torstaina, toukokuuta 26, 2016

Virkamiesfasismia: kansaa kielletään kärsimästä

Tämä on sitä virkamiesfasismia ja oikeistolaisen politiikan seuraamusten kieltämistä mielipuolisella retoriikalla:  

  kansaa kielletään kärsimästä. 
Vasemmiston ja työväestön ihmisarvon progressio 1960-1990 pohjoismaisena mallina vähensi Suomessa väkivaltaa ja kärsimystä huikeina lukuina. 
THL väärentää nyt kokonaiskuvaa pahoinvoinnista, STAKES teki sitä myös rankasti: esim viimeisenä Stakes-vuotena Hesarissakin oli ideologisesti sairaalloisen pontevia julistuksia Staksin "onnistumisista" kansanterveydessä että nuorten naisten itsemurhat ovat vähentyneet nopeasti kun se oli täysi valhe.

Todellisia itsetuhoisan käytöksen aiheuttamia kuolemia on yli 10000 vuosittain. Eniten naissarjamurhaajia maailmassa, eniten nuorten naisten itsemurhia maailmassa, eniten psykoosilääkkeiden käyttöä & väärinkäyttöä maailmassa, vähiten sosiaaliturvaa valtion varallisuuteen nähden maailmassa. Vähiten kaivosveroa ym suurfirmoille Euroopassa. Eniten nuorten kärsimystä, varh.eläkettä ja psyykkisiä ongelmia teollistuneista maista. Vähiten valtion omavaraisuutta ja tullivalvontaa laajojen resurssien maista. 

Oikeisto tuhoaa Suomen pörssikeskusten määräyksestä pörssisysteemin rikastuttamiseksi. Tätä kutsutaan "uusliberalismiksi", neokonservatismiksi. Elitismiksi kansanvaltaa vastaan.  
  


Onnettomuustutkintakeskus suosittaa sosiaali- ja terveysministeriötä käynnistämään itsemurhien ehkäisyohjelman itsemurhien määrän vähentämiseksi.
MTV.FI
Rakenteellinen väkivalta minimoitiin 80-luvulla mutta se on palautettu takaisin hirvittävässä laajuudessa ja kansanedustajat näyttelevät tyhmää ja tietämätöntä, virkamiehiä ei tuomita selvistä rikoksista. Toimittajat unohtavat 100 tutkimusta jotka kertovat kuinka suomalaiset voivat huonosti verrattuna muuhun Eurooppaan -- eniten ihmisoikeusrikkomksia EU:n ihmisoikeustuomioissa. sananvapaus on valhe sillä tuomioistuimet sallivat työntekjän erottamisen "poliittisin " eli oikeistolaisin perustein erottaa vasemmistolaiset.

Itsemurhien määrittely- ja tilastointiehdot ovat epäasiallisen tiukat joten virallinen lukumäärä on täysin epäpätevä.

valehtelun karuselli politiikassa


" Lepomäki edustaa sitä samaa randilaisfriedmanilaista linjaa, joka on kussut suomalaisia yrittäjiä silmään menestyksellä jo yli 20 vuotta. Kokoomus on ollut maan hallituksissa keskeisissä viroissa viimeiset 27 vuotta paria poikkeusta lukuunottamatta ja johtanut yrityspolitiikan ja talouselämän linjaa.Tämä kotimaisten pienyrittäjien päähän potkimis-linja huipentuu nyt tähän: täysin kotimaisen kulutuskysynnän varassa oleville yrittäjille uskotellaan, että jos kotimainen kulutuskapasiteetti ajetaan alas, yrittäjille koittaa kissanpäivät. Jo nyt kulutus on laskussa ja se tulee supistumaan entisestään juuri tämän ideologisen kusetuksen avulla, eli yrittäjien ahdinko tulee vain pahenemaan asiakaskadon myötä.
Mutta pikkuyrittäjät ovat kuin 70-luvun taistolaisia. Heillä on syvä usko siihen, että Puolue on oikeassa ja se tietää. Siksi yrittäjät marssivat näiden kokoomuspillipiipareitten perässä kohti omaa hautaansa uskoen liikuttavan lapsellisesti kokoomuksen olevan heidän puolellaan. Todellisuudessa kotimaisen tulotason romahtaminen palvelee vain ja ainoastaan suuria vientiyrityksiä, jotka toimivat globaalilla pelikentällä. Maurin kioski Möhniössä tekee sitten konkurssin, kun kenelläkään ei ole enää varaa ostaa sieltä mitään. Siihen Lepomäkikin jäisen kyynisesti tähtää.
Jos kokoomus olisi tosissaan yrittäjien asialla se jättäisi palkat rauhaan ja poistaisi sivukuluja, karsisi lupamaksuja ja pakollisia kursseja, poistaisi ylipäätään yrittäjiä kuristavia säädöksiä ja pakkolakeja, ja suoraviivaistaisi yritysvetotusta. Mutta kun kokoomus ei tee niin. Kokoomuksen tarkoitus on kusettaa yrittäjiä. Siksi yrittäjille, noille viimeisille puolueuskovaisille, uskotellaan, että palkat romauttamalla he onnistuvat.
Totuushan on se, että kuten Helsingin Sanomat jo vuosia sitten raportoi, yhdeksän suurinta suomalaista pörssiyhtiötä maksoi alle 5% veroja. Stora Enso ei maksanut lainkaan viime vuonna veroja yli 4 miljardin liikevaihdosta. Näitä on muitakin. Tätä veronkiertoa yrittäjät paikkaavat ja se on kokoomuksen politiikkaa se. Kokoomus on ollut päättämässä tästä kaikesta.
Puolueuskovaiset yrittäjät uskovat toisin, aivan kuten he nyt uskovat näiden lepomäkien ja muiden hokemaan palkka-aleen tajuamatta että juuri tällä tapetaan valtaosa suomalaisyrittäjien puulaakeista kulutuskysynnän romahduksella. Tulee tilaa ulkolaisille firmoille ja ylikansallisille toimijoille.
EKn ja kokoomuksen etu ei todellakaan ole suomalaisen yrittäjän etu. Valitettavasti yrittäjät, nuo 2000-luvun taistolaiset, uskovat toisin edelleen, vaikka olisi luullut että 20 vuoden näytöt kertoisivat mikä on totuus kokoomuksesta. Mutta ei se mene perille, ei ennen kun se eurostoliitto romahtaa sen edellisen unionin, sovjet unionin tapaan. Jos sittenkään.
Mutta pikkuyrittäjät ovat kuin 70-luvun taistolaisia. Heillä on syvä usko siihen, että Puolue on oikeassa ja se tietää. Siksi yrittäjät marssivat näiden kokoomuspillipiipareitten perässä kohti omaa hautaansa uskoen liikuttavan lapsellisesti kokoomuksen olevan heidän puolellaan. Todellisuudessa kotimaisen tulotason romahtaminen palvelee vain ja ainoastaan suuria vientiyrityksiä, jotka toimivat globaalilla pelikentällä. Maurin kioski Möhniössä tekee sitten konkurssin, kun kenelläkään ei ole enää varaa ostaa sieltä mitään. Siihen Lepomäkikin jäisen kyynisesti tähtää.Jos kokoomus olisi tosissaan yrittäjien asialla se jättäisi palkat rauhaan ja poistaisi sivukuluja, karsisi lupamaksuja ja pakollisia kursseja, poistaisi ylipäätään yrittäjiä kuristavia säädöksiä ja pakkolakeja, ja suoraviivaistaisi yritysvetotusta. Mutta kun kokoomus ei tee niin. Kokoomuksen tarkoitus on kusettaa yrittäjiä. Siksi yrittäjille, noille viimeisille puolueuskovaisille, uskotellaan, että palkat romauttamalla he onnistuvat.Totuushan on se, että kuten Helsingin Sanomat jo vuosia sitten raportoi, yhdeksän suurinta suomalaista pörssiyhtiötä maksoi alle 5% veroja. Stora Enso ei maksanut lainkaan viime vuonna veroja yli 4 miljardin liikevaihdosta. Näitä on muitakin. Tätä veronkiertoa yrittäjät paikkaavat ja se on kokoomuksen politiikkaa se. Kokoomus on ollut päättämässä tästä kaikesta.Puolueuskovaiset yrittäjät uskovat toisin, aivan kuten he nyt uskovat näiden lepomäkien ja muiden hokemaan palkka-aleen tajuamatta että juuri tällä tapetaan valtaosa suomalaisyrittäjien puulaakeista kulutuskysynnän romahduksella. Tulee tilaa ulkolaisille firmoille ja ylikansallisille toimijoille.EKn ja kokoomuksen etu ei todellakaan ole suomalaisen yrittäjän etu. Valitettavasti yrittäjät, nuo 2000-luvun taistolaiset, uskovat toisin edelleen, vaikka olisi luullut että 20 vuoden näytöt kertoisivat mikä on totuus kokoomuksesta. Mutta ei se mene perille, ei ennen kun se eurostoliitto romahtaa sen edellisen unionin, sovjet unionin tapaan. Jos sittenkään. " 
--Sande Parkkonen 


Miksi yt-pommit eivät osu entisiin Nokia-johtajiin, kysyy Nordnetin osakestrategi Jukka Oksaharju.
KAUPPALEHTI.FI|HENKILÖLTÄ KAUPPALEHTI
x

Ei kommentteja: