perjantaina, syyskuuta 02, 2016

Hesarin graavi harhautus lestadiolaisista

Todella graavia harhautusta: otsikossa puhutaan körtistä, mutta heti käsitellään puoluejuntan nostamaa tuntematonta miljonääri-mafialestadiolaista, koska pinen vähemmistön konservatiivinen hallituslobbaus aiheesta herättää laajaa halveksuntaa suomalaisissa, jotka vielä kuvittelevat elävänsä  sivistysvaltiossa ja uskonnonvapaudessa. Käsitellään mutta harhautuksilla - Hesarin journalismin ydin. Puoluepolitiikka on pienten eliittiryhmien kaappamaa  puoluekuria ja se on demokratian irvikuva. 
 
Hesarin korvikejournalismi käyttää kaikki temput hämätäkseen suomalaiset tietämättömyyden ja tyhmyyden suohon


Oksettavaa jujutusta  "yleisen skeeman" epätarkalla katsauksella pois tärkeimmästä. 

Tärkein ja korruptoitunein uskonnollinen lahkoideologia ja puolueideologia jätetään mainitsematta luettelomaisessa otsikossa.


Helsingin sanomat yrittää selkeästi vähätellä laajan uskonnollisen vallankäytön poliittista muotoa. Harhauttaa.

Suomi on täynnä Hesarin ja YLE:n typertämiä ihmisiä, jotka sekoittavat uskonnolliset ryhmät toisiinsa hämärän "tasa-arvoisesti", "suvaitsevaisesti" - eivätkä ymmärrä mafia-lestadiolaisten aiheuttaman suvaitsemattoman tuhon ja korruption määrää Suomessa.
 

Olemme kuin Sisilia ja Italia, mafia on näkymätön ja siunataan Jumalalla kirkon toimesta.


Tämä artikkeli lupaa puhua uskonnon poliittisesta vaikutuksesta mutta ei kerro lestadiolaisten terrorista mm lapaisa ja naisia kohtaan eikä varsinkaan kuntapolitiikan kammottavasta korruptiosta ja mafiaotteesta pohjoisessa. Lapset joutuvat uskonnontuneilla säälimättömän uskonnollisen pelottelun ja vajaamielisen historian sensuurin kohteksi sillä Suomessa ei ole uskonnonvapautta, lapset eivät saa valita et-opetusta jos vanhemmat ovat kirkossa pohjois-suomessa. 

Jatkuvasti keskustelen masentuneiden nuorten kanssa jotka elävät mafia-Suomessa lestadiolaisten peukalon alla ja kertovat että kuntapolitiikan sanelussa ihmiset pakotetaan liittymään lestadiolaisiin jos haluavat kunnalta töitä. Tuomitut pedofiilit saavat jatkaa kirkon siunaamissa lestadiolaislahkoissa hierarkian vallan symboleina ja pelottelupolitiikan mainoskylttienä.

Tämä terrorisuomi tapahtuu eduskunnan valvoman ev-lut valtionkirkon ja journalistien siunauksella, suurin korruptio vaijetaan ja näytelmä nimeltä Suomi julistetaan korruptiovapaaksi.

  • Talvivaara on vain yksi esimerkki, kun Juha Sipilän ja Mauno Pekkarisen piinkovan oikeistolainen keskustaeliitti on kokoomuksen kanssa ollut rakentamassa vastuutonta sijoituspumppua  eliitille verorahoilla - nyt valtavilla miljardin kustannuksilla keskustalaisen mileikuvituksettomuuden "uusi Nokia"- fantasiaharhautuksen hintana. Siitäkään huolimatta Talvivaaran 10 miljardin resursseja ei kansallisteta valtion hyvinvoinniksi vaan luovutetaan taas seuraavalle kusettajalle puoli-ilmaiseksi. 

Propaganda on mielikuvien masinointia.
Mielikuvien luomista, asenteen ja tunteiden ohjaamista faktojen ohi, faktoja väärin painottaen.  


Suggestiivinen ohjailu on  kaikista tehokkainta, mielikuvien liittäminen eri ilmiöihin ilman suoraa kannanottoa ja piilotetulla epäloogisuudella. Luodaan asetelmia, ymmärrysmalleja; "Tapamme Afganistanissa koulutyttöjen puolesta salaa ihmisiä hyökkäyssodassa, olemme rauhantekijöitä". 

Ev-lut kirkko tukee Amerikan hyökkäyssotia mm sotilaspapeilla Afganistanissa ja positiivisella asenteella armeijan osallistumisesta imperialistiseen kolonialismiin useissa sodissa.


Suggestioiden käyttö oikeiston ohjaamassa valtamediassa on tietoista ja systemaattista.

Hesari ja YLE ovat jatkuvasti demonisoineet lestadiolaisten kaltaisia lahkoja samalla kun on "inhimillistänyt" itse lestadiolaisia "kirkon virallisena lahkona".

Kuukausiliitteessä oli 2014 (vai 2013)  12 sivun juttu kuinka nuoret ovat raittiita ja kivoja lestadiolaisten kesäjuhlassa - tämä oli siis valkopesua raiskauspaljastusten jälkeen.  

YLE sentään on esittänyt pari lestadiolaisen vallankäytön uhria ja heidän järkyttäviä kokemuksiaan synnytyskoneena tai arvostetun lestadiolaisen pedofiilin patjana. Mutta kaikki paljastukset unohdetaan ja piispat päästetään puhumaan puutaheinää "kansankirkosta" ja "rikastuttavista herätysliikkeistä".
  • ValtionKirkko ei ole protestanttinen vaan on sidottu valtioon:  protestanttien ensimmäinen ehto uskonpuhdistukselle eli uskonnon puhdistamiselle pois korruptiosta ja poliittisesta vallankäytöstä oli kirkon & seurakunnan erottaminen valtiosta ja mafiaruhtinaista. Miten te kirkon laiskuutta ja suuruutta ja väkivaltaista historiaa "perinteinä" puolustavat oikein koette olevanne moraalisia?
Kirkko on homovihan, hierarkian ja lahkojen keskus. 


Editoriaalinen ja ennakoiva huomionsiirto

Helsingin Sanomien linjamuutos suhteessa uskontoihin poliittisena pelikenttänä
  • Tapaukset Maitobaari/"Koivuniemen herra" vs lestadiolaiset


Suomalainen journalismi on eliitin pusertamaa sillisalaatti. Pieni osa on aitoa journalismia oikeilla mittasuhteilla ja sen takia akateemisesti kriitiset ihmiset petollisesti ja vähällä huokaavat helpotuksesta että "Suomessa on aitoa asiainkäsittelyä".

Mutta eivät pienet pilkahdukset muuta suuren kusetuksen ja propagandan vyöryntää, nekin ovat vain harhautustaktiikkaa, aiheetonta toivoa. 

Mitättömällä mittasuhteilla sivistyneet ihmiset sulkevat silmänsä propagandamyrskyn ja oikeistokonservatismin keskellä.

Massojenhallinta aloitettiin todella tehokkaana Kekkosen aikana YLE:n valevasemmistolaisella estetismillä (ohjelmilla, jotka korostivat naurettavia vasemmistolaisia esteettisiä kliseitä, mutta jotka olivat siis oikeistolaisten käsikirjoittamia ja sensuroimia ilman todellista kritiikkiä ja vasemmistolaisten kesusteluja yhteiskunnasta, suomalaisesta fasismista talvisodan taustalla ja Kekkosen klaanien vallankäytöstä).

Vasemmistolaiset suostuivat Kekkosen lavastevasemmistolaisuuteen ja Neuvostoliiton  aiheettomaan demonisointiin Kekkosen vallan ytimenä oikeiston vuosikymmenien valtaterroriin  uupuneina, luullen että mediavalta tyydyttäisi suomalaiset oikeistofasistit pois väkivallasta ja terrorista, jota Kekkosen poliisi Supokin harjoitti Stasin tyyliin Kekkosen vielä aikana.  Journalismin kertomatta fasistien terrori-Suomesta verorahoilla. Kekkonen toimi aktiivinatsina ainakin ennen talvisotaa ja hän loi ihan oman gestapon mm. ihmisten kaappamisella psykiatrisille suljetuille osastoille.

Yhä vieläkin Supon päätehtävä gestapona on tuhota humanistien ja vasemmistolaisten ihmisten elämää estämällä heidän uranousunsa perinneoikeistolaisilla "uhka-arvioilla" isoille firmoille mm. ay-aktiiveista ja poliittisesti aktiivisista.  

Nämä eivät nouse julkisuuteen journalistien valitseman oikeistolaisen sensuurin ansiosta, tietysti päätoimittajien uhkailun ja määräysvallan alaisena.Alex Gibney isn’t just one of America’s most prolific documentary makers, he’s also one of the best. He’s taken on whistleblowers (We Steal Secrets: The Story of Wikileaks), corporate corruption (Enron: The Smartest Guys in the Room) and the war on terror (Taxi to the Dark Side), for which he won an Oscar for best documentary. Esquire has described him as “becoming the most important documentarian of our time”.

http://www.theguardian.com/film/2015/jun/28/alex-gibney-going-clear-scientology-and-the-prison-of-belief-interview-documentary-film
  


PS

Tiesitkö että Kekkonen valtionkirkon päämiehenä ja imperaattorina nosti lestadiolaiset kirkon hierarkiassa?
PS II "Eiköhän tuon valtiokirkon olisi aika esiintyä... 
se mitä seurakuntatasolla tapahtuu liittyy myös oleellisesti kuntaliitoksiin. 
Kuntaliitoksissa yhdistellään myös seurakuntia. Sastamala sai Kiikoisten kunnan liitetyä itseensä. Kiikoisten seurakunnalla oli vanhaa komeata metsää melkoinen pala, joka oli myös paikallisten ylpeyden kohde. Se parturoitiin paljaaksi seurakuntien yhdistymisen jälkeen. Ajatellaanko kirkossa muuta kuin rahaa..."


1 kommentti:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...


Propaganda on mielikuvien masinointia.

Suggestiivinen ohjailu on kaikista tehokkainta, mielikuvien liittäminen eri ilmiöihin ilman suoraa kannanottoa.

Suggestioiden käyttö oikeiston ohjaamassa valtamediassa on tietoista ja systemaattista.