maanantaina, toukokuuta 09, 2016

Valtionkirkko Amerikan geopolitiikkaa ajamassa rahasateessaArkkipiispa Mäkinen poliittisena Amerikan sotakabinettien ja Lontoon pörssin demagogina:
 
   "Kristinusko ei anna syytä rajojen sulkemiselle."

Eli kun kirkon korkein hahmo kieltää perustuslain velvoittaman rajavalvonnan "kristinuskolla" , tämäkö ei ole hurjaa politisointia uskonnon avulla?


Ettekö kirkolle veroja maksavat näe että kirkko on taas puolustamassa eliitin, bisneksen, armeijan ja hallituksen (geo)politiikkaa erittäin poliittisena toimijana - kuten 1941 valtionkirkko allekirjoitti natsien kanssa ideologisen ja geopoliittisen sopimuksen natsimyönteisestä kirkosta?

Kirkko pysyy taas oikeiston politiikan vimmaisena tukijana.

Kirkkohan myös ottaa valtiolta rahaa jos "majoittaa" "maahanmuuttajia" - kaikki eivät käsitä tätä valtionkirkon sekä punaisen ristin bisneksenä eikä valtionkirkon verotusoikeuttakaan ja pakkouskontoa kouluissa bisneksenä, valtion suojaamana perustuslain vastaisena kirkkolailla.

Pakolaiset ovat taas uusi pyhimyskultti, jotta älykkäät koulutetut ihmiet eivät vaatisi Amerikan hyökkäyssotien lopettamista ja Suomen irrottutumista näistä sodista - Mali, Irak, Afganistan, Jemen Suomen avustamana ja Syyria hyväksymänä - pakolaiskuume on sotakuumetta Amerikan imperialismin puolesta.

Suomen alistumista ja uhraamista esitetään nyt mediavyörytyksessä itsestäänselvänä arvona. Valtio on ainoa suojamme, fantasia yksilön selviämisestä pörssiyhtiöiden orjamarkkinoilla on ankara valhe.

Ministeriöt yhä pitävät yllä valmistelua Päivi Räsäsen laatimaa uutta kirkkoveroa eduskunnalle esiteltäväksi ja hyväksyttäväksi, pakkoveroa jopa ateisteille kirkon rahoittamiseksi ylimääröisellä 120-16 milj verotuksella yksityishenkilöille.

  


  


Ei kommentteja: