maanantaina, toukokuuta 02, 2016

Vihreä natokiima ja kokoomuksen vapputerrori sodan provokaatiolla - Happy Vappu 2016


Vihreä nato-kiihko pressiklubissa.

Eikö nyt ole selvää että jos fasistisuvusta valitaan puolueen eliittiin äärioikeistolainen Niinistö ja naton kouluttaja Haavisto sekä cia-tsetseeniterroristien kuljettaja Hautala puolueen johtoon niin siinä toimitaan puolueen oikeistolaisen ideologian mukaan alusta alkaen? Vai ovatko vihreät jäsenet vastuuttomia lapsia? Ehkä ovat. Tekeekö koulu ihmisistä täysin muokattavaa vahaa ilman mitään tietoisuuden merkkejä valintojen seuraamuksista poliittisessa toiminnassa? 

Saksan vihreät loi natokenraali. Onko tässä jotakin ihmeellistä kun puhutaan venäjävihan vihreistä? Kaiken takana on faktaa, jos vain politiikassa puhuttaisiin rehellisesti vastakkainasetteluista mutta vihreä eliitti on hämännyt ihmisiä uskonnollisellä ja aika epärehellisellä vihreyden retoriikalla. Mutta minulle on vihreiden äärioikeistolaisuus aina ollut selvää vihaa pohjoismaista mallia vastaan pankkiirien ja mainosmiesten puolueena.

Oikeisto haluaa selvästi heikentää taloutta ja yhteiskuntaa taktisesti CIA:n värivallankumousperiaatteiden mukaisesti. Ja kutsua kaukaien maan maihinnousujoukot Suomeen. 
Suvaitsevaisuus on tatkista dramaturgiaa jolla luodaan rajoajenaukaisuhysteriaa ja inhoa itsesuojeluvaistoa kohtaan
    Tämä on käsikirjoitettua. Vuosia valmisteltua.  II

Valitettavasti jo Kekkosen aloittama 1957 rauhansopimuksia rikkomalla vakoiluyhteistyötä CIA:lle ja natolle, armiejan alistamista rauhansopimusten rikkomuksiin Amerikan geopolitiikalle. Rkp, EVA, kokoomus EK ovat pyörittänet salaista ulkopolitiikkaa jolla on peloteltu kansanedustajia ja josta on tehty saatanallinen tabi perustuslain vastaisesti.

Nato on purkanut rauhaa ja Amerikan geopoliitiset operaatiot ovat hyökkäyssotia, valtioiden tuhoamisia kylmän mortaalittomasti amerikan sotatalouden turvaamiseksi. 


Venäjä ei ole arvaamaton vaan jatkuvasti sotia sytyttävä ja isis:tä & al qaedaa aseistava Amerikka ja mossad. 


Sipilä hyssyttelee nyt että "Kukaan ei ole viemässä Suomea natoon"  vaikka Finlexissä on nyt perustuslain vastaisesti uudet lait Amerikan maihinnousua ja amerikkalaisen kenraalin käskynantoja varten suomalaisten rahoittamana sotaoperaationa - eduskunta ohitettuna ja korostaen virkamiesten teknistä lupaa aloituskäskyn jälkeen.
Tajuavatko ihmiset että vallankaappaus on käynnissä ja lujaa?
Ihmiset uneksivat vain alkoholista, kesämökeistä, pomon nuoleskelusta, omasta jumalallisesta "suvaitsevaisuudestaan" ja sähköautoista.


      kts  Kekkosen maanpetos:SCIENCE FICTION


Suomalaiset tiedemiehet tekivät atomisotaan, ydinkokeisiin ja ohjuksiin liittyvää yhteistyötä Yhdysvaltain sotilas- ja tiedusteluelinten kanssa kylmän sodan vuosina. 1950-luvun lopussa Suomella ja suomalaisilla näyttää olleen rooli jopa Valkoisen talon strategiapalavereissa.

     http://uusi.voima.fi/blog/arkisto-voima/science-fiction/
Tärkeä analyysiVASTAVALKEA.FI|HENKILÖLTÄ TAUNO O. MEHTÄLÄ


 III

Oikeistodemarit, kokoomusdemarit, todella näyttävät rkp-karvansa - puhuvat avoimesti nato-ohjelmoinnista, natosta vasemmiston muuttamisen mittana,

     tämä on avointa salaliiton tunnustamista, täysin harhaisen historiatulkinnan esittämistä:
 
  

  


Pakolla ulkomaille taistelemaan? Oikeuskansleri ja ammattisotilaat pitävät hallituksen lakiluonnosta ongelmallisena.
VASTAVALKEA.FI|HENKILÖLTÄ MIKAEL KALLAVUO

Vappumarssi on jo käynnissä...

Hanko, Syndalen, Baltop & Arrow-harjoitukseen Komppanian päällikkö, kapteeni Kirby Clark.  
Petojen vappumarssi provokaation lisääntyessä joka kuukausi rauhansopimuksien vastaisesti itään päin, Suomessa, Puolassa, Virossa, Kiovan natsien Ukrainassa. CIA on toiminut Ukrainassa yli 40-vuotta uusnatseja tukien ja vallankaappausta valmistellen isolla rahalla. 


Die USA haben angekündigt, eine komplette Panzerbrigade an die Ostflanke der NATO zu verlegen, nur 150 Kilometer von Sankt Petersburg entfernt: 4200 Soldaten,…
DEUTSCH.RT.COM
  


 " Ulkopoliittisen instituutin anaalisaattorit ja Naton koneista penisjäykistyksensä saaneet maanpetturit kiistävät, että Suomi olisi ydinaseiskun kohdemaa. Heidän on pakko. Tämä tosiasia on salattava kansalta, medialta (tosin media salaa sen ihan itse, koska media on yleisesti Naton pyllynnuolennassa mukana) ja heiltä itseltään, koska se tekee tyhjäksi kaikki argumentit Nato-jäsenyyden eduista. Nato merkitsee kansallista itsemurhaa "Kaija Irmeli Olin-Arvola
 Outoa peliä, kaaosstrategiaa2016 vappuHenkilön Kaija Irmeli Olin-Arvola kuva. 

Janne Nummela Ainakin Heidi Hautalasta ja Pekka Haavistosta voi sanoo varauksetta että heidän toimintansa täyttää intellektuaalisen järjestäytyneen rikollisuuden tunnusmerkit. Kehittyneiden maiden pahin ongelma on politiikan, taiteen, tieteen ja journalismin alalla toimiva moraalinen ja intellektuaalinen järjestäytynyt rikollisuus. Miten tätä ilmiötä pitäisi arvioida?

Inkeri Koskisen Villi Suomen historia kirjassa on hyvää linjanvetoa tieteen ja näennäistieteen erosta. Intellektuaalinen järjestäytynyt rikollisuus ei ole näennäistä intellektuaalisuutta eikä näennäistieteilyä, esimerkiksi taloustieteen alalla. Tieteelliset huijaukset ovat yleensä omaneduntavoittelua. Näennäistiede taas on usein vilpitöntä harrastelua.

Intellektuaalisessa järjestäytyneessä rikollisuudessa takana on laajempi suunnitelma ja järjestäytyneiden toimijoiden yhteinen agenda. Rikollisuuden metodeita hiotaan ajatuspajoissa ja jaetaan tietoverkostoissa yli valtion rajojen.

Inkeri Koskisen Villi Suomen historia kirjassa on hyvää linjanvetoa tieteen ja näennäistieteen erosta. Intellektuaalinen järjestäytynyt rikollisuus ei ole näennäistä intellektuaalisuutta eikä näennäistieteilyä, esimerkiksi taloustieteen alalla. Tieteelliset huijaukset ovat yleensä omaneduntavoittelua. Näennäistiede taas on usein vilpitöntä harrastelua.
Intellektuaalisessa järjestäytyneessä rikollisuudessa takana on laajempi suunnitelma ja järjestäytyneiden toimijoiden yhteinen agenda. Rikollisuuden metodeita hiotaan ajatuspajoissa ja jaetaan tietoverkostoissa yli valtion rajojen. 


  

Tässä teille taas yksi saatanan vihreä, ensin oli lupaava mutta mitä onkaan paljastunut mediamuurin takaa:  


Suomalaiset olivat maailman kalleimmat ja halutuimmat orjat maailmanhistoriassa


    

Kaija Irmeli Olin-Arvola

SUOMI, NATO JA VENÄJÄ - SIPILÄN HALLITUS
NATO-himo maamme johdossa kasvaa. Mutta pahaakin pahempi - jo käytännössä toiminnassa oleva - on monien jopa ymmärtämättä jäänyt ISÄNTÄMAASOPIMUS, joka on käytännössä kuin NATO-liittolaisuus.
Kun siihen liitetään hanke nopean toiminnan kutsusta reserviläisille ja ajatus, miten suomalaiset sotilaat jatkossa on siduttu sotimaan maamme rajojen ulkopuolella, niin SUOMI on jo automaattisesti yksi sodan osapuoli suhteessa niihin kohteisiin, joissa NATO nytkin huseeraa. SITÄKÖ SUOMALAISET TODELLA HALUAVAT? 
    Aseet eivät turvaa rauhaa. 
Mediassa päähuomion saavat uutiset miten venäläiset koneet lentävät ja häiriköivät USA:n sota-aluksia, milloin puheet sukkellusveneistä. Mutta kuka selittää, mitä tekemsitä USA:n aluksilla on Itämerellä? Ei ihme että Venäjä reagoi, jos USA kasvattaa koko ajan joukkojaan mm. Baltian alueella tai Pentagon ilmoittaa että USA harjoittelee Suomessa sotimista osoittaakseen Venäjälle voimaansa.
- Jussi Särkelä poimi SIPRIN uusinta tietoa, joka syytä vakavasti huomioida ja muistaa seuraava : " Yhdysvaltojen osuus maailman dollarimääräisistä sotilasmenoista oli 36 %, Kiinan 13 %, Saudi-Arabian 5 % ja Venäjän 4 %. Näiden lukujen perusteella on epäjohdonmukaista väittää, että Venäjä olisi hyökkäävä osapuoli. Rauhan sanomaa me tarvitsemme, emme sodan propagandaa." 
Sotilasdoktriineista puhutaan siihen asti kunnes aseet puhuvat, ja siitä on jo paha paeta kun ollaan siinä pisteessä.
NYT ON KORKEA AIKA LÄHTEÄ RAUHANMARSSILLE
Mm. Lauantaina 14.5., kuka suinkin pystyy mukaan, sillä Helsingissä rauhanaktiivit järjestävät marssin lauanta. Sen jälkeen ehdit monien muiden mukana Turun junalla Karjaalle, jossa kokous miten reagoidaan Hankonimen tulevaan maihinnousuun.
Satakunnan suunnan ihmiset oamlla alueella mukaan: alkavalla viikolla miekkari, jossa kyse Niinisalossa pidettävistä USA:n joukkojen harjoituksista ja liittyy siihen.
RAUHAN PUOLESTA


Nyt jo Suomessa vappumarssilla - Hanko: panssarit ohjuksin, ei vain miehistönkuljetusvaunut. Amerikkalaiset sotilaat pitävät kuulemma tnderiä auki, hjosta voi nähdä heidän sijaintinsa. 


 • .
  ()

Vanha analyysini presidentinvaalien nato-sokeudesta ja vihreiden salaoikeistolaisuudesta: 

Venäjällä Suomen mahdollinen liittyminen sotilasliitto Natoon nähdään neutraalin naapurimaan muuttamisena vihollismaaksi. Venäläisten sotilasasiantuntijoiden…
YLE.FI|HENKILÖLTÄ ERKKA MIKKONEN
  

Hesarin keskustelusta poimittua:

"Nyt on pakko kysyä, miten monta rahasäkkiä CIA rahtaa EUn alueelle ja ketkä niitä säkkejä ottaa vastaan? Italiassa? Kreikassa? Espanjassa? Entä pohjoismaissa, peräti Suomessa? Miksi Suomen eliittijohto ajaa maatamme NATOon vaikka kansa vastustaa liittoutumista selkein luvuin? 
On naivia kuvitella, etteikö USA ja CIA soveltaisi toimintaoppiaan kaikkiin "liittolais"hallintoihinsa.  Nyt tarvitaan tutkivaa journalismia, kunka syvällä jo ollaan, sillä eurooppalaisten maiden demokratioilla on oikeutensa puolustautua korruptiota vastaan."Yhdysvaltojen keskustiedustelupalvelu CIA jätti kymmeniä miljoonia dollareita "haamurahaa" Afganistanin presidentille Hamid Karzaille laukuissa ja…
HS.FI


     Ideologinen kolonisaatio; 


Niin miksi leikataan ja vielä rajusti?Professoriliitto ja Tieteentekijät hämmästelevät mittavia irtisanomisia ylijäämästä huolimatta
HS.FI

 

  In an interview with Alternet.org, the independent investigative reporter Seymour…
  SOTT.NET


  Wall street, London vallankaappaajana - pörssin ideologia on raha valtana:  Eduskunnan on säädettävä lobbausta säätelevä laki, vaatii lobbari.
  SUOMENKUVALEHTI.FI  "Meillä on siis neljä ministeriä, jotka ovat valehdelleet eduskunnalle, kansalle ja medialle, ja kaikki on ookoo. Kanerva joutui eroamaan yksityiselämässä porsastelun vuoksi, Jäätteenmäki aikoinaan puhuttuaan "niin totta kuin osasi" ja nyt meillä on siis hallituksen raskaansarjan ministereitä, jotka valehtelevat. Ja pääministeri tukee heitä "110%""

  Washington is currently conducting economic and propaganda warfare against four members of the five-bloc group of countries known as BRICS -- Brazil, Russia, India, China, and South Africa. Washington concocts a scandal, sends its political…
  OPEDNEWS.COM


  Suomen NATO-rintamalla on tapahtunut viimeisen vuoden aikana paljon. Suuresti kritisoitu isäntämaasopimus ja tulevat sotaharjoitukset Yhdysvaltojen/Naton…
  FI.SOTT.NET  An illegal US occupation force violating Syria's sovereignty exactly in the same way tens of thousands of foreign terrorists have been, since the summer of 2011.

  Damascus, SANA – Syria asserted on Thursday that the entry of 150 US troops into Syrian territory is totally rejected and illegitimate. “We received with deep concern…
  SANA.SY  Ei kommentteja: