torstaina, toukokuuta 12, 2016

Tietämättömyyden kriittinen massa

Tietämättömyyden kriittinen massa.

Ohjattu massa
Ohjattu kaaos - elitin voimavarana.

 Mimeettinen kaaos, ahdistus, identiteetin hajottaminen massamedian molokin hampaissa, syy-seuraussuhteiden valehtelun karnevaali, eliitin vapauttamisen bakkanaali. Valta on nyt taas absoluuttista valtaa ilman vastuuta, köyhille päinvastoin kasataan lakia ja sakkoja ja veroje eliitin orgioiden kiihdyttämiseksi. Ihmiset pelkäävät keskustella. Ihmiset pelkäävät keskustella. Päivitellään. Kauhistellaan. Poliittista vastarintaa ei rakenneta.


Tietoisuuden entropiaa kiihdytetään massamedialla ja paskalla ruualla, kemiallisella sodankäynnillä, fluori-hammastahnalla, myrkyillä, muovilla, chemtreilaamisella, alkoholilla, vehnällä, riisillä, tupakalla 120 myrkkyä, myrkylliset meikit naisten maksan ja mielentilan tuhoajana.

Tietoisuuden entropiaa kiihdytetään valheilla. 

Marssiin matkustaminen esitetään tieteen korkeimpana päämääränä.

      Valheilla.

Kun ihminen suostuu korruptioon hän suostuu itsetuhoon ja vihaa totuuden, vaihtoehtojen ja tiedon esittäjiä statusidentiteettinsä takia vihollisina. Mutta tietää kyllä valheensa ja kehittää logiikkaa "nuo muutkin tekisivät samalla tavalla kuin minä jos pääsisivät paikalleni" - kehäpäätelmien neuroottinen vortex.
Projisoi oman valheellisuutensa ja julmuutensa muihin perustellaakseen oman julmuutensa.

Tietysti hierarkinen vale-eliitti saa energiaa luomastaan kaaoksesta, se on ohjattua kaaosta.

Sotakiihkoa, eliitti yhteisönhajottamisen ja paikallisen luttuurin identiteetinhajottamisen äärimmäisillä keinoilla.

Rahamassan eliitti ja heidän hovinsa on vampyyrejä, psykopaatteja, he elävät hajottaakseen sillä pelko on heidän ainoa motiivinsa, "vallan menettämisen pelko" itsetarkoituksena, epäloogisen psykoottisena kehäajatuksena ilman arvoja > statustodellisuus korotetaan eliitin massamediassa ainoaksi todellisuudeksi, moraaliton eliitti ihailee toistensa brutaaliutta, ihmisarvon halveksiminen "talouspuheena" kohti yhteisen valtion  hajottamista, eliitin feodaalidystopiaa kohti.

Sadistinen brutaliteetti - kontrolli kaiken muun evoluution stallaajana - eliitti haluaa kaiken hegemonian alle , siitä se nautinto tulee joka taidemuodon korruptoinnissa.

Kulttuurieliitti on nyt omaksunut rahaeliitin brutaliteetin sadan vuoden nousun jälkeen.Sota on vain eliitin resurssisadismin tulos, luodaan kaaosta ja ns uusi järjestys, I ms oli tarkkaan orkestroitu ja eliitit pelkäsi silloin henkistä vallankumousta, ihmiset olivat menettämässä pelkonsa eliitin ja kirkon suhteen.
1900 alkoi hurja henkinen vapautuminen ja seksuaalinen.
Kauhulla saatiin ihmiset takaisin kontrollisysteemiin.


Eliitti ohjaa (kulttuuri) evoluutiota kuten "teknologia" ohjaa evoluutiota. Massamedia ihannevyörytys ja väkivaltaviihde ovat evoluution ohjaamista. Eliitin Kirkon työ, manipulaatio ja todellisuudentajun hajottaminen  jatkuu uudella teknologialla.

Eliitti ei kilpaile kesknään vaan alamaisiaan vastaan.

Alamaiset on saatava uskomaan olevansa resurssia, sotilaita. 

Jos ihminen ei ymmärrä kenen puolesta media tai pappi puhuu, on ihminen orja Platonin luolassa.


Kirkkokulttuuri?

Massa opetetaan olemaan "itsekriittinen" eliitin luomilla helvettikuvilla ja eliitin apparaateilla ja eliitin määrittelemänä. Ilman identiteettiä, ilman vallanhalua, ilman vapaudenhalua, ilman itsenäisyyttä, ilman alkuperää 
 
Kyllä tässä on nyt enemmänkin 1500-luvun ja kreikkalaiseen brutalismiin palaaminen "ajankuvassa" siis "eliitin ratkaisumalleissa", kysymys kuin passiivi kriisi. Temppelithän olivat Kreikassa keiken insinööritaidon keskus ja hierarkinen eliitti kielsi tuomasta arkituotantoon temppelien teknologiaa jotta kansa olisi brutaliteetti-ihmeiden vallassa ja temppelien arvovalta pysyisi.
Siksi Sokrateskin tapettiin kun hän oli viemässä eliitin brutalismilta loistokkuutta ja valtaa.


Eliitin brutaliteettia esitetään myyttisenä, "aateliset nyt perhekuvassa", "Sauli Niinistö puhuu tavallisen elämän tärkeydesta". Eksoteerista siis esitetään esoteerisena, idolit ovat massamedian mukaan ihmisen elämän kiintopisteitä, suurin osa siis eliitin imitoijia, Enbuske sai rahaa ja romahti välittömästi eliitin imitoijaksi No II Wahlroosiksi.Vihreä ja muu valevasemmisto ihailee oikeiston maailmankuvaa koska uskoo kulisseihin ja sensuroituun profiiliin oikeiston moraalittomuudessa.Sijoittaisinko rahani veroparatiisiin? Verottajalle ilmoittaen ja lakia rikkomatta. Minulle tämä kysymys on teoreettinen, mutta jollekulle toiselle kiinnostava ja ajankohtainen.…
EETOSTAJAPAATOSTA.FI

Voters in Britain's referendum need to understand that the European Union was about building a federal superstate from day one
TELEGRAPH.CO.UK


" Euroopan liukuminen kohti fasismia ei tapahdu joidenkin äärioikeistolaisten joukkioiden tai puolueiden toimesta. Se on jo tapahtunut hitaasti ja hivuttamalla EU:n johtajien toimesta. USA:n vaikutuksen tunkeutuminen EU-eliitin sisään on samankaltaista kuin 1930-luvulla, jolloin USA:n taloudellinen eliitti tuki taloudellisesti Hitlerin aseistamista. EU ei ole demokratian ja rauhan linnake kuten viralliseen propagandaan kuuluu. Se on puhtaasti suuryritysten intresseihin perustuva rakennelma, joka toteuttaa Yhdysvaltojen konservatiivisen talouseliitin ja sotateollisuuden tavoitteita. 
Yhdysvallat johtaa Eurooppaa kohti kaaosta."


Tapani Elgland  Vastavalkea - Tilannehuone

Suomesta
puuttuu oppositio
Suomessa ei ole oppositiota, joka kyseenalaistaisi järjestelmän. Tuo oppositioksi sanottu ei kyseenalaista edes hallituksen tavoitteita, se on eri mieltä vain hallituksen menettelytavoista. Itse päämäärästä vallitsee suuri yksimielisyys.
Politiikasta puuttuvat aatteet ja siksi se on niin hampaatonta. Taistellaan päivän etuisuuksista ja yritetään esittää äänestäjille ikään kuin taisteltaisiin periaatteista.
Nykyinen oppositio – Demarit, Vihreät ja Vasemmistoliitto – ovat sosiaalireformistisia puolueita, jollaisia ovat kaikki muutkin Suomen puolueet. Niillä kaikilla on sama yhteiskuntanäkemys, erot ovat vain painotuksessa. Perusnäkemys niillä on yhteinen: Tavaroiden ja palvelujen tuotannosta ja jakelusta vastaa kapitalistinen markkinatalous, joka hallitsee pääomia ja vuokraa työvoimaa. Valtiovalta sitten verottaa noita molempia ja yrittää verotuloin varmistaa, että jokaisella kansalaisella on yhdessä sovittu elintaso ja vähimmäistoimeentulo.
Koko politiikka on vain kädenvääntöä siitä, mihin kohtaan toimeentulon ja elintason minimit asetetaan euroissa mitattuna: "Taistellaan etuisuuksista ja näytellään ikään kuin taisteltaisiin periaatteista."
Ei näillä puolueilla ole mitään suunnitelmaa tai tavoitetta muuttaa itse markkinataloutta – ei, vaikka markkinataloudesta syntyvät ongelmat ja vauriot maalle ja kansalle ovat ilmeisiä. x)
Siksi olikin virkistävää kuulla Antti Rinteen saama oivallus: "Hallitus ajaa suomalaista hyvinvointivaltiota alas kohti markkinayhteiskuntaa, jossa ihmisarvon mittarina on tulotaso."

Hyvä, jos on edes huomattu. Siitä se periaatteellinen oppositiopolitiikka voisi alkaa…. jos voisi! Epäilen kyllä. Olen pessimisti. 
(PS: Ja jos tarkastelukulma muutetaan globaaliksi, eivät markkinatalouden ongelmat ole vain toimeentuloon liittyviä ongelmia. Markkinataloudesta on tullut olemassaolon ongelma. On helppo nähdä, että dollarin, ruplan, euron ja yanin reaalivakuuksina toimivat tankit, ohjukset ja atomipommi. Se, että Suomi kuuluu euro-ja dollarileiriin, ei pelasta meitä miltään.)
Oikeusprofessori Koskenniemi TTIP-sopimuksesta: Tässä luodaan suursijoittajien hallitsemaa maailmaa

TTIP-sopimus muuttaisi perinpohjaisesti eurooppalaisia yhteiskuntia, arvioi… MINIMAHTI.NET

Kaikki, aivan kaikki
on EU:ssa huijausta, aivan kaikki suunnitelmallista. Mutta akateemiset ihmiset eliittiin samaistuen haluavat takertua suuriin uskonnollisiin sanoihin kun ovat hylänneet vasemmiston, todelliset eurooppalaiset arvot ihmisyydestä

Olisiko jo aika kääntää uusi sivu EU:n ilmastostrategiassa?
EU-maat ovat käyttäneet satoja miljardeja uusiutuvan energian tukiaisiin, mutta pääasiassa eli päästöjen vähentämisessä otettiin viime vuonnakin takapakkia.
TALOUSELAMA.FI  • Ukrainan konflikti mediakentän haasteena
Tapaus Ukraina on asettanut koko suomalaisen mediakentän aivan uudenlaisen haasteen eteen. Sen geopoliittisen ja valtiollisenkin problematiikan erittely ei ole lainkaan onnistunut valtamedialta. On menty helpoimman kautta, eli toimittu — jo valitettavan tuttuun tapaan — suurten länsimedioiden paikallisina kaiuttimina.
Kuten suurelta osalta suomalaista toimittajakuntaa, Riiheläiseltä puuttuu ymmärrys geopoliittisesta kokonaistilanteesta. USA on pyrkinyt hyödyntämään Neuvostoliiton romahduksen jälkeistä Venäjän heikkouden tilaa valtaamalla — osin asevoimin — uusia ”reviirejä”. Jotkut näistä aseellisten operaatioiden kohteiksi joutuneista valtioista ovat Venäjän liittolaisia. Syyriassa tälle hallitusten vaihto-ohjelmalle tuli ainakin väliaikaisesti stoppi, kun Bashar al-Assad kykeni asettumaan vastahankaan.
Geopoliittisella kartalla USA on toiminut offensiivisesti eli hyökkääjänä. Näin myös Ukrainassa, jonka ”haltuunottoa” USA oli suunnitellut Neuvostoliiton hajoamisesta lähtien. Vaikka Ukrainan omat tutkimukset Maidanin verilöylystä eivät etenekään (sama pätee Odessan joukkosurmaan), monetkin seikat puhuvat sen puolesta, että CIA eli USA oli Maidanin aseellisen operaation taustalla. Se johtikin valtiojohdon vaihtumiseen, jossa maan johtoon valikoitui USA:n valinkauhassa Petro Poroshenko..."

  • CIA ja NATO: Gladio-terrorismi 
 An International Commission of Investigation conducted an extensive investigation, presenting its conclusions in 1979.  The evidence, some of which is touched upon in this interview, strongly supported the claim that Ulrike had been murdered and then hanged to make it appear to be a suicide.  To mark the anniversary, former RAF member Ron Augustin interviewed Ulrike’s sister Wienke.  The original German-language interview appeared in the German left-wing daily junge Welts May 7-8, 2016 weekend supplement.  We publish the English translation here.

http://kersplebedeb.com/posts/interview-with-ulrike-meinhofs-sister-wienke/DESI: MIT collusion with ISIS continues, and Pentagon to deploy the Patriot and other systems at Turkish-Syrian border Ambassador Bou Said: Syrian…
WWW.VETERANSTODAY.COM 

by Arif Jamal After the Second World War ended, The Vatican, the CIA, the ex-Nazis, and the Sicilian/American Mafia forged an alliance to fight the Cold War against the former Soviet Union and the ...
GLOBALRESEARCH.CA
x

Ei kommentteja: