lauantaina, toukokuuta 14, 2016

Trollitehdas-fantasia lakkautettu YLE:n fantasiajournalismista


On vaikea kuvailla miten huvittavaa tämä on - ja karmeaa:

YLE:n höyryjyräosasto ja natottajat peruvat hysteeriset ja täysin faktattomat syytöksensä "Putinin suomalaisesta trollitehtaasta". Tyhjästä luotu fantasiapropaganda ja uhkakuva ei toiminut ja nyt on perääntymisen vuoro bulvaanin kautta:

  • - Venäläisen Eho Moskvyn toimittaja Artem Filatov arvioi eilen Ylen A-studiossa, että Pietarin trollitehtaassa ei ole erillistä osastoa Suomea varten. Syynä on se, että kielemme on harvinainen ja vaikea toisin kuin englanti, jolla Pietarin trollit maailman verkkopalveluissa toimivat... 
YLE HS loivat trollitehdas-sanan ja -hysterian luultavasti SUPO/armeija/CIA/MI5/MI6 propaganda-asiantuntijoiden neuvomana, jotta perusteltaisiin verorahoilla luotu amerikkalainen täysin puolueellinen vieraan vallan sotilaallinen propaganda ja tulkinta Suomessa ja perustella ennenkuulumaton 100 virkamiehen koulutussessio CIA:n, MI5 ja MI6:n kouluttamana.

Suomi alistetaan natopropagandaan ja itsenäisyyden tuhoaminen markkinoidaan trollitehdasfantasialla ilman faktoja - täytyy siis tehdä valitus JSN:n vaikka sekin on täynnä naton militaristeja.

Propaganda perustellaan siis propagandan uhalla.Jokaisen sivistyneen suomaalisen tulisi ymmärtää tämä ja kirjoittaa valituksia mm. Viestintävirastolle, kansaedustajille ja YLE:n hallintoneuvostolle, joka valitettavasti on täysin epätasapainoisesti äärioikeistolaiseen politiikkaan ja yleisradiolain vastaiseen sensuuriin sitoutuneiden miehittämä.

Vaalien aikana hallintoneuvosto on jopa kieltänyt toimittajia haastattelmasta samassa lähetyksessa samanaikaisesti pienempien ja "suurpuolueiden" edustajia pönkittääkseen "suurpuolueiden" hegemoniaa. Jokainen puolue tulisi olla tasa-arvoinen verovaroin tuotetussa mediassa.


"Trollit saivat sitten kenkää"
  • "Venäläisen Eho Moskvyn toimittaja Artem Filatov arvioi eilen Ylen A-studiossa, että Pietarin trollitehtaassa ei ole erillistä osastoa Suomea varten. Syynä on se, että kielemme on harvinainen ja vaikea toisin kuin englanti, jolla Pietarin trolli..."
MARKKUHUUSKO.PUHEENVUORO.UUSISUOMI.FI

Eli YLE ja juridisesti velvolliset "kansaa edustavat" natohaukkavirkamiehet ovat väittäneet suomalaisten saavat palkkaa ja ohjausta Venäjän puolustamisesta mikä väitteenä on tietysti ollut rikollinen koska virkamiehet eivät saa valehdella poliittisen kampanjan osana ja väittää kansalaisia osaksi salaliittoa


Huusko kuitenkin taas leimaa suomalaiset natotuksen vastustajat Putin-uskovaisiksi aivan kun naton, CIA:n vallankaappausten ja Amerikan hyökkäyssotien myyminen olisi Suomessa asiallista ja rehellistä puuhaa.

Leima jää vaikka yksi avuton propagandakikka ja hysteriayritys vedetään pois kieltämästä keskustelua.

Nämä valtamedian valheet ovat totisinta propagandaa amerikkalaisen geopolitiikan puolesta Suomen itsenäisyytta ja demokratiaa vastaan. Vakava salaliitto ja äärioikeiston yritys jatkaa vallankaappausta kohti Amerikan maihinnousua. Vai vieläkö tyhjästä pumpataan trollitehdas-sanaa massamedian epätoivoiseen vellomiseen Amerikan trollitehtaana kansalaisten rahoilla?

 Jotta voidaan puolustaa Ameirkan vaatimaa kauppasotaa kun Saksa ja Italia ovat nyt kaapanneet suomaalisen maataloustuotannaon markkina Venäjällä! Ja Amerikka its elisännyt omaa kauppaansa Venäjn kanssa, jopa rakettiostoksilla.Saksa iloitsee Suomen maatalouden tuhoamisesta - hyvä on juoni ja sepitys kauppasodalle:Yleisradiolain 6 §:ssä todetaan hallintoneuvoston valvontatehtävästä seuraavaa: 
Hallintoneuvoston tehtävänä on:
- huolehtia ja valvoa, että julkisen palvelun ohjelmatoiminnan mukaiset tehtävät tulevat suoritetuiksi;
- laatia 6 a §:ssä tarkoitettu palveluiden ja toimintojen ennakkoarviointi suhteessa julkiseen palveluun ja viestintämarkkinoiden kokonaisuuteen sekä suhteessa siihen, vastaavatko ne yhteiskunnan demokraattisiin, sosiaalisiin ja kulttuurisiin tarpeisiin, sekä arvioinnin perusteella päättää palvelun tai toiminnon aloittamisesta tai aloittamatta jättämisestä ja julkaista päätös perusteluineen;
- päättää talouden ja toiminnan suuntaviivoista;
- tarkastaa ja hyväksyä hallituksen toimintakertomus;
- valvoa yhtiön hallintoa ja antaa varsinaiselle yhtiökokoukselle lausuntonsa tilinpäätöksestä ja tilintarkastuskertomuksesta.
Hallintoneuvoston on lisäksi vuosittain huhtikuun loppuun mennessä annettava eduskunnalle kertomus 7 §:n mukaisen julkisen palvelun toteutumisesta sekä ohjaus- ja valvontatehtäviensä toteuttamisesta edellisen kalenterivuoden aikana. 
Yleisradion valvontaa hoitaa hallintoneuvoston lisäksi Viestintävirasto.
Yleisradiolain 12b §:ssä todetaan:  ”Yhtiön on vuosittain huhtikuun loppuun mennessä annettava Viestintävirastolle kertomus edellisen kalenterivuoden aikana tarjotusta palvelusta. Kertomuksessa on esitettävä tiedot, jotka ovat tarpeen Viestintäviraston televisio- ja radiotoiminnan valvontatehtävässä.”
Työnjako hallintoneuvoston ja Viestintäviraston välillä on karkeasti ottaen se, että hallintoneuvosto valvoo sitä, toteuttaako Yle julkisen palvelun tehtävää asianmukaisesti. Viestintävirasto hoitaa laillisuusvalvontaa. Yleisradion toiminnan laillisuusvalvonta osoitettiin Viestintävirastolle jo vuonna 2003.
Viestintäviraston valvontatehtävä on ollut varsin laaja jo ennen nykyistä lainsäädäntöä. Lainmuutosta perustelevassa hallituksen esityksessä (HE 112/2002) todettiin muun muassa:
”Viestintävirastolle annettava kertomus poikkeaisi sisällöltään eduskunnalle annettavasta kertomuksesta. Toisin kuin eduskunnalle annettava kertomus, Yleisradio Oy:n kertomus Viestintävirastolle ei koskisi tarjottujen palvelujen sisältöä tai sen arvioimista vaan yhtiön toiminnan lainmukaisuutta. Ehdotetun pykälän mukaan kertomuksessa on esitettävä tiedot, jotka ovat tarpeen Viestintäviraston televisio- ja radiotoiminnan valvontatehtävässä”... 

http://www.ilkkakantola.net/uutinen?article_id=10245&category_id=121
Ei kommentteja: