torstaina, toukokuuta 19, 2016

Poliittisuuden kyvyttömyyden systeemi - mielen raiskaus kouluissa

Se ei ole humanismia, se on raiskausta, opettajat ja toimittajat.  

Viskoo Sipilä mitä tahansa valmentajat ja kabinetit mm EVA käskevät sanoa, jotta muka jotakin ajateltaisiin "pääministerin aivoissa tapahtuu" ja vakavissaan ihmiset eksyvät pohtimaan "kyllä sillä on hyvä tarkoitus" - mutta jo sekavuus efektinä on suomalaisiin hyvin tehokasta:

Koulussa käsketään kunnioitamaan sekavia pappeja ja opettajia, suomalaiset opetetaan epäilemään itseään kun auktoriteetti puhuu sekavia ja jos väittää vastaan auktoriteetit kääntävät auktoriteettistatuksen päälle että kuinka sinä uskallat vastustaa ja kyseenalaistaa auktroiteettia tyhmä lapsi. 900 vuoden Vatikaanin häpeäkolonisaatio on Suomessa pisimmälle ja röyhkeimmin vietyä, viha on noustava suomalaisten järjen sumennuksen alta. 

Opettajat eivät ymmärrä että he ovat mukana oikeiston aivopesuväkivallassa, alistumisen opetuksessa, alamaisten luomisprosessi - kun he pakottavat lapset kilteiksi ja uskomaan parasta: alistumaan "hyveenä".

Se ei ole humanismia, se on raiskausta, opettajat, oudon opetusministeriön lisäksi pystytetyn  oikeistolaisen "opetushallituksen" eli VKTS-salaliiton ohjaamana.


Kouluissa ensimmäinen sääntö on käskeä oppilaista uskomaan että poliitikot ja presidentti tahtovat "meille" hyvää. Kielletään yksilön havainto vampyyreistä, vallankaappajista, eliitistä.  


Historianopetus on tietysti raskaasti sensuroitu kouluissa ja massamediassa oikeistolaisen eli elitistisen maailmankuvan tueksi ja mm. uskonto esitetään siten positiivisena, "toivoa" antavana "kulttuurisena" osatekijänä eikä alamaisten hallintakoneistona eliitin kontrolloimana. Opettajat suggeroivat oppilaat luulemaan ettei suomalainen eliitti ollut fasisteja sodan aikana eikä sodansytyttäjiä, ettei eliitti ollut liitossa natsien kanssa sotaa ennen kieltäytyen irrottautumasta Saksan hyökkäysideologiasta.

Fasismi on vääristetty historiasta kapitalismista erilleen vaikka USA ja Lontoo rahoitti natsit valtaan teollisuusleiitin kanssa - ilman lännen pankkiireja ja poliitikkoja ei olisi natsihistoriaa ja talvisotaa.
1989 pankkien keinottelukatastrofi käännettiin televisiossa kansalaisten syyksi Viinasen kiljuessa ihmisille ahneudesta - eikä lainkaan kerrottu kuinka sääntelyn ideologinen vapautuminen ja vahvan markan vipuvarsi keinottelijoille tuli kansalaisten velaksi ja Neuvostoliiton romahdus oli vain pieni osa 20%. Pankit vapautettiin rikoksista ja Mauno Koivisto muutti laittomasti TUOMAREITA UHKAILLEN velallisten lainsäädäntöä JÄLKIKÄTEEN velallisten ja takaajien huikeaksi lypsämiseksi. Nytkin kaikista kukoistavimmat maat Tanska ja Saksa suojaavat yrittäjien yksityisomaisuutta kun Suomessa pankkiirit kikattavat kiihottuneina odottaen toista lamaromahdusta. 

  • Sosiaalidemokraatit antautuivat äärioikeistolle kun hyväksyivät Lipposen uusliberalismin ja vaalilupausten muttamisen valheiksi.
Ymmärtäkää ja vihatkaa todellisia varkaita ja tiedon väärentäjiä, eliittiä, joka verottaa kansaa eliitin rikastuttamiseksi, ei Suomen hyvinvoinniksi ja koulutukseksi. 

Ruotsin kolonisaatioajasta valehteleminen on koko tämän moraalittoman itsepetoksen projektin suklaasydän: ruotsalaiset ryöstivät Suomea ja tapattivat kaikki vahvat miehet 1600-luvulla kunhan Tukholma ja Ruotsi rikastuivat suomalasiten verellä Eurooppaa teurastaessaan. Kaiken avain poliittiseen tietoisuuteen yhteiskunnasta on verotus, milloin tahansa saamme +12 miljardia vuosittain takaisin pohjoismaiseen malliin eliitiltä ja suurfirmoilta -- kun haluamme kansan valtion.    • Talvivaara 
on jo vienyt 2000 miljoonaa pakollisina hoitokuluina seuraavat 10 vuotta, luultavasti enemmän - mutta mikä osa tulee veronmaksajille, ainakin 1500 miljoonaa. Valtio ei yritäkään haastaa oikeuteen projektin ja firman aloittajaa, kanadalaista kaivosyhtiötä, joka suunnitteli kaiken ja levitti valheita puhtaudesta valtausvaatimuksilla - kaivosyhtiölle on tietysti maksettu "teknologiasta" isot rahat.

Miksi tuhon poliitikkoja ei eroteta, miksi ei selväjärkisesti kansa ja puolueiden jäsenet vaadi korruptioon hukattujn rahojen vastuullisia eroamaan ja vankilaan? 

Talvivaara ei ole vahinko kuten massamedialle alistuneet orjatoimittajat vakuuttelevat vaan kolonisaatioterrorin paljastumista. Suomen raiskaus ja maksajiksi kansa eliitin vastuuttomassa voitontavoittelussa.  

Jokainen, joka on kannattanut Talvivaaraa, tulee heittää ulos poliittisesta systeemistä - jos kansa haluaa demokratiaa. Haluaako kansa demokratiaa vai pelon takia taas alistuu?

Talvivaaran julistus on että Suomen täytyy alistua ryöstettäväksi ja ryöstäjien täytyy rikastua Suomesta mutt ailman vastuuta.


  • Vain poliitikkojen vaihtaminen on demokratiaa, ei mikään muu "toivo".

Ruotsi ei ikinä halua yhteistyöleimaa ja tasavertaisuutta Suomen kanssa - koska Suomi on pelkkä sodansytytysalue kuten viro tai kolonisaatiokohde uudestaan 200 kaivoksineen, Suomen armeijan heikentäminen viittaa ruotsin tulevaan hyökkäykseen "suomea auttamaan" ilman sopimuksia. Ruotsalaiset nuoret upseerit repivät yhä napin takistaan valaseremonioissa koska "menetimme Suomen alueen Venäjälle". Miettikää tätä fasistista seremoniavimmaa kolonisaation kunniaksi.
  

 Te jotka ette ole rkp-kokoomuslaisia mutta teillä on kiiltokuva Ruotsista,

ette ole tosiaankaan kuulleet kuinka koulutetut ruotsalaiset rasistisesti ja perinteisesti vihaavat ja inhoavat suomalaisia eivätkä tiedä kuinka koko Ruotsin olemassaolo pelastettiin suomalaisia raiskaamalla ja sotilaina käyttäen 1600-luvulla totaalisessa ryöstösodassa. Ruotsalaisten vihaiseen ylimielisyyteen kuuluu myös fanaattinen sokeus natsien yhteistyökumppanina II MS, Ruotsi olisi lopettanut koko sodan 2 viikossa resurssien pysäyttämisellä milloin tahansa utta rikastui niin saaatanasti että eivät viitsineet.
    "Suomi on kolonnialismin tunnistamisen takapajula" 
  jatkaa Vadén.

" Elonkehä 1/16 lehdessä on mainio Tere Vadénin juttu alkuperäiskansaistumisesta. Siinä kiinnittää erityisesti huomiota väliotsikointi "Kolonisoitu suomalaisuus". Vadén kirjoittaa siitä, kuinka kolonisoidun aseman huomiottajättäminen millä tahansa hengen elämän alueella on yhä edelleen ns. "sivistyneen" suomalaisen kunnia-asia. Koetaan kunniakkaaksi kärsiä hyvällä statuksella mutta alistetussa asemassa. Onhan aateliset asemat aina kuninkaan myöntämiä ja Suomessahan ei kuninkaita ole omasta takaa. Tekstijakso on täynnä hyviä ja tuoreita huomioita tyyliin: "Samaan aikaan ei-eurooppalainen henkinen perintö on laiminlyöty, ellei aktiivisesti nujerrettu ja tuhottu". Tähän täytyy huomauttaa, että koko eurooppalainen kulttuuri on itsessään tätä aktiivista nujertamista ja mustaa magiaa muistuttavaa tuhoamisrituaalia täynnä. Eurooppa on itse tuhonnut valtavan osan itsestään ja henkisestä lajirikkaudestaan. Ja tuon häviölle jääneenkin eurooppalaisen hengenilmapiirin pelastaminen Suomeen on tabu.

"Juha Pentikäinen on todennut, että Suomesta tunnetaan varmuudella 43 karhunkallosaarta, joista yhtäkkään ei ole arkeologisesti tutkittu. Samaan aikaan museovirasto suojelee ja ylläpitää jokaista kivirakennelmaa, jonka ruotsalainen tai venäläinen aatelisto on pystyttänyt."  
On tuskin liioiteltua sanoa että Suomen museovirasto harrastaa aktiivisesti vieraan vallan toimesta mustana magian tuhoamisrituaalia suomalaisuutta vastaan. Tämä tilanne saa jatkua vapaana kenenkään puuttumatta, koska kaikki tärkeät valtapoterot on miehitetty kansalliselle edulle vihamielisellä aineksella. Toisaalta tässä on vastakkain hyvin energinen ja ylenpalttisesti resursoitu kolonnialismi ja toisaalta poliittisesti täysin neuvoton alkuperäiskansaisuus.


Kenen äänitorvi Yle on?
VASTAVALKEA.FI|HENKILÖLTÄ TAUNO O. MEHTÄLÄ


Tämä on helkutin vakava journalismin totaalinen romahdus kun keskiviikkokerhon päätoimittajat ovat kieltäneet kiina-ilmiön käyttämisen vaikka meillä on kaksi reaktoria kiehumassa maan läpiMay 14, 2016 - Many experts now believe Fukushima’s melted fuel burned through the concrete floors and has gone down into the groundwater — “No one…
NUCLEAR-NEWS.NET


Nyt kannattaa muistaa eduskunta tukee tätä, tämä ei tapahdu itsestään, suomalaiset äänestävät sivistymättömiä keimailijoita jotka häiriintyneellätavalla osaavat osoittaa äänestäjille hyväksynnän tunteita mielistelle ilman mitäänomaatuntoa mihinkään sitoutuen. Vaalikarnevaalissa kansalaiset menevät ihan raiteiltaan mielistelyn sateessa ja unohtavat arjen kovuuden ja mielištelijöiden tunnistamisen
Kaija Irmeli Olin-Arvola
"Viime kesänä Suomi oli mukana Naton Allied Shield –harjoituksessa (Baltops 15), johon osallistui 15 000 sotilasta 22 maasta. Suomalaiset harjoittelivat Puolassa. Pääosa joukoista harjoitteli Välimerellä.Kun kirjailija Pentti Sainio kysyi Natoon perehtyneeltä sotahistorian dosentilta Markku Salomaalta ”Mitä pääharjoituksessa Välimerellä harjoitellaan tämä vastasi: ”Baltian puolustusta. Välimeren harjoitus on demonstraatio Baltian puolustamisesta. Harjoituksen peitepiirros heitetään tarpeen vaatiessa Baltian kartan päälle ja menoksi. Harjoitusta ei viety suoraan Baltiaan, koska Venäjä provosoituisi. Nämä harjoitukset ovat kasvaneet mittasuhteiltaan kilpaa koko ajan, mikä muistuttaa kylmän sodan ajasta. 
Nämä maskeerataan rauhankumppanuusohjelmaan, että veli venäläinen ei häiriinny, ja kuitenkin niin käy. Eihän Suomi voi liittoutumattomana olla Naton sotaharjoituksissa. Mutta siitä kuitenkin on kyse.”
Dosentti Salomaan mukaan kyseessä oli ”Halloween-naamiaiset”. Salomaan mielestä me suorastaan tyrkytämme itseämme voimannäytön kohteeksi Venäjälle. ”Juha Sipilän, Alexander Stubbin ja Timo Soinin hallituksella on totiset paikat. Tosiasioiden tunnustamisen aika on koittamassa. On vain suuren O:n kokoinen aukko puolustuksessa”, sanoo Salomaa.
Joulukuussa 2015 ilmestyneessä kirjassaan Kylmän sodan toinen erä Salomaa toteaa, että Suomen itsenäinen puolustus on tiensä päässä. Ja siksi: ”Nyt on hyvä hetki rohkeasti tunnustaa tosiasia, että Suomen varmin mahdollisuus sotilaallisen avun saamiseen häätätilanteessa voi perustua kahdenkeskiseen sopimukseen suoraan Yhdysvaltojen kanssa.”
Tämä selittää ahkeran vierailu-buumin maiden välillä ja myös aamiaisrukoukset Valkoisessa talossa. Alaskan ilmastokokouksessa 1.9.2015 USA:n presidentti Barack Obama kätteli ohimennen myös ulkoministeri Soinin, joka totesi ”Timo Suomesta. Voimme olla avuksi.”
Nyt ollaan niin pitkällä, että Venäjän provosoituminen ei enää pelota. Parhaillaan on menossa harjoitus Baltops 16, joka on Naton suurin sotaharjoitus Itämerellä.


Suomi harjoittelee Baltian puolustamista Naton Itämeren suurimmassa sotaharjoituksessa.
VASTAVALKEA.FI|HENKILÖLTÄ KAIJA OLIN-ARVOLA

Uusliberaali politiikka vähentää kilpailua, aiheuttaa monopoleja ja köyhdyttää valtiota ja kansalaisia.
VASTAVALKEA.FI|HENKILÖLTÄ RIIKKA SÖYRING


"... the view that all people have incentives to demand freedom and fulfillment does not imply that they will always have the capacity to do so."


Socialists’ “outrage that individuals are denied the right to live free and full lives is anchored in the idea that people are inherently creative and curious, and that…
TRUTHDIG.COM

Tiukkojen leikkausten ja synkän talousennusteen tähden Suomen talous on jo hengityskoneessa, kirjoittaa Politico-lehti.
TALOUSELAMA.FI


"The spirit that I saw that day in the young people on May Day is one of the most encouraging sights I’ve ever seen in my life.”


The man who famously leaked the Pentagon Papers sits down with Judy Gumbo Albert to discuss the large-scale acts of civil disobedience against the Vietnam War.
TRUTHDIG.COM


Packed with great essays and original art, The ABCs of Socialism is out now in print!


Featuring 150 pages of original essays and illustrations, The ABCs of Socialism is an accessible primer for anyone interested in socialist thought.
JACOBINMAG.COM
ssshallitus juha sipilä alexander stubb alexstubb keskusta kokoomus perussuomalaiset demarit vihreät

Ei kommentteja: