tiistaina, toukokuuta 31, 2016

Valtamedia valehtelee sinulle historiasta - journalismi uuden fasismin äänenkannattajana    Mitä ovat länsimaiset arvot?


Englannissa oli noin 4000 naton järjestämää terrori-iskua työläisalueilla II ms jälkeen n 1979 asti.
Valtava terrorishow. Kaikki lavastettiin irlantilaisten ja "kommunistien teoiksi" ja massamedia oli hiljaa enimmäkseen - kaaosta, epätodellisuuden tuntua ja epätietoisuutta luotiin, työläisiä muokattiin kerjäämään eliitin apua vaikka eliitit olikin terrorin takana: operaatio Gladio. Myös Baader-Meinhof oli cia-naton operaatio. Nato sai irlantilaisetkin tekemaan lopulta terroria.
  • Amazon kirjakaupassa ostetuimmat gladiokirjat hyviä, viime vuonna tosin uusin selvitys kirjana 15000 naton terrori-iskusta, vastavalkealla hyvä tuore artikkeli, Youtubessa korvaamaton BBC dokumentti Gladio, ällistyttävä 


 II maailmansota oli Amerikan imperialismin hyppy ja loikka. Amerikan aloittama.

Natseja rahoitettiin (mm. pres Bushin isoisä ja ruotsalaiset ym) ja sotakemikaaleja toimitettiin KOKO sodan ajan natseille. Amerikka siis kaappasi ROOMAN imperialismin kruunun Englannilta. Myös Englanti kävi kauppaa KOKO II ms ajan natsien kanssa. Ruotsi rikastui suunnattomasti kun toimi korvaamatotmana raudan, kuulalaakereiden ja sotalaitteiden suunnittelijana Saksalle. Sekä kuljetti aseita ja natsisotilaita Norjaan - vastoin kansainvälisiä sopimuksia.
 Ruotsi oli siis natsien sotaa käyvä maa sopimusten valossa. Tämä on yhä valheiden ja sensuurin peitossa Ruotsissa. Fasisteja sekä fasistista historiaa suojellaan joten ei ihme että oikeisto valehteli sujuvasti ennen eduskunnan äänestystä natokannastaan. Ruotsi ei auttanut Suomea kuin hyvin minimaalisesti, teatraalisesti. Lapsetkin lähetettiin Ruotsiin koska Ruotsi aikoi pitää sotalapset itsellään - eikä suostunut lähettämään ruokaa Suomeen lapsille. Ruotsi toivoi vaaleatukkaisia lapsia ensisijaisesti. Suurin osa joutui orjiksi ja pedofiilien raiskattavaksi Ruotsissa.

JOS sota syttyy,  plutoniumsade. itäsuomeen. mutta suurin osa Puolan ylle, Siunattu Puola... Suolattu Puola.  1800 vuotta Rooman sotia Puolassa ja yhä Rooma jatkaa, seuraavaksi plutoniumsade sen yllä tuhotuista lännen hyökkäysydinaseista.  
Hyvin harva akateeminen ihminen tajuaa että Rooma aloitti vimmaisesti alkuperäisen eli suomalaiseen kulttuuriin pohjautuvan Euroopan kulttuurin ja kaupunkien sekä eurooppalaisen demokratian tuhoamisen 2200 v sitten - ja "Amerikka" 100% jatkaa sitä, Englannin imperialismikin oli rooman imperialismia kunnes amerikka kaappasi kruunun rahoittamalla natseja. Suomalaiset aloittivat kauppakulttuurin ja kansainvälisyyskulttuuri - jopa Silkkitie Kiinaan on suomalaisten perustama, sieltä löytyy vain suomalaisten  n1c1 geenien vaaleita muumioita välietappipaikkojen kunniapaikoilta. 


Amerikka EI tukenut Englantia II ms:ssa

vaan sotatarvikkeet olivat vain velaksi. Vain bisnestä. USA vei Englannin kullan, Kanada vei Puolan ja keskitysvankileirien kultaa ottaessaan natsirikollisia 60000! Saksalle annettiin 60% velasta anteeksi, suomalaisille ei lainkaan koska Suomen hallitukset rahaeliitin linjausten mukaisesti eivät pyytäneetkään. Suomalaiset eivät saaneet lainkaan tukea Amerikalta. Kaikki lainaa korolla.
  
 Ja ainoa "iso" hyväntekeäväisyyslähetys Amerikasta "Suomeen" joutui ev-lut kirkon varastamaksi. 
Ja se myytiin mustassa pörsssissä varakkaille ja Ruotsiin. Köyhät lapset joutuivat piispojen varkauden kohteeksi - kuten ovat joutuneet 900 vuotta. Tästä on tehty väitöskirja n. vuonna 2013
Ruotsalaisilla on yhä vankien suusta revittyjä kultahampaita ja varastettua hopeaa sulatettuna Sveitsissä.  Vasemmistolaisten, mustalaisten, vammaisten, humanistien, "juutalaisten", liberaalien, homojen, koomikkojen, puolalaisten, rohkeiden ihmisten suusta ruotsalaista eliittiä rikastuttamassa.   

   Think about it. 


Carl Haglund on Ruotsin puolustusministerin Karin Enströmin hyvä ystävä.

Tämä voi nyt tuhota Suomen, tämä Nato-hysteria ja "isäntämaasopimuksen runnominen, jota valtamedia pumpaa suomalaisille

Olemme syvällä kusessa ruotsalaisten 1000-vuotta vanhan Venäjävihan kanssa. 

Jokainen ruotsalainen kadetti repii napin takistaan kadettiseremoniassa sen merkiksi että Suomi on otettu pois Ruotsin kolonisaation alta. Miettikää kuin fanaattista kulttuurifasismia ruotsalaiset hautovat, yhä. Suomi ei ollut osa Ruotsia vaan eri lainsäädännön a tuomioiden alla kolonisaatioalueena, korkeamman verotuksen ja alempien palkkojen.  


  

Brittien erohalua eurosta ihmetellään. Brexit. 
  Tilanne on äärimmäisen yksinkertainen. Brittieliitti oli natsipankkiirien kanssa luomassa EU:ta. Nyt EU on romahtamassa pankkien romahtaessa ja Lontoon veronkiertoparatiisi ei enää hyödy EU-jäsenyydestä eikä edes kuulu euroon!

 EU on imetty velkapommiksi eliitin rikastuessa.   • Jari Halonen
    Atte Jääskeläinen: Suomalaisten tiedotusvälineiden pitää katsoa maailmaa "suomalaisen läntisen yhteiskunnan periaatteiden mukaisesti" ja "arvomaailman pohjalta". Siis jonkun vallalla olevan poliittisen ja kulttuurillisen käsityksen mukaisesti. Se ei ole journalismia! Journalismi on todellisuuteen perustuvaa tiedottamista, ilman sensuuria tai mihinkään "arvopohjaan" perustuvaa vääristelyä. Atte Jääskeläinen jää historiaan epäjournalismin henkilöitymänä, tietyn laidan poliittisena vallankäyttäjänä, propagandistina.

  


 

Informaatiosota ilmoitetaan välttämättömäksi
ja "länsimainen perintö" oikeistolaisen propagandan ja huikean sensuurin perusteeksi mm Turkin dirktatuurin ja Kiovan natisen tueksi.

Oikeistolaista ideologiaa vaaditaan ainoaksi lähtökohdaksi tässä tietoa vääristelevässä sodankäynnissä vetoamalla Amerikan suuruuteen.  Alistumista sotaisimmalle valtiolle Amerikalle esitetään kauniina ja välttämättömänä.
 
Ideologista propagandaa väitetään välttämättömäksi VERORAHOILLA kun suomalaisille myydään taas väkisin eliitin fasismia ja Amerikan hyökkäyssotia maailmankuvan perusteeksi. Koko ymmärrys länsimaisesta kulttuurista on kiero koska ei ymmärretä että USA pankkiireineen ja teollisuuskompleksina tuki natseja koko sodan ajan Neuvostoliiton valloittamiseksi. Suomalainen eliitti sitoutui natsi-Saksaan ja sitä ennen Englannin sekä Ranskan imperialismiin jo 20-luvulla

Vihapuheen taroitus on nyt taas tuhota suomalainen demokratia länsimaisen rahaeliitin alle - kuten oli eliitin salaliitto ja vallankaappaus kuninkaan kutsumisest 1917-1918.

  
Toisen kerroksen lauluja

Katsokaa ihmeessä elokuva Ruotsin henkisestä tilasta.
- DVD kirjastosta tai muuten netistä

http://www.leffatykki.com/elokuva/toisen-kerroksen...
  

He has spent more than a decade exposing the murderous criminal underworld of the Italian Mafia, but journalist Roberto Saviano believes that Britain is the most…
WWW.TELEGRAPH.CO.UK


Following the May 12 launch of "Aegis Ashore", the operational name of Washington's European missile defense system based in Romania, which overnight swept away…
RUSSIA-INSIDER.COM1 kommentti:

Credit Loan kirjoitti...

Are you in need of a loan? Do you want to pay off your bills? Do you want to be financially stable? All you have to do is to contact us for more information on how to get started and get the loan you desire. This offer is open to all that will be able to repay back in due time. Note-that repayment time frame is negotiable and at interest rate of 3% just email us (creditloan11@gmail.com)