torstaina, toukokuuta 26, 2016

Trump ja Amerikan historia

Ihmiset eivät tunne Amerikan historiaa eivätkä ymmärrä Donaldin hahmon syvyyttä historiassa. 
Käärmeöljyn myyjät olivat amerikkalaisen viihdekulttuurin synnyttäjiä. He olivat myös narreja. 

Heillä oli apuna muusikkoja ja tanssijoita ja toivat ilmaista viihdettä mutta myivät kallista huijauslinimenttiä, olivat piristys karnevaalipappeina ja antoivat toivoa kuoleman ja fundamentalismin keskellä. Villi länsi oli oligarkkien ja kalvinisti-pappien syntikultti-terrorin alla kasvava talous mutta jossa julmuus ja oligarkin mielistely olivat maailman rajat.  

Poliitikot alkoivat matkia käärmeöljyn myyjien tehokeinoja ja käärmesöljynmyyjät ryhtyivät... poliitikoiksi.
  Käärmeöljyn myyjät myös pilkkasivat pappeja ironisilla valesaarnoilla ja olivat "hollywood" mikä meille näyttäytyy nyt elokuvina ja obamana ja bill clintonina, miellyttävinä huijareina jotka huijaavat miljardia rikkainta maailman hyväosaisinta ihmistä sujuvasti.  

Donald on tavallaan paluu alkuperäiseen härskiin viihdemyyjään. Amerikkalaisilla ei ole identiteettiä, ei todellisuutta vain hurjia valheita fasistisen kulttuurin ja imperialismin alusta ja jatkosta. Donald on täysi arvoitus, onko hän realisti leikittelyn takana 


  • Toivottavasti ihmiset ymmärtävät lukea tätäkin dokumenttia kuinka se käyttää perinteistä propagandan keinoja ja emotionaalisia aggraessiota. Miettikää kun britit tekevät dokumenttia kuninkaallisista: esitellään myytävää rihkamaa kuninkaallisista mutta toimittaja ei toki heitä rihkamaa kadulle kuten tässä trump-dokumentissa. Räikeää emotionaalista aggressiota, kaukana kaukana journalismista. 
  
Donald Trumpin kampanja republikaanien presidenttiehdokkaaksi on ollut historian värikkäin. poistunut
AREENA.YLE.FI


      Trump ei ainakaan nyt ole bush-obama -terrorilinjallaComplete record of Weekly Standard editor Bill Kristol's anti-Trump crusade in related videos below... Via…
REALCLEARPOLITICS.COM
   II


Bill Clintonista tehtiin messias valheilla kapitalismin ryöstöprojektin rasvaamiseksi ja Hillary aikoo nostaa hänet takaisin taloustuhon takaamisen ja sotatalous-imperialismin jatkumisen arkkitehdiksi: Bill tuhosi markkinatalouden sääntelystä vapauttamalla mm. futuurikaupan, löysää lainarahaa ja tuntemattomat "sijoitustuotteet" vyöryivät markkinoille asuntohintojen ylöspumppaamisella köyhien asuntovelalla kuin ripuli tyhjästä luotuna velkakuplana, joka käytettiin firmojen ulkoistamiseen aasiaan. Amerikan taurastaminen tehtiin kannattavaksi ja tulevaisuuden hintojennousu on automatisoitu pörssin vedonlyönti-apokalypsiin. Billin ihanneprofiili massamediassa on totaalinen valhe CIA:n manipulaation loistavana esimerkkinä
III

Billy the kid oli kai ainoa miesten jengi joka koetti laittaa murhaavaa oligarkkia järjestykseen vastaiskulla ja vapauttaa kylä mafian otteesta.

Amerikassa ei ollut sankareita. Hollywood on kuorruttanut trauman ja se piilotettu traumatodellisuus tekee fasismin ja imperialismin mahdolliseksi sokean ylemmyydentunteen kautta.


x

Ei kommentteja: