keskiviikkona, toukokuuta 25, 2016

Kysymys ei ole pakolaisista vaan väestönsiirrosta ja vallankaappauksesta

  Kysymys ei ole pakolaisista - kuten eliitti tunnustaa valheillaan


vaan kansallisvaltion ja suomalaisen identiteetin murskaamisesta

mahdollisimman vihamielisen kulttuurin edustajilla,

joita lahjomalla ja joille suomalaisten varat siirtämällä pois suomalaisilta.

Globalistinen eliitti saa uusia kannattajia, suomalaisia ja rajoja halveksivan porkkanan perässä juoksevan uskonnollisen massan. Sivistymättömiä elättejä,  halpatyövoimaa, palkkasotilaita. Eliitin oman ohjailtavan kiitollisen massan.

Kysymys on bisneksestä: poliitikot ja heidän ystävänsä imevät nyt miljardeja ja kiinteistöjen hintoja notetaan nyt verovaroilla väestönsiirrossa. Natiivit ajetaan joka tasolla nurkkaan jopa valepakolaisilla, jotka on laittomasti päästetty maahan pakalaisstatuksella.


  • Paheksuva eliitti ei julkisesti vaadi Amerikan hyökkäyssotien lopettamista ja suhteiden katkaisu Turkkiin, Amerikkaan, Israeliin ja Saudeihin vaan suoraan kannattavat imperialismia, joka luo kaaosta: Suomenkin miehittämistä amerikan joukoilla. 

 
  
Tämä on sisällissota.

Pakolais-sanalla myydään ja nyt maahanmuuttaja-sanalla vaaditaan.

Suomalaisten yhteiskuntaa ajetaan alas ja rahat siirretään väestönsiirtoon samalla kun suomalaisten työttömien määrä kasvaa, suomalaisten nuorten mielenterveysongelmat yhteiskunnan heitteillejätön  takia ovat nyt maailman pahimmat prosentuaalisesti!

Meille myydään haittamaahanmuuttoa eliititä kiihottavana asiana - ja jokainen yli 40 v muistaa kuinka rahaeliittimme ja suomenruotsalainen on syvästi ja muuttumattomasti rasistista. Rajan yli on päästetty siirtolaisia jotka eivät tule sota-alueelta tai voisivat vaihtaa asuinpaikkaa maansa sisällä kansainvälisten järjestöjen avulla helposti.

Vähintään 4500 milj euroa kuluu nyt veronmaksajien rahoja vuosittain maahanmuuttaneiden kustantamiseksi kaikissa kuluissa. Rikoksia salaillaan ideologisesti mutta raiskaukset ovat selvästi lisääntyneet moninkertaisesti. Ideologisen väestönsiirron vuoksi.

Eliitti siirtää kansallisomaisuutta vauhdilla rahaeliitille ja kansa ei ymmärrä että valtiota kaapataan joka päivä pois palvelemasta kansalaisia ja paikallista ihmisarvoa. Moraalivelvoitteilla, retoriikalla vaaditaan demokratian ja valtion tuhoamista eliitin ehdoilla rikkaiden rikastuttamiseksi.

Eliitti ihailee imperialistista Amerikkaa, joka tappaa miljoonia ihmisiä tuhotakseen valtioita ja pitääkseen sotatalouden pystyssä.

- Maahanmuutto on Suomelle mahdollisuus, sanoo Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n toimitusjohtaja Jyri Häkämies. Hänen mukaansa tulevaisuudessa on monissa... SATAKUNNANKANSA.FIPakolaissanalla myydään ja maahanmuuttaja-sanalla vaaditaan.

Maahanmuuttajilla on nyt 2 vuoden verovapaus yritykseen ja ulkomaiset yritykset - lupalippushow ei koske ulkolaisia yrityksiä tai työntekijöitä, kiitos Matti Vanhasen hallituksen linjauksen Ulkomaalaisyritysten suosituimmuusaseman, joka takaa niille "helpotetun lupa- ja veromenettelyn".

Eliitti kaikin tavoin julistaa että Suomi ei ole suomalaisille.

"Meillä on liikaa" julistaa eliitti, joka ei luovuta vaan ottaa. 
 Yhä useampi etniseen vähemmistöön kuuluva joutuu toisen vähemmistön rasismin kohteeksi. Yhteenotoissa voidaan puhua yhä useammin puhtaasta rasismista,...
SAVONSANOMAT.FI|HENKILÖLTÄ VEERA TEGELBERG


Eliitti luo superimperialismia,

jossa demokratia on pyyhitty pois - eliitti haluaa sotaa,
 jotta rajat ja demokratia pyyhitään pois "hyvällä syyllä":
Helsingin yliopiston ja VATT:n tuore julkistalouden professori Markus Jäntti katsoo, ettei pääministeri Juha Sipilä ehkä aina ymmärrä mitä sanoo.
ILTALEHTI.FI

Nationalistit leimataan eliitin mediassa uhaksi.

Totta, eliitin imperialismi on vaarassa romahtaa eurooppalaisten demokratiaymmärryksen ja vapaan valtion tavoittelun takia.


The EU is on the brink of collapse, as two of its main “pillars” are “crumbling”…
RT.COM

Kuinka toimii massamedian lobbaama uusi pakolaisten pikakoodikoulu?


  • Alan hommia 10- vuotta tehneenä voin sanoa, että jollain html ja css –osaamisella ei pärjää edes alkuun tällä alalla. Puhumattakaan nyt siitä, että suomenkielen pitää olla virheetöntä, mielellään ruotsi ja englanti siihen päälle.

Korkean teknologian valtiota vammautetaan ja sivistymättömien väestönsiirtoa esitetään ratkaisuksi?


Hallitus puuhaa miljardileikkauksia, kun tarvittavat miljardit saataisiin oikaisemalla pääomaverotusta ja purkamalla Venäjä-pakotteet.
VASTAVALKEA.FI|HENKILÖLTÄ TAUNO O. MEHTÄLÄ
Yhdysvaltalainen toimittaja Naomi Klein kertoo kirjassaan Tuhokapitalismin nousu (The Shock Doctrine – The Rise of Disaster Capitalism, 2007),…
BLOGI.THL.FI


Nil NIKANDROV: No doubt, US special services are behind the crisis in Brazil. Now they continue to control the events. Compromising evidence against the leadership of the Workers’ Party, the top officials of Petrobras, a state-owned oil company,…
STRATEGIC-CULTURE.ORG
Terrorismi ja kaaos on Amerikan, mossadin, saudien, Turkin ja MI6:n terrorismia

ja Suomi tukee sitä eivätkä pakolaisten tukijat puhu imperialismia vastaan. Valhe siunaa tekopyhyyden.

But according to a new report based on years of investigative journalism, it turns out there are far more than 28 classified pages on Saudi Arabia and 9/11 — there are…
SITSSHOW.BLOGSPOT.COM


         Imperialismi käy aktiivisesti terrorisotaa kansallisvaltioita  vastaan sotataloudessa

- imperialismia mainostetaan "globalisaationa" 
 


-1:22
Katso lisää klikkaamallaEi kommentteja: