lauantaina, syyskuuta 17, 2016

Eduskunnan puoluejohtajat haluavat siirtää vaaleja ja jättää ulkopolitiikan kenraaleille

Olen elänyt internetittömällä ajalla ja se oli kammottavaa propagandan ja kapean pimeyden luoman paranoidisuuden aikaa, toiseuden uhkaa tiedostaville, suuntaviittoja ilman tietoa, mutta... hegemonian väkivalta oli silloinkin niin näkyvää vaikka tietoa oli 100 kertaa vähemmän että älykäs pystyi lukemaan sensuurin painotuksista, opettajan huudoista "vääriin kysymyksiin": sen tarkoituksen näki mitä peitetään, miksi peitetään, se mitä väistellään oli todellisuuden perusta rohkealle, joka näki totalitaarisen arjen ja ohitti paranoidisuuden uhkan toiseudesta vastustaessaan hegemoniaa "yhdestä todellisuudesta" - ja näki kohokuvioina ja suuntaviittoina mihin eri sävyiset keinot pyrkivät. 

Leimaamiskeinot paljastivat vallan valheet ja eliitin systemaattisuuden ja sitten olikin tv-mainoksessa kop-pankin pääjohtaja heiluttelemassa setelitukkoa, jokaiselle lainaa ja tiesin keinottelijat kiskoivat meitä tuhon partaalle. 80-luvulla onnistuttiin luomaan epäpoliittisuuden harha tavallisille "elintason" "korvatessa" poliittisuuden "kansalle", ne jotka luovuttivat ja taipuivat paranoidisuuden paineelle, uhkalle. Hegemonian mielipuolisuutta ei haluttu uskoa kuten ei nytkään elitismin päämäärätietoisuutta elintason terrorisoimisessa. Kun kysyin nuorena Kekkosen natsitoiminnasta kun kerran kekkonen ei kelvannut sodan aikana hallitukseen ym ja opettajan torjuva huuto teki selväksi sen että Kekkonen oli natsien kanssa -- ja vasta viime vuonna tutkijat julkisuudessa sen tunnustivat. Aina, aina on jokainen hallitus ollut salaisen vallan avulla kansan tajuntaa raiskaamassa, Kekkonen mm aloitti salaisen ulkopolitiikan ja laittoman yhteistyön CIA:n kanssa vastoin rauahnsopimuksia.  
SUOMENHISTORIAA.BLOGSPOT.COM|HENKILÖLTÄ ERKKI AHOHallitus piilotti heikompiosaisiin kohdistuvan säästölistan – SDP: "Sipilän ja Orpon tultava välittömästi julkisuuteen" | Kotimaa - Ilkka
m.ilkka.fi

CIA Behavior Control: This New York Times article reveals secret CIA behavior control studies of which few are aware. MK-ULTRA is covered. Full article included with links for verification.
WANTTOKNOW.INFO


Miksi Suomi-niminen valtio pohjoismaisine periaatteineen, demokratiakäsityksineen, puolueettomuusperusteineen, sosiaaliturvineen ja terveyde...
RAYHABLOGI.BLOGSPOT.COM|HENKILÖLTÄ SAMI PARKKONEN

Ei kommentteja: