maanantaina, toukokuuta 30, 2016

Kansalaisten toivottomuus on sairaus lääkärien mielestäKansalaisten toivottomuus

on sairaus lääkärien mielestä,
korruptiopoliitikoille se on onnenpotku kuten kansalaisten turruttaminen brutaaleilla kemikaaleilla - jotka eivät hoida van turruttavat ja muuttavat aivojen rakenteitaNuoret aikuiset käyttävät mielialalääkkeitä aiempaa enemmän  ILKKA
Massamediassa hyvin harvoin päästetään julki arvioita että köyhyys masentaa ja sairastuttaa.

Massaviihde korostaa sankaritarinoita jotta tilastollinen pohjoimainen malli kiellettäisiin valtion ehtona.

Osa suomalaisista on masennuksen itsetutkiskelussa ja osa lannistettuja.

Selkeä depressio on aina identiteetin uudelleenmäärittelyprosessi, uuden identiteetin löytäminen pois väärästä identiteetistä, orja-identiteetistä, pois eliitin ohjaileman hegemonian ja uskonnon valheista.


  • Lääkärit ovat hyvin oikeistolaisesti painottunut ammattikunta ja kuuluvut käytännössä äärioikeistolaiseen upseerikuntaan henkisesti. Valintaprosessi lääkäriksi tukee rikkaiden perheiden lapsia, jotka ovat yltäkylläisessä ja huolettomassa lapsuudessaan saaneet keskittymiskyvyn opetella ja matkia asioita. Rikkaat perheet myös hysterisesti kannustavat lapsiaan statusammatteihin mm lääkäreiksi. Oikeistolaisella Lääkäriliitolla on aivan liikaa valtaa, joka ei ole tieteellistä eikä demokraattista. Kemiallisten Lääkkeiden lobbaaminen ei ole tiedettä vaikka massamedian avulla salaisesti tuotetut tuotteet mainostetaan "lääkkeinä". Ravinnon laatua halveksitaan - kemianteollisuus puskee aineita eineksiin joten kemianteollisuudella on uskomaton vääristynyt valta ihmisen terveyteen ja lääkekemian lisäämiseen.  Sisällissodassa monet lääkärit olivat tappamassa ihmisiä palkka-armeijan käskijöinä, ilmiantajina, teloituksissa tai keskitysleireillä. 

Lääkäriliitto – rikkaiden asialla köyhiä vastaan?


Lääkäriliitto – rikkaiden asialla köyhiä vastaan?


   II


Depressio on oikeistolaisen koulun ja massamedian aivopesun jälkeen välttämätöntä, jotta voi tunnistaa valheet, joihin on uskonut. Regeneraatio, uudistuminen.

 Sen jälkeen tulisi herätä aktiivisuus ja solidaarisuus muita ihmisiä kohtaan eliitin sotahimoa ja ahneutta vastaan. Eliitin ahneus on aina julmuutta, muuta ohittavaa ja fasismin hyväksyvää elitismiä. Tämä on yhteiskunnallisen kamppailun ydin, aina, kivikaudesta lähtien, kun psykopaatit alkoivat kahmia muilta tavaroita ja valtaa ja heimon tasavertainen ihmiskuva hylättiin. Ihmiset ruokkivat sairaita ja vammautuneita heimoissa vaikka se oli suuri rasite heimolle. Henkiset arvot ovat luoneet ihmisen tehokkuuden ja sosialistisen ryhmävoiman luoda suuria projekteja.

Nyt eliitti käyttää ihmisten ryhmävaistoja väärin - harkitusti manipulaationa - ja ennenkaikkea pelolla ohjaa eliitin hyökkäyssotiin ja pelon yhteiskuntaan eliitin kahmiessa mielipuolisia osuuksia resursseista. Massamedia käyttää sensuuria taitavasti pumppaamalla vain osatotuutta eliitin vallan propagandana - mielenrajaaminen on aina valtaa. Salaliitot ja siis salaiset sopimukset ovat aina mielen ja massojen ohjaamista. Massamedia esittää eliitin jalona mutta syyllisyys elintason romahdukseen ja veronkiertoon on täysin yhdentekevää massamediassa: jokaista kansalaista pakotetaan samaistumaan eliitin etuihin vaikka ne ovatkin enemmistön elintasoa alentavia.

 Lama ei tuhoa vaan eliitti luo laman vaikka teknologia on kohottanut tuottavuuden ja tehon huimiin lukuihin. Nyt tuotantoteho ohjataan vain eliitin imaginaariseen rikastumiseen jakeinotekoiseen kurjistamiseen, statustodellisuuteen:  bittejä siirretään imaginäärisiin pankkeihin ja ihmiset tuhoutuvat stressiin ja myrkkyihin eliitin kapitalismissa. Resursseja ei käytetä ihmisen hyväksi vaan tuloerojen kasvattamiseksi, statuskulttuuria solidaarisen kulttuurin sijaan, pohjoismaisen mallin sijaan.

Yhteiskunnan ohjaaminen tapahtuu nyt pelolla, ei yhteisen solidaarisuuden ja jakamisen toivolla.  Jopa oma identiteettija valtio on nyt keillettyä eliitin "rajat auki" diskurssissa: vain rahalla selviät ja saat identiteettiä eliitin ohjelmoimassa massamediassa, köyhät, sairaat ja eliitin vastustajat tuhotaan ensin semanttisesti kuten natsi-Saksassa.

Eliitin valta on aina salaliitoissa.

Natsi-Saksa oli eliitin plutokratia. Ei ollut natseja vaan rahaeliitin vallankaappaus.

Natsi-Saksan historiaa väärennetään massamediassa ahkerasti. Eliitin juoksupoikien pääkohde ei ollut juutalaiset vaan vasemmistolaiset ja humanistit, eliitin diktatuurin vastustajat. Juutalaiset olivat vain yksi kymmenistä viimeisistä vainon kohteista.

Natsi-palkkatappajat tappoivat ensimmäisenä nationalistit, jotka eivät halunneet eliitin teollisuuden imperialismia ja fasistista globalisaatiota.

Nyt meille markkinoidaan fasismi eli rahaeliitin ohjaama globalisaatio ja saastuttaminen "välttämättömyytenä".  Massamedia puskee koko ajan harhautuksia ja valheita, jotta kasa uskoisi eliitin edistykseen - samalla kun eliitti on käynnistämässä yhä suuremia sotia kapitalismin ja pörssi-imperialismin tähden.

Vasemmisto ymmärtää eliitin luokkasodan selkeästi, aito vasemmisto - nyt eduskunassa kelluu paljon valevasemmistoa, joka pyytää lupaa rkp-kokoomukselta ja EVA:lta.
Kreikkalaiset omaksuivat alkuperäisten eurooppalaisten eli suomalaisten heimojen kokousdemokratian jonka enimmäinen päämäärä oli hillitä eliittiä ja vallankäyttöä enemmistön voimalla.

Pohjoismainen malli on kolmessa suurimmassa vertailussa todettu ehdottomasti tehokkaimmaksi myös kansantalouden kannalta: valtionyhtiöt, tiukka paikallista taloutta suojeleva tulli, veronkierron estäminen eliitiltä, omaisuusvero ja veroprogressio.

Ketkä mässäilevät perintörahoilla? Ne rkp-kokoomuslaiset, jotka kirkuvat että omaisuus on osoitus yksilön kyvyistä - ei ole.  Rikkaiden ei tule enää hyötyä 600 vuotta sitten varastetusta maaomaisuudesta "vanhasta varallisuudesta" kun esi-isä on Ruotsin ja tanskan kolonisaatiossa varastanut natiivien maata ja verotusta tappamalla ja raiskaamalla suomalaisia mm pakkouskonnolla ja pakkoverotuksella eliitin rikastuttamiseksi. Rikkaiden historiaa ei tule koksaan unohtaa jotta emme unohtaisi rikkaiden kyvykkyyttä julmuuteen ja valheisiin.

Nyt massamedia nostaa 60-70 luvun oikeiston katkeruutta ja kertoo kuinka neuvostoliittomieliset uhkailivat. Miksi ei kerrota suurimmasta uhkailuilmiöstä eli oikeistolaisten uhkailuista vasemmistolaisille? Se oli hyvin avointa ja laajaa, myös poliisit haukkuivat, hakkasivat nuoria ja uhkailivat koska poliiseiksi nostettiin etupäässä natseja ihailleita jermuja. Supo on järjestänyt kymmenientuhansien vasemmistolaisten työuran tuhoamisen "turvallisuusselvityksillä" ja tämä ideologinen puhdistus jatkuu yhä eivätkä mukavasemmistolaiset poliitikot siihen puutu. Massamedian tehtävä on räikeästi vääristää historiaa.
   
 
  • Amerikka otti sosialismin käyttöön kun kapitalismi romahti 1929 tahalliseen vallan ja resurssien kaappaukseen - pankit kahmivat maaomaisuuksia ym. Amerikan suuruudesta puhuvat valehdellen sensuroivat tämän ymmärryksestä.

     Salainen sisällissotaKertomus Laurista ja hänen kauttaan muista, jotka ovat koulukiusaamisen ja lapsuudessa koetun trauman yhdistelmän seurauksena täynnä raivoa,…
AREENA.YLE.FI


  Vasemmistolaiset vastaavat oikeistolaisten kysymyksiinProfessori: suomalainen työelämä täynnä bullshittiä – ”Ei ihme, että ihmisille tulee paha mieli”

Professori Alf Rehn ymmärtää ihmisten turhautumisen työelämässä. Rehn kertoo, mitä ihmettä on suomalaisillakin työpaikoilla marinoituva huoneliha.III
" Kirjoitan nyt väkivallan syistä ja seurauksista. Hiipuilen jälleen kerran sananvapauden rajamailla, mutta asia on sen verran vakava, että siitä täytyy pystyä kirjoittamaan avoimesti ja käyttäen todellisia sanoja ja termejä. Henkilökohtaisesti olen kaikkea väkivaltaa vastaan, mutta minun mielipiteilläni ei ole merkitystä tulevaisuudessa. Eli blogini ei ole väkivallalla uhkaamista, vaan väkivallan toteutumisen estämistä.
Tämän päivän epäoikeudenmukaisuus synnyttää tulevaisuuden väkivallan
Olemme saanet lukea maailmalta, kuinka kymmenien vuosien salaisia asiakirjoja on julkistettu. WikiLeaks on julkaissut valtavan määrän eri maiden salaisia dokumentteja, Snowden toi julkisuuteen kuinka meitä vakoillaan. Panamapaperit aiheuttivat putsauksia maailman poliittisessa kentässä, mutta eivät Suomessa? Eri maat ovat pyytäneet anteeksi ja maksaneet korvauksia sodissa tapahtuneista vääryyksistä. Pappien lapsiuhreilta on pyydetty anteeksi ja maksettu korvauksia. Eri uskontokuntien uhreilta on pyydetty anteeksi ja maksettu korvauksia. Natsien homouhrit saavat nyt oikeutta. Diktaattoreita on teloitettu samana päivänä, kun oikeudenmukaisuus on saanut vallan, Nicolae Ceaușescu ja hänen vaimonsa – näin on tapahtunut meidänkin päivinämme
Jopa toisen maailman sodan salaisimpia asiapapereita on tullut päivän valoon, mutta Suomen 90-luvun pankkikriisi paperit ovat salaisia sata vuotta? Vasta vuonna 2094 ne ovat julkisia venäläisen pankkiirin Esko Ahon määräyksestä.
Suomessa ovat puolueiden johtajat pyydelleet anteeksi 90-luvun pankkikriisin uhreilta. Jopa nykyinen presidenttimme kävi harmittelemassa CNN:n haastattelussa, että ”Laman uhreja kohdeltiin epäreilusti”. Kukaan heistä ei ole kuitenkaan pannut tikkua ristiin, ei ole konkreettisesti tehnyt mitään vääryyksien korjaamiseksi.
Kukaan heistä, ei ole minua ja meidän perhettämme lähestynyt henkilökohtaisesti, vaikka 90-luvun poliitikkojen seurauksena surmattiin kaksi veljeäni ja äitini. Pyytänyt anteeksi saatikka tarjonnut edes yhtä puolueetonta ja riippumatonta oikeudenkäyntiä. Meiltä ryöstettiin sukumme, lähes sadan vuoden kovalla työllä ansaittu omaisuus, yrityksemme varastettiin, ajettiin lapsemme kodeistaan. Minut ajettiin maanpakoon, vietiin maine ja kunnia.
Perustamamme yritys ja luomani yritysidea on tuonut saman verran veroeuroja, kuin Talvivaaran kaivos niitä on vienyt. Satoja miljoonia euroja, satoja pysyviä työpaikkoja ja elämisen mahdollisuuksia tuhansille ihmisille perustamme yritys on luonut. Jeesus ruokki tuhansia päivän aikana, mutta luomani yritys on tarjonnut jo yli 40miljoonaa ateriaa. (26 vuotta x 356 päivää x 500 työpaikka x 3 perheen jäsentä x 3 ateriaa päivässä. ) Todellisuudessa luvun voi kertoa neljällä, sillä luomani ”Katinkulta konsepti” on edelleen kopioitu Suomessa ja ulkomaille.
Miksi vaadin perheemme kunnian ja varallisuuden palauttamista?
Ei pidä tuntea historiaa, kun tuntee vain sukujen, naapureiden, kylän tai valtioiden väkivaltaisuuden syyn. Ne kaikki ovat alkaneet epäoikeudenmukaisuuden kokemisesta, joka synnyttää vihaa tänään, huomenna tai tulevaisuudessa. Se viha purkautuu väkivaltana enemmin tai myöhemmin. Joko tässä sukupolvessa, seuraavassa tai lapsenlapsien kertyneenä vihana edellisten sukupolvien kärsimästä epäoikeudenmukaisuudesta. Näinä päivinä, kun historiaa ei voida enää vääristellä, niin kärsimysten aiheuttajien nimet, ja heidän jälkeläisensä nimet ovat löydettävissä internetistä. Kukaan meistä 90-luvun pankkikriisin kärsineistä ei voi taata tulevien sukupolvien hyväksyntää kärsimällemme vääryydelle, vaan se väistämättä tulee purkautumaan väkivaltaisuutena meille aiheuttaneitten henkilöiden lapsia, lapsenlapsiaan tai heidän jälkeläisiään kohtaan. Ei kukaan meidänkään suvusta ole unohtanut niitä henkilöitä, joiden seurauksena jouduimme kärsimään epäoikeudenmukaisuudesta.
Meidän sukupolvemme oli nöyrä. Ryöstön ja epäoikeudenmukaisuuden uhriksi sopeutuva, mutta tulevat sukupolvet eivät sitä ole.
Siksi on tärkeätä avata 90-luvun pankkikriisin paperit nyt.
Tuotava esille ne vääryydet, joita aiheutettiin kymmenille tuhansille yrittäjille ja sadoille tuhansille toisille velallisille, että tulevaisuudessa vältyttäisiin väkivaltaisuuksilta. Kaikille niille suvuille on korvattava heidän taloudelliset ja henkiset kärsimykset, että voidaan säilyttää Suomeen itsenäisyys tulevina vaaran vuosina, jolloin Suomi kaipaa sitä ”yhtäkin miestä”
Jos poliitikot ja päättäjät eivät reagoi nyt, niin vaarana on väkivallan eskaloituminen. Se on väistämätön seuraus 90-luvun vääryyksistä, jonka Esko Ahon hallitus aiheutti, jota tuki Presidentti Mauno Koivisto. Sen toimeen pani pankkiirit ja korruptoitunut oikeuslaitoksemme.
Vaatimukseni ei pitäisi olla kohtuuton, eli oikeudenmukaisuuden saavuttaminen Suomessa?
Poliittiset johtajat, te ette voi ohittaa 90-luvun pankkikriisin vääryyksiä ajattelematta Suomen tulevaisuutta. Henkilökohtaisemmin sanottuna - jälkeläistenne tulevaisuutta!
Tässä oli vakavamielinen Sunnuntaisaarnani tälle pyhäpäivälle.

Kirjoitan nyt väkivallan syistä ja seurauksista. Hiipuilen jälleen kerran sananvapauden rajamailla, mutta asia on sen verran vakava, että siitä täytyy pystyä kirjoittamaan avoimesti ja käyttäen todellisia sanoja ja termejä. Henkilökohtaise
PELISUOMI.PUHEENVUORO.UUSISUOMI.FI
    IVJari Sillantie27. toukokuuta kello 9:01LaitilaOn se kumma, kuinka vaikea on saada totuus ulos. Lehtiä ei kiinnosta totuus, vaan vain se millä saadaan lööppejä aikaiseksi. Onko tässä maassa mitään kanavaa jossa puhutaan ihan totta ja milloin SPR lopettaa valehtelun? SPR:n olisi hyvä muistaa, että kun oikeuteen mennään niin siellä ei päde vaitiolositoumus, vaan kaikki tulee julki. Ja ketään ei saa potkia pois sen takia, että on oikeudessa todistamassa haastettuna.
Nyt Iltalehti tehnyt jutun jossa raavitaan pintaa ja tärkeimmät asiat jätetty tarkistamatta niistä lähteistä jotka puhuisi totta asiasta! SPR se ei ole. Nyt jopa kielletään, että olisi edes kaikkia määräyksiä annettu mitä noudatettiin! Oma perse vaan tärkein, näin näyttää SPR toimivan. Puhutaan rasismista mutta ei tarkisteta miten se ilmenee, mikä on rasistista käytöstä tai puhetta?
Se, että pidin kiinni säännöistä ja annetuista ohjeista, ei ole rasismia. Tai jos on niin silloin sekä SPR että maahanmuuttovirasto syyllistyy rasismiin. Minä en ole kohdellut ketään rasistisesti enkä myöskään ole haukkunut ketään turvapaikanhakijoita. En ole kenellekkään turvapaikanhakijalle sanonut että turpa kiinni.
Maahanmuuttoviraston ohjeiden mukaan niinsanotusta "vapaa-ehtoisesta paluusta" on kerrottava asiakkaille ja tämän olen tehnyt. Kuin myös koko henkilökunta on siitä infonnut asiakkaita. Olen myös noudattunut poliisin antamia ohjeita postilähetysten seuraamisesta sekä turvallisuusnäkökohtien huomioimisesta ja heiltä sain pelkästään positiivista palautetta toiminnastani. He jopa sanoivat, että olisipa kaikissa vokeissa minun kaltaiseni johtaja. Ja tämä ei tullut edes vain yhdestä suunnasta
Koko ajan pidetty mielessä laki ja turvapaikanhakijoiden oikeudet. Jos joku asia ollut epäselvää niin kysytty poliisilta neuvoa. Migrant Tales -juttu on todellakin tarina jota tehdään vain ja ainoastaan sen takia, että turvapaikanhakijat voi vaatia taas lisää.
En ole mikään sinisilmäinen johon menee läpi kaikki "nyyhkytarinat", vaan olemme henkilökunnan ja yhteistyötahojen kanssa toimineet niinkuin on järkevää toimia tässä tilanteessa ja se ei ole periksi antaminen jokaiseen pyyntöön ja vaatimukseen.
Turvapaikanhakijat ovat julkisuudessa kertoneet kuinka heillä mielenterveys järkkyy Kolarissa. No siihen on helppo vedota kun asia on niin vaikea todentaa oikeaksi tai vääräksi. Terveyskeskukset ovat helisemässä turhien lääkärikäyntien kanssa ja tottakai kaiken maksaa yhteiskunta.
Heidän kulttuuriin kuuluu hyvin voimakkaasti asioiden kertominen niinkuin se sillä hetkellä tuntuu parhaimmalta ja edistää heidän asiaa parhaiten. Minä olin se este heidän tiellään joka piti kiinni säännöistä. Minuun ei uhkailu ja painostus tehonnut. Ja vaikka olisin samassa tilanteessa uudestaan niin edelleen pitäisin kiinni asioista.      V

Antti Pakkanen, kaupunginvaltuutettu 29.5.2016:
 Maahanmuuttajien osaaminen ei tuo talousihmettä. Saimaan ammattikorkeakoulun lehtori Tuula Iivarinen kirjoitti: ”Maahanmuuttajien osaaminen ja työhalu syytä hyödyntää” (Mielipide 23.5.). Suomessa systemaattisesti toistetaan täsmälleen samaa epäonnistunutta politiikkaa kuin muuallakin. Maahanmuuttajien työllistämisestä ollaan huolissaan, mutta samalla unohdetaan sadattuhannet suomalaiset työttömät, joista pääosalla on juuri osaamista ja työhaluakin.Iivarinen korosti, kuinka koulutettuja viime vuoden aikana tulleet yli 32000 turvapaikanhakijaa ovat, ja kuinka heidän osaamisensa tulee ottaa käyttöön työn tuottavuuden kohentamiseksi. Koulutustiedot on kuitenkin saatu käytännössä kokonaan turvapaikanhakijoiden kertoman perusteella, eikä heillä ole juuri mitään dokumentteja koulutusväitteidensä tueksi. Ylistyspuheenvuorot maahanmuuttajista jonkinlaisena talousihmeenä suomalaiselle yhteiskunnalle eivät vastaa todellisuutta.
Usein väitetään, että Suomi jotenkin ihmeellisesti voisi onnistua kotouttamispolitiikassa, jossa koko muu Länsi-Eurooppa on epäonnistunut, mutta Suomessa ainoastaan toistetaan täsmälleen samaa epäonnistunutta politiikkaa kuin muuallakin, vastaavin seurauksin. Ei tarvitse katsoa Ruotsia kauemmas huomatakseen, että vuosikymmenten kotoutustyö on totaalisen epäonnistunut. Silti mm. Helsinki on ottanut kotouttamisohjelmansa esimerkiksi Tukholman.
Näillä turvapaikanhakijamäärillä riittävää kotoutumista ei tule tapahtumaan, ja taloudelliset ja sosiaaliset kustannukset tulevat olemaan kestämättömiä, etenkin kun tulijavauhti kiihtynee kesän myötä.
Jos todella turvapaikanhakijat ovat voimavara ja hyöty yhteiskunnalle, miksi valtion lisäbudjetissa maahanmuuttoon kohdennetaan lisää 230 miljoonaa euroa samaan aikaan kun maatalouden 48 miljoonan euron kriisipaketti lykätään syksylle tilanteessa, jossa maataloustuottajat ovat jo totaalisessa ahdingossa?
En pysty millään ymmärtämään ja hyväksymään puoluekollegani, pääministeri Juha Sipilän (kesk.) hallituksen linjauksia asiassa. Enkä varmasti ole ainoa."‪#‎terveys‬
‪#‎mielenterveys‬ ‪#‎depressio‬ ‪#‎masennus‬ ‪#‎psykoosi‬‪#‎koulukiusaaminen‬ ‪#‎väkivalta‬ ‪#‎luokkasota‬ ‪#‎elitismi‬

1 kommentti:

Credit Loan kirjoitti...

Are you in need of a loan? Do you want to pay off your bills? Do you want to be financially stable? All you have to do is to contact us for more information on how to get started and get the loan you desire. This offer is open to all that will be able to repay back in due time. Note-that repayment time frame is negotiable and at interest rate of 3% just email us (creditloan11@gmail.com)