllä. Kapitalismi. Imperialismi. EU. Eliitin EU.

Samalla kun itse kiertävät verotusta kiitos 25 vuoden ministerien virittämien lisäsäännöksien panos eliitin veronkierrolle.

Yhteiskunta ei ole terve jos ne, joilla on eniten varaa maksaa veroa, eivät maksa veroa.

Ihmisten elintaso on yhteiskunnan mitta, ei rikkaiden veronkierron juhla ja sadismi.

Suomessa laiton "harmaa" veronkierto on n 20 miljardia vuodessa,
"laillinen" kikkailu  ja siirtely yli 10 miljardia
ja verohelpotukset eli "verotuet" verolakia rapauttavasti rikkaimmille n 23 miljardia vuosittain 
- miksi näistä summista ei puhuta selkeästi vaan massamedian valheille annetan tilaa? Rahaa on. 
Yhteensä reippaasti veronkiertoa yli 40 miljardia joka vuosi. 

EU:lle luovutetaan 5 miljardia joka vuosi tullimaksuista.

Puhumattakaan 3 miljardin vahingoista Amerikan suunnittelemana kauppasotana eli vientikieltona, jota oikeistoeliitti vaatii jatkettavaksi - samalla kun Amerikka lisää huipputeknologian ostoa Venäjältä.


Hyvin nopeasti saisimme verolain palauttamisella takaisin yhteiskunnan rakentamiseen 45 miljardia, 45 000 000 000, jos myös eroaisimme EU:sta ja ottaisimme pohjoismaisen mallin sekä valtionyhtiöt käyttöön. Resurssien jakamisen, hyvinvoinnin jakamisen.  
Veronkierto ja eliitin verovapaus on demarienkin puheissa talouden ainoa keino nousta - ei todellakaan ole.

Suomessa saa suomalainen seistä leipäjonossa. Mm. Irakissa on kansalaispalkka. Väestönsiirto on vian Amerikan geopolitiikkaa, valhe hyökkäyssotien suojana. Verotuksen kautta jaettavat erilaiset tuet ovat Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen VATT:n mukaan kasvaneet nopeasti neljän vuoden aikana.
KAUPPALEHTI.FI|HENKILÖLTÄ KAUPPALEHTI   ii

Ihmiset uskovat kapitalismiin eli suggestioon, valtamedian idolikikkailuun ja rikkaisiin , "rikastumiseen". Historiaa ihmiset eivät halua katsoa kuinka rikkaat ja rikkaimmat suomenruotsalaiset suvut Suomessa ovat saneet rahansa tappamalla, ryöstämällä, monopolien asettamilla kielloilla ja raiskaamalla. Ihmiset eivät katso rikastumisen historiaa ja ideologiaa, vain rikkaus houkuttelee eliitin massamedian kiihottamalla.

Suomenruotsalaiset suvut ovat piilossa suurin valtaklaani Suomessa.
Siitä puhuminen on kiellettyä. Operaattoreita myös kulttuurikentällä apurahamafian valtaa ohjaamassa.

Huikea rikkaus pidetään piilossa numeroista muuten niin numeroita rakastavien ihmisten toimesta. 

Massamedian ideologinen manipulaatio on tehokasta ja köyhä on rikkaan suurin vihollinen valtamediassa. 
    iii


Don't believe the Corbyn bashers - the economic case against public ownership is mostly fantasy

 An ideological ice age is coming to an end, but as the neoliberal permafrost breaks up we should expect great efforts to preserve the power of the economic narratives that have served our masters so well for the best part of four decades.

The Daily Telegraph, abandoning earlier - and childishly obvious - attempts at reverse psychology, now editorialises that Jeremy Corbyn must be stopped, not least because “he offers a return to the 70s when he imagines Britain was happier and more equal.  
 
www.opendemocracy.net/ourkingdom/joe-guinan-thomas-m-hanna/dont-believe-corbyn-bashers-economic-case-against-public-owners


ivMIKSI SSS-HALLITUS RAHOITTAA PROPAGANDAA VERORAHOILLA? 
Heti UPI-"raportin" alussa korostetaan, että ”kyseessä on valtioneuvoston rahoittama selvitys- ja tutkimustoiminnan puitteissa tehty selvitystyö, ei akateeminen tutkimus”.
Kyse ei todellakaan ole tutkimuksesta. Selvityksen kieli on kuin johdatus uusliberaaliin fraseologiaan ja sen käsitteistö on ladattua ja asenteellista.  
UPI alittaa riman: vastuutonta Venäjä-pelottelua - Professori Heikki Patomäki, Ulkopoliittisen instituutin entinen erikoistutkija.  
”Näin Suomen pitäisi varautua Venäjän uhkiin – asiantuntijat paljastavat raportissa”, huutaa Ilta-Sanomien etusivu. Yle puolestaan uutisoi, että Ulkopoliittisen instituutin mukaan Venäjä on Suomelle entistä suurempi riski. Hbl menee pisimmälle ja lainaa etusivullaan väitettä, että itsenäisyyden juhlavuosi 2017 pitää sisällään selvän riskin: Venäjä voi yrittää käyttää tilannetta hyväkseen ja kiistää Suomen itsenäisyyden.
UPI:n raportti ”Venäjän muuttuva rooli Suomen lähialueilla” on päässyt näyttävästi julkisuuteen, kuten tarkoitus lienee ollut. Monet lööppitiedon varassa elävät varmasti jo uskovat, että Venäjä on nyt hyökkäämässä Suomeen.


Ulkopoliittisen instituutin uskottavuus tarkoitushakuisen "raportin" myötä entistäkin kyseenalaisempi.
VASTAVALKEA.FI|HENKILÖLTÄ MIKKO ELO
AJ+ video
1 285 570 näyttökertaa
AJ+ lisäsi uuden videon Was Colonization Really So Bad?
What's so bad about colonization? Forget rapes and massacres, it was just a sharing of culture, according to this French politician.

What a mess! In the crazy Syrian war, US-backed and armed groups are fighting other US-backed rebel groups. How can this be? It is so because the...
RONPAULINSTITUTE.ORG


Effin Isoveli-palkinnot Petteri Orpolle, S-ryhmälle ja markkinaoikeudelle. Winston Smith -kannustuspalkinto Mikko Hyppöselle.

Ei kommentteja: