lauantaina, toukokuuta 14, 2016

Trumpille Kennedyn kohtalo? Yhdysvaltain presidentinvaalit 2016Trump on myös aidosti vastustanut eliittiä

ja rikkonut mediassa eliitin kuplaa puhumalla kielletystä. WTC-räjäytyksistä puhuminen merkitsee aitoa kapinaa ja paljastusta vallankaappauksesta, militääri-sotakabineteille, imperialismin think tankeille.

Monet Trumpin puheet todella paljastavat terrori-Amerikkaa ja purkavat eliitin kuplaa ja eliitin hysteria ja epätoivo ennenkuulumattomaan loskanheittoon Trumpin ulkonäöstä ja Paavin naurettavasta sotkeutumisesta ennennäkemättömään vaalihysteriaan ensimäistä kertaa historiassa.

Bernie on äänestänyt senaattorina aina suurten hyökkäyssotien megbudjettien puolesta joten hän on aika likainen imperialisti joulupukin naamarin takana kun Trump on taas vastustanut ällistyttävästi kolonisaatioteurastusta.

Ydinaseiden käyttö on valheiden alla kuten Amerikan hysteriavalheet kemiallisten aseiden uhkasta leimattuna "venäjään" joita Amerikka kuitenkin juuri itse taas toimitti terroristeille: mm israel ja saudit ovat käyttäneet pieniä ydinlatauksia kymmeniä kertoja median salaamissa sodissa mm Jemenissä.

"Läntisen" massamedian propagandaluonne on helposti tullut esille kun mm massamedia ei ole uutisoinut ueimpine vaalipiirien vähemmistöjen innostusta Trumpin kapinasta.  • Tanskassa on juuri paljastunut että tanskalaiset sotahaukat ja ministerit saivat etukäteen tietää että WTC tornit tulevat alas vaikka New Yorkin palkokunta toimi entisten realististen ohjeiden ja arkkitehtoonisten simulaatioiden mukaan että lentävä alumiinitölkki ei voi murtaa fysiikan sääntöjen mukaisesti maailman vahvimman terästornitalon tupla-rakenteita. Eli tapettaville palomiehille ei kerrottu mutta Tanskan natohaukoille kerrottiin - asetelma kertoo selvästä salaliitosta - kts linkki. Palomiehistä n 70 kuulivat etukäteen rakennestruktuurien räjäytyksiä ja viisi loukkaantui vakavasti mutta palomestarit ja pormestarit eivät vetäneet miehiä pois. Amerikassa ja Kanadassa on 1700 arkkitehtia ja insinööriä allekirjoittaneet ammattitaitonsa painolla arviot ja julistukset että 3 WTC tornia ei voi tulla alas niin nopeasti (vapaa putoamisnopeus välillä) ja täydellisesti. Tanskalainen tutkija on analysoinut julkisesti pölyä jossa on terästä polttavaa termiittiä. 
Tietysti

on myös mahdollisuus, että trump on tuote romahdusta varten. Sotakabinetit Washingtonissa ja eliittiklaanit Wall stretillä näkevät, että talous on romahtamassa ja Trump on hyvä populistinen aura, jolla eliitti pitää vallan pitämällä Trumpin kulissina.VideoEi kommentteja: